Düzenli sporla da istediğin kiloya kolayca gelirsin canımTeşekkür ederim
Rica ederim canımYa evet kuzum çok yaklaştım inş bırakmadan 79u görmeliyim bende de heyecan dorukta valla her tartıya çıkışımda içim içime sığmıyor artık
İkimizinde çok güzel hedefi var bu hafta için başaralım kuzum
Ellerine sağlık canım
Bende tebrik ediyorum çok şükür takımca şeytanın bacağını kırdıkhey maşallah 10 kilo mu verdin takıma döneli çok az zaman oldu tebrik ederim süpersin
Ya evet kuzum çok yaklaştım inş bırakmadan 79u görmeliyim bende de heyecan dorukta valla her tartıya çıkışımda içim içime sığmıyor artık
İkimizinde çok güzel hedefi var bu hafta için başaralım kuzum
Ellerine sağlık canım
Bende tebrik ediyorum çok şükür takımca şeytanın bacağını kırdıkhey maşallah 10 kilo mu verdin takıma döneli çok az zaman oldu tebrik ederim süpersin
İnşallah ya vaçgeçmeyim yeterki. Çozutunca iyi cozutuyorum ben çünkü..Düzenli sporla da istediğin kiloya kolayca gelirsin canım
azıcık hatalı yaptım ama affınıza sığınıyorumBu hafta listeyiJasminium84 arkadaşımız başarı ile yapmıştır.. Kendisini şahsım ve takım adına tebrik ediyorum
Haftay liste nöbet sırasıgzm2628 sende canım.
Estağfurullah canım.. İlk yapışın olur o kadar.azıcık hatalı yaptım ama affınıza sığınıyorum
rica ederim canım
Hım tamam anladım canım yine de çok güzel bi başarı :)Tahmin edebiliyorım bende çol heycanlanıyorım 55 ten sonrası benim için ayrı bi efsane olcak
Takıma döndüğümde 62 kiloydum tatlım o zamandan bu yana 6 verdim sayılır. Ocak ayında başladığımda 66 kiloydum onu baz alarak söyledim 10 kiloyu
İnşallah ya vaçgeçmeyim yeterki. Çozutunca iyi cozutuyorum ben çünkü..
Hakikaten nerde bu kız
tmm kendi kendimi aydınlattımsonuçları nereye bildiriyoruz
hangi takım kaçıncı nerden görüyoruz
biraz aydınlanmaya ihtiyacım var
Amin inşAllah :)Haftaya olursun kuzum üzülme :)
Yaş pasta yenmiş ama yanında yoğurtla ve menü olarak.. Bilinçli tüketim yapmışsın canım.. Menü güzel.İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Maydanoz suyu ve limon (kahvaltidan 30 dk önce)
Kahvaltı
1 yeşil elma
2 kepekli galeta
Öğlen
1 kâse yoğurt
1 dilim yaş pasta
Akşam
1 şiş tavuk
Salata
Ayran
2 adet çiğ köfte gün boyu 2,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?