Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Umarım bugün 3 saat yürüdüm gaza gelip bakalım tartıya nasıl yansıycak

g
günaydın
08:30
1 kase yoğurt
4 tk yulaf ezmesi
2 incir

12:30
4 yk kurufasulye
6yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

16:00
1o çiğ fıstık
1 incir
1 fincan turk kahvesi

20:00
4 minik balık
1 kase salata

22:30
1 fincan türk kahvesi
1 şişe sade soda

oğlumu kanguruya takıp 1 km yol yürüdüm tempolu. 11kg taşıdım yani :)

Kız senin bu ev işleriyle başın baya bi dertte
Dondurma hariç menü güzel

Yarın patates diyetine başlıyorm 3 günlük minimum 3 maks 5 kilo 3 gündee katılmak isteyennnn :)
Deneyip başarılı olamamıştım yine aç oluyosun doymuyosun patatesten gına geliyoama ben o sıra rejim yapamayan dönemimdeydim inşallah yaparsın sana başarılar canım

Kııız nasıl becerdin benimkide 12 kilo valla ben taşıyamıyom evde bile
Yiter gari kilo alma diyorum 50 kiloya düşünce nasıl kaldırcam dombilimi

Günaydınlar kızlar :) dün benim diyet yalan oldu
Evlilik yıldönümüzdüde biraz
Bu sabah 60.4 geldim. +200 bakalım yarın ne olacak..
Biliyor musunuz eşim bana aldığı çiçek pasta balonlar ve yaptırdığı fotoğraf albümü dışında kıyafet almış.. bilin bakalım kaç beden ?? söylüyoruuuuuum "" 36 ""
Ben böyle kaldım canım bu bana olmaz didim niye ya ben seni 36 beden biliyorum dedi ahhn canımm ya en güzel hediye beni hala 36 beden biliyo olmasıydı
Tuhaftırki kıyafetin kalıbı büyükmüş ben onun içine sığdım ama kalçalarım kötü duruyo bayrama kadar 58 kilo olsam bari

Ohhh yürüme kısmı ve menün süper olmuş canim

Mutlu yıllar canım. 36 bedene girebilmek motive eder canım seni. İnşallah inersin bayrama kadar 58 e ve elbiseni istediğin gibi giyersin

taşırken sorun yok ama sonrasında bacaklarım çok ağrıyor anne bebe saati gibi oldu şarkı söyledik keçi kedi tavuk sevdik sıkılmadan bitti yürüyüş fırsat yaratıp hergün yapmayı düşünüyorum. tüm gün özlüyorum bırakıp spor yapmak zor geliyordu bu bize iyi geldi.

kuzum sen ne diyorsun yahu tüm yaz ev işleriyle geçiyor kabus oldu işin kötüsü evdeki inşaat işi daha biitmediği için toparlanamıyoruz da

36 beden miiii ben 23 kg verdim ancak 40 olabildim 36 hayal gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…