Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah 10:00
Şekersiz çay
1.5 haslanmıs yumurta
Zeytin

Öğlen 14:00
Sade neskafe
1 kurabiye

Akşam 18:30
8 köfte
5 kaşık pilav
Salata
Sade soda

Su 1 yatana kadar 3 yapacagım
Spor yok

Sabah: 1 dilim kızarmış tb dom-sal yeşillik biraz peynir reçel ve çay
Ara: soda
Öğlen: karpuz (biraz abarttım) ve peynir
Ara: 1 br soğuk sütlü kahve 1 küçük şeftali
Akşam: 1 kase makarna biraz tavuk eti
Ara: kahve ve soda

Bugün 6,5 saat korse taktım korseyle sporumu yaptım :halay: leslie 3 mil, 6*20 kalça bacak 1 dk plank:spor:

Kızlar günaydınlarrr
Bende bu hafta ciddi bir motivasyon kaybı var. Annemdeyim çok vaktim de kalmıyor.
İnşallah artısız kapatırım.
Yürüyüş yapmaya fırsatım da olmadı.
Sabit olsam bile çok sevineceģim
Git markete tatlim al bir kilo salatalik yika koy canin sıkıldikca onu ye...
Kisir yap... sen hazirla yemekleri tatlim...

Bugün 6,5 saat korse taktım korseyle sporumu yaptım :halay: leslie 3 mil, 6*20 kalça bacak 1 dk plank:spor:
Menu guzel tatlim afiyet olsun

Gayet iyisin canım afiyet olsun

Meyve bombası yapmışsın vitamin olsun inş afiyet olsun canım

:KK70: :KK70:

Gayet güzel canım afiyet olsun

Saol kuzum benim sende öylesin ve toparlandım çok şükür yardımlarınızla :-*

Bende puan namına bişey kalmamış ki :KK70:

Şu akşamki ara olmasaymış keşke :KK43::KK43: ama Yen'i yapılan reçele nasıl karşı koyulabilir ki :KK43::KK43:

Kahvaltıda olsaymış gayet güzel olurmuş :KK66:

Toparlanacaksın kuzum 20 kiloyu veren 2 kiloyu hayda hayda verir :KK66:

Canım sıkıntın geçmedi mi :KK43::KK43: bu arada Mısır'ın da ekmekten sayıldığını düşünürsek biraz fazla olmuş karbonhidrat :KK43: ama telafi edeceğinden şüphem Yok :)

Canım güzel olmamış ama alışma dönemi normal düzelecek yavaş yavaş :)

İnş yapıcam canım bugünde öyle olmadı ama azaltılamıyor ekmeği :KK66:

Herkes de aynısı kuzum birbirmize destek olarak atlatıcaz inş sen bu hafta sabit çıkmaya çalış haftaya daha iyi olacaksın inanıyorum :)

menü güzel canım afiyet olsun spor yok mu?

Harikasın canım

Neden kuzum? İzne ayırırsak daha kötü olmaz mı?
Herkes kafami toplatayim diye seferber ama benim kafa baska diyatlarda tatlim...
Neyse zaman herseyin ilaci derler...

Bugün u yaşanmamış saymak mümkün mü?
Az kahvaltı sonrası 10.000 adim Yurdum telefonunu evde unutmuşum geri dondum yol uzadı, perişan oldum.kendimi de iştahını da toparlayamafim.
Aksam yürüyüşe gitmedim canım hiç istemedi.
yarın yeni bir gün. Hayırlısı artik

Az kahvaltı sonrası 10.000 adim Yurdum telefonunu evde unutmuşum geri dondum yol uzadı, perişan oldum.kendimi de iştahını da toparlayamafim.

Arkadaslar herkese merhaba ben bu hafta pertim galiba vize haftam geldi konulari yetistiremeyen hocalar ek ders koydu eve gelip uyur oldum yorgunluktan firsat buldukca yuruyorum ama mekiklerim faln yalan oldu yemeklerimde cok sıkıntı yok sabah 1 adet haslanmis yumurtayi tikiyorum agzima birde aksam yiyorum ama sicaktan midir reglim geliyor ondan midir sisim tarti 71 den 72 e cikti tekrar cok da giremiyorum buraya okulda tel cekmiyor eve de gelip uyuyorum ama ciss yok :(

:KK70: hemen değiştiririm deseydin :KK70:

Oy kuzum ya eviniz inşaat olmuş tam :/ Allah yardımcınız olsun menüde güzel canım afiyet olsun

Bakayım canım yarın kaç çıkıcam ona göre olmazsa protein yaparım hiç istemiyorum ama :/

Hoşgeldin kuzum çok sevindim seni gördüğüme :KK68:kaptanımız aynı Ellssa Ellssa tartı işini bir an önce hallet enerjine ihtiyacımız var :)

Valla benimde sizlerin enerjisine ihtiyacım var yaa 62 kilo oldum yine :( sen harika gidiyorsun ben takip ediyorum listelerden ;)

yaaaa kimler gelmişşş kız dondun mu, bugun bi ara aklıma gelmiştin şuan çok şaşırdım ve mutluyum :))

gel tabi kuşum ya özledik seni, hem sen daha fit bi anne olacaksın :KK200:

Ayyy canım benim bende özledim sizi valla :)) ahhh aynen ya ocak ayındaki enerjime çoook ihtiyacım var şu sıra hergün rejime başlayıp akşama bitiriyorum benim kızda çoook hateketlendi onla uğraşmaktan iyice acıkıyorum falan bu gidişle eski kiloma döncem :/

menüm
kahvaltı 07.15
1 bardak süt
1 tane kepekli çörek

öğle 14.00
1 kaşık bulgur pilavı
yarım kase çorba
az salata
1 dilim ekmek
5 adet köfte

akşam 21.00(saat 20.00'de işten çıktım)
az fırında patates
birkaç tavuk
2-3 kaşık yoğurt

3 lt su
1 bardak yeşil çay
1.30 saat yürüyüş (ve otobüse koşmak :) )

Yok kuzucum bozmamm ama yazcak vaktim yok hiçç yani 1 haftaya hallederim herşeyi 1 haftacık olabiliyosa sevinirimm
Anladım canım bildirimde bulunurum diyorsan bir hafta menü yazmamanı idare ederiz ;)

Sabah 10:00
Şekersiz çay
1.5 haslanmıs yumurta
Zeytin

Öğlen 14:00
Sade neskafe
1 kurabiye

Akşam 18:30
8 köfte
5 kaşık pilav
Salata
Sade soda

Su 1 yatana kadar 3 yapacagım
Spor yok
Bence güzel olmuş canım kurabiyeyi de öğlen yemeği yerine tutmuşsun ;)
Zereno Zereno ne guzel yazmıssın Canım sagol :KK15:
Cannım :KK200::KK15:

Canım karpuzu da ölçülü tutsaydın mükemmel olurdu gerçekten yarın mümkünse şeker almayarak dengelersin inş ;) spora ba-yıl-dımmmm :)
Herkes kafami toplatayim diye seferber ama benim kafa baska diyatlarda tatlim...
Neyse zaman herseyin ilaci derler...
Aynen kuzum sabır sadece

Çok yorulmuşsun canım cısslarında erimiştir kafana takma ;)
Arkadaslar herkese merhaba ben bu hafta pertim galiba vize haftam geldi konulari yetistiremeyen hocalar ek ders koydu eve gelip uyur oldum yorgunluktan firsat buldukca yuruyorum ama mekiklerim faln yalan oldu yemeklerimde cok sıkıntı yok sabah 1 adet haslanmis yumurtayi tikiyorum agzima birde aksam yiyorum ama sicaktan midir reglim geliyor ondan midir sisim tarti 71 den 72 e cikti tekrar cok da giremiyorum buraya okulda tel cekmiyor eve de gelip uyuyorum ama ciss yok :KK43:
Kolay gelsin canım çok yoruluyorsun dikkat et kendine

Valla benimde sizlerin enerjisine ihtiyacım var yaa 62 kilo oldum yine :KK43: sen harika gidiyorsun ben takip ediyorum listelerden :KK66:

Ayyy canım benim bende özledim sizi valla :)) ahhh aynen ya ocak ayındaki enerjime çoook ihtiyacım var şu sıra hergün rejime başlayıp akşama bitiriyorum benim kızda çoook hateketlendi onla uğraşmaktan iyice acıkıyorum falan bu gidişle eski kiloma döncem :/
Tatlım kaç kiloyla izne ayrılmıştın? Kaç kilo aldın? 55 filan mıydın sanki? İnş tekrar ineriz merak etme hepimiz öyleyiz düşe kalka ilerliyoruz sen bir an önce tartı işini hallet de aramıza dön tamam mı canım ;)
menüm
kahvaltı 07.15
1 bardak süt
1 tane kepekli çörek

öğle 14.00
1 kaşık bulgur pilavı
yarım kase çorba
az salata
1 dilim ekmek
5 adet köfte

akşam 21.00(saat 20.00'de işten çıktım)
az fırında patates
birkaç tavuk
2-3 kaşık yoğurt

3 lt su
1 bardak yeşil çay
1.30 saat yürüyüş (ve otobüse koşmak :) )
Gayet iyisin kuzum afiyet olsun o tempoya şekere dadanmıyorsun ya maşallah sana :KK9:

Valla benimde sizlerin enerjisine ihtiyacım var yaa 62 kilo oldum yine :KK43: sen harika gidiyorsun ben takip ediyorum listelerden :KK66:

Kaç kiloyla başlamıstın canım ? Ve kaç kıloyla ayrıldın ?

Anladım canım bildirimde bulunurum diyorsan bir hafta menü yazmamanı idare ederiz :KK66:

Bence güzel olmuş canım kurabiyeyi de öğlen yemeği yerine tutmuşsun :KK66:

Cannım :KK200::KK15:

Canım karpuzu da ölçülü tutsaydın mükemmel olurdu gerçekten yarın mümkünse şeker almayarak dengelersin inş :KK66: spora ba-yıl-dımmmm :)

Aynen kuzum sabır sadece

Çok yorulmuşsun canım cısslarında erimiştir kafana takma :KK66:

Kolay gelsin canım çok yoruluyorsun dikkat et kendine

Tatlım kaç kiloyla izne ayrılmıştın? Kaç kilo aldın? 55 filan mıydın sanki? İnş tekrar ineriz merak etme hepimiz öyleyiz düşe kalka ilerliyoruz sen bir an önce tartı işini hallet de aramıza dön tamam mı canım :KK66:

Gayet iyisin kuzum afiyet olsun o tempoya şekere dadanmıyorsun ya maşallah sana :KK9:
Tesekkur ederım canım :KK15::KK15::KK76:

29.06.17- 01.09.17
2 Aylık maraton
HEDEF : 79,7 (İnşaAllah :))

GÜN : 28

KAHVALTI(08.45)
1 kupa buzlu kahveli süt
1 paket Eti form sunta
10 topi peynir

ARA(10.15)
1 lokum

ÖĞLE(13.00)