Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çorabın geldimi canım taytın

2 canim kız ve erkek
Bebekler daha

Bebeklerde ne kadarlıklar tatlım ? İkizler mi yoksa ? :)

Kahvaltı da bende yemedim
Hadi bakalim rakibim ikimizde yemeyelim

Aynen canımm aynen inşallah :)ben hafta sonları kv de de oluyorum ve genelde ayarım kaçıyo orda.. ya da akşamında eşim bozuyor diyetimi
1 de ben ocakta gelmiştim buraya o zaman rejim yaptığımı söylemiştim onlara ve hafife alıp dalga geçmişlerdi habire.. bu sefer söylemiyorum rejim yaptığımı. O yüzden çaktırmadan az yemem gerek

Allah bebişlerinizi analı babalı büyütsün canım:)

Teşekkürler tatlım amin :)

ayperest calısıyor musun canim
Yok çalışmıyorum canım. Aslında çalışmam gerekiyor para lazım ama ben bebeğime kıyamıyorum ondan ayrı kalamam sanırım. Üniversite kazandım açıktan 2 yıllık. Onu bitirince bebeğim 3 yaşında oluyor. Ondan sonra çalışmayı düşünüyorum bölümüme uygun bi yerde. Kpss yede girerim belki o zaman. Düşüncem böyle. Tabi ne olur bilinmez bakalım..

50lere hoşgeldin

Hoşbulduk bidaha 6 lara dönmek yok

Kızlar 2 kez üst üste leslie 1 mile express yaptım , kahvemi içtim , 1 litre suyumu içtim şimdi duşa gireceğim.. çıkınca da yeşil çay içeceğim sonra kv gideceğiz .. orda olabildiğince su ile dolduracağım midemi..
Gardımı aldım bu sefer
Bana dua edin bozmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…