Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İnşallah canım. Ekmeğe dayanamayan özellikle sabah taze ekmeğe hayır diyemeyen ben dayanıyorum vallahi .Ben yeşil çay ile kahvaltı yapmama bağlıyorum tokluk hissi sağlıyor. Bugün kahvaltıda yarım dilim ekmek yedim ve haşlanmış yumurtamı bitiremedim ve bu yüzden 11.30 gibi karnım çok açıktı. Hatta gözümün önünden pizzalar, makarnalar uçtu. Ama ben 1 kase yoğurdun içine Müsli koyup yedim şimdilik bastırdım açlığımı. Oglen için de zeytinyağlı taze fasulye ,yoğurt ve patates haşlamayi düşünüyorum. Patates olduğu için yine ekmek yemeyecegim. Akşama ise ne yapacağımı bilmiyorum. Hadı bakalım inşallah hep birlikte verecegiz

Günaydınnnnn

Kahvaltı saatine 9 yazmış bende o saatte pireler uçuşuyo ya nası yapcam alarmı kurdum güya bugün kapatıp yatmışım
Saatlere uymak önemlimi sizce o kadar
Canım vücuttaki salgılanan bazı hormonların en yüksek seviyesi sabah erken saatlerde oluyormuş. Bu yüzden kahvaltının en geç 9 a kadar olmasi iyi oluyormuş. Bu hormonların en yüksek seviyesinde olduğu anda kahvaltıyı yapabilmek metabolizmayı hızlandırıyor ve böylece kilo vermek kolaylasiyormus. Benim bildiğim boyle

Doğru söylüyosunda kalkamıyorm işte neyse yapcak bişe yok kalkcam mecburr

Gittim diyetisyenee onun tartıda 86 çıktım onu baz alalım bizdee Zereno listemi buraya atıcam şimdi allahım sen utandırma :))))
Hadi hayırlı uğurlu olsun kuzum listeni merak ediyorum at lütfen inş başaracaksın merak etme :)

Menü çok güzel ve sağlıklı görünüyor afiyet olsun canım spor da yapıyor Musun?

Afiyet olsun tatlım akşam biraz kh olmuş ama erken yemişsin

Minnak cısslar var ama minnak tuttuğun için sıkıntı değil afiyet olsun canım

Polyanacılık en sevdiğim
yok kız gerçekler böyle az da olsa vermek güzel bişey

Seninde cısslar minnak bişey olmaz afiyet olsun tatlım

Dün herkeste CIs varmış afiyet olsun canım bugün senin için Yeni bir gün :)

Baya bir şeyler aşkına

Keşke böyle düşünce yoluyla zayıflama falan bişe olsa
Hepimiz şimdi tığ gibiydik

Çok az fazla gibi geldi bilhassa öğle yemeği afiyet olsun canım

Canım harikasın gerçekten açlığını sağlıklı yollarla bastırmak süper

Sabah
2 haşlanmış yumurta

Akşam 18.00
2 kepçe çorba
1 por. mantı
Az patlıcan kavurması
2 dilim ekmek

Akşam fazla gibi oldu ya da biraz geç kaldı ondan kötü oldu..
Spor yok bugün
Bol su içiyorum
Canım menün güzelmiş ama mantı birazcik bozmuş ortalığı. Olsun canım benim biseycik olmaz, moral bozmuyoruz

Bugün 300 gr artıdayım 60.7 geldim.. belki erken tartıldım belki fazla su içtim bilmem.. pöffff be güzel iyi gidiyordum
Bugün biraz daha dikkat etmeliyim hızımı kesmemem gerekiyo
Canım çok normal hergün eksi çıkamayız ki içtiğimiz su wc durumu yada ödem yapan bir yiyecek hepsi etkiliyor en güzeli hergün tartılıp sadece Cuma'yı baz almak
Hergün tamam da senin bide çiş öncesi çiş sonrası versiyonun var ki aman diyiimmm evlerden ırak ben öyleydim şahsen tartı en yakın arkadaşımdı
Benim bide yemekten önce yemekten sonra uykudan önce versiyonlarım var
Sabah
2 haşlanmış yumurta

Akşam 18.00
2 kepçe çorba
1 por. mantı
Az patlıcan kavurması
2 dilim ekmek

Akşam fazla gibi oldu ya da biraz geç kaldı ondan kötü oldu..
Spor yok bugün
Bol su içiyorum
Çorba ekmek, mantı ekmek, ekmek zaten ekmek bencede fazla olmuş kuzucum yarın dengele inş

Akşam 18.30 , 2 kase tarhana corbasi ve yarım kase yoğurt .Ekmek yok. Tarhanayi 1 kase içseydim iyi olacaktı, ama baktım hala açım. Annemin gazıyla 1 kase daha içtim
Çorba ve yoğurt gayet güzel bir ikili bence pişman olma gayet iyi

Menüm
Kahvaltı 11.00
Domates
Salatalık
Peynir
2 çatal reçel
2 küçük kepekli ekmege tost

Ara 14.00
1 armut

Ara 17.00
2 kare bitter

2 lt su (devam)
950 ml bitki çayı(yeşil çay,soda,limon karışımı)
2 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…