Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ne tatlısı yedin bakem? Akşamına bayıldım bu arada :)

Selamlar. Malesef izin dönemi bana yaramıyor. Cuma günü kiloma baksayım da bol arti çıkacaktım. Yarından itibaren menu bildirireyim inşallah.lütfen kızmayın. Gelmeye de yüzüm yoktu.
Döndün ya önemli olan o şimdi yeniden başlama zamanı :)

Kabak çorbası ve yoğurt ye son gün kesin listey girersin.
ben evde değilim sürekli gezme halindeyim. Şimdi eltimle konuştum kabak çorbası yapacaz bana da.cuma için de baskül u yanımda götürecem sanirim
Kabak çorbası nasıl? Ödem mi atıyor bende Perşembe evde olursam yapabilirim

Canım akşam makarna fazla kaçmış onun haricinde güzel

28 GÜNDE 5 KİLOYA VEDA

BAŞLANGIÇ KİLO:85,0

1 EYLÜL HEDEF:79,7

1.HAFTA HEDEF:82,9

4.GÜN KİLO : 85,3

KAHVALTI(11.30)
1 dilim tahıllı ekmek
Domates, salatalık
1 haşlanmış yumurta
3-4 minik dilim peynir
3 küçük taze incir
Şekersiz çay
Yeşilçay

ARA(14.00)
Buzlu kahveli süt
1 çay bardağı leblebi

AKŞAM(16.30)
1 tabak dolusu ekşili etli balkabağı yemeği

ARA
Yarım külünçe (şekerli çörek gibi bişey üçgen şeklinde)
1 lokma tavuk
2 üzüm tanesi
1 lokma ekmekle incir reçeli

Spor: 70 dk yürüyüş
Su: 3 lt
Çay: 3 yeşilçay

Ayyy ne güzel zayıfsın yaaa istediğim kilodasın ahhh ahhhh :)

Nerden dönsen kar tatlım yüzmeye devam :)

Buldum canım kiloma baktımda 59.5 ile ayrılmışım doğru hatırlamışım
Kilo almaya çok yakın olduğum için 48 olmak istiyorum Sonra da en fazla 50 olurum dörtlü rakamları görmek istiyorum nedense zayıf gelmiyorum kendime

İncir Reçeli hiç yemedim çok merak ediyorum menü ne çok sevdim yeşil çay da çok güzel süper

Menüm
Kahvaltı 09.15
1 kepekli çörek
1 bardak süt

Ara 11.00
Az meyveli tahıl

Öğle 13.15
1 kase çorba
1kase cacık
2 kaşık pilav
2 kaşık bezelye

Akşam 20.30
Fırında patates ve tavuk

2-2.5 lt su
1.5 saat yürüyüş

Afiyet olsun canım çok güzel menün

Meyveli tahıl Ne canım ? Müsli gibi bişey mi? Menünü çok beğendim akşam için miktar yazmamışsın çok yemedin di mi

Afiyet olsun canım çok güzel menün
Saol kuzum
Kızlar dukan birası diye bişey varmış tabi gerçek bira değil :) soda ve yeşil çay karışımı bir şeymiş hiç duydunuz mu
Bi ara yapıyorduk soda limon ve suydu galiba bayağı ödem attırıyordu

Yok canım çok yemedim musli gibi bişeydi balda vardi galiba icinde baya tok tutuyor kilo verebildinizmi onunla canım

Guzel menü afiyet olsun..

cok guzel menü
Güzel menü

Herkesin menüsu çok guzel...

Yok canım çok yemedim musli gibi bişeydi balda vardi galiba icinde baya tok tutuyor kilo verebildinizmi onunla canım
Canım zaten kilo verme sürecinde olduğum için neyin tam işe yaradığını bilmiyorum ama aklımda kalan çok ödem attırıcı oluşu ama bi süre sonra sıkılmıştık bide maden suyu çok fazla içilince (3-4 şişeden fazla) ödem yapıyor bu da ayrı bi tezat

Zaten okuduğum yerde 2 kaşık yeşil çay 1 şişe maden suyu yarım limon 750 ml olcak şekilde hazırlanıyor 15 gün yapıp 5 gün ara diyordu yani hergün 1 şişe maden suyu içmiş oluyorsun

Zaten okuduğum yerde 2 kaşık yeşil çay 1 şişe maden suyu yarım limon 750 ml olcak şekilde hazırlanıyor 15 gün yapıp 5 gün ara diyordu yani hergün 1 şişe maden suyu içmiş oluyorsun
Tamam o zaman Bizimkide böyleydi zannedersem yapıp dolaba koyarsın çok iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…