Canım maşallah sana ya harıkasın :) bence verirsin de zaten sabah ekmeksiz nasıl dayandın
İnşallah canım. Ekmeğe dayanamayan özellikle sabah taze ekmeğe hayır diyemeyen ben dayanıyorum vallahi .Ben yeşil çay ile kahvaltı yapmama bağlıyorum tokluk hissi sağlıyor. Bugün kahvaltıda yarım dilim ekmek yedim ve haşlanmış yumurtamı bitiremedim ve bu yüzden 11.30 gibi karnım çok açıktı. Hatta gözümün önünden pizzalar, makarnalar uçtu. Ama ben 1 kase yoğurdun içine Müsli koyup yedim şimdilik bastırdım açlığımı. Oglen için de zeytinyağlı taze fasulye ,yoğurt ve patates haşlamayi düşünüyorum. Patates olduğu için yine ekmek yemeyecegim. Akşama ise ne yapacağımı bilmiyorum. Hadı bakalım inşallah hep birlikte verecegiz
Canım maşallah sana ya harıkasın :) bence verirsin de zaten sabah ekmeksiz nasıl dayandın ya?
Oh kardıyo da var gunu de yine erken kapamışız böylece bazlamalar da gitmiştir çok iyisin bebişim :)
Ah 50 ler her kadına çok yakışıyor
Arada cıslar var ama akşamı hafif gecirmişsin canım gayet iyi :)
Un helvası azcık fazla olmuş sanki ama güzel bnce sporun da var
Dolu dolu bi menü olmuş :)
İnşallah canım. Ekmeğe dayanamayan özellikle sabah taze ekmeğe hayır diyemeyen ben dayanıyorum vallahi .Ben yeşil çay ile kahvaltı yapmama bağlıyorum tokluk hissi sağlıyor. Bugün kahvaltıda yarım dilim ekmek yedim ve haşlanmış yumurtamı bitiremedim ve bu yüzden 11.30 gibi karnım çok açıktı. Hatta gözümün önünden pizzalar, makarnalar uçtu. Ama ben 1 kase yoğurdun içine Müsli koyup yedim şimdilik bastırdım açlığımı. Oglen için de zeytinyağlı taze fasulye ,yoğurt ve patates haşlamayi düşünüyorum. Patates olduğu için yine ekmek yemeyecegim. Akşama ise ne yapacağımı bilmiyorum. Hadı bakalım inşallah hep birlikte verecegizCanım maşallah sana ya harıkasın :) bence verirsin de zaten sabah ekmeksiz nasıl dayandın ya?
Oh kardıyo da var gunu de yine erken kapamışız böylece bazlamalar da gitmiştir çok iyisin bebişim :)
Ah 50 ler her kadına çok yakışıyor
Arada cıslar var ama akşamı hafif gecirmişsin canım gayet iyi :)
Un helvası azcık fazla olmuş sanki ama güzel bnce sporun da var
Dolu dolu bi menü olmuş :)
Canım vücuttaki salgılanan bazı hormonların en yüksek seviyesi sabah erken saatlerde oluyormuş. Bu yüzden kahvaltının en geç 9 a kadar olmasi iyi oluyormuş. Bu hormonların en yüksek seviyesinde olduğu anda kahvaltıyı yapabilmek metabolizmayı hızlandırıyor ve böylece kilo vermek kolaylasiyormus. Benim bildiğim boyleGünaydınnnnn
Kahvaltı saatine 9 yazmış bende o saatte pireler uçuşuyo ya nası yapcam alarmı kurdum güya bugün kapatıp yatmışım
Saatlere uymak önemlimi sizce o kadar
Canım vücuttaki salgılanan bazı hormonların en yüksek seviyesi sabah erken saatlerde oluyormuş. Bu yüzden kahvaltının en geç 9 a kadar olmasi iyi oluyormuş. Bu hormonların en yüksek seviyesinde olduğu anda kahvaltıyı yapabilmek metabolizmayı hızlandırıyor ve böylece kilo vermek kolaylasiyormus. Benim bildiğim boyle
Kız tüm dediklerine yuzde yüz katılıyorum üstüne daha ne söylenenilir ki??? Bu sözlerin karşılığını en kısa zamanda 60 lara düşerek vermeliyim bence artık ! Canımsın yayaşasın Fahriye kardeşliği
Hadi hayırlı uğurlu olsun kuzum listeni merak ediyorum at lütfen inş başaracaksın merak etme :)Gittim diyetisyenee onun tartıda 86 çıktım onu baz alalım bizdeeZereno listemi buraya atıcam şimdi allahım sen utandırma :))))
Menü çok güzel ve sağlıklı görünüyor afiyet olsun canım spor da yapıyor Musun?Herkese merhaba sabah aç karnına tartildim 62.6. Menü şöyle : 08.00 Kahvaltı yeşil çay, peynir ve 5 adet zeytin ekmek yok.
Oglen: Saat 12.00 Yarım kase mercimek çorbası, tavuk göğsü ve salata
Ara öğün 16.00 :Türk kahvesi ve 2 dilim bitter cikolata
Akşam 18.30 ,sadece fırında patates 2 tane yuvarlak dilim,1 tane biber,2 ince dilim kabak ve 1 tavuk baget 1.5 dilim ekmek. Şimdi ise yeşil çay demleyip içeceğim. Diyetisyene gitmiyorum,kendi kendime vermeye çalışıyorum. Umarım basarabiliriz
Afiyet olsun tatlım akşam biraz kh olmuş ama erken yemişsinSabah
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek
Çay
Öğlen
Haşlanmış patates yedim ceviz kadardı hepsi 5 6 tane yemişimdir
Akşam 16.30
1 küçük gözleme
2 dilim bazlama ( üzeri domates ve sarımsaklı)
Salata
Çay
Bol su içiyorum
Eşohmanla leslie 1 mile express yaptım
Minnak cısslar var ama minnak tuttuğun için sıkıntı değil afiyet olsun canımMenüm
Sabah: 2 ince dilim tb bol salata, biraz peynir az bademella ve çay
Ara: turk kahve sade soda 3-4 badem şekeri
Öğlen: 1 simit ayran
Ara: 4-5 dilim karpuz
Ara: 1 br soguk sütlü kahve
Akşam: 1 kase bamya salata 4-5 zeytin
Ara: 2 kaşık fırın sütlaç turk kahve içerim bide yeşilçay
Kızlar sanırım regl yaklaşıyor tatlı istegım arttı
Polyanacılık en sevdiğim
Seninde cısslar minnak bişey olmaz afiyet olsun tatlımMenüm
Kahvaltı 09.30
1 kepekli çörek
1 bardak süt
Ara 11.00
Birkaç tane küçük portakallı kraker
Öğle 13.00
1 kase çorba
2 kaşık şehriye pilavı
2 kaşık alinazik
1 küçük parça börek
Ara 16.00
2 küçük beze
Akşam 20.30
2 kaşık tavuklu patates
2-2.5 lt su
1.5 saat yürüyüş
Dün herkeste CIs varmışSabah; 1 etimek domates salatalık 4-5 zeytin 1 dilim jambonn
Ara: 2 tane elmalı kurabiye
Öğlen ;islim kebabı 1 tane yedim yani 1 köfte yanında 2 kaşık patates püresiii
Akşam; yeşil mercimek yemeği ve 1 dilim tb ekmek yoğuurt
Ara; 5-6 kaşık un helvası
Sonra acıktım oturup beyaz peynir yedim sadece
Su 2 litre
Spor köpek gezdirirken yürüdüm yarım saat
Şimdi yüzücemmm 1 saat
Baya bir şeyler aşkına
Hepimiz şimdi tığ gibiydikKeşke böyle düşünce yoluyla zayıflama falan bişe olsa
Çok az fazla gibi geldi bilhassa öğle yemeği afiyet olsun canımCuma
Sabah.1 küçük elma
Kahvalti 9.00
3 dilim peynir
4 poncik hamur kizartma
9 zeytin
10 dilim patates kizartma
Domates
Ara .1 hurma
15.00
1/2 dürüm
1/2 iskender yoğurt
1 kanat
17.00 maden suyu
8.30sehriye çorba
4-5 kaşık kuru fasulye
3 çatal kavun
Ayran
Spor. 1 saat yürüyüş
Su. Cook litre
Canım harikasın gerçekten açlığını sağlıklı yollarla bastırmak süperİnşallah canım. Ekmeğe dayanamayan özellikle sabah taze ekmeğe hayır diyemeyen ben dayanıyorum vallahi .Ben yeşil çay ile kahvaltı yapmama bağlıyorum tokluk hissi sağlıyor. Bugün kahvaltıda yarım dilim ekmek yedim ve haşlanmış yumurtamı bitiremedim ve bu yüzden 11.30 gibi karnım çok açıktı. Hatta gözümün önünden pizzalar, makarnalar uçtu. Ama ben 1 kase yoğurdun içine Müsli koyup yedim şimdilik bastırdım açlığımı. Oglen için de zeytinyağlı taze fasulye ,yoğurt ve patates haşlamayi düşünüyorum. Patates olduğu için yine ekmek yemeyecegim. Akşama ise ne yapacağımı bilmiyorum. Hadı bakalım inşallah hep birlikte verecegiz
canım denemek iyi olabilir,düşünsene erken kalktığında kahvaltını yaptığında normalin 2 katı daha hızlı kilo kaybetsen ne güzel olur. Bence denemelisin, sana güveniyorum, yapabilirsinDoğru söylüyosunda kalkamıyorm işte neyse yapcak bişe yok kalkcam mecburr
ödem yapmışşsındır belki canım, bozma moraliniBugün 300 gr artıdayım 60.7 geldim.. belki erken tartıldım belki fazla su içtim bilmem.. pöffff be güzel iyi gidiyordum
Bugün biraz daha dikkat etmeliyim hızımı kesmemem gerekiyo
Olabilir bakalım p.tesi kaç çıkacağım :) hergün tartılmak bana heycan verdi :)ödem yapmışşsındır belki canım, bozma moralini
Olabilir bakalım p.tesi kaç çıkacağım :) hergün tartılmak bana heycan verdi :)
Çiş sonrası tercihimHergün tamam da senin bide çiş öncesi çiş sonrası versiyonun var ki aman diyiimmm evlerden ırakben öyleydim şahsen tartı en yakın arkadaşımdı
Canım menün güzelmiş ama mantı birazcik bozmuş ortalığı. Olsun canım benim biseycik olmaz, moral bozmuyoruzSabah
2 haşlanmış yumurta
Akşam 18.00
2 kepçe çorba
1 por. mantı
Az patlıcan kavurması
2 dilim ekmek
Akşam fazla gibi olduya da biraz geç kaldı ondan kötü oldu..
Spor yok bugün
Bol su içiyorum
Canım çok normal hergün eksi çıkamayız ki içtiğimiz su wc durumu yada ödem yapan bir yiyecek hepsi etkiliyor en güzeli hergün tartılıp sadece Cuma'yı baz almakBugün 300 gr artıdayım 60.7 geldim.. belki erken tartıldım belki fazla su içtim bilmem.. pöffff be güzel iyi gidiyordum
Bugün biraz daha dikkat etmeliyim hızımı kesmemem gerekiyo
Benim bide yemekten önce yemekten sonra uykudan önce versiyonlarım varHergün tamam da senin bide çiş öncesi çiş sonrası versiyonun var ki aman diyiimmm evlerden ırakben öyleydim şahsen tartı en yakın arkadaşımdı
Çorba ekmek, mantı ekmek, ekmek zaten ekmek bencede fazla olmuş kuzucum yarın dengele inşSabah
2 haşlanmış yumurta
Akşam 18.00
2 kepçe çorba
1 por. mantı
Az patlıcan kavurması
2 dilim ekmek
Spor yok bugün
Bol su içiyorum
Çorba ve yoğurt gayet güzel bir ikili bence pişman olma gayet iyiAkşam 18.30 , 2 kase tarhana corbasi ve yarım kase yoğurt .Ekmek yok. Tarhanayi 1 kase içseydim iyi olacaktı, ama baktım hala açım. Annemin gazıyla 1 kase daha içtim
Dengeli olmuş canım bütün gün yememişsin zatenSabah
2 haşlanmış yumurta
Akşam 18.00
2 kepçe çorba
1 por. mantı
Az patlıcan kavurması
2 dilim ekmek
Spor yok bugün
Bol su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?