Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ee haftasonu nasıl geçiyor bakalım.

Attim bebek arabasina bebisimi 3 saattir disardaydim yeni döndüm ewe. Gezme sevdasiyla ögle yemegi de araya kaynadi :) sabah bi gozleme yemistim su an da aksam yemegi yiyorum bulgur pilavi kabak yemegi salata ve karpuz.. bide regl oldum bugün o yuzden de bi iki gün sonra 2 günlük pirinc lapasi diyeti yapcam.. bende durumlar böyle.sizde ne var ne yok :)))

menüm
sabah
2 dilim tam bugday ekmegiyle peynirli tost

öğle
ızgara
ayran
1 parça ekmek

ara
1 dlm muhallebili kadayıf tatlısı
1 dlm karpuz

simdi de 1 elma yiyorum

Sabah

1 tane salatalık 1 tane domates ve yeşil çay

Ara

yarım patates, türk kahvesi, 1 tane şeftali

Öğle

Salata , peynir , küçük bir parça kızarmış tavuk

Akşam

Türk kahvesi,küçük bir parça çikolata

Ara

yeşil çay, şeftalili form çayı

Çok saçma bir menü oldu bugün Aslında bugün diyetime göre sebze günüydü ama dayanamadım kaçamaklar yaptım. Yarın et günü kaçamaksız tamamlıycam İnşallah.

Sabah
2 yumurtalı kaşarlı omlet,peynir,zeytin,yeşil çay
Öģlen
Köfte,ayran,az pide
Akşam
Tavuklu türlü,yoğurt
Çay,yeşil çay,su.
Spor
1 saat yürüyüş
Kitap okumadım.

Afiyet olsun tatlim

Afiyet olsun canimcim
Merhaba Akovser arkadaşımız bu gruba katılmamı söyledi

Hosgeldin canimm kendinden bahsedermisin biraz.hikayen nedir

45 yaşındayım 102 kilodayim 172 cm boyum artık zayifliyabilmek için son şans gibi geliyor.4 sene önce 6 ayda 97 kilodan 70 kiloya inmeyi başardım maalesef kısa sürede geri aldım...

45 yaşındayım 102 kilodayim 172 cm boyum artık zayifliyabilmek için son şans gibi geliyor.4 sene önce 6 ayda 97 kilodan 70 kiloya inmeyi başardım maalesef kısa sürede geri aldım...
O zaman nasil kilo verilir iyi biliyorsundur ablacim

[QUOTE="dodilik, post: 47849038, mem]Kilo verme konusunda bir diyetisyen kadar bilgim var ama iradem korkutuyor[/QUOTE]

Burda hep beraber verecez insallah kilolarimizi ablam senin tecrüben ve bilgilerinden de faydalaniriz belki bu sürecte yeniden hosgeldin aramiza

Kilo verme konusunda bir diyetisyen kadar bilgim var ama iradem korkutuyor
Hoşgeldin canım.tv programları,kitaplar,sosyal medya vs.sayesinde hepimiz bir çok bilgiye sahibiz.ama irademiz yok.şahsen ben kaç yıldır ancak bu sıralar biraz istege sahibim.istek olmayınca olmuyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…