Zerenom tebriklerrrr***2.TAKIM 528.ETAP***
Zereno(84,7/83,8/0,9/%1,06)
_rosebud_(60/60/0/Sabit)
strontium(72,4///)
Gzm2628 (80.2///)1.kez bildirimde bulunmadı.
hedef25(85,8///)
be your self(50,1)
zayiflayacgim(74,8///)
2BHB(61.0/62/-1/-%1.63)
hedef56(65,7///)
ecii (69.1/69.1/0/% 0) 519.etapta izine ayrılan üye döndü
2.TAKIM ORTALAMA :
Ayperest (61.3///)
akrep33 (74,5 / 74,5 ) sabit
Kızlar bu haftama çok üzüldüm.
Boşuna zaman kaybediyorum.
Sabahtsn beri kızımın anaokulu için koşturuyorum.
Nasıl bir saçmalıktır ki devlet anaokuluna yazdıramıyoruz. Neymiş önce büyüklerin kayıtlarının hitmesi gerekmiş. Küçüklere kontenjan kalmıyormuş. Yani 5 yaşındakiler evde otursun veya özeller para kazsnsın diyor.
Sinir oldum sabahtan beri.
Evet canım 2013 doğumlu.2013 doğumlu mu?
Başka anaokuluna mi baksan acaba veya biryer lere yazsan sonuçta ona göre yonlenfirmeleti lazım velileri.
Allah kolaylik versin.biz de öğretmen seçme derdindeyiz. Rapor alarak gelecek yıla ertekeyemiyoruz okula başlamayı. Anca okula göndermeyip devamsızlıkran kalma seçeneği var. Çocuklar çok minik. Eşim razi degil son seçeneğe.bu yıl çok iyi bir öğretmen varmış genel olarak da 3-4 öğretmen ismi aldım hepsi iyi diye . Kurra ile belirlenecek olmadı diğer öğretmenler de olabilir. Tatil dönüşü halledicwz insallah
Bir de 1. Sınıfta öğretmen çok önemli.2013 doğumlu mu?
Başka anaokuluna mi baksan acaba veya biryer lere yazsan sonuçta ona göre yonlenfirmeleti lazım velileri.
Allah kolaylik versin.biz de öğretmen seçme derdindeyiz. Rapor alarak gelecek yıla ertekeyemiyoruz okula başlamayı. Anca okula göndermeyip devamsızlıkran kalma seçeneği var. Çocuklar çok minik. Eşim razi degil son seçeneğe.bu yıl çok iyi bir öğretmen varmış genel olarak da 3-4 öğretmen ismi aldım hepsi iyi diye . Kurra ile belirlenecek olmadı diğer öğretmenler de olabilir. Tatil dönüşü halledicwz insallah
Onu hergün içiyorum canım artik işe yaramıyor ilk kullandığımda 2-3 saati bile bulmuyordu tuvalete gitmem simdi tık yok doktor kepek alıp sabah yoğurda kat ye dedi aç karnına biraz rahatlarsın dedi eve giderken fırına uğruycam inşallah bulabilirm kepek aslında market yogurdu degilde ev yogurduyla yapmak lazm ama hem doğal süt bulmak gerek hem de ben pek bilmiyorm yogurt yapmayi artik evde market yogurduyla yapicam stajdan snra annemin yanina gittikten sonra ev yogurduyla deniycem bideAçlık otu çayı iç akşamdan sabaha işlem tamam tahlilin de tamam olur..
Yaaa çok sevindim bak şimdi :)) çok az kaldı 70lere :))
Saolun kızlar ama ben batırdım yine bugün hep o kardeşim yüzündenZerenom tebriklerrrr
Bende öyle hissediyorum şu an. Kuzum Allah kolaylık versin inş düzgün bi yer bulursunuz :/Kızlar bu haftama çok üzüldüm.
Boşuna zaman kaybediyorum.
Sabahtsn beri kızımın anaokulu için koşturuyorum.
Nasıl bir saçmalıktır ki devlet anaokuluna yazdıramıyoruz. Neymiş önce büyüklerin kayıtlarının hitmesi gerekmiş. Küçüklere kontenjan kalmıyormuş. Yani 5 yaşındakiler evde otursun veya özeller para kazsnsın diyor.
Sinir oldum sabahtan beri.
Tamam canım düzelttim paylaşımdaKizlar internette priblem oldu
Ben gen3 sabit ciktim..
74.8
Gecen hafta 74.8
Birdahaki sefere artık canım.Tabi listeye girmek yine hayal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?