Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

2.TAKIM 531.ETAP

Zereno(83,4 / 82,1 / 0,6 / 0,72% )
_rosebud_(60,5 / 59,9 / 0,6 / 0,99% )
strontium(70,9 / 70,8 / 0,1 /0,14% )
Gzm2628 (85,0/ //)sabit
hedef25(85,5// /)Sabit
be your selff(49,9/) sabit
zayiflayacgim(74,7 / / / % ) bildirimde bulunmadı
2BHB(61,8 / 61,1 / 0,7/ 1,13% )

hedef56(66.7 /)sabit

bebekicin(70,4/ 69,8 / 0,6 / 0,71% )

2.TAKIM ORTALAMA : %0,369

ben bi bekar olarak hemen fikrimi sunup eksik kalmayayım bence 2-3 yaş cok güzel olur mesela kardeşimle aramda 5,5 yaş var bence cok fazla ben 2 yaş olmasını cok isterdim mesela, hani böyle baya yaş farkıyla abla olmayı sevmiyorum sanırım
ah ahhhhhhhh 50 ne demek ya efsane kilo
of efso ya cidden
ya yerim ben onuuuu öyle tatlı anlattın ki ama bebeklerin de tompiği güzel oluyo ya tam yemelik inş büyüyünce bizim gibi olmaz düzenini süper oturtmuşsun yawrum ya en mantıklı her gun aynı saatte yapmak ve ona göre işini ayarlamak, hem sabahtan spor yapınca devamında da ona göre dikkat ediyor insan psikolojik olarak da kuvvetlendırıyor....ya aslında salona gitme fikri hala beni üşendiriyor ama hayalimdeki vücut için bunu yapmam gerekiyor gibi bakalım inş yapabılırım, kız bıraz buyusun sen de gidersin daha müsait olunca kuzum :) ya şuan düşündüm de, uni son sınıftayken kpss ye hazırlanıyorum bi yandan diğer yandan okulda az da olsa ders var, bir de 3 aylıgına eve uzak bi salona yazılmıştım her sabah üşenmeden bi dünya yol gidip geliyordum...hem de 2. dönem, ve inanılmaz forma girmiştim hatırlayınca vay be diyorum şuan şimdi salona zor gidicem
sucuklu yumurtaya bayıldım ne tok tutmuştur hem afiyet olsun kuzum :) akşam da hiç yememişsin bile
abarttıgın kadar kötü degıl bence cnm akşam yogurt yiyebilirmişsin
süpersin canım işte oyle zayıflıyoruz ben de dün zor uyudum içim bi acı acı ezildi
Merhaba kızlar en yakın arkadaşımın kınası vardı bugün yeni gelebildim ayaklarımı hissetmiyorum çok oynadım :)
harika bir spor olmuş senın için hem de en zevkli hallerinden :)
Menüm
Kahvaltı 11.30
Domates
Peynir
Yarım simit
1 haşlanmış yumurta

Akşam 16.00
2 3 adet kraker

1.5 lt civari su
950 ml bitki çayı
14.000 adım ve bütün gece göbek atma :)
daha ne olsun :)
Allah gönlünüze göre versin bence çok güzel bir zaman :)
olacak tabı canım bak ne güzel işte vermişsin, inş benım gibi acık büfe görünce gözü dönenlerden değilsindir o zaman sorun olmaz inş
gayet iyisin bebişim :)
69.9 geldim bugün 6 lara indim yaaa bi enerji geldiiii
ay o enerji hiç gitmesin 50 leri görüp katlansın inş :))
Maşallah süper canim
saol hayatım :)
Sabitim aynııı allahım öldürcem kendimi yemin ederim Ellssa
sakin ol kuzum gidecek
Gecn hafta 70.9
Bugun 70.8
100 gr
%0.14
kız napıyosun sen nerelerdesin
Tebrikler kızlaar çok sevindim :))
_perina_ son günlerde çok iyiydin meyvesini aldın :)
aynen yawrum bız elimizden geleni yapalım yeter ki :)) çok saolasın :)
Geçen cuma 60.4
Bugün 59.9
-500 çok şükür. Bidaha 6lı rakamlara dönmem inşallah yaaa
inşallahh

sabah: 1,5 dilim tb, salata, birkaç çeşit peynir, az ballı badem ve çay
Öğlen: 1 kase yoğurtlu kabak, 3-4 dilim karpuz
Ara: 1 br sütlü kahve 1 şeftali
Akşam: 1 kase menemen 1 kk peynir 5 zeytin
Ara: turk kahve soda 1 dilim diyet kek yerim 2 kk büyüklüğünde
Ara: yeşilçay

Sabahtan beri spor için bir an boş vaktim olmadı hep iş yaptık, yapabilirsem yazıcam, 5 saat korsemi taktım

Onun başka imkanı yok ama yoksa öylw kolay değil çocul felan kıııız evlenince senide görcem

Aynen tam yemelik mıncıklamalık
Çook severim dombili çocukları tam istediğim gibi olmuş ama taşıma işini hesaba katmamıştım

Canım işte insan her zaman aynı psikolojide aynı enerjide olmuyor ruh hali değişiyor cidden. İnsan bazen bin türlü işin arasına herşeyi sıkıştırıyor bazende boşken hiçbir işini yapamıyor.. allahım tembellikten kurtar bizi
Bence salona yazıl ve orda kendine şişko bir arkadaş edin. Biz burda sanaldan nasıl destek oluyoruz birbirimize.. gerçek hayattan biri daha etkili olır
B

Tebrik ederim canım):). Yorumda okudum senın bebeğin varmı kaç aylık
Evet canım 1 hafta sonra tam 11 aylık olacak dobişim

Bugünde çok iyisin bebek

Kalkınca
Yarım muz

Kahvaltı
2 dilim ekmek
3 yk domatesli biber
Peynir
Çay

Öğlen
Yarımdan az patatesli gözleme

Ara
1 bardak portakal suyu

Akşam 19.00
4 yk mantı
Pişmiş soğan sarımsak

Ara
1 bardak çay

Aslında akşam ağzıma lokma sürmüyodum ama canım çoook çay çekti canım mantıdan da daha yemek istiyo deli gibi çekirdek yiyolar çıldırıyorum kokusuna
Ama dur diyorum kendime dışarda gördüğün zayıf kızları düşün dur! Bayramda 58 kilo olacağını düşün ve dur!
Şimdi yersen hep böyle sürüp gidecek kilolu yaşama dur !

1 litre su aldım önüme içiyorum şimdi.. yediklerim kilo yapmaz umarım
Bu arada spor yapamadım bugün sabah 10 dan 15 e kadar hastanedeydik ayaküstü hep çok yoruldum zaten aşırı açtım akşam yemeğinde o zamana kadar yediklerim erimiştir diye umuyorum..

Saol arkadaşım :) maşallah ponçiğe Allah nazardan saklasın..
Kilolu yaşama dur! Aynen öyle, sıkma canını canım robot degılsın ya yakarsın biraz hareketli ol hatta 1 mil yapabilsen ne güzel olur

Saol arkadaşım :) maşallah ponçiğe Allah nazardan saklasın..

Kilolu yaşama dur! Aynen öyle, sıkma canını canım robot degılsın ya yakarsın biraz hareketli ol hatta 1 mil yapabilsen ne güzel olur
Kız yapamam enerjim yok hiç suya gömüldüm şuan eşohman giyip oturayım dedim ama inan sonrasında duşa girmeye üşendiğimden giymiyorum :)
Yarın cumartesi bütün ayarlarım kaçabilir.. korkuyorum. Yarın beni etkiket felan yapın uyarın çok yeme deyin bayramda 58 olcan deyin hafifleyeceksin deyin bacakların daha hafif olcak deyin

Tum haftanın emeğini heba etmeyelim sakın tamam fıstığım uyaracağım.. yeşilçay da iç mutlaka canım

Allah bağışlasın canim getir dobişi benimkiler le oynasınlar :)

Kız mı erkek mi :)

Menüm
Kahvaltı 10.30
Domates
3 4 adet sarma
2 dilim ekmek
Peynir

Ara 15.00
3 4 adet tahıllı biskuvi

Akşam 21.00
1 sosisli (dışarsaydım)

1.5 lt su
950 ml bitki çayı
34 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…