valla ya en önemlisi hafifsin ya hafifsin rahat hareket ediyorsun falan ahhh..ahh o 50 ler taş gibi oluyor insan valla gelsin 36 bedenler tarz kıyafetler ne giysen yakışıyor ay düşünseneçok şişim ben ya yarın tartıda nolurum bilmiyorum
Canım benim çok saol evet sonunda yaa, inşallah devamı da gelir şöyle ortalara doğru ilerlerimPerina tebrik ederim cnm 6ları görmüşsün
Aynen öyle yawrum işte bu hızla geçen zamanı lehimize çevirmeliyizvalla ya en önemlisi hafifsin ya hafifsin rahat hareket ediyorsun falan ahhh..
bende de şişlik var gibi.. ne çabuk cuma geliyor dimi :)
İnşallah canım darısı başımaCanım benim çok saol evet sonunda yaa, inşallah devamı da gelir şöyle ortalara doğru ilerlerim
İnşallah canım benim tez zamanda :)İnşallah canım darısı başıma
valla canım ne güzel söyledin zaman hızla geçiyo ve biz akıllılık edip kendimize çevircez inşallah..Aynen öyle yawrum işte bu hızla geçen zamanı lehimize çevirmeliyiz
Aynen canım bu cozutmaya çok az artı iyi bence eminim önümüzdeki hafta bomba gibi geleceksin, ay sorma kız 7 rakamından nefret ettim vallavalla canım ne güzel söyledin zaman hızla geçiyo ve biz akıllılık edip kendimize çevircez inşallah..
bu arada tebrik ederim aman deyim dikkat et bidaha 70 lere geri dönme !!
bende 60 lara dönmeyeceğim inşallah..
malesf bu hafta artıdayım
geçen cuma 59.6
bugün 59.8
60 ları görmediğime şükrediyorum..
Aynen canım bu cozutmaya çok az artı iyi bence eminim önümüzdeki hafta bomba gibi geleceksin, ay sorma kız 7 rakamından nefret ettim vallainş asla dönmek istemiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?