Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

önce sana yetişmem lazım :) 50 uzun süreli hedef 2. bebeği düşünüyorum 50 olmayı beklersem menapoza girerim :) 31 yaşındayım ben.

Aaa o zaman sana 63 güzel canım şimdilik o kiloyla hamile kalırsın 70 le de doğur en iyisi
2. Çocuğu nasıl düşüyosunuz ya ben şaşırıyorum üstelikte hemen. Diğeri küçğk değil mi daha :)

yaa ne güzel anlatmışsın kuzu ya bebek büyütmek anne olmak hem cok güzel hem de bir o kadar zor olsa gerek, kız zaten bebekle ugrasmak da başlı başına bi spor ay ne poncıktır o şimdi yesinler evet cok haklısın ben biraz tembellikten yapamıyorum yoksa bal gibi her gun vakit ayırabılırım...

kızlar bu sene baya niyet ettim spor salonuna yazılmaya, eve yakın herkesten olumlu yorum aldıgım bi salon var en kısa zamanda başlayayım dıyorum ya en kısa sürede forma girebilmem için bu şart gibi bir şey hem sosyallik olur bana da sürekli eve tıkılıp duruyorum sene içinde

Zor tabii evet çok güzel ve spor resmen ama ben istediğim gibi kilo veremiyorum nedense
Çok ponçik kız doğduğundan beri dombili 4300 doğdu şimdide yaşıtlarına göre kilolu gidiyo taşıyamıyom kime çektiyse eşimde bende minyonuz yani ilerdw böyle olmasa bari yoksa habire rejimle uğraşır anası gibi yavrum :)
Bence de sabahları saat belirle o zaman yap sporunu bence ben kahbaltı yapıyorum bebeği yatırıyorum ilk uykusuna vakit kaybetmeden spor sonra duş. Eğer sabah yapmazsam gün içinde çok yiyorum ve bidaha vaktim olmuyo..

kardiyo olmazsa olmaz di mi özellikle de kilodan düşmek için, ama kardıyonun ardından da bence sıkılaştırıcı hareketler iyi gidiyor
Aynen canım olmuyo kardiyosuz bence. İyi gidiyor evet ama ben o zaman çabuk pes ediyorum. O yüzden hedeflediğim kiloya düşünce yapcam onlardan. Öyle planladım
Hah bak bu senin için en iyi seçenek bence keşke bende gidwbilsem..
ah ahhhhhhhh 50 ne demek ya efsane kilo

Ooo efsanelerin efsanesi

Sabah menunde birşey yok canım erimistir onlar gün icinde

Sabah 9.30 kahvaltı
1 kupa yeşil çay, yarım yumurta,peynir,zeytin
12.00 ara öğün 1 kupa yeşil çay 1 bisküvi
14.30 4 yemek kaşığı mantı. Bu biraz kötü oldu
17.00 ara öğün 1 kupa yeşil çay ve 1 bisküvi. Daha birşey yemeyi düşünmüyorum, çok acıkırsam bir kase yoğurt yerim, dayanabilsem de onu da yemesem keske

Sabah menunde birşey yok canım erimistir onlar gün icinde
Ekmek fazla olduda canım

Bence gayet iyisin erken yemişsin yarın güzel bi eksi alırsın
Yeme yeme su iç bol bol uyu :)

Sabah: 1 dilim tb salata biraz peynir az reçel ve çay
Ara: turk kahvesi soda
Öğlen: 1 kase rus salatası biraz kavun
Ara: soguk sutlü kahve 1 şeftali
Akşam: 1 kase yogurtlu kabak, yarım dilim tb
Ara: turk kahvesi soda yatmadan yeşilçay

Sporum 3 mil

Umarım öyle olmuştır :)
Açlıktan uyuyamıyorum ya :)
Al benden de o kadar. Su iç canım su. Ben dün dayanamayıp ekmeğin ucunu yedim bugün yapamam. Canım aslında iki kaşık yoğurdun içine birazcık zerdacal birazcık tarçın tokluk hissi veriyor. Ben öğlen mantı yediğim için yoğurt yemiyorum. Sen öğünleri hafif geçirdiysen 2 kaşık yoğurt ye istersen

günaydın
ben çalışıyorum annem ve babam bakıyor :) onlar sağlıklıyken ve kardeşim henüz bekarken 2. de olsun diyoruz. çünkü kardeş şart diyenlerdenim eşimde bende kardeşimizle çoook iyi anlaşıyoruz. hipertroid hastasıyım bu bebeğimde zor oldu o nedenle fazla zamanım yok

Kızlar günaydın, sabah aç karnına tartildim. Ben kilo verme sürecine girmeye başladım sanırım. Diyette 3.haftam bitiyor ve 1 gram veremiyordum. Tartilmayi bırakmıştım. Geçen hafta cuma 62.6 idim aç karnına. Bu sabah 61.7 çıktım. Kilo vermeye başladım sanırım. Çok ümitsiz başladım çünkü bir ara günlük 10.000 adımın üstünde yürüyordum ama değişiklik olmuyordu.İnşallah 60 kiloya oradan da eski kilom olan 56 ya inebilirim. Şimdilik hedefim 60. Olacak galiba kızlar. Bu pazar tatile gideceğim ama orada da diyete devam edeceğim. İnşallah verdiğimi almam orada

perşembe menüm
sabah
1 kase yoğurt
4 tk yulaf ezmesi
2 incir

öğle
7 yk bamya yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği

ara
1 armut
1 fincan türk kahvesi

akşam
doyana kadar mangalda tavuk (inanaılmaz canım çekmişti onun için yaptım)
2 yk patlıcan salata
1 kase yeşil salata
1 çay bardağı kola (CIssss)

ara
1 şişe soda
2 parmak kalınlığında haşlanmış mısır

oğlumu kanguruya koyup yürüyüş yaptım bacaklarım resmen yandı.

Anladımm mantıklı o zaman allah hayırlısıyla bir evlat daha verir umarım canımm :)
Tebrikler 900 gr gayet iyi tatilde zatwn yüzersin bol bol akşamlarında hafif geçir almazsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…