Yani doğru tabi de sayı da önemli diye düşündüm.neyse önemli olan sonuçCanim kisi sayisindan ziyade grupta kilo alanin olmamasi daha onemli.cünkü toplam verilen kiloya bakilmiyor aritmetik ortalamaya bakiliyor ya :))
Yani doğru tabi de sayı da önemli diye düşündüm.neyse önemli olan sonuç
Öylemiii, bravo bizeeeKaappptaanimmmm ve sevgili takim arkadaşlarımmm soniclara baktim bu hafta BİZ BİRİNCİYİİİİİZZZZZZZZZZ
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım.
anladım canım bu sabah 91.6 kiloydumCanım 15 gün deneme süren var. Bu arada bol paylaşım ve menü bildirimi bekliyoruz.
Şimdi kaç kilosun?
oğlumu uyutamıyorum ki yediklerimi yazayım88prenses22 tatlim sen ne yedin bugün :)
oğlumu uyutamıyorum ki yediklerimi yazayım
sabah
1 dlm peynir
6 zeytin
domates
salatalık
2-3 çatal patates kızartması
ara
üzüm
ara
fındık
badem
akşam
ızgara
ayran
biraz da çekirdek
sağol canım. profilim alıntı oğlum doğunca bize çok benzetmiştimGayet güzel bi gün olmus canim afiyet olsun. Bu arada profilindeki oglun mu
Hmm oyle mi. 88 ekimlisin o zaman :)ecii şimdi baktım da profiline 3 ay büyükmüsüm senden
evet 18 ekim doğumluyumHmm oyle mi. 88 ekimlisin o zaman :)
Sen de mi doğum kilolarini vermeye calisiyosun canim. Ben hamilelikte 15 kilo almistim şükür 10 u gitti ama daha yolum cok uzunevet 18 ekim doğumluyum
yok canım ya keşke ben hamileyken 4 kilo aldım doğumdan 1 hafta sonra hepsi bitmişti zaten. oğlumdan önce bir düşüğüm oldu kilo almaya başladım .diyet falan da yapmadım. 87 yle oğluma hamile kaldım .Sen de mi doğum kilolarini vermeye calisiyosun canim. Ben hamilelikte 15 kilo almistim şükür 10 u gitti ama daha yolum cok uzun
yok canım ya keşke ben hamileyken 4 kilo aldım doğumdan 1 hafta sonra hepsi bitmişti zaten. oğlumdan önce bir düşüğüm oldu kilo almaya başladım .diyet falan da yapmadım. 87 yle oğluma hamile kaldım .
sen de kendini çok sıkma yavaş gitsin ama kalıcı olsun bebeğin çok küçük daha
bence az ana ve ara öğünlerini düzenli yesen daha iyi olurSence emziren bi anne icin nasil menülerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?