Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hım tamam anladım canım yine de çok güzel bi başarı :)

Hakikaten nerde bu kız

Bence de ya 10 kilo az mı ohoo içimden kızım kadar bişeu çıkmış

Kızlar çok özür dilerim giremıyorum birkaç gündür, akşama gelip gecmiş de yapıcam sizi çok özledim

Kız nerdesin merak ettim seni hani kilo bildirimi

Aynı bende senin gibiyim
Bence kilo almayışına sevin ve hızla devam et artık kilo ver ve hayatını değiştir !!

Bence de ya 10 kilo az mı ohoo içimden kızım kadar bişeu çıkmış

Kız nerdesin merak ettim seni hani kilo bildirimi

Aynı bende senin gibiyim
Bence kilo almayışına sevin ve hızla devam et artık kilo ver ve hayatını değiştir !!
inan kafam o kadar dolu ki bugun bir boş anım olmadı, bıldırım falan hiiç aklıma gelmedi aynen kuzum cok mutlu oldum tartıyı görünce sabah, inşallah aynen devam edeceğim ve artık ben de istediğim kıyafetleri giyeceğim inşallah...yalnız her şeyı geçtim de bu psikolojiyle hayatta bızım işimiz çok zor güçlü durmayı bir türlü öğrenemıyorum hemen olumsuz kuruyorum kafamda böyle yaşanır mı

Benden bahsediyosun bende hep depresifim nasıl düzelcem bilmem en ufak bişeyde aşırı derecede düşüp depresyona bağlıyorun. Normal değil bence biri bize yardım etsin
Benim son zamanlarda yaptığım şey kendimi iyi hissetmek için bişeyler yapmak..
Yani kendimi kendi haline bırakırsam boş bırakırsam ayarlarım kaçıyo. Bende neyle mutlu oluyosam ona odaklanıyorum. Çokta çare değil belki bi olumsuzlukta yine düşerim bilemiyorun. Hayat zor ya..

pastayı öğün yerine tutman iyi olmuş canım afiyet olsun
canım pide cok kaçmadıysa sorun yok
2 öğün yapmışsın vee dürümün yarım olması çok hoş olmuş :)
08.00
1 türk kahvesi
1 tk pekmez

08.30
1 yumurta ile omlet
1 şeftali
1 incir

11.00
2 gün kurusu

12.30
1 kase çorba
1 dilim tb

16.30
1 kase çorba

3.5 lt su
Eşohmanla leslie 1 mile express

Bugün akşam üstü bana bir iştah geldi ki sormayın.. sonra düşündüm ben nasıl motive oluyordum ? Neyi hayal ediyordum ? İnce bacaklarımı , bacaklarımın birbirine sürtmeden yürüdüğümü , hafiflemeyi, giydiğim kıyafetlerden fırlamayan kalçamı göbeğimi düşünerek motive oluyordum..
Birde bi cümlem var " yersem sadece şuan mutlu olacağım , yemezsem hayatımın geri kalanında mutlu olacağım. "
Ve sabır dedim dayandım 3 bardak daha su içtim. Sonra geçti.. bugünüde atlattım şükür

hayat zor dediğin gibi kuzum ama işte bize düşen olumsuzluk karşısında dik durabilmek, kafada kurmamak, olumsuza odaklanmamak, ben Allah muhafaza kafamda negatif senaryo kurmaktan...sonra kaygı duyuyorum evham yapıyorum kendıme eziyet ama işte insan kendini şak diye değiştiremıyor ki...bolca dua edelim inşallah Allah sakinlik ve sabır versin bize

harikasın ya ! işte bu yani :)

Amiiin rabbimiz var sığınacak dua edecek çok şükür ki

Aç kalmadan olmuyor haklısın..
Akşamlarını kaçta yiyosun canım?
Cok gec yemiyorum . 7 gibi

Menu
Sabah
1 armut
1bardak sut

Kahvalti
8 zeytin
Peynir
Yumurta
1 dilim tereyagli ekmek

Aksam
1 bardak sut
1 corek
Yarim seftali
Salatalik

Spor
40 dk.yürüyüş tempolu
1 saat gezerek yürüme.
2 litre

Y
Yas pasta ???
Kilo verdin rahatladin dimi

Y

Yas pasta ???
Kilo verdin rahatladin dimi
Yok yaa ondan değil bugün çoktandır hiç görmediğim lise arkadaşım geldi bende ona bir şeyler ikram etmem gerekiyordu bende öğlen yemek yemedim bari onun yerine ondan küçük bir parça yerim yoğurtla dedim

Mecbur kaldım yani yoksa diyetimi çok sıkı tutarım geçen yıl da yaptım yanım da en sevdiğim dondurmayı yediler yinede yemedim

19 zeytin miiiiii

Cok gec yemiyorum . 7 gibi

Menu
Sabah
1 armut
1bardak sut

Kahvalti
8 zeytin
Peynir
Yumurta
1 dilim tereyagli ekmek

Aksam
1 bardak sut
1 corek
Yarim seftali
Salatalik

Spor
40 dk.yürüyüş tempolu
1 saat gezerek yürüme.
2 litre
Sabırla devam et canım. Gidecek bu kilolar merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…