Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bi seferden bişi olmaz. Bünyeyi şaşırtmış olursun. Akşam normal sağlıklı menü ile kapat gününü canım..
Üzülmene büyütmene gerek yok olur arada böyle şeyler.. Yapcak bişi yok.

Hoşgeldin canım..
Daha önce takımlarda yarışmışmıydın?

Bi seferden bişi olmaz. Bünyeyi şaşırtmış olursun. Akşam normal sağlıklı menü ile kapat gününü canım..
Üzülmene büyütmene gerek yok olur arada böyle şeyler.. Yapcak bişi yok.
Ay çok saol Kaptanım moralimi düzelttin resmen ümitsizliğe düşmüştüm

Hoşgeldin canım inş hep birlikte ideal kilolarımıza ulaşırız

Canım sadece açlık otu değil tabii yeme şeklini de düzenlemelisin.. Bol lifli gıdalar ekle.. Çiğ sebze ekle menülerine ve yoğurt yapmayı öğren canım doğal sütle..
Ev yoğurdu probiyotik olur bağırsakları çalıştırır. Market yoğurduna basıyorlar margarini ve koruyucuları. Bağırsaklara düşman oluyor. . sen araştır bul besinlerini ona göre ayarla..

Kız allah emi canımız çekcek
Bir tadına baksaydın bari nettin abur cubur depolamışsın mübarek
Şaka bir yana da uzuuuun zamandır diyettesin ve maşallah çatır çatır verdin kiloları. Sanırım 1 senedir diyettesin değil mi ? Bu süreç için arada kaçırmalar gaaayet normal bence. Yani diyeceğim o ki üzülme 1 saat değil 2 saat spor yap gider hepsi önemli olan yerleşmesin. Artık yapcak bişey yok. Akşamda salatayla geçir bence

İşte böyle tatlım

Hoşgeldiniz maşallah gayet güzel zayıflamışsınız. Benimde 10 aylık kızım var. 26 eylülde doğum yaptım siz ne zamam yaptınız ? :)

Uzun bir aradan sonra merhaba nasilsiniz akrep kaptanim takima girebilmem icin kac kilo olmam lazim suan 66.2
Bi an kaç kilo almam lazım okudumdedim noluyoruz
Hoşgeldin canım. Kaç kilo ile ayrılmıştın? İzne ayrılmıştın dimi?

Bi an kaç kilo almam lazım okudumdedim noluyoruz
Hoşgeldin canım. Kaç kilo ile ayrılmıştın? İzne ayrılmıştın dimi?
Hosbuldum ah nerde canim kilo aldim aksine izne ayrilmistim 1 seneyi gecti gecmis sayfalara baktim az once 64.0 olursam girebiliyorum degil mi sende konrrol edersen sevinirim

Hosbuldum ah nerde canim kilo aldim aksine izne ayrilmistim 1 seneyi gecti gecmis sayfalara baktim az once 64.0 olursam girebiliyorum degil mi sende konrrol edersen sevinirim
64 le ayrıldıysan 64 olunca girersin tabiki..
Kontrol ederim canım.
Şimdi kaç kilosun?

Kesinlikle lifli gıdaların çok faydası var daha doğrusu varmış 2 gündür yulaf ezmesi yiyorum ya yedikten sonra hemen wcye gitme ihtiyacı oluyor 2BHB istersen sende bi dene canım hemde senin için kolay bi kahvaltı olur

Hiç olurmu canım..
Şu an vicdan azabın en büyük ceza sana ve bu da daha sıkı sarılmana vesile olacak.
Ay çok saol Kaptanım dediğin gibi yaptım akşam yemeğinde Küçük bir kase yoğurtlu dövmeli çorba içtim 2 minnacık içli köfte ve 2 incir yedim aslında daha çok yemek istedi midem ama tutucam kendimi uslu çocuk olmam lazım yoksa bütün bi haftam heba olacak

Evet kuzum nerdeyse 1 sene olacak bide biliyorsun beni bi bozmaya başladım mı toparlayana kadar canım çıkıyor sabah bozduysam akşama kadar yiyorum da yiyorum ama bu sefer inş sadece bi öğün bozdum akşam normal menümü yedim inş kilo almam sporumu da yapıcam inş

Hepimiz öyleyiz bi kere saldımo gidiyor o yüzden bi kereden birşey olmazlara kendimizi kaptırmıcaz. Bugünü olmadı say napalım. Spor yap yat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…