menüm
sabah
2 dilim tam bugday ekmegiyle peynirli tost
öğle
ızgara
ayran
1 parça ekmek
ara
1 dlm muhallebili kadayıf tatlısı
1 dlm karpuz
simdi de 1 elma yiyorum
Canım emziriyorsun pirinç lapası yapma. Yazık bebişe. Öğünlerini ayarla verirsin zaten.Attim bebek arabasina bebisimi 3 saattir disardaydim yeni döndüm ewe. Gezme sevdasiyla ögle yemegi de araya kaynadi :) sabah bi gozleme yemistim su an da aksam yemegi yiyorum bulgur pilavi kabak yemegi salata ve karpuz.. bide regl oldum bugün o yuzden de bi iki gün sonra 2 günlük pirinc lapasi diyeti yapcam.. bende durumlar böyle.sizde ne var ne yok :)))
Hoşgeldin canımMerhaba Akovser arkadaşımız bu gruba katılmamı söyledi
Tamam canım. Listelerini bekliyoruz.Yarın önceden yaptığım liste ile başlamayı düşünüyorum ortalama 1400 kalori ayda 4 kilo verilebiliyor hergün düzenli 1 saat yürüyüş yapabilirsem
Canım emziriyorsun pirinç lapası yapma. Yazık bebişe. Öğünlerini ayarla verirsin zaten.
hoş geldin ablacımYarın önceden yaptığım liste ile başlamayı düşünüyorum ortalama 1400 kalori ayda 4 kilo verilebiliyor hergün düzenli 1 saat yürüyüş yapabilirsem
kaptancım pirinç lapasını ben de mi yapsam diyetisyene göre besleniyorum güya kaç gündür tam uyamasam daCanım emziriyorsun pirinç lapası yapma. Yazık bebişe. Öğünlerini ayarla verirsin zaten.
Afiyet olsun canmm
Canım emzirenler için tek çeşit beslenme önermiyorum ama sizler kendi düzeninizi daha iyi bilirsiniz.hoş geldin ablacım
kaptancım pirinç lapasını ben de mi yapsam diyetisyene göre besleniyorum güya kaç gündür tam uyamasam da
Hos geldin tatlim ewt dogru yerdesin :) once kendinden bahsedermisinSelam
2 takıma gel dediler doğru geldim değil mi
Merhabalar herkese
Düzenli sporla sıkılaşırsın canım. Tabi fazlalıklar çoksa yediklerimize de dikkat etmek lazım.selamen aktif kısım burası olduğu için buraya yazıyorum hata ettiysem affola ben 155 boyundayım 53 kiloyum ve göbeğim aldı başını gidiyor haliyle. sizce diyet + spor mu? yoksa sadece sporla göbek gider ve sıkılaşır mıyım şimdiden teşekkürler
Merhaba canım. Hoşgeldin.Selam
2 takıma gel dediler doğru geldim değil mi
Merhabalar herkese
Katılabilirsin tabi.selam ben de aranıza katılabilir miyim?
hoşbuldum :) ama nasıl olucak şimdi burdan mı haberleşicezKatılabilirsin tabi.
Hoşgeldin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?