- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git markete tatlim al bir kilo salatalik yika koy canin sıkıldikca onu ye...Kızlar günaydınlarrr
Bende bu hafta ciddi bir motivasyon kaybı var. Annemdeyim çok vaktim de kalmıyor.
İnşallah artısız kapatırım.
Yürüyüş yapmaya fırsatım da olmadı.
Sabit olsam bile çok sevineceģim
Menu guzel tatlim afiyet olsunSabah: 1 dilim kızarmış tb dom-sal yeşillik biraz peynir reçel ve çay
Ara: soda
Öğlen: karpuz (biraz abarttım) ve peynir
Ara: 1 br soğuk sütlü kahve 1 küçük şeftali
Akşam: 1 kase makarna biraz tavuk eti
Ara: kahve ve soda
Bugün 6,5 saat korse taktım korseyle sporumu yaptımleslie 3 mil, 6*20 kalça bacak 1 dk plank
![]()
Herkes kafami toplatayim diye seferber ama benim kafa baska diyatlarda tatlim...Gayet iyisin canım afiyet olsun
Meyve bombası yapmışsın vitamin olsun inş afiyet olsun canım
![]()
Gayet güzel canım afiyet olsun
Saol kuzum benim sende öylesin ve toparlandım çok şükür yardımlarınızla :-*
Bende puan namına bişey kalmamış ki
Şu akşamki ara olmasaymış keşkeama Yen'i yapılan reçele nasıl karşı koyulabilir ki
Kahvaltıda olsaymış gayet güzel olurmuş
Toparlanacaksın kuzum 20 kiloyu veren 2 kiloyu hayda hayda verir
Canım sıkıntın geçmedi mibu arada Mısır'ın da ekmekten sayıldığını düşünürsek biraz fazla olmuş karbonhidrat
ama telafi edeceğinden şüphem Yok :)
Canım güzel olmamış ama alışma dönemi normal düzelecek yavaş yavaş :)
İnş yapıcam canım bugünde öyle olmadı ama azaltılamıyor ekmeği
Herkes de aynısı kuzum birbirmize destek olarak atlatıcaz inş sen bu hafta sabit çıkmaya çalış haftaya daha iyi olacaksın inanıyorum :)
menü güzel canım afiyet olsun spor yok mu?
Harikasın canım
Neden kuzum? İzne ayırırsak daha kötü olmaz mı?
Menü harika ama senin icin biraz fazla karb olnus sanki 5 yk yerine 3 yk olsa imis ??Sabah 10:00
Şekersiz çay
1.5 haslanmıs yumurta
Zeytin
Öğlen 14:00
Sade neskafe
1 kurabiye
Akşam 18:30
8 köfte
5 kaşık pilav
Salata
Sade soda
Su 1 yatana kadar 3 yapacagım
Spor yok
Saol kuzum ya rica etsem şu kabak kavurmanın tarıfını tekrar verebilir misin?Menu guzel tatlim afiyet olsun
hemen değiştiririm deseydin
Oy kuzum ya eviniz inşaat olmuş tam :/ Allah yardımcınız olsun menüde güzel canım afiyet olsun
Bakayım canım yarın kaç çıkıcam ona göre olmazsa protein yaparım hiç istemiyorum ama :/
Hoşgeldin kuzum çok sevindim seni gördüğümekaptanımız aynı
Ellssa tartı işini bir an önce hallet enerjine ihtiyacımız var :)
yaaaa kimler gelmişşş kız dondun mu, bugun bi ara aklıma gelmiştin şuan çok şaşırdım ve mutluyum :))
gel tabi kuşum ya özledik seni, hem sen daha fit bi anne olacaksın![]()
Anladım canım bildirimde bulunurum diyorsan bir hafta menü yazmamanı idare ederizYok kuzucum bozmamm ama yazcak vaktim yok hiçç yani 1 haftaya hallederim herşeyi 1 haftacık olabiliyosa sevinirimm
Bence güzel olmuş canım kurabiyeyi de öğlen yemeği yerine tutmuşsunSabah 10:00
Şekersiz çay
1.5 haslanmıs yumurta
Zeytin
Öğlen 14:00
Sade neskafe
1 kurabiye
Akşam 18:30
8 köfte
5 kaşık pilav
Salata
Sade soda
Su 1 yatana kadar 3 yapacagım
Spor yok
Cannım
Canım karpuzu da ölçülü tutsaydın mükemmel olurdu gerçekten yarın mümkünse şeker almayarak dengelersin inşSabah: 1 dilim kızarmış tb dom-sal yeşillik biraz peynir reçel ve çay
Ara: soda
Öğlen: karpuz (biraz abarttım) ve peynir
Ara: 1 br soğuk sütlü kahve 1 küçük şeftali
Akşam: 1 kase makarna biraz tavuk eti
Ara: kahve ve soda
Bugün 6,5 saat korse taktım korseyle sporumu yaptımleslie 3 mil, 6*20 kalça bacak 1 dk plank
![]()
Aynen kuzum sabır sadeceHerkes kafami toplatayim diye seferber ama benim kafa baska diyatlarda tatlim...
Neyse zaman herseyin ilaci derler...
Çok yorulmuşsun canım cısslarında erimiştir kafana takmaBugün u yaşanmamış saymak mümkün mü?
Az kahvaltı sonrası 10.000 adim Yurdum telefonunu evde unutmuşum geri dondum yol uzadı, perişan oldum.kendimi de iştahını da toparlayamafim.
Aksam yürüyüşe gitmedim canım hiç istemedi.
yarın yeni bir gün. Hayırlısı artik
Kolay gelsin canım çok yoruluyorsun dikkat et kendineArkadaslar herkese merhaba ben bu hafta pertim galiba vize haftam geldi konulari yetistiremeyen hocalar ek ders koydu eve gelip uyur oldum yorgunluktan firsat buldukca yuruyorum ama mekiklerim faln yalan oldu yemeklerimde cok sıkıntı yok sabah 1 adet haslanmis yumurtayi tikiyorum agzima birde aksam yiyorum ama sicaktan midir reglim geliyor ondan midir sisim tarti 71 den 72 e cikti tekrar cok da giremiyorum buraya okulda tel cekmiyor eve de gelip uyuyorum ama ciss yok![]()
Tatlım kaç kiloyla izne ayrılmıştın? Kaç kilo aldın? 55 filan mıydın sanki? İnş tekrar ineriz merak etme hepimiz öyleyiz düşe kalka ilerliyoruz sen bir an önce tartı işini hallet de aramıza dön tamam mı canımValla benimde sizlerin enerjisine ihtiyacım var yaa 62 kilo oldum yinesen harika gidiyorsun ben takip ediyorum listelerden
Ayyy canım benim bende özledim sizi valla :)) ahhh aynen ya ocak ayındaki enerjime çoook ihtiyacım var şu sıra hergün rejime başlayıp akşama bitiriyorum benim kızda çoook hateketlendi onla uğraşmaktan iyice acıkıyorum falan bu gidişle eski kiloma döncem :/
Gayet iyisin kuzum afiyet olsun o tempoya şekere dadanmıyorsun ya maşallah sanamenüm
kahvaltı 07.15
1 bardak süt
1 tane kepekli çörek
öğle 14.00
1 kaşık bulgur pilavı
yarım kase çorba
az salata
1 dilim ekmek
5 adet köfte
akşam 21.00(saat 20.00'de işten çıktım)
az fırında patates
birkaç tavuk
2-3 kaşık yoğurt
3 lt su
1 bardak yeşil çay
1.30 saat yürüyüş (ve otobüse koşmak :) )
Kaç kiloyla başlamıstın canım ? Ve kaç kıloyla ayrıldın ?Valla benimde sizlerin enerjisine ihtiyacım var yaa 62 kilo oldum yinesen harika gidiyorsun ben takip ediyorum listelerden
Ayyy canım benim bende özledim sizi valla :)) ahhh aynen ya ocak ayındaki enerjime çoook ihtiyacım var şu sıra hergün rejime başlayıp akşama bitiriyorum benim kızda çoook hateketlendi onla uğraşmaktan iyice acıkıyorum falan bu gidişle eski kiloma döncem :/
Tesekkur ederım canımAnladım canım bildirimde bulunurum diyorsan bir hafta menü yazmamanı idare ederiz
Bence güzel olmuş canım kurabiyeyi de öğlen yemeği yerine tutmuşsun
Cannım
Canım karpuzu da ölçülü tutsaydın mükemmel olurdu gerçekten yarın mümkünse şeker almayarak dengelersin inşspora ba-yıl-dımmmm :)
Aynen kuzum sabır sadece
Çok yorulmuşsun canım cısslarında erimiştir kafana takma
Kolay gelsin canım çok yoruluyorsun dikkat et kendine
Tatlım kaç kiloyla izne ayrılmıştın? Kaç kilo aldın? 55 filan mıydın sanki? İnş tekrar ineriz merak etme hepimiz öyleyiz düşe kalka ilerliyoruz sen bir an önce tartı işini hallet de aramıza dön tamam mı canım
Gayet iyisin kuzum afiyet olsun o tempoya şekere dadanmıyorsun ya maşallah sana![]()
Kalp kalbe karşı desene
Kuru fasulyeyi çatallamı yiyosun? Yok artıkYemegin suyunda butun yemegin kalorisi tatlim,, ben kuru fasulyeyi bile catalla yiyorum yemegin sonunda nefsim korelsin diye 1 lokma ekmegi suyuna banip yiyorum oda arada bir nadir...