helal olsun annene canım maşallahGünaydın tatlım
Evet yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlama baslıyor
Ama hersey senın elinde
Annem 50 yaşında 20 kilo verdi Suan 62 kilo
gülsem mi ağlasam mı bilemedim zayıf olmak için aç yaşamak zorundayız resmen
harika bence süper dengelemişsin aclığını da sütle bastırmışsın daha ne olsun canım :)Bugün sabah 7.30 ta 1 kupa yeşil çay
10.30 ta 6 tane yer fıstığı
12.00 da kısır ,karpuz ve patates salatası, limonlu soda
18.00 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık menemen ve 1 dilim ekmek
20.30 1 bardak süt .Çok acıktım dayanamadım cunku
canımm :)Kızlaaaarrrr
bugun de dayansaydın ne kadar daha kilo vermiş olabılırdın..çünkü aslında tam o esnada verıyoruz açlığı boldugumuz anda gitmiyor benceKızlar kaç gündür dayanıyorum, bugün birşey oldu ve dayanamadım. İçim kiyiliyordu,gittim taze ekmeğin ucunu koparıp yedim
2 öğün çok iyi benceMenüm
Kahvaltı 10.30
Domates
Salatalık
Peynir
2 çatal reçel
Ara 17.00
1 bardak muzlu süt
Akşam 20.30
Biraz fırında köfte patates
1 dilim ekmek
2 lt su
950 ml soda yeşil çay limon
3 saat yürüyüş
çok iyig
günaydın
08:30
1 kase yoğurt
4 tk yulaf ezmesi
2 incir
12:30
4 yk kurufasulye
6yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
16:00
1o çiğ fıstık
1 incir
1 fincan turk kahvesi
20:00
4 minik balık
1 kase salata
22:30
1 fincan türk kahvesi
1 şişe sade soda
oğlumu kanguruya takıp 1 km yol yürüdüm tempolu. 11kg taşıdım yani :)
:) inş işe yarar canım
vay vay sürprizlere gel :) daha nice yıllarınız olsun fıstık :) az daha zayıflayınca süper goruneceksin elbisende eminim :)Günaydınlar kızlar :) dün benim diyet yalan oldu
Evlilik yıldönümüzdüde biraz
Bu sabah 60.4 geldim. +200 bakalım yarın ne olacak..
Biliyor musunuz eşim bana aldığı çiçek pasta balonlar ve yaptırdığı fotoğraf albümü dışındakıyafet almış.. bilin bakalım kaç beden ?? söylüyoruuuuuum "" 36 ""
Ben böyle kaldımcanım bu bana olmaz didim niye ya ben seni 36 beden biliyorum dedi ahhn canımm ya en güzel hediye beni hala 36 beden biliyo olmasıydı
Tuhaftırki kıyafetin kalıbı büyükmüş ben onun içine sığdımama kalçalarım kötü duruyo bayrama kadar 58 kilo olsam bari
olsun gece degıl sabah yemen bıle bi kar canım üzülme yakarsınakşam üzümlü kurabiye yapmış kuzenim direndim yemedim ama bu sabah 1 tane yedimerken saatte yedim akşama yakarım dimiiiii.....
Canım hayırlı olsun evin. Ne güzel etmişsin.Kızlar bır ev almaya kalktık. Dubleks bir ev beğendik buranin en tutulan muhit inden değil çarşıya yakın bir yerden. Pazarlık ettik kapora verdik.bazı eksikleri vardı üst katin merdiveni yoktu ve henüz terası vs görmeden karar verdik.ama fiyati neredeyse tutulan muhit teki tek daire fiyati ile ayni.ben de 3 çocuk olunca gürültü patirti ederlerse kendi üstümüze oynatırim diye hep dubleks istiyordum. Annemler buranin yerli vatandaşlari hep soğuk olur isitamazsin falan diyince hevesim kaçtı. Canım sıkıldı. Gittik evi bir daha gördük. Gene merdiven yoktu üst kati göremedik ama alt kat bile tek başına güzel.
Eşim de satıcıya cekincelerimizi söyledi. Adam da isterseniz vaz geçin dedi. Ve sanki adama da vaz geçme hakkı doğmuş gibi oldu. Şimdilik merdiven yapılınca bir daha görüşelim diyip ayrıldık.
Offf karar veremiyorum.hayırlısı olsun dua edin.
Gelelim diyete işte bu psikoloji ile evde yiyecek bişeyler aradım durdum ama çok bişey bulamadım :)hani cips kola poğaça pasta falan olsa köşeye sıkıştırip yerdim.
kahvaltı 2 yumurta cemenli ve 1 tk yağlı
2.5 dilim ekmek
3 erik
Ara.2 hurma ve kahve
Öğlen kabak yemeği 1 kaşık yogurt
1 kabak tatlısı , 5-6 erik 5-6 kaşık pilav
Aksam.Az tarhana 10-15 fındık
Ara.21.
1 kase Zerdeçallı yogurt
Spor.1 saat yürüyüş
Teşekkürler tatlım :)Mutlu yıllar canım. 36 bedene girebilmek motive eder canım seni. İnşallah inersin bayrama kadar 58 e ve elbiseni istediğin gibi giyersin
Ne güzel olmuş canım gücün yetiyorsa hergün yap ekstra spor onu taşımak zaten :)taşırken sorun yok ama sonrasında bacaklarım çok ağrıyoranne bebe saati gibi oldu şarkı söyledik keçi kedi tavuk sevdik sıkılmadan bitti yürüyüş fırsat yaratıp hergün yapmayı düşünüyorum. tüm gün özlüyorum bırakıp spor yapmak zor geliyordu bu bize iyi geldi.
Yaaa kıyamamkuzum sen ne diyorsun yahu tüm yaz ev işleriyle geçiyor kabus olduişin kötüsü evdeki inşaat işi daha biitmediği için toparlanamıyoruz da
23 kilo mu verdin36 beden miiii ben 23 kg verdim ancak 40 olabildim36 hayal gibi
Ohooo bitane kurabiyeden birşey olmaz hemde sabah yendiyseakşam üzümlü kurabiye yapmış kuzenim direndim yemedim ama bu sabah 1 tane yedimerken saatte yedim akşama yakarım dimiiiii.....
Seninde basenler ve göbüş sıkıntı yavrumbu sabah tartılmadım ama dün 70,8 idim geçen cumaya göre +500 gr dı..
ölçülerim de şu şekilde:
bel (en ince):78
göbek(en kalın yanlar):97
göğüs:92
basen:105
helal olsun annene canım maşallah
harika bence süper dengelemişsin aclığını da sütle bastırmışsın daha ne olsun canım :)
canımm :)
bugun de dayansaydın ne kadar daha kilo vermiş olabılırdın..çünkü aslında tam o esnada verıyoruz açlığı boldugumuz anda gitmiyor bence
2 öğün çok iyi bence
çok iyi
vay vay sürprizlere gel :) daha nice yıllarınız olsun fıstık :) az daha zayıflayınca süper goruneceksin elbisende eminim :)
olsun gece degıl sabah yemen bıle bi kar canım üzülme yakarsın
Yakarsın canım afiyet olsunakşam üzümlü kurabiye yapmış kuzenim direndim yemedim ama bu sabah 1 tane yedimerken saatte yedim akşama yakarım dimiiiii.....
Birkeerede beraber başlamıştık ben devam edememiştim. Siz kaçta bıraktınız bitirdiniz mi ?Bugün squat mekik ve plank başlıyorum kızlar. 30 gün programı.
Bitiremedim canım. Gel birlikte başlayalımBirkeerede beraber başlamıştık ben devam edememiştim. Siz kaçta bıraktınız bitirdiniz mi ?
Yook ben kardiyo tarzı gideyim ya leslie iyidir ben squata mekiğe girişince pes ediyorum hemen :)Bitiremedim canım. Gel birlikte başlayalım
Teşekkürler tatlım :)
Etti ama baya kalıbı büyük ya yoksa ne mümkün :)
İnşallah veririm ya o beni çok motivw edicek :)
Ne güzel olmuş canım gücün yetiyorsa hergün yap ekstra spor onu taşımak zaten :)
Bebeğin 23 eylülde doğmuştu demi geçenlerdede konuşmuştuk sanki ?
Yürüdüğü zaman peşinde koşmaktan kilo verirmişiz öyle diyorlar :) sen ne diyorsun bu işe :) çalışıyormusun bu arada ?
Yaaa kıyamamolsun tadilat bitince herşey daha kolau ve ferah olacaktır eminim :)
23 kilo mu verdinvay be nasıl verdin kız ne zamandır diyettesin
Bakma 36 olduğuna kalıbı büyük
Ohooo bitane kurabiyeden birşey olmaz hemde sabah yendiyse
Seninde basenler ve göbüş sıkıntı yavrum
evet canım 23 eylül. tembel biraz yürümüyor henüz emekliyor şimdilik. çalışıyorum özlediğim için spora vakit onun vaktinden alma gibi geliyor ama bu kanguru işi iyi oldu hem spor hem anne bebe saati oluyor. bebek tedaviyle oldu 80 le hamile oldum 93 le doğum yaptım. 93 ten 70 e indim. ilk 10 kilo 4. ayda gitti. 31 mayıta 79.8 le başladım yavaş yavaş gidiyor. ilk hedef 63 :)
Sağol tatlım :) kız hayal gibi geliyor zayıflamak bazen :)
Yakarsın tabii kiakşam üzümlü kurabiye yapmış kuzenim direndim yemedim ama bu sabah 1 tane yedimerken saatte yedim akşama yakarım dimiiiii.....
Haklısın canım.Bu gece dayanacagim. Bir daha gece asla ekmek atistirmanhelal olsun annene canım maşallah
harika bence süper dengelemişsin aclığını da sütle bastırmışsın daha ne olsun canım :)
canımm :)
bugun de dayansaydın ne kadar daha kilo vermiş olabılırdın..çünkü aslında tam o esnada verıyoruz açlığı boldugumuz anda gitmiyor bence
2 öğün çok iyi bence
çok iyi
vay vay sürprizlere gel :) daha nice yıllarınız olsun fıstık :) az daha zayıflayınca süper goruneceksin elbisende eminim :)
olsun gece degıl sabah yemen bıle bi kar canım üzülme yakarsın
57 ideal demişti daha önce gittiğim diyetisyen ama 65 in altına ineyim ilk etapta diye 63 dedim ilk hedefeBenimkide yürümüyor valla hevesi yok apalıyor heryeri :)
Bencede iyi olmuş ama ben kanguruylada taşıyamıyorum valla :)
Güzel vermişsin maşallah asıl hedefin ne :)
Gel sen benle beraber 50 hedefle o boya en fiti 5057 ideal demişti daha önce gittiğim diyetisyen ama 65 in altına ineyim ilk etapta diye 63 dedim ilk hedefe
önce sana yetişmem lazım :) 50 uzun süreli hedef 2. bebeği düşünüyorum 50 olmayı beklersem menapoza girerim :) 31 yaşındayım ben.Gel sen benle beraber 50 hedefle o boya en fiti 5050 candır
Süpersin yavrum en güzel leslie leslie 3mile olanıKızlar ! Kahvaltıdan sonra giydim inceltici taytımı üstüne korsemi leslie 3 mil yaptımeğer spor yapmamışlar varsa onlara motivasyon olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?