Bi seferden bişi olmaz. Bünyeyi şaşırtmış olursun. Akşam normal sağlıklı menü ile kapat gününü canım..Kızlarrrr imdaaaaaaattttttt kardeşim birsürü aburcubur almış eve getirmişti bende hepsinden yedimçok üzgünüm neler yediğimi yazmaya çok utanıyorum ama yazmazsam daha çok yerim buna da Eminim kurtarın beni ne olur bu hafta bu kadar güzel sonuç almışken yarın artı çıkmiyim menümü yazıcam var mı kurtulmanın bir yolu
KAHVALTI(08.30)
3 yağsız şekersiz unsuz yulaflı kurabiye
10 topi peynir
ARA(09.30)
1 bayram şekeri
ÖĞLE(12.30)
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim tahıllı ekmek
10 topi peynir
Salatalık
ARA
1 kornet dondurma
1 paket cips
2 bardak ev yapımı portakal suyu
1 luppo kek
1 simit
6-7 topi peynir
1 muz
4 bayram şekeri bir bayram çikosu
Biraz da Fındık badem
Ay nasıl yemişim töbe töbebir anda olup bitti kurtarın beni herşey o korneti yememle başladı hiç aç da değildim akşam ne yersem düzelir yoğurt ekşi sadece yumurta mı yesem ya da salata mı ne yapayım kurtarın beni
Hoşgeldin canım..merhaba ben geldim. 31 yaşında 160 cm boyunda bir hatunum. bebek için tedavi gördüğüm süreçte çok kilo aldım 80 le hamile olup 93 le doğuma girdim. 31 mayısta 79.8 le diyete başladım şu an 71.4 kg hedefim 63 kg olmak. 10 aylık oğlum var emziren anneyim.
yarışmadım cnm az önce keşfettim bu topiğiHoşgeldin canım..
Daha önce takımlarda yarışmışmıydın?
Ay çok saol Kaptanım moralimi düzelttin resmenBi seferden bişi olmaz. Bünyeyi şaşırtmış olursun. Akşam normal sağlıklı menü ile kapat gününü canım..
Üzülmene büyütmene gerek yok olur arada böyle şeyler.. Yapcak bişi yok.
Hoşgeldin canım inş hep birlikte ideal kilolarımıza ulaşırızmerhaba ben geldim. 31 yaşında 160 cm boyunda bir hatunum. bebek için tedavi gördüğüm süreçte çok kilo aldım 80 le hamile olup 93 le doğuma girdim. 31 mayısta 79.8 le diyete başladım şu an 71.4 kg hedefim 63 kg olmak. 10 aylık oğlum var emziren anneyim.
Canım sadece açlık otu değil tabii yeme şeklini de düzenlemelisin.. Bol lifli gıdalar ekle.. Çiğ sebze ekle menülerine ve yoğurt yapmayı öğren canım doğal sütle..Onu hergün içiyorum canım artik işe yaramıyor ilk kullandığımda 2-3 saati bile bulmuyordu tuvalete gitmem simdi tık yok doktor kepek alıp sabah yoğurda kat ye dedi aç karnına biraz rahatlarsın dedi eve giderken fırına uğruycam inşallah bulabilirm kepek aslında market yogurdu degilde ev yogurduyla yapmak lazm ama hem doğal süt bulmak gerek hem de ben pek bilmiyorm yogurt yapmayi artik evde market yogurduyla yapicam stajdan snra annemin yanina gittikten sonra ev yogurduyla deniycem bide
hoşbuldum cnm tam olarak ne yapacağız yarışma prosedürünü okudum ama onun dışında grup olarak özel yapacağımız bişeyler var mı? eski yazışmaları okuyorum biraz bilgim olsun diyeHoşgeldin canım inş hep birlikte ideal kilolarımıza ulaşırız
Keşfettin ve artık hayalindeki bedene çok yakınsın canım..yarışmadım cnm az önce keşfettim bu topiği
Hiç olurmu canım..Ay çok saol Kaptanım moralimi düzelttin resmenümitsizliğe düşmüştüm
Kız allah emi canımız çekcekKızlarrrr imdaaaaaaattttttt kardeşim birsürü aburcubur almış eve getirmişti bende hepsinden yedimçok üzgünüm neler yediğimi yazmaya çok utanıyorum ama yazmazsam daha çok yerim buna da Eminim kurtarın beni ne olur bu hafta bu kadar güzel sonuç almışken yarın artı çıkmiyim menümü yazıcam var mı kurtulmanın bir yolu
KAHVALTI(08.30)
3 yağsız şekersiz unsuz yulaflı kurabiye
10 topi peynir
ARA(09.30)
1 bayram şekeri
ÖĞLE(12.30)
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim tahıllı ekmek
10 topi peynir
Salatalık
ARA
1 kornet dondurma
1 paket cips
2 bardak ev yapımı portakal suyu
1 luppo kek
1 simit
6-7 topi peynir
1 muz
4 bayram şekeri bir bayram çikosu
Biraz da Fındık badem
Ay nasıl yemişim töbe töbebir anda olup bitti kurtarın beni herşey o korneti yememle başladı hiç aç da değildim akşam ne yersem düzelir yoğurt ekşi sadece yumurta mı yesem ya da salata mı ne yapayım kurtarın beni
Saolun kızlar ama ben batırdım yine bugün hep o kardeşim yüzündenama benim irademe ne oldu ki neyse tamam silkelen ve kendine gel zereno vakit erken 1 saat spor paklar beni ancak akşamı da hafif geçiricem inş
Bende öyle hissediyorum şu an. Kuzum Allah kolaylık versin inş düzgün bi yer bulursunuz :/
merhaba ben geldim. 31 yaşında 160 cm boyunda bir hatunum. bebek için tedavi gördüğüm süreçte çok kilo aldım 80 le hamile olup 93 le doğuma girdim. 31 mayısta 79.8 le diyete başladım şu an 71.4 kg hedefim 63 kg olmak. 10 aylık oğlum var emziren anneyim.
Bi an kaç kilo almam lazım okudumUzun bir aradan sonra merhaba nasilsiniz akrep kaptanim takima girebilmem icin kac kilo olmam lazim suan 66.2
Hosbuldum ah nerde canim kilo aldim aksine izne ayrilmistim 1 seneyi gecti gecmis sayfalara baktim az once 64.0 olursam girebiliyorum degil mi sende konrrol edersen sevinirimBi an kaç kilo almam lazım okudumdedim noluyoruz
Hoşgeldin canım. Kaç kilo ile ayrılmıştın? İzne ayrılmıştın dimi?
64 le ayrıldıysan 64 olunca girersin tabiki..Hosbuldum ah nerde canim kilo aldim aksine izne ayrilmistim 1 seneyi gecti gecmis sayfalara baktim az once 64.0 olursam girebiliyorum degil mi sende konrrol edersen sevinirim
tamam canim suan 66.2 kiloyum.en kisa zamanda kilo verip takima girmek istiyorum tam olarak kac olmam lazim64 le ayrıldıysan 64 olunca girersin tabiki..
Kontrol ederim canım.
Şimdi kaç kilosun?
Kesinlikle lifli gıdaların çok faydası var daha doğrusu varmış 2 gündür yulaf ezmesi yiyorum ya yedikten sonra hemen wcye gitme ihtiyacı oluyorCanım sadece açlık otu değil tabii yeme şeklini de düzenlemelisin.. Bol lifli gıdalar ekle.. Çiğ sebze ekle menülerine ve yoğurt yapmayı öğren canım doğal sütle..
Ev yoğurdu probiyotik olur bağırsakları çalıştırır. Market yoğurduna basıyorlar margarini ve koruyucuları. Bağırsaklara düşman oluyor. . sen araştır bul besinlerini ona göre ayarla..
Ay çok saol Kaptanım dediğin gibi yaptım akşam yemeğinde Küçük bir kase yoğurtlu dövmeli çorba içtim 2 minnacık içli köfte ve 2 incir yedim aslında daha çok yemek istedi midem ama tutucam kendimi uslu çocuk olmam lazım yoksa bütün bi haftam heba olacakHiç olurmu canım..
Şu an vicdan azabın en büyük ceza sana ve bu da daha sıkı sarılmana vesile olacak.
Evet kuzum nerdeyse 1 sene olacak bide biliyorsun beni bi bozmaya başladım mı toparlayana kadar canım çıkıyorKız allah emi canımız çekcek
Bir tadına baksaydın bari nettin abur cubur depolamışsın mübarek
Şaka bir yana da uzuuuun zamandır diyettesin ve maşallah çatır çatır verdin kiloları. Sanırım 1 senedir diyettesin değil mi ? Bu süreç için arada kaçırmalar gaaayet normal bence. Yani diyeceğim o ki üzülme 1 saat değil 2 saat spor yap gider hepsi önemli olan yerleşmesin. Artık yapcak bişey yok. Akşamda salatayla geçir bence
İşte böyle tatlım
Hoşgeldiniz maşallah gayet güzel zayıflamışsınız. Benimde 10 aylık kızım var. 26 eylülde doğum yaptım siz ne zamam yaptınız ? :)
Hoşgeldin canım :) hedefin kaç?Uzun bir aradan sonra merhaba nasilsiniz akrep kaptanim takima girebilmem icin kac kilo olmam lazim suan 66.2
Hepimiz öyleyiz bi kere saldımo gidiyor o yüzden bi kereden birşey olmazlara kendimizi kaptırmıcaz. Bugünü olmadı say napalım. Spor yap yat :)Kesinlikle lifli gıdaların çok faydası var daha doğrusu varmış 2 gündür yulaf ezmesi yiyorum ya yedikten sonra hemen wcye gitme ihtiyacı oluyor2BHB istersen sende bi dene canım hemde senin için kolay bi kahvaltı olur
Ay çok saol Kaptanım dediğin gibi yaptım akşam yemeğinde Küçük bir kase yoğurtlu dövmeli çorba içtim 2 minnacık içli köfte ve 2 incir yedim aslında daha çok yemek istedi midem ama tutucam kendimi uslu çocuk olmam lazım yoksa bütün bi haftam heba olacak
Evet kuzum nerdeyse 1 sene olacak bide biliyorsun beni bi bozmaya başladım mı toparlayana kadar canım çıkıyorsabah bozduysam akşama kadar yiyorum da yiyorum ama bu sefer inş sadece bi öğün bozdum akşam normal menümü yedim inş kilo almam sporumu da yapıcam inş
Kız allah emi canımız çekcek
Bir tadına baksaydın bari nettin abur cubur depolamışsın mübarek
Şaka bir yana da uzuuuun zamandır diyettesin ve maşallah çatır çatır verdin kiloları. Sanırım 1 senedir diyettesin değil mi ? Bu süreç için arada kaçırmalar gaaayet normal bence. Yani diyeceğim o ki üzülme 1 saat değil 2 saat spor yap gider hepsi önemli olan yerleşmesin. Artık yapcak bişey yok. Akşamda salatayla geçir bence
İşte böyle tatlım
Hoşgeldiniz maşallah gayet güzel zayıflamışsınız. Benimde 10 aylık kızım var. 26 eylülde doğum yaptım siz ne zamam yaptınız ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?