Kızlar kaç gündür dayanıyorum, bugün birşey oldu ve dayanamadım. İçim kiyiliyordu,gittim taze ekmeğin ucunu koparıp yedim
Ayy inşAllah:)Bence yılbaşına kadar ulaşacaksın hedefe:)
Umarım bugün 3 saat yürüdüm gaza gelip bakalım tartıya nasıl yansıycakCanım ben de 1 aydır diyet yapıyorum ama gitmiyor. Muhtemelen metabolizma hızım yavaşladı, belki senin de yavaşlamis olabilir.Metabolizmayı hızlandırmak için bol yürüyüş yapmak ve öğünlerin düzenli olması gerekiyor. Dur hemen moral bozmak yok,belki yavaş olacak ama bu kilolar gidecek
sabah: 1 dilim tb, biraz salata, biraz peynir, çok az reçel ve çay
ara: turk kahvesi sade soda
öğlen: 2 kepçe rus salatası, 4-5 dilim kavun
ara: br soğuk sütlü kahve
akşam: 3 dilim fırında balık, salata
ara:2 top maraş dondurma
ara:kahve soda içerim yine
taytım geldı ama bu akşam giyemicem hala kurumadı, zaten bugun ev işinden spora vakit kalmadı gibi bir şey
Deneyip başarılı olamamıştım yine aç oluyosun doymuyosun patatesten gına geliyoYarın patates diyetine başlıyorm 3 günlük minimum 3 maks 5 kilo 3 gündee katılmak isteyennnn :)
g
günaydın
08:30
1 kase yoğurt
4 tk yulaf ezmesi
2 incir
12:30
4 yk kurufasulye
6yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
16:00
1o çiğ fıstık
1 incir
1 fincan turk kahvesi
20:00
4 minik balık
1 kase salata
22:30
1 fincan türk kahvesi
1 şişe sade soda
oğlumu kanguruya takıp 1 km yol yürüdüm tempolu. 11kg taşıdım yani :)
Aaa 4 bardak su içseydim keşke. Bunu öğrendiğim iyi oldu canım. Çok teşekkürlerCanım nolucak ondan bu hafta bida yeme hiçbişe olmaz üstüne 4 bardak su iç çiş olur gider
Ohhh yürüme kısmı ve menün süper olmuş canimg
günaydın
08:30
1 kase yoğurt
4 tk yulaf ezmesi
2 incir
12:30
4 yk kurufasulye
6yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
16:00
1o çiğ fıstık
1 incir
1 fincan turk kahvesi
20:00
4 minik balık
1 kase salata
22:30
1 fincan türk kahvesi
1 şişe sade soda
oğlumu kanguruya takıp 1 km yol yürüdüm tempolu. 11kg taşıdım yani :)
Mutlu yıllar canım. 36 bedene girebilmek motive eder canım seni. İnşallah inersin bayrama kadar 58 e ve elbiseni istediğin gibi giyersinGünaydınlar kızlar :) dün benim diyet yalan oldu
Evlilik yıldönümüzdüde biraz
Bu sabah 60.4 geldim. +200 bakalım yarın ne olacak..
Biliyor musunuz eşim bana aldığı çiçek pasta balonlar ve yaptırdığı fotoğraf albümü dışındakıyafet almış.. bilin bakalım kaç beden ?? söylüyoruuuuuum "" 36 ""
Ben böyle kaldımcanım bu bana olmaz didim niye ya ben seni 36 beden biliyorum dedi ahhn canımm ya en güzel hediye beni hala 36 beden biliyo olmasıydı
Tuhaftırki kıyafetin kalıbı büyükmüş ben onun içine sığdımama kalçalarım kötü duruyo bayrama kadar 58 kilo olsam bari
taşırken sorun yok ama sonrasında bacaklarım çok ağrıyorKız senin bu ev işleriyle başın baya bi dertte
Dondurma hariç menü güzel
Deneyip başarılı olamamıştım yine aç oluyosun doymuyosun patatesten gına geliyoama ben o sıra rejim yapamayan dönemimdeydim inşallah yaparsın sana başarılar canım
Kııız nasıl becerdin benimkide 12 kilo valla ben taşıyamıyom evde bile
Yiter gari kilo alma diyorum50 kiloya düşünce nasıl kaldırcam dombilimi
kuzum sen ne diyorsun yahu tüm yaz ev işleriyle geçiyor kabus olduKız senin bu ev işleriyle başın baya bi dertte
Dondurma hariç menü güzel
Deneyip başarılı olamamıştım yine aç oluyosun doymuyosun patatesten gına geliyoama ben o sıra rejim yapamayan dönemimdeydim inşallah yaparsın sana başarılar canım
Kııız nasıl becerdin benimkide 12 kilo valla ben taşıyamıyom evde bile
Yiter gari kilo alma diyorum50 kiloya düşünce nasıl kaldırcam dombilimi
36 beden miiii ben 23 kg verdim ancak 40 olabildimGünaydınlar kızlar :) dün benim diyet yalan oldu
Evlilik yıldönümüzdüde biraz
Bu sabah 60.4 geldim. +200 bakalım yarın ne olacak..
Biliyor musunuz eşim bana aldığı çiçek pasta balonlar ve yaptırdığı fotoğraf albümü dışındakıyafet almış.. bilin bakalım kaç beden ?? söylüyoruuuuuum "" 36 ""
Ben böyle kaldımcanım bu bana olmaz didim niye ya ben seni 36 beden biliyorum dedi ahhn canımm ya en güzel hediye beni hala 36 beden biliyo olmasıydı
Tuhaftırki kıyafetin kalıbı büyükmüş ben onun içine sığdımama kalçalarım kötü duruyo bayrama kadar 58 kilo olsam bari
akşam üzümlü kurabiye yapmış kuzenim direndim yemedim ama bu sabah 1 tane yedimOhhh yürüme kısmı ve menün süper olmuş canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?