önce sana yetişmem lazım :) 50 uzun süreli hedef 2. bebeği düşünüyorum 50 olmayı beklersem menapoza girerim :) 31 yaşındayım ben.
yaa ne güzel anlatmışsın kuzu ya bebek büyütmek anne olmak hem cok güzel hem de bir o kadar zor olsa gerek, kız zaten bebekle ugrasmak da başlı başına bi sporSüpersin yavrum en güzel leslie leslie 3mile olanı
Yahu birde şu çoluğu çocuğu olmayanları anlamıyorum yahu yardırınsana spora ! Vakit desen var enerji desen spora harca gitsin!
Benim tek vaktim bebeğimin uyuduğu zamanlar. Ondada ev işi mi yapıyım yemek mi yapıyım dinleniyim mi spor mu yapıyım tuvalete mi gidiyim banyo mu yapıyım şaşırıyorumyarım saat en fazla yapabilceğim spor.. akşam uykusunda zaten pestilim çıkmış oluyo. Bende toparlanıp uyuyorum zaten hemen bebeğim uyanıkkende zaten hiiç bişey yapamıyorum aşırı hareketli ordan oraya ordan oraya akşama kadar hiiç oturmuyorum bide 12 kilo indir kaldır indir kaldır 12 kilo ile habire squat kalçam şekle girse bari
kardiyo olmazsa olmaz di mi özellikle de kilodan düşmek için, ama kardıyonun ardından da bence sıkılaştırıcı hareketler iyi gidiyorYook ben kardiyo tarzı gideyim ya leslie iyidir ben squata mekiğe girişince pes ediyorum hemen :)
ah ahhhhhhhh 50 ne demek ya efsane kiloGel sen benle beraber 50 hedefle o boya en fiti 5050 candır
Zor tabiiyaa ne güzel anlatmışsın kuzu ya bebek büyütmek anne olmak hem cok güzel hem de bir o kadar zor olsa gerek, kız zaten bebekle ugrasmak da başlı başına bi sporay ne poncıktır o şimdi yesinler evet cok haklısın ben biraz tembellikten yapamıyorum yoksa bal gibi her gun vakit ayırabılırım...
Aynen canım olmuyo kardiyosuz bence. İyi gidiyor evet ama ben o zaman çabuk pes ediyorum. O yüzden hedeflediğim kiloya düşünce yapcam onlardan. Öyle planladımkardiyo olmazsa olmaz di mi özellikle de kilodan düşmek için, ama kardıyonun ardından da bence sıkılaştırıcı hareketler iyi gidiyor
Hah bak bu senin için en iyi seçenek bencekızlar bu sene baya niyet ettim spor salonuna yazılmaya, eve yakın herkesten olumlu yorum aldıgım bi salon var en kısa zamanda başlayayım dıyorum ya en kısa sürede forma girebilmem için bu şart gibi bir şey hem sosyallik olur bana da sürekli eve tıkılıp duruyorum sene içinde
ah ahhhhhhhh 50 ne demek ya efsane kilo
Sabah menunde birşey yok canım erimistir onlar gün icindeSabah
Sucuklu yumurta
Ekmek
Çay
Bisküvi
Ara
4 gün kurusu
Öğlen
5 yk türlü
Ara
1 yeşil çay
Akşam 17.00
1 kase yoğurt
Bol su içiyorum
2 kez üst üste leslie 1 mile express yaptım.
Bugünki +200 gider yarına umarım.. sabah biraz kötü oldu ama
Ekmek fazla olduda canımSabah menunde birşey yok canım erimistir onlar gün icinde
Sabah 9.30 kahvaltı
1 kupa yeşil çay, yarım yumurta,peynir,zeytin
12.00 ara öğün 1 kupa yeşil çay 1 bisküvi
14.30 4 yemek kaşığı mantı. Bu biraz kötü oldu
17.00 ara öğün 1 kupa yeşil çay ve 1 bisküvi. Daha birşey yemeyi düşünmüyorum, çok acıkırsam bir kase yoğurt yerim, dayanabilsem de onu da yemesem keske
Insallah canim. Sabah yedigin icin bence cok zararı olmamıştır diye dusunuyorum ekmegin. Su içeyim ya da uyuyayım benEkmek fazla olduda canım
Bence gayet iyisin erken yemişsin yarın güzel bi eksi alırsın
Yeme yeme su iç bol bol uyu :)
Umarım öyle olmuştır :)Insallah canim. Sabah yedigin icin bence cok zararı olmamıştır diye dusunuyorum ekmegin. Su içeyim ya da uyuyayım ben
Al benden de o kadar. Su iç canım su. Ben dün dayanamayıp ekmeğin ucunu yedim bugün yapamam. Canım aslında iki kaşık yoğurdun içine birazcık zerdacal birazcık tarçın tokluk hissi veriyor. Ben öğlen mantı yediğim için yoğurt yemiyorum. Sen öğünleri hafif geçirdiysen 2 kaşık yoğurt ye istersenUmarım öyle olmuştır :)
Açlıktan uyuyamıyorum ya :)
günaydınAaa o zaman sana 63 güzel canım şimdilik o kiloyla hamile kalırsın 70 le de doğur en iyisi
2. Çocuğu nasıl düşüyosunuz ya ben şaşırıyorum üstelikte hemen. Diğeri küçğk değil mi daha :)
Anladımm mantıklı o zaman allah hayırlısıyla bir evlat daha verir umarım canımm :)günaydın
ben çalışıyorum annem ve babam bakıyor :) onlar sağlıklıyken ve kardeşim henüz bekarken 2. de olsun diyoruz. çünkü kardeş şart diyenlerdenim eşimde bende kardeşimizle çoook iyi anlaşıyoruz. hipertroid hastasıyım bu bebeğimde zor oldu o nedenle fazla zamanım yok
Tebrikler 900 gr gayet iyi tatilde zatwn yüzersin bol bol akşamlarında hafif geçir almazsın inşallahKızlar günaydın, sabah aç karnına tartildim. Ben kilo verme sürecine girmeye başladım sanırım. Diyette 3.haftam bitiyor ve 1 gram veremiyordum. Tartilmayi bırakmıştım. Geçen hafta cuma 62.6 idim aç karnına. Bu sabah 61.7 çıktım. Kilo vermeye başladım sanırım. Çok ümitsiz başladım çünkü bir ara günlük 10.000 adımın üstünde yürüyordum ama değişiklik olmuyordu.İnşallah 60 kiloya oradan da eski kilom olan 56 ya inebilirim. Şimdilik hedefim 60. Olacak galiba kızlar. Bu pazar tatile gideceğim ama orada da diyete devam edeceğim. İnşallah verdiğimi almam orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?