Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aaa çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın???

Arkadaşlar yarın pirinç lapasi uygulamayi düşünüyorum ama malumunuz emziriyorum acaba bi sakincasi olur mu bi bilginiz var mi bu konuda ?¿?
İnşallah yapmamışsındır dedim amaaa,
Kizlarr lütfen yardimmmm !!!!
Bu sabah başladım pirinç lapasina ama devam etmeli miyim. Emzirdigim için endişeliyim
Başlamışsın bile, inşallah devam etmemişsindir diyeyim o zaman

çok geçmiş olsun güzelim

hoşgeldin canım ,düzenli paylaşım yaparsan istediğin bedene kavuşursun inşallah

krakker .!.:
sende hoşgeldin güzelim

o ecii yi yerim ben
ya ben bebek,çocuk hastasıyım
etrafımızdada hiç sevmelik bebek yokk
Hosbulduk canim sende hosgeldin yeniden aramiza

Ellssa kaptanim, @Dilakzn ve diger arkadaşlarım. Maalesef ki bir suredir bu grupta eskisi gibi faal değilim. Bunun icin kendimce gecerli sebeplerim olsa da hos bir durum değil. Bazi şeyleri asabilmem icin kendimle kalmam gerekiyor. Bu nedenle kaptanim izne ayrilmak istiyorum. Su an 63.5 kg yum. Insallah araniza yeniden dönmek isterim. Bu surecte hepinize sağlık ve huzur diliyorum.

Ben seni izne ayırdım geçen hafta canım, gelemeyince vardır bir sebebi dedim.. İşlerini hallet her zaman bekleriz canım.

Biraz daha iyiyim çok şükür, kilomda artış oldu aslında kilo vermeliydim bu süreçte ama aldigim serum ve regl dönemi olmasından dolayı maalesef bugün kilom 61.400 çıktı
Ya sorma benim kilo da fazla çıktı sabah, şimdi eve gidip tekrar tartılıcam, bişi yemedim sabahtan bu yana. 71,8 çıktım sabah, inşallah gitmiştir fazlalık yaaa..

***2. Takım 476. Etap *** ETAP BEŞİNCİSİ

akrep33 ( 72,1 / 71,1 / 1 / 1,39% )
jenemy ( 63,3 / / / %) Bildirimde bulunmadı, izne ayrıldı
Dilakzn ( 61,2 / 61 / 0,2 / %0,33 )
ecii ( 72,1 / 71, 5 / 0, 6 / %0, 83 )

2. Takım ortalaması: % 0,638

***2. Takım 477. Etap ***

akrep33 ( 71,1 / / / % )
Dilakzn ( 61 / / / % )
ecii ( 71,5 / / / % )

2. Takım ortalaması: % 0,638

ecii canım seni geçmiştim geçen hafta, bakalım tekrar tartılayım sonuç değişik çıkar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…