Bayıldım menüye afiyet olsun KaptanımDünkü menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin olmuştur sayamadım çekirdeklerinide yuttuğum için
1 koca servis tabağı dom sal bib soğan
1 salkım üzüm
Öğle ile kahvaltı birleşti
Akşam dışardaydık
Bol yeşillik salata
Yarımdan az tantuni
2 yudum ayran
Eve dönünce
2 kaşık türlü
2 kaşık yoğurt
Gece
Türk kahvesi
Spor
3 saatten fazla yürümüşümdür avm de.
Ay çok fena ya geçmiş olsunKızlar dün oturduk tantuni yemeye.
Sipariş gelene kadar ben tüümm salata yeşillik çeşitlerinden yedim. Çok açtım dedim 2 tane yemeyeyim tantuniyi o yüzden kessin.
Tantuni geldi. Yarısına doğru inerken bi baktım ısırdığım yerde bi kıl dışarı doğru çıkmışıyyyyy defim bu neee anında doydum ve midem altüstt çıkarcam revep ivedik gibi masaya eşim çağırdı hemen dedi bu ne daha dikkatli olmanız gerekmiyomu felan. Tabi benim kafamda deli sorular bu ne kılı diye. Kol mu bacakmı bıyıkmı sakalmı hazırlıyan erkekler. Lavaboya geçerken bir de salatayı çıplak elleriyle aldıklarını gördümmü bir de
Dışarda yeme fikri uzun süreliğine kapanmıştır benim için
Canım sonuç listelerinden bulabilirsinKıızz bende hiç alışkın değilim valla
Ayyu ne güzel zayıfsın boyun kaçki canım ?
62
800 gr gider bence kaptanımben kaçınco etapta izne ayrıldım kaptanım biliyor musun?
Ooo bol bol spor yapılmış ama kilo da alınmış Oy kuzum neyse unut herşeyi sıkı bir şekilde devam et inşSelam canlarım nasılsınız? Hepinizi çook özledimtatilde çok güzel bişi oldu ben yüzmeyi öğrendim o kdr mutlu oldum ki bolca yüzdüm :)) ama kötü olan şu ki otelin kahvaltısında biraz fazla cozuttum ve bu sabah 71 olarak yoluma kaldıgım yerden devam ediyorum..
1.64 canım
Nerden dönsen kar tatlım yüzmeye devam :)Selam canlarım nasılsınız? Hepinizi çook özledimtatilde çok güzel bişi oldu ben yüzmeyi öğrendim o kdr mutlu oldum ki bolca yüzdüm :)) ama kötü olan şu ki otelin kahvaltısında biraz fazla cozuttum ve bu sabah 71 olarak yoluma kaldıgım yerden devam ediyorum..
Bayıldım menüye afiyet olsun Kaptanım
Ay çok fena ya geçmiş olsun
Canım sonuç listelerinden bulabilirsin
Ooo bol bol spor yapılmış ama kilo da alınmış Oy kuzum neyse unut herşeyi sıkı bir şekilde devam et inş
Evet biraz kacmis ama o kadar kotu degil tatlim..menüm
kahvaltı 10.30
2 kare bitter
öğle 13.00
domates
salatalık
peynir
ara 15.30
1 top profiterol
akşam 18.00
2 kaşarlı köfte
salata
1 kaşık pilav
1 bardak ayran
ara 21.00
1 top dondurma
su 2 lt
2.5 saat yürüyüş
bugün bütün gün dışardaydım halamla buluştum bütün düzenim bozuldu akşamda ablamı hastaneye götürdüm çıkışta dondurma yiyelim diye tutturdu ama yarın sanki hiç kilo vermemiş ve hiç diyet yapmamış gibi herşeye baştan başlıycam
Harika menü afiyet olsun tatlim..Bugun menum
Sabah
Turk kahvesi
Kahvalti
Yogurt chia pul biber
Peynir
Domates domates
Ara
Filtre kahve
Aksam
Cubuk kraker
Su 3 lt
Kitap kan ve gul(polisiye sevene tavsiye ederim manyak kitap)
Spor 1 saat yuruyus
Bitki cayi yesil cay
Guzel menu afiyet olsun..Dün menümm
Sabah 1 dilim tb ekmek zeytin domates yeşilçay
Ara 1 elmaa
Öğlen 1 dilim tb ekmek azcık kaşar 3 dilim sucuk
Ara süt koca bardak
Akşam 1 porsiyon kanat ve cacık
Ara 4 tane kırmızı erik
Su 2 lt
Bitki çayı yokk
spor tüm gün yüzme
Gecmis olsunKizlar selam
Bugün ufak çaplınbir gıda zehirlenmesi yaşadım
Hala tam toparlayamadım ama şükürler olsun ki sabaha göre daha iyiyim
Ancak bu durum menüme yansıdı
Bütün günü 2 kase yoğurt, 1 kase şehriye çorbası ve 1 dilim ekmekle geçirdim
Yatmadan hemen önce bir kase daha yoğurt yiyeceğim
Suyu sayamadım, spor ve çay yok çünkü kolumu kaldırmaya halim yoktu hala da yokçayı da midem almadı
dondurma olmayaydi...Kızlar iyi akşamlar menüleri okudum genel anlamda iyisiniz tabi aralarda cısslar varinş düzelecektir malumunuz bende toparlanmaya çalışıyorum bugün daha iyiyim ama tabiki cıslarım var maalesef neyse hadi bakalım Cuma'ya çok daha iyi olur inş :)
Gelelim menüye
28 GÜNDE 5 KİLOYA VEDA
BAŞLANGIÇ KİLO:85,0
1 EYLÜL HEDEF:79,7
1.HAFTA HEDEF:82,9
3.GÜN KİLO : 85,4
KAHVALTI(11.00)
Semizotlu domatesli salata
1 poğaça, 2 şekerli çörek
3-4 dilim peynir
3 bardak şekersiz çay
ARA
1 minik incir
Yarım kupa filtre kahve
1 kahve fincanı tuzsuz kabak çekirdeği
AKŞAM(19.30)
1 tabak ekşili etli balkabağı yemeği
1 kase semizotlu cacık
125 gr Maraş dondurması
Spor: 30 dk spor (15 dk 90gündedevribody 1.hafta - Gerisi de kol çalışması esneme )
Su: 2,5 lt
Çay: 1 yeşilçay
Guzel menü afiyet olsun...Menüm
Kahvaltı 11.00
Domates
Salatalık
Peynir
1 dilim ekmek
2 çatal reçel
Ara 15.30
Bir kaç kaşık meyveli yoğurt
Akşam 19.30
Yarım tabak mercimek çorbasi
1 dilim ekmek
4 kaşık bulgur pilavi
Biraz yoğurt
2.5-3 lt su
1 bardak yesil cay
30 dk yürüyüş
Cok guzel menü....merhabalar
Sabah 10:00
Yarım haşlamış yumurta
4 kaşık menemen
Zeytin
Şekersiz çay
Ara 14:00
Sade kahve
1 avuç leblebi akşam 5te 3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık Patatesli patlıcan yemeği 2 kaşık yoğurt yatmadan da kahve ve yoğurt kürü mü yedim telefonundaki arıza tam geçmedi Bu yüzden pek yazamıyorum
Teşekkür ederim :)Evet biraz kacmis ama o kadar kotu degil tatlim..
Harika menü afiyet olsun tatlim..
Guzel menu afiyet olsun..
Gecmis olsun
dondurma olmayaydi...
Arkadasima gittim muzu buzluga atmis 3 tane muza 1 yemek kasigi suzme yogurt atti hindistan cevizi ribottan gecirdi nasil guzrl oldu...
Ertesi gunde seftaliyi atmis buzluga onunla suzme yogurt ve bali karistirsi robotta cocuklar biz nasil yedik dondurma niyetine...
Guzel menü afiyet olsun...
AminSağolsun tabiki. Cumaya kadar 1 kilo olur inşallah.
Canım bu dondurma fikirleri çok iyiymiş şeftali vardı evde yapayım inşEvet biraz kacmis ama o kadar kotu degil tatlim..
Harika menü afiyet olsun tatlim..
Guzel menu afiyet olsun..
Gecmis olsun
dondurma olmayaydi...
Arkadasima gittim muzu buzluga atmis 3 tane muza 1 yemek kasigi suzme yogurt atti hindistan cevizi ribottan gecirdi nasil guzrl oldu...
Ertesi gunde seftaliyi atmis buzluga onunla suzme yogurt ve bali karistirsi robotta cocuklar biz nasil yedik dondurma niyetine...
Guzel menü afiyet olsun...
Kuzu kilonun ikisini de yazsana. Bu seferde son kilon ne idi dicem geriye dönderme beniKıızz bende hiç alışkın değilim valla
Ayyu ne güzel zayıfsın boyun kaçki canım ?
62
800 gr gider bence kaptanımben kaçınco etapta izne ayrıldım kaptanım biliyor musun?
Kahvaltıda çozutmayla olmaz o iş. Sen gün boyu çozutmuşsundur canım.Selam canlarım nasılsınız? Hepinizi çook özledimtatilde çok güzel bişi oldu ben yüzmeyi öğrendim o kdr mutlu oldum ki bolca yüzdüm :)) ama kötü olan şu ki otelin kahvaltısında biraz fazla cozuttum ve bu sabah 71 olarak yoluma kaldıgım yerden devam ediyorum..
Görürsün tabi ki akrep kaptanım azcık sporu zorla hemen görürsünCuma 74
Cumartesi 74
Pazar 73,9
Bugün 73,2
Dünkü menümü paylaşmadım henüz. Dışarı çıkmıştık başıma ne geldi hiç sormayın. Kahvaltı sonrası anlatırım..
Ay cumaya 72,6 yı görüp de listeye girebilirmiyim acaba kızlar ya
Cuma 62Kuzu kilonun ikisini de yazsana. Bu seferde son kilon ne idi dicem geriye dönderme beni
Takım listesinde olup da buraya yazmayan arkadaşlar
hedef56
@be your selff
@gzm2628
Jasminium84
Mazeret siz yazmamanın cezası listeden çıkartılmak olur maalesef.
Kabak çorbası ve yoğurt ye son gün kesin listeye girersin.Cuma 74
Cumartesi 74
Pazar 73,9
Bugün 73,2
Dünkü menümü paylaşmadım henüz. Dışarı çıkmıştık başıma ne geldi hiç sormayın. Kahvaltı sonrası anlatırım..
Ay cumaya 72,6 yı görüp de listeye girebilirmiyim acaba kızlar ya
Ah sorma canım ya şu kaz boğazımı bi tutabılseydim o kdr guzel verebilirdim ki, ama işte sabah acık büfeyi görünce gözlerim dönüyor lanet olsunBayıldım menüye afiyet olsun Kaptanım
Ay çok fena ya geçmiş olsun
Canım sonuç listelerinden bulabilirsin
Ooo bol bol spor yapılmış ama kilo da alınmış Oy kuzum neyse unut herşeyi sıkı bir şekilde devam et inş
Aynen yawrum bıraktıgım anda daha beteri olur devam inş kuzumAyyy ne güzel zayıfsın yaaa istediğim kilodasın ahhh ahhhh :)
Nerden dönsen kar tatlım yüzmeye devam :)
Buldum canım kiloma baktımda 59.5 ile ayrılmışım doğru hatırlamışım
Ah kaptanım ya sana şı kdr söyleyim aynı kshvaltıda ekmek simit börek kızartma ve bal kaymak vs bide miktarlar fazla olunca yuzme bıle kurtaramadı...bazı gunler öğlen yemedim ve akşamları da makuldu ha bide dondurma vardıKahvaltıda çozutmayla olmaz o iş. Sen gün boyu çozutmuşsundur canım.
HmmGörürsün tabi ki akrep kaptanım azcık sporu zorla hemen görürsün
Kabak çorbasımı?Kabak çorbası ve yoğurt ye son gün kesin listeye girersin.
ben evde değilim sürekli gezme halindeyim. Şimdi eltimle konuştum kabak çorbası yapacaz bana da.cuma için de baskül u yanımda götürecem sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?