Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım emziriyorsun pirinç lapası yapma. Yazık bebişe. Öğünlerini ayarla verirsin zaten.

Canım emziriyorsun pirinç lapası yapma. Yazık bebişe. Öğünlerini ayarla verirsin zaten.

Kaptanim yaparken humana ve rezene caylari icecem arada. Zaten kücücük olumsuz bi etki görürsem sütle ilgili aninda birakirim​

Yarın önceden yaptığım liste ile başlamayı düşünüyorum ortalama 1400 kalori ayda 4 kilo verilebiliyor hergün düzenli 1 saat yürüyüş yapabilirsem
hoş geldin ablacım
kaptancım pirinç lapasını ben de mi yapsam diyetisyene göre besleniyorum güya kaç gündür tam uyamasam da

hoş geldin ablacım

kaptancım pirinç lapasını ben de mi yapsam diyetisyene göre besleniyorum güya kaç gündür tam uyamasam da
Canım emzirenler için tek çeşit beslenme önermiyorum ama sizler kendi düzeninizi daha iyi bilirsiniz.
Aslında emzirenler meto hızı bskımından bizlerden daha şanslı daha önde.
Sağlıklı besinlerle oluşan menülerle ve hareketli bir yaşamla kesinlikle gidecektir kilolar.
Yeterki hamur işi ve tatlılardan uzak olunsun.

selam en aktif kısım burası olduğu için buraya yazıyorum hata ettiysem affola ben 155 boyundayım 53 kiloyum ve göbeğim aldı başını gidiyor haliyle. sizce diyet + spor mu? yoksa sadece sporla göbek gider ve sıkılaşır mıyım şimdiden teşekkürler

Düzenli sporla sıkılaşırsın canım. Tabi fazlalıklar çoksa yediklerimize de dikkat etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…