Hadi sen de dön listeye canım. Toparla kendini. İstersen başarırsın.Perina tebrik ederim cnm 6ları görmüşsün
Bu hafta menü listeni görmek istiyorum canım hem de cıssız bi şekilde.Ben yine 62.6 yım giremiom listeye
Haftaya güzel bi atak bekliyorum canım senden. Tamammı?**2.TAKIM 505.ETAP**
akrep33 ( 73,5 / 73,5 //) Sabit
Zereno (97,4///)
ooomarlaaa ( 67,2 ///)
_perina_( 70,2 /69,2/1/%1,39)
myprincesses ( 71,7/71,7//)sabit
ayperest(59,6 /59.8/+0.2/%-0.33)
gulceegul (70,6/70.2/0.4/%0.5
Olayım yawrum süper fikir, özellikle kontrol edelim birbirimizi bu hafta süper bi yol alalım :) okula yeni bi hoca geldi görsen taş gibi 52 den fazla değildir nasıl tarz giyiniyo incecik onu gördükçe bi yandan sinir oluyom kendime bnde böyleydim niye tekrar kilo aldım diye bir ysndan da motive oluyorum kız rol modelim oldu resmenöylemi diyorsun bilmiyorum çarşamba 59.7 çıkmıştım 100 gr daha gelmiş heralde çarşamba akşamı yediğim bisküvilerden gelme o
ay inşallah yaaa hiç kaçamak yapmıcam kesin karalıyım bu sefer çok sinir oldum kendime
dönmiceksin dönemezsin izin vermiyorum
bak gel sen benim eşim ol birbirimize kızalım kontrol edelim
Hoşgeldin canım. Ha gayret az kalmış listeye girmene.güncel kilom 59,4 hedefim 55 olmak ...sanırım çoğumuz 55 olmak istiyoruz.... hedefimize ulaşırız bir an önce
Haftaya güzel bi atak bekliyorum canım senden. Tamammı?
Olayım yawrum süper fikir, özellikle kontrol edelim birbirimizi bu hafta süper bi yol alalım :) okula yeni bi hoca geldi görsen taş gibi 52 den fazla değildir nasıl tarz giyiniyo incecik onu gördükçe bi yandan sinir oluyom kendime bnde böyleydim niye tekrar kilo aldım diye bir ysndan da motive oluyorum kız rol modelim oldu resmen
hoşgeldin canım. kilolarımız yakınmış.. boyun kaç ?güncel kilom 59,4 hedefim 55 olmak ...sanırım çoğumuz 55 olmak istiyoruz.... hedefimize ulaşırız bir an önce
hoşbulduk cnm....boyum 1,55 ..evet kilolarımız çok yakın ...bu hafta perinayla rakipsiniz...haftaya yarışırız ne dersinhoşgeldin canım. kilolarımız yakınmış.. boyun kaç ?
hoşbulduk kaptanımHoşgeldin canım. Ha gayret az kalmış listeye girmene.
Oy saol kuzucum -1,7 ay çok mutluyum ayperestim
perinayla rakip değiliz aslında eş olduk sadece destek olucaz birbirimize :)hoşbulduk cnm....boyum 1,55 ..evet kilolarımız çok yakın ...bu hafta perinayla rakipsiniz...haftaya yarışırız ne dersin
Oy saol kuzucum -1,7 ay çok mutluyum ayperestimbu hafta gerçekten çok dikkat ettim hem spor hem diyet olarak çok şükür Rabbimin yardımıyla güzel bir sonuç oldu darısı diğer haftalara ve hepimize olsun inş
harika sonuç yaaa süpersiniz kendimi kötü hissediyorum ben yaBende girebiliyorum nihayet listeye.. 69.4 ile ayrilmiştim izine bugün 69.3üm.. gecen cuma 71.2 ydim 1.9 kilo verdim ama maalesef bu listeye yansimayacak
Menulerimi gördün zaten canim bu hafta ekmeği pirinci patatesi bulguru sekeri kestim benharika sonuç yaaa süpersiniz kendimi kötü hissediyorum ben ya
O piskopatça platesi ben de yaptım ve gerçekten etkisi büyük.perinayla rakip değiliz aslında eş olduk sadece destek olucaz birbirimize :)
sizle rakip olabiliriz kilolarımız yakınya :) bende 59.8 üm
canımmm benimm harikasın süpersin maşşallah
yakında 80 leri göreceksin inanabiliyomusun
o yaptığın psikopatça platesin etkisi çok büyük bilyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?