Evet canım devam ediyorum.. Arada kaçamaklarım oldu ama hala devamm..Kaptanim rus diyetine devam ediyo musun hâlâ. . Tebrik ederim güzel vermişsin
Evet canım devam ediyorum.. Arada kaçamaklarım oldu ama hala devamm..
Bugün 4. günüm.
Yani 800 gr şekersiz meyve suyu, 200 gr haşlanmış et günü
Amin canım..Walla yüksek irade isteyen bi diyet Allah yardimcin olsun
Amin canım..
Mide küçülünce gerisi kolay ama dediğin gibi aç gözümüze kocaman irade gerekiyor..
Biliyomusun rus diyeti listesini?
Evet bendim canım.Ben hafta birincilerin sirlarini ve mezunlarin basari öykülerini bastan sona okudum.. ordan ogrenmistim. Sanirim yine sizdiniz yapan
Aslında kansızlık ve b vitamin eksikliğinde kilo vermek zorlaşır.Ben diyetisyene gittim demiştim ya o zaman kan tahlilide yapilmisti.. kan ve b12 cok düşük cikmisti.. demir hapi ve b12 ye baslatti doktor. O ilaclarin etkisi midir bilmiyorum ama 300 gr aldim bu hafta... kilo yapar mi ki o ilaclar?
Aslında kansızlık ve b vitamin eksikliğinde kilo vermek zorlaşır.
Akşamları dikkat et ve hamur işi şekerden uzak dur, problem olmaz canım. Ha sağlık problemim var diyorsan izne ayırayım seni, daha iyi hissettiğinde dönersin takıma.
Tamam canımYo yoo elimden geldigince sonuna kadar gitcem.mezun olmadan ayrilmak yok birdan insallah
Tamam canım
Dün tesadüfen kinoa tahılına rastladım nette.. Az araştırdım, harika bir bitkisel proteinmiş ve b vitaminleri ve mineraller de içeriyormuş ve çok güzel yağ parçalayıcıymış..
Benim aktara sorucam bakalım.. Minik yuvarlak bi tahıl.. Pilava kısıra, salata ve yoğurda katılarak yenebiliyor ve tok tutuyor.. Emzirenler için de öneriyorlar canım..
Hem sağlıklı bir tahıl, hem tok tutuyor hem de kilo verdiriyor, ne güzel dimi ?
Tamam canım
Dün tesadüfen kinoa tahılına rastladım nette.. Az araştırdım, harika bir bitkisel proteinmiş ve b vitaminleri ve mineraller de içeriyormuş ve çok güzel yağ parçalayıcıymış..
Benim aktara sorucam bakalım.. Minik yuvarlak bi tahıl.. Pilava kısıra, salata ve yoğurda katılarak yenebiliyor ve tok tutuyor.. Emzirenler için de öneriyorlar canım..
Hem sağlıklı bir tahıl, hem tok tutuyor hem de kilo verdiriyor, ne güzel dimi ?
Evet, aktarlarda satılıyormuş, bir de büyük marketlerde.. Migrostan almıştı bitanesi..Wayy be gercekten harikaymiş. Bende bi sorayim o halde en kisa zamanda.. aktarda satildigindan emin misin peki ?
Yok canım, çayını, tozunu geç. Ben kendisini istiyorum.. Diğerlerinde katkı vardır ve özellikle sen de dikkat et, emziriyosun.Baktim da simdi cayi da varmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?