Hım tamam anladım canım yine de çok güzel bi başarı :)
Hakikaten nerde bu kız
Kızlar çok özür dilerim giremıyorum birkaç gündür, akşama gelip gecmiş de yapıcam sizi çok özledim
kızlar bu ara biraz psikolojik olarak dağıldım biliyorsunuz uzatmam ve abartıcı kişiliğimin de bunda biraz payı var tabi kiinşallah bugünden itibaren düzenli paylaşımlara devam, uzun bir aradan sonra sabah tartıldım 69,4 geldim, sevindim doğrusu regl önceki kilom almamışım en azından çünkü çok cozutmuştum
Bence de ya 10 kilo az mı ohoo içimden kızım kadar bişeu çıkmış
Kız nerdesin merak ettim senihani kilo bildirimi
inan kafam o kadar dolu ki bugun bir boş anım olmadı, bıldırım falan hiiç aklıma gelmediAynı bende senin gibiyim
Bence kilo almayışına sevin ve hızla devam et artık kilo ver ve hayatını değiştir !!
Benden bahsediyosun bende hep depresifim nasıl düzelcem bilmem en ufak bişeyde aşırı derecede düşüp depresyona bağlıyorun. Normal değil bence biri bize yardım etsininan kafam o kadar dolu ki bugun bir boş anım olmadı, bıldırım falan hiiç aklıma gelmediaynen kuzum cok mutlu oldum tartıyı görünce sabah, inşallah aynen devam edeceğim ve artık ben de istediğim kıyafetleri giyeceğim inşallah...yalnız her şeyı geçtim de bu psikolojiyle hayatta bızım işimiz çok zor güçlü durmayı bir türlü öğrenemıyorum hemen olumsuz kuruyorum kafamda böyle yaşanır mı
pastayı öğün yerine tutman iyi olmuş canım afiyet olsunİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Maydanoz suyu ve limon (kahvaltidan 30 dk önce)
Kahvaltı
1 yeşil elma
2 kepekli galeta
Öğlen
1 kâse yoğurt
1 dilim yaş pasta
Akşam
1 şiş tavuk
Salata
Ayran
2 adet çiğ köfte gün boyu 2,5 lt su
canım pide cok kaçmadıysa sorun yok10:00
1 nektari
1 salkım üzüm
12:00
19 zeytin
3 kaşık et sote
Pide
1 tabak söğüş domates salatalık biber soğan
Çay
16:30
Piknikte Mangal keyfiet ciğer yürek lavaş biber domates salatalık ile..
17:00
Közde Sade türk kahvesi keyfisii
Az sonra çay içicem namazdan sonra..e
Eve geldik..
2 öğün yapmışsın vee dürümün yarım olması çok hoş olmuş :)KAHVALTI(10.00)
3,5 adet kuru pasta
2 küçük içli köfte
2 tk labne peyniri
Domates, salatalık
ARA
1 porsiyon karpuz
AKŞAM(19.15)
Yarım kuşbaşı dürüm
Az ayran çorbası, soğan salatası
1 büyük ayran
Su:1,5-2 lt
08.00
1 türk kahvesi
1 tk pekmez
08.30
1 yumurta ile omlet
1 şeftali
1 incir
11.00
2 gün kurusu
12.30
1 kase çorba
1 dilim tb
16.30
1 kase çorba
3.5 lt su
Eşohmanla leslie 1 mile express
hayat zor dediğin gibi kuzum ama işte bize düşen olumsuzluk karşısında dik durabilmek, kafada kurmamak, olumsuza odaklanmamak, ben Allah muhafaza kafamda negatif senaryo kurmaktan...sonra kaygı duyuyorum evham yapıyorum kendıme eziyet ama işte insan kendini şak diye değiştiremıyor ki...bolca dua edelim inşallah Allah sakinlik ve sabır versin bizeBenden bahsediyosun bende hep depresifim nasıl düzelcem bilmem en ufak bişeyde aşırı derecede düşüp depresyona bağlıyorun. Normal değil bence biri bize yardım etsin
Benim son zamanlarda yaptığım şey kendimi iyi hissetmek için bişeyler yapmak..
Yani kendimi kendi haline bırakırsam boş bırakırsam ayarlarım kaçıyo. Bende neyle mutlu oluyosam ona odaklanıyorum. Çokta çare değil belki bi olumsuzlukta yine düşerim bilemiyorun. Hayat zor ya..
harikasın ya ! işte bu yani :)Bugün akşam üstü bana bir iştah geldi ki sormayın.. sonra düşündüm ben nasıl motive oluyordum ? Neyi hayal ediyordum ? İnce bacaklarımı , bacaklarımın birbirine sürtmeden yürüdüğümü , hafiflemeyi, giydiğim kıyafetlerden fırlamayan kalçamı göbeğimi düşünerek motive oluyordum..
Birde bi cümlem var " yersem sadece şuan mutlu olacağım , yemezsem hayatımın geri kalanında mutlu olacağım. "
Ve sabır dedim dayandım 3 bardak daha su içtim. Sonra geçti.. bugünüde atlattım şükür
Amiiin rabbimiz var sığınacak dua edecek çok şükür kihayat zor dediğin gibi kuzum ama işte bize düşen olumsuzluk karşısında dik durabilmek, kafada kurmamak, olumsuza odaklanmamak, ben Allah muhafaza kafamda negatif senaryo kurmaktan...sonra kaygı duyuyorum evham yapıyorum kendıme eziyet ama işte insan kendini şak diye değiştiremıyor ki...bolca dua edelim inşallah Allah sakinlik ve sabır versin bize
Cok gec yemiyorum . 7 gibiAç kalmadan olmuyor haklısın..
Akşamlarını kaçta yiyosun canım?
Yas pasta ???İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Maydanoz suyu ve limon (kahvaltidan 30 dk önce)
Kahvaltı
1 yeşil elma
2 kepekli galeta
Öğlen
1 kâse yoğurt
1 dilim yaş pasta
Akşam
1 şiş tavuk
Salata
Ayran
2 adet çiğ köfte gün boyu 2,5 lt su
Yok yaa ondan değil bugün çoktandır hiç görmediğim lise arkadaşım geldi bende ona bir şeyler ikram etmem gerekiyordu bende öğlen yemek yemedim bari onun yerine ondan küçük bir parça yerim yoğurtla dedimY
Yas pasta ???
Kilo verdin rahatladin dimi
Mecbur kaldım bari öyle etkisini azaltayim dedimYaş pasta yenmiş ama yanında yoğurtla ve menü olarak.. Bilinçli tüketim yapmışsın canım.. Menü güzel.
19 zeytin miiiiii10:00
1 nektari
1 salkım üzüm
12:00
19 zeytin
kaşık et sote
Pide
1 tabak söğüş domates salatalık biber soğan
Çay
16:30
Piknikte Mangal keyfiet ciğer yürek lavaş biber domates salatalık ile..
17:00
Közde Sade türk kahvesi keyfisii
Az sonra çay içicem namazdan sonra..e
Eve geldik..
Sabırla devam et canım. Gidecek bu kilolar merak etme.Cok gec yemiyorum . 7 gibi
Menu
Sabah
1 armut
1bardak sut
Kahvalti
8 zeytin
Peynir
Yumurta
1 dilim tereyagli ekmek
Aksam
1 bardak sut
1 corek
Yarim seftali
Salatalik
Spor
40 dk.yürüyüş tempolu
1 saat gezerek yürüme.
2 litre
İvett..19 zeytin miiiiii
Ohhhh afiyet olsun arada çekirdeğinden de yutİvett..
Ev yapımı zeytin. Pek severim kendilerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?