İyiki izne ayırmışım, bekleriz tabiki her zaman.Gelir belki kaptanım, biraz sıkıntılı donemlerdeydi..
Aaa çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın???İyi geceler Canlarım
İki gündür giremedim, dün hastanelik oldum. Mide ülseri ve safra reflüm ilerlemiş ,regl döneminde olduğum için salgılanan hormon epey tetikledi, serum yemek zorunda kaldım, 2 gündür raporluydum işe de gitmedim.
Yalnız herşeyi geçtim Anne olmanın bir fedakârlığını daha anladım, yatak döşek ağrı sızı içinde olsan da evladın için dimdik durup ilgileniyorsun..
Beslenme düzenimde daha da kısıtlanmalar geldi, zaten dikkat ediyordum şimdi biraz daha dikkat edeceğim. Sanırım bu vesileyle ip iğne kalırım
İnşallah yapmamışsındır dedim amaaa,Arkadaşlar yarın pirinç lapasi uygulamayi düşünüyorum ama malumunuz emziriyorum acaba bi sakincasi olur mu bi bilginiz var mi bu konuda ?¿?
Başlamışsın bile, inşallah devam etmemişsindir diyeyim o zamanKizlarr lütfen yardimmmm !!!!
Bu sabah başladım pirinç lapasina ama devam etmeli miyim. Emzirdigim için endişeliyim
Hoş geldin canımmerhaba herkese. aranıza yeni katıldım.
Hoş geldin canım
Peki nasıl bir diyet uyguluyorsun? yada uygulama planındasın?
İyi geceler Canlarım
İki gündür giremedim, dün hastanelik oldum. Mide ülseri ve safra reflüm ilerlemiş ,regl döneminde olduğum için salgılanan hormon epey tetikledi, serum yemek zorunda kaldım, 2 gündür raporluydum işe de gitmedim.
Yalnız herşeyi geçtim Anne olmanın bir fedakârlığını daha anladım, yatak döşek ağrı sızı içinde olsan da evladın için dimdik durup ilgileniyorsun..
Beslenme düzenimde daha da kısıtlanmalar geldi, zaten dikkat ediyordum şimdi biraz daha dikkat edeceğim. Sanırım bu vesileyle ip iğne kalırım
tabi ki. 36 yaşındayım evliyim. iki çocuğum var. ikizler. 93 kiloyum. 160 boyum.
hayatımın büyük bir bölümünü fazla kilolu geçirdim. ama şimdi bildiğiniz şişmanım.
yeni yıla yeni bir bedenle girmek istiyorum. :)
Elif ecrin..seninkin
Elif ecrin..ecii diye seviyoruz nickim o yüzden eciiseninkinin ne canim..
Hosbulduk canim sende hosgeldin yeniden aramizakrakker .!.:sende hoşgeldin güzelim
o ecii yi yerim ben
ya ben bebek,çocuk hastasıyım
etrafımızdada hiç sevmelik bebek yokk
Biraz daha iyiyim çok şükür, kilomda artış oldu aslında kilo vermeliydim bu süreçte ama aldigim serum ve regl dönemi olmasından dolayı maalesef bugün kilom 61.400 çıktıAaa çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın???
Ben seni izne ayırdım geçen hafta canım, gelemeyince vardır bir sebebi dedim.. İşlerini hallet her zaman bekleriz canım.Ellssa kaptanim, @Dilakzn ve diger arkadaşlarım. Maalesef ki bir suredir bu grupta eskisi gibi faal değilim. Bunun icin kendimce gecerli sebeplerim olsa da hos bir durum değil. Bazi şeyleri asabilmem icin kendimle kalmam gerekiyor. Bu nedenle kaptanim izne ayrilmak istiyorum. Su an 63.5 kg yum. Insallah araniza yeniden dönmek isterim. Bu surecte hepinize sağlık ve huzur diliyorum.
Ya sorma benim kilo da fazla çıktı sabah, şimdi eve gidip tekrar tartılıcam, bişi yemedim sabahtan bu yana. 71,8 çıktım sabah, inşallah gitmiştir fazlalık yaaa..Biraz daha iyiyim çok şükür, kilomda artış oldu aslında kilo vermeliydim bu süreçte ama aldigim serum ve regl dönemi olmasından dolayı maalesef bugün kilom 61.400 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?