bizde 69.9 a sevindik bugün :)Geçen cuma 60.4
Bugün 59.9
-500 çok şükür. Bidaha 6lı rakamlara dönmem inşallah yaaa
Tamam canım . Geçen cuma 62.6 bu sabah 61.7Canım henüz listede olmadığın için ayrı paylaş kilonu
ben bi bekar olarak hemen fikrimi sunup eksik kalmayayımAaa o zaman sana 63 güzel canım şimdilik o kiloyla hamile kalırsın 70 le de doğur en iyisi
2. Çocuğu nasıl düşüyosunuz ya ben şaşırıyorum üstelikte hemen. Diğeri küçğk değil mi daha :)
of efso ya ciddenah ahhhhhhhh 50 ne demek ya efsane kilo
ya yerim ben onuuuu öyle tatlı anlattın ki ama bebeklerin de tompiği güzel oluyo ya tam yemelikZor tabiievet çok güzel ve spor resmen ama ben istediğim gibi kilo veremiyorum nedense
Çok ponçik kız doğduğundan beri dombili 4300 doğdu şimdide yaşıtlarına göre kilolu gidiyo taşıyamıyom kime çektiyse eşimde bende minyonuz yaniilerdw böyle olmasa bari yoksa habire rejimle uğraşır anası gibi yavrum :)
Bence de sabahları saat belirle o zaman yap sporunu bence ben kahbaltı yapıyorum bebeği yatırıyorum ilk uykusuna vakit kaybetmeden spor sonra duş. Eğer sabah yapmazsam gün içinde çok yiyorum ve bidaha vaktim olmuyo..
Aynen canım olmuyo kardiyosuz bence. İyi gidiyor evet ama ben o zaman çabuk pes ediyorum. O yüzden hedeflediğim kiloya düşünce yapcam onlardan. Öyle planladım
Hah bak bu senin için en iyi seçenek bencekeşke bende gidwbilsem..
Ooo efsanelerin efsanesi
sucuklu yumurtaya bayıldım ne tok tutmuştur hem afiyet olsun kuzum :) akşam da hiç yememişsin bileSabah
Sucuklu yumurta
Ekmek
Çay
Bisküvi
Ara
4 gün kurusu
Öğlen
5 yk türlü
Ara
1 yeşil çay
Akşam 17.00
1 kase yoğurt
Bol su içiyorum
2 kez üst üste leslie 1 mile express yaptım.
Bugünki +200 gider yarına umarım.. sabah biraz kötü oldu ama
abarttıgın kadar kötü degıl bence cnm akşam yogurt yiyebilirmişsinSabah 9.30 kahvaltı
1 kupa yeşil çay, yarım yumurta,peynir,zeytin
12.00 ara öğün 1 kupa yeşil çay 1 bisküvi
14.30 4 yemek kaşığı mantı. Bu biraz kötü oldu
17.00 ara öğün 1 kupa yeşil çay ve 1 bisküvi. Daha birşey yemeyi düşünmüyorum, çok acıkırsam bir kase yoğurt yerim, dayanabilsem de onu da yemesem keske
süpersin canım işte oyle zayıflıyoruz ben de dün zor uyudum içim bi acı acı ezildiAl benden de o kadar. Su iç canım su. Ben dün dayanamayıp ekmeğin ucunu yedim bugün yapamam. Canım aslında iki kaşık yoğurdun içine birazcık zerdacal birazcık tarçın tokluk hissi veriyor. Ben öğlen mantı yediğim için yoğurt yemiyorum. Sen öğünleri hafif geçirdiysen 2 kaşık yoğurt ye istersen
harika bir spor olmuş senın için hem de en zevkli hallerinden :)Merhaba kızlar en yakın arkadaşımın kınası vardı bugün yeni gelebildim ayaklarımı hissetmiyorum çok oynadım :)
daha ne olsun :)Menüm
Kahvaltı 11.30
Domates
Peynir
Yarım simit
1 haşlanmış yumurta
Akşam 16.00
2 3 adet kraker
1.5 lt civari su
950 ml bitki çayı
14.000 adım ve bütün gece göbek atma :)
Allah gönlünüze göre versin bence çok güzel bir zaman :)günaydın
ben çalışıyorum annem ve babam bakıyor :) onlar sağlıklıyken ve kardeşim henüz bekarken 2. de olsun diyoruz. çünkü kardeş şart diyenlerdenim eşimde bende kardeşimizle çoook iyi anlaşıyoruz. hipertroid hastasıyım bu bebeğimde zor oldu o nedenle fazla zamanım yok
olacak tabı canım bak ne güzel işte vermişsin, inş benım gibi acık büfe görünce gözü dönenlerden değilsindirKızlar günaydın, sabah aç karnına tartildim. Ben kilo verme sürecine girmeye başladım sanırım. Diyette 3.haftam bitiyor ve 1 gram veremiyordum. Tartilmayi bırakmıştım. Geçen hafta cuma 62.6 idim aç karnına. Bu sabah 61.7 çıktım. Kilo vermeye başladım sanırım. Çok ümitsiz başladım çünkü bir ara günlük 10.000 adımın üstünde yürüyordum ama değişiklik olmuyordu.İnşallah 60 kiloya oradan da eski kilom olan 56 ya inebilirim. Şimdilik hedefim 60. Olacak galiba kızlar. Bu pazar tatile gideceğim ama orada da diyete devam edeceğim. İnşallah verdiğimi almam orada
gayet iyisin bebişim :)perşembe menüm
sabah
1 kase yoğurt
4 tk yulaf ezmesi
2 incir
öğle
7 yk bamya yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
ara
1 armut
1 fincan türk kahvesi
akşam
doyana kadar mangalda tavuk (inanaılmaz canım çekmişti onun için yaptım)
2 yk patlıcan salata
1 kase yeşil salata
1 çay bardağı kola (CIssss)
ara
1 şişe soda
2 parmak kalınlığında haşlanmış mısır
oğlumu kanguruya koyup yürüyüş yaptım bacaklarım resmen yandı.
ay o enerji hiç gitmesin 50 leri görüp katlansın inş :))69.9 geldim bugün6 lara indim yaaa bi enerji geldiiii
saol hayatım :)Maşallah süper canim
sakin ol kuzum gidecekSabitim aynııı allahım öldürcem kendimi yemin ederimEllssa
kız napıyosun sen nerelerdesinGecn hafta 70.9
Bugun 70.8
100 gr
%0.14
aynen yawrum bız elimizden geleni yapalım yeter ki :)) çok saolasın :)
inşallahhGeçen cuma 60.4
Bugün 59.9
benım 1,66 boy, tabı ki bebemmm eriyelim bir daha da o 7 rakamını görmeyelim tartıda :)aynıyız bugün sein boy kaç canım benim 160 . böyle olunca daha bir gaza geliyorum haydi beraber eriyelim :)
Tebrik ederim canım):). Yorumda okudum senın bebeğin varmı kaç aylıkGeçen cuma 60.4
Bugün 59.9
ben bi bekar olarak hemen fikrimi sunup eksik kalmayayımbence 2-3 yaş cok güzel olur mesela kardeşimle aramda 5,5 yaş var bence cok fazla ben 2 yaş olmasını cok isterdim mesela, hani böyle baya yaş farkıyla abla olmayı sevmiyorum sanırım
of efso ya cidden
ya yerim ben onuuuu öyle tatlı anlattın ki ama bebeklerin de tompiği güzel oluyo ya tam yemelikinş büyüyünce bizim gibi olmaz düzenini süper oturtmuşsun yawrum ya en mantıklı her gun aynı saatte yapmak ve ona göre işini ayarlamak, hem sabahtan spor yapınca devamında da ona göre dikkat ediyor insan psikolojik olarak da kuvvetlendırıyor....ya aslında salona gitme fikri hala beni üşendiriyor ama hayalimdeki vücut için bunu yapmam gerekiyor gibi bakalım inş yapabılırım, kız bıraz buyusun sen de gidersin daha müsait olunca kuzum :) ya şuan düşündüm de, uni son sınıftayken kpss ye hazırlanıyorum bi yandan diğer yandan okulda az da olsa ders var, bir de 3 aylıgına eve uzak bi salona yazılmıştım her sabah üşenmeden bi dünya yol gidip geliyordum...hem de 2. dönem, ve inanılmaz forma girmiştim hatırlayınca vay be diyorum şuan şimdi salona zor gidicem
sucuklu yumurtaya bayıldım ne tok tutmuştur hem afiyet olsun kuzum :) akşam da hiç yememişsin bile
abarttıgın kadar kötü degıl bence cnm akşam yogurt yiyebilirmişsin
süpersin canım işte oyle zayıflıyoruz ben de dün zor uyudum içim bi acı acı ezildi
harika bir spor olmuş senın için hem de en zevkli hallerinden :)
daha ne olsun :)
Allah gönlünüze göre versin bence çok güzel bir zaman :)
olacak tabı canım bak ne güzel işte vermişsin, inş benım gibi acık büfe görünce gözü dönenlerden değilsindiro zaman sorun olmaz inş
gayet iyisin bebişim :)
ay o enerji hiç gitmesin 50 leri görüp katlansın inş :))
saol hayatım :)
sakin ol kuzum gidecek
kız napıyosun sen nerelerdesin
aynen yawrum bız elimizden geleni yapalım yeter ki :)) çok saolasın :)
inşallahh
Evet canım 1 hafta sonra tam 11 aylık olacak dobişimB
Tebrik ederim canım):). Yorumda okudum senın bebeğin varmı kaç aylık
sabah: 1,5 dilim tb, salata, birkaç çeşit peynir, az ballı badem ve çay
Öğlen: 1 kase yoğurtlu kabak, 3-4 dilim karpuz
Ara: 1 br sütlü kahve 1 şeftali
Akşam: 1 kase menemen 1 kk peynir 5 zeytin
Ara: turk kahve soda 1 dilim diyet kek yerim 2 kk büyüklüğünde
Ara: yeşilçay
Sabahtan beri spor için bir an boş vaktim olmadı hep iş yaptık, yapabilirsem yazıcam, 5 saat korsemi taktım
Saol arkadaşım :) maşallah ponçiğe Allah nazardan saklasın..Onun başka imkanı yok ama yoksa öylw kolay değil çocul felan kıııız evlenince senide görcem
Aynen tam yemelik mıncıklamalık
Çook severim dombili çocukları tam istediğim gibi olmuşama taşıma işini hesaba katmamıştım
Canım işte insan her zaman aynı psikolojide aynı enerjide olmuyor ruh hali değişiyor cidden. İnsan bazen bin türlü işin arasına herşeyi sıkıştırıyor bazende boşken hiçbir işini yapamıyor.. allahım tembellikten kurtar bizi
Bence salona yazıl ve orda kendine şişko bir arkadaş edin. Biz burda sanaldan nasıl destek oluyoruz birbirimize.. gerçek hayattan biri daha etkili olır
Evet canım 1 hafta sonra tam 11 aylık olacak dobişim
Bugünde çok iyisin bebek
Kilolu yaşama dur! Aynen öyle, sıkma canını canım robot degılsın ya yakarsın biraz hareketli ol hatta 1 mil yapabilsen ne güzel olurKalkınca
Yarım muz
Kahvaltı
2 dilim ekmek
3 yk domatesli biber
Peynir
Çay
Öğlen
Yarımdan az patatesli gözleme
Ara
1 bardak portakal suyu
Akşam 19.00
4 yk mantı
Pişmiş soğan sarımsak
Ara
1 bardak çay
Aslında akşam ağzıma lokma sürmüyodum ama canım çoook çay çekti canım mantıdan da daha yemek istiyo deli gibiçekirdek yiyolar çıldırıyorum kokusuna
Ama dur diyorum kendime dışarda gördüğün zayıf kızları düşün dur! Bayramda 58 kilo olacağını düşün ve dur!
Şimdi yersen hep böyle sürüp gidecek kilolu yaşama dur !
Kız yapamam enerjim yok hiç suya gömüldüm şuan eşohman giyip oturayım dedim ama inan sonrasında duşa girmeye üşendiğimden giymiyorum :)Saol arkadaşım :) maşallah ponçiğe Allah nazardan saklasın..
Kilolu yaşama dur! Aynen öyle, sıkma canını canım robot degılsın ya yakarsın biraz hareketli ol hatta 1 mil yapabilsen ne güzel olur
Tum haftanın emeğini heba etmeyelim sakın tamam fıstığım uyaracağım.. yeşilçay da iç mutlaka canımKız yapamam enerjim yok hiç suya gömüldüm şuan eşohman giyip oturayım dedim ama inan sonrasında duşa girmeye üşendiğimden giymiyorum :)
Yarın cumartesi bütün ayarlarım kaçabilir.. korkuyorum. Yarın beni etkiket felan yapın uyarın çok yeme deyin bayramda 58 olcan deyin hafifleyeceksin deyin bacakların daha hafif olcak deyin
Bide bana sor canım ayaklarım hala ağrıyor yarında dügün var 2 katı yorulcam büyük ihtimal :)harika bir spor olmuş senın için hem de en zevkli hallerinden :)
daha ne olsun :)
Allah bağışlasın canim getir dobişi benimkiler le oynasınlar :)Onun başka imkanı yok ama yoksa öylw kolay değil çocul felan kıııız evlenince senide görcem
Aynen tam yemelik mıncıklamalık
Çook severim dombili çocukları tam istediğim gibi olmuşama taşıma işini hesaba katmamıştım
Canım işte insan her zaman aynı psikolojide aynı enerjide olmuyor ruh hali değişiyor cidden. İnsan bazen bin türlü işin arasına herşeyi sıkıştırıyor bazende boşken hiçbir işini yapamıyor.. allahım tembellikten kurtar bizi
Bence salona yazıl ve orda kendine şişko bir arkadaş edin. Biz burda sanaldan nasıl destek oluyoruz birbirimize.. gerçek hayattan biri daha etkili olır
Evet canım 1 hafta sonra tam 11 aylık olacak dobişim
Bugünde çok iyisin bebek
Kız mı erkek mi :)Kız yapamam enerjim yok hiç suya gömüldüm şuan eşohman giyip oturayım dedim ama inan sonrasında duşa girmeye üşendiğimden giymiyorum :)
Yarın cumartesi bütün ayarlarım kaçabilir.. korkuyorum. Yarın beni etkiket felan yapın uyarın çok yeme deyin bayramda 58 olcan deyin hafifleyeceksin deyin bacakların daha hafif olcak deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?