Ben deeGünaydın geleceğin zayıf hatunları
Bugün hiç ekmek yemeyeceğim
Aa evet haklısınEvet canım su soda yeşil çay limon karışımını yapıyorum 950 ml buluyor 4 su bardağına denk geliyor
Amin canım ondan önce eş bulmalıyım ama tek olmuyor
Geldi kız geldi ikidir onla spor yapıyorum ay inşallah bi faydası olur daÇorabın geldimi canım taytın
Terletiyo mu faydası ney?.Geldi kız geldi ikidir onla spor yapıyorum ay inşallah bi faydası olur dasen neler yapıyosun
Sandaloz sakızı ney kaptanBen de sandaloz sakızı ile elma sirkeli suyumu içeyim
İyi tatiller canımcım tayt terletiyor evetTerletiyo mu faydası ney?.
Ben iyiyi m canım cok şükür tatile devam
Pardon canım saygılarAmin canım ondan önce eş bulmalıyım ama tek olmuyor
Bunlar ı zaten içiyoruz tek fark sen karıştırıp içiyorsun750 ml suda 2 yemek kaşığı yeşil çayı demliyorum soğuduktan sonra 1 şişe soda yarım limon koyuyorum yatana kadar içiyorum canım bağırsaklarıma iyi geldi detoks gibi bişey
Biri kız 3,5 . Oğlan 1,5 yaşında canimBebeklerde ne kadarlıklar tatlım ? İkizler mi yoksa ? :)
Aynen canımm aynen inşallah :)ben hafta sonları kv de de oluyorum ve genelde ayarım kaçıyo orda.. ya da akşamında eşim bozuyor diyetimi
1 de ben ocakta gelmiştim buraya o zaman rejim yaptığımı söylemiştim onlara ve hafife alıp dalga geçmişlerdi habire.. bu sefer söylemiyorum rejim yaptığımı. O yüzden çaktırmadan az yemem gerek
Teşekkürler tatlım amin :)
Yok çalışmıyorum canım. Aslında çalışmam gerekiyor para lazımama ben bebeğime kıyamıyorum ondan ayrı kalamam sanırım. Üniversite kazandım açıktan 2 yıllık. Onu bitirince bebeğim 3 yaşında oluyor. Ondan sonra çalışmayı düşünüyorum bölümüme uygun bi yerde. Kpss yede girerim belki o zaman. Düşüncem böyle. Tabi ne olur bilinmez bakalım..
Hoşbulduk bidaha 6 lara dönmek yok
İyi tatiller canımcım tayt terletiyor evet
Pardon canım saygılar
Bunlar ı zaten içiyoruz tek fark sen karıştırıp içiyorsun
Biri kız 3,5 . Oğlan 1,5 yaşında canim
Ay yine sen üni kazanmışsın şanslısın
Ben açıktan lise son senem
Çalışma gibi bi durumum suan benimde yok elimizdekilerlre idare ediyoruz
Ama sertifikasız pastacıyım
Kimseye diyette oldugunu söyle me insanlar dalga geçiyor. Ben zaten 59e kabullenmştm. Eşimin kuzen i alay edince suan ondan da zayıf oldum
Aa maşallah erken evlendin o zaman desene :) ama ne güzel 2 çocuklu zayıf ve gencecik bi annesin :)
3. Kazanışım inş bu sefer okucam :)
Hadi ya ne diye dalga geçti ki ?? Allahım gıcık oluyorum insanların görüntüleriyle dalga geçenlere !!
Saolasın fıstıgım ama benim de şu boğazımı tutmam lazım işte onda zorlanıyorumBen giyip çıkarmaya üşenirim
Bravo canım sana
Kız hangi bölümü kazandın :) süperAa maşallah erken evlendin o zaman desene :) ama ne güzel 2 çocuklu zayıf ve gencecik bi annesin :)
3. Kazanışım inş bu sefer okucam :)
Hadi ya ne diye dalga geçti ki ?? Allahım gıcık oluyorum insanların görüntüleriyle dalga geçenlere !!
19da evlendim canım
Okursun canım yeter ki iste okumanın yaşı yok artık
Kız yanımda hep fizikten bilmem güzellikten belinin inceliğinden bahsedip durdu
19da evlendim canım
Okursun canım yeter ki iste okumanın yaşı yok artık
Kız yanımda hep fizikten bilmem güzellikten belinin inceliğinden bahsedip durdu
Kız hangi bölümü kazandın :) süper
Tabi ki oku ve mesleğini eline al, bundan daha güzel bi karar olamaz bence :) bebekle zorlanırım falan diye de hiç düşünme yıllar snlamadan geçecek ve mezun olacaksın...hele de içinde kalmasına izin verme senin için çok sevindim canımAynen öyle :)
Ayyy gıcıkona en güzel cevabı vermişsin oh olsun
Sosyal hizmet canım. En başından beri istediğim oydu zaten.. sonra 4 yıllığına girmeyi planlıyorum inşallah. Çok içimde kaldı. Yani kimseyi hafife almak istemiyorum ama lisedeyken dersanedeyken falan benden çok daha tembel nbenden kat kat düşğk puan alanlar bile mezun oldu çıktı.. ben okumayacak biri değildim derslerim iyydii harcandım resmen
O yüzden daha fazla zaman geçmeden okuyup meslek edinmem gerek
İnşallah tatlım sağolTabi ki oku ve mesleğini eline al, bundan daha güzel bi karar olamaz bence :) bebekle zorlanırım falan diye de hiç düşünme yıllar snlamadan geçecek ve mezun olacaksın...hele de içinde kalmasına izin verme senin için çok sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?