Gayet hoş bir menü afiyet olsun canımPersembe
Kahvalti 8.00
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
3/4 simit
10 zeytin
Oglen 14.30 1hurma+1 dilim kavun+1 kelek
16.00
3 fıstık
19.00
3-4 köfte kadar fırın tavuk
1/2 patates
Biber
Mercimek corba
10.30 1 hurma
Hadi ya :/ neyse canım artıdan iyidir sonuçtaGünaydınlarrrr
Kilom sabit maalesef kızlar
Anladım kuzumBugun boyle olduu yoksa sabah aksam ya da oglen aksam diye boluyorum ama bugun tartim var tehlikeye atamazdim zaten ac da hissetmedim kendimi
Wuhuu süpersin kız maşallah :)Günaydın kızlar :)
Dün 60.6 gelmiştim bugün kola ve tatlıya rağmen -200 ve 60.4
Geçen cuma 62
Bugün 60.4
-1.6
Listeye girişin hayırlı olsun canım bol eksilerin olur inş en sağlıklısındangünaydııınn bende takımda mıyım artık
kilom 70,4 bu sabah
200 gr 200 grdır tebrikler kuzum :)**2.TAKIM 530.ETAP***
Zereno(85,0///)
_rosebud_(61,5///)
strontium(71,7///)
Gzm2628 (85,0///)
hedef25(85,5///)Sabit
be your self(50,1///)2.kez bildirimde bulunmadı.
zayiflayacgim(74,4///)
2BHB(62,0/61,8/0,2/%0,32)
hedef56(65.8///)1.kez bildirimde bulunmadı.
2.TAKIM ORTALAMA :
akrep33 ( 74 ///)
Ayperest (62/60.4/1.6//)
69 bekliyordum senden ama bu da süper bi sonuç tebrikler canım]**2.TAKIM 530.ETAP***
Zereno(85,0///)
_rosebud_(61,5///)
strontium(71,7/70,9/0.8/%1.12)
Gzm2628 (85,0///)
hedef25(85,5///)Sabit
zayiflayacgim(74,4///)
hedef56(65.8///)1.kez bildirimde bulunmadı.
2.TAKIM ORTALAMA :
akrep33 ( 74 ///)
Ayperest (62/60.4/1.6//)
İnş canım sende listenin en altına bugünkü kilonu yaz haftaya Cuma yüzde hesaplarsınHosbulduk canım. Umarım istedigimiz kiloya ulasabiliriz
Kuzum niye kilo aldın bu hafta**2.TAKIM 530.ETAP***
Zereno(85,0///)
_rosebud_(61,5///)
strontium(71,7/70,9/0.8/%1.12)
Gzm2628 (85,0///)
hedef25(85,5///)Sabit
zayiflayacgim(74,4///)
hedef56(65.8/66.7/-0.9/ -0.45/ -0.68% )geçen hafta bildirimde bulunmadı.kilosu 2ye bölündü
2.TAKIM ORTALAMA :
akrep33 ( 74 ///)
Ayperest (62/60.4/1.6//)
Sıra şimdi hem kendini hem de bizi motive etmek deteşekk
teşekkür ederim bende varım çok heyecanlı artık cısss yok sağlıklı beslenme ve fit olmak var
Ohhh harikasın bayıldım listeyeHedefimin gözümde büyümemesi için bende küçük hedeflerle ilerleyeceğim kızlar
HEDEF LİSTESİ
1.Her gün tartılacağım bu şekilde motive oldum baya bi.. en az 100 gr vereceğim günlük inşallah59.5
2.57
3.55
4.53
5.51
6.49
ilk hedefim 59.5 ile haftaya listeye gireceğim
Çok Geçmiş olsun canım tamam ben yazarım inşKızlar sabitim eylülün ateşi çok yazabilirmisiniz listeyeZereno canım gidemedim diyetisyene eylül hastaa
Kuzum helal olsun sana o kadar güzel özetlemişsin ki her şeyi! İş ruh halinde yani psikolojide bitiyor dediğin gibi ! Ah ah 70 kiloyla sevgilimin oldugunu ve gelinlik baktıgımı düşünmek bile istemıyorumO sendeki ruh hali bendede hakimdi kaç zamandır. Ve ramazan bittiğinden beri rejime girme çabasındayım. Kilomdan memnun olmadığım için bende istediğim gibi giyinemiyorum. Eski çıtır halimden eser yok. Yürüken kendimi ağır vasıta gibi hissediyorum. Ama bunları bilmek ve zayıflamayı istiyorum demek yetmiyo.. valla bak başlama çabası gösterirken yeni bi yol buldum o şekilde gidiyorum erken yiyerek.. yani sende yöntemini değiştir başka türlü motive ol. Artık buraya hergün menü yazmak az buçuk spor yapmak ya da maşallah inşallah zayıflıcaz demek seni heycanlandırıp motive etmiyo. Etse yerinde saymazsın. Erteliyosun hep. En büyük hata işte. Başka türlü motive ol ya artık daha erken ye akşam yemeğini daha az ye tek çeşit ye. Ya sadece çorba ya sadece yemek ya sadece yoğurt salata. Açlıktan uyuyamıyosan mesela doğru yoldasın demektir. Kol hareketi bacak hareketi yapma artık. En kolayına giden kardiyo hangisiyse onu yap habire habire..
Ve birde sor kendine bu yaşlarını 70 kilo olarak mı geçireceksin ????
İlerde karşına biri çıktığında 70 kiloyla onub yanında ne kadar özgüvenli olacaksın ??
70 kilo ile giyeceğin gelinlik modelini hayal ettin mi ???
Yok ya akşam yemeğini yemediysen yeme bugün bugün akiam yemeği sana yasak olsun !! Aç aç uyu! Git film izle zayıflama hikayesi oku. Youtubeda zayıflama meditasyon videoları var onları seyret vaktini geçir. Bugünü atlat sabah zayıfladığını hisset artık yiter !!
İyidir yawrum ya evin içinde uğrasıp duruyoruz sen napıyosun?? Oh nooo
Kuzum helal olsun sana o kadar güzel özetlemişsin ki her şeyi! İş ruh halinde yani psikolojide bitiyor dediğin gibi ! Ah ah 70 kiloyla sevgilimin oldugunu ve gelinlik baktıgımı düşünmek bile istemıyorumama derhal bir şeyler yapmazsam da ne olacaktı baska??? Canım tum bu gerçekleri hatırlattıgın için çok saol cidden artık ben de cok istiyorum ...
selam canım ben buranın moyivasyoncusu
Bugün ben akşam yemeği yemiyorum sizde yemeyin
Kızlar şu an diyet yapmıyorum ama biraz dikkat etmeye basladım .bende süper bir motivasyon oluşturan bir şeyi sizinle paylaşmak istedim. Belki zaten biliyorsunuzdur ben yeni keşfettim.
TLC'de Ağır Yaşamlar adlı programda süper obezlerin zayıflama hikayelerini anlatıyor. bir gün tesadüfen yakaladım, yemek yerken yarıda bıraktım yiyemedim. sonra eşim de geldi beraber izledik. ertesi gün kendimizi yürüyüşte bulduk.ekmek almayı bıraktık.
uyarayım çok hoş görüntüler beklemeyin lakin çok etkili.
Günaydın kızlar :)
Dün 60.6 gelmiştim bugün kola ve tatlıya rağmen -200 ve 60.4
Geçen cuma 62
Bugün 60.4
-1.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?