Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Iyi aksamlar hanimlar
Sabah 8 00
1 dilim tb ekmek
1 yumurta
2 kk peynir
1 muz
1 avuç findik
Öğlen 11 00
Kucuk bir tabak domatesli makarna
Ikindi 16 30
3/4 tam bugday gevrek
1 dilim ekmek
3 kk peynir
Domates
Aksam 19 30
Aci cok aci kasik salata
1/2 dilim tb ekmek
3 kasik cacik...
Ara
2 catal pasta
1 galeta
1 avuc findik
Aslında aksam sofraya oturmayacaktim ama olmazdi oturdum...ondan yemek degilde salata yedim ama dehset aci idi ekmeksiz gitmedi cacik da oglumun artigi...
Oglum bugun saat 10 30 da mama diye tutturdu bende makarna yaptim erken oglen yemegi oldu...buyume ataginda herhal hep yemek pisirme modundayim..
Bigun 3 lt su ictim..
Spor yok ama sabahtan beri dolap yerlestirdim oglumu hastaneye götürdüm, parka götürdüm daha yeni koltuk yüzü gordum cok yoruldum.......
ikindi olmasaydı daha iyi olurmuş canım

09.00
1 türk kahvesi

09.30
1 dilim ekmek
5yk kıyma
Krem peynir

12.30
2 yumurta ile omlet
1 incir
1 çay kaşığı çikolata

19.00
1.5 pide :(
1 bardak ayran

20.00
Birsürü bebek bisküvisi :(

3 lt su
Leslie 1 mile express

Olmadı bugün ya akşam geç yediğim için olmadı pff :(

09.00
1 türk kahvesi

09.30
1 dilim ekmek
5yk kıyma
Krem peynir

12.30
2 yumurta ile omlet
1 incir
1 çay kaşığı çikolata

19.00
1.5 pide :KK43:
1 bardak ayran

20.00
Birsürü bebek bisküvisi :KK43:

3 lt su
Leslie 1 mile express

Olmadı bugün ya akşam geç yediğim için olmadı pff :KK43:
Kuzu sen erken bitirmiyomuydun:KK57::oha:

Haşlayınca nasıl oldu tadı canım ..

Menü pasta hariç güzelmiş.. Sporun da olsaymış pasta hiç göze batmicakmış.
Güzeldi ben beğendim. Ama muz ve tarçından nasibini almış kısmını :D okulda yerim diye kavanoza koymuştm muz, tarçın ve bademler üstte kalmış ortalara karışmamıştı :)
Spor yapmaya eriniyorum. Heran su kesintisi olacak korkusu başldı artık bende :D

Begendin mi tatlim..yulafli kahvaltiyi ama oglene kadar yok tutmuştur diye düşünüyorum.
Menü guzel ne yazikki dogum günleri kutlanıyor ve yesen bir turlu yemesen bir turlu
Birde haslamaktan kastin suyunu cektirinceye kadar pisormek mi kuzim öyle olirsa daha güzel oluyir..
Beğendim Canım teşekkür ederim :) bir dahaki sefere daha iyi yapacağımı düşünüyorum. Verdiğin ölçüyle yaptım suyunu çeker çekmez aldm ocaktan. Küçük kavanozun yarısını bile yiyemeden duydum öğleye kadar da yetti bana.

Iyi aksamlar hanimlar
Sabah 8 00
1 dilim tb ekmek
1 yumurta
2 kk peynir
1 muz
1 avuç findik
Öğlen 11 00
Kucuk bir tabak domatesli makarna
Ikindi 16 30
3/4 tam bugday gevrek
1 dilim ekmek
3 kk peynir
Domates
Aksam 19 30
Aci cok aci kasik salata
1/2 dilim tb ekmek
3 kasik cacik...
Ara
2 catal pasta
1 galeta
1 avuc findik
Aslında aksam sofraya oturmayacaktim ama olmazdi oturdum...ondan yemek degilde salata yedim ama dehset aci idi ekmeksiz gitmedi cacik da oglumun artigi...
Oglum bugun saat 10 30 da mama diye tutturdu bende makarna yaptim erken oglen yemegi oldu...buyume ataginda herhal hep yemek pisirme modundayim..
Bigun 3 lt su ictim..
Spor yok ama sabahtan beri dolap yerlestirdim oglumu hastaneye götürdüm, parka götürdüm daha yeni koltuk yüzü gordum cok yoruldum.......
Afiyet olsun canım. Oğlunun peşinde koşarken bir hayli spor yapmışsındır. Çok hareketli oluyorlar.

İyi aksamlar kızlar

Sabah 6.30 da 2kupa Yeşilçay
7.30 1 domates 2 salatalik
10 da şekersiz nescafe
12.30 da ezogelin çorba marul salatası yoğurt
15.00 yeşil elma
18.30 1 kase aşure,5 tane sigara böreği 1 bardak kola :KK43: çok cozuttum farkındayım

Su 4 litre spor hic canım istemiyor ama yapicam
Akşam biraz fazla olmuş ama moral bozmak yok telafi edersin canım.
Sabah o kadar erken kalkmayı nasıl başarıyorsun ben de yapmak istiyorum ama yastığımla ayrılamıyorum :(

Menüm
kahvaltı 08.10
1 yeşil elma

öğle 12.00
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek

ara 1.30
1 parça çilekli şekersiz pestil

akşam 19.30
domates
salatalık
peynir
2 dilim ekmek

1.5 lt su
2 saat yürüyüş
Kahvaltı biraz daha besleyici olabilir ama detoks menüsüyse bir şey diyemem canım. Günün en önemli öğünü gözüyle bakıyorum kahvaltıya :)

09.00
1 türk kahvesi

09.30
1 dilim ekmek
5yk kıyma
Krem peynir

12.30
2 yumurta ile omlet
1 incir
1 çay kaşığı çikolata

19.00
1.5 pide :KK43:
1 bardak ayran

20.00
Birsürü bebek bisküvisi :KK43:

3 lt su
Leslie 1 mile express

Olmadı bugün ya akşam geç yediğim için olmadı pff :KK43:
Evet canım biraz fazlalık var menüde ama sıkma sen canını

Selam kızlar ! 2 gündür menu yazmıyorum çünkü yazılacak gibi değil, ne bulursam yedim pacman gibiydim :D şakası bir tarafa deşarj oldum adeta arada oluyor ya bi cozuttum gönlümce ama bir yandan bu motive olmamı sağladı. Her yönden artık bu gidişata dur demeye karar verdim.

Selam kızlar ! 2 gündür menu yazmıyorum çünkü yazılacak gibi değil, ne bulursam yedim pacman gibiydim :KK70: şakası bir tarafa deşarj oldum adeta arada oluyor ya bi cozuttum gönlümce ama bir yandan bu motive olmamı sağladı. Her yönden artık bu gidişata dur demeye karar verdim.
Ay canım benim hoşgeldin ya:KK200:
Zereno Zereno yok sen yoksun bide bi eksik geliyo :(
Evet bazen kendinden geçercesine yemek deşarj ediyo :KK70:
Hadi yeniden başla ya valla artık seni ekside görelim. Yaza başka biri ol :21:

Akşam biraz fazla olmuş ama moral bozmak yok telafi edersin canım.
Sabah o kadar erken kalkmayı nasıl başarıyorsun ben de yapmak istiyorum ama yastığımla ayrılamıyorum :KK43:

okadar moralim bozulduki herşeyi başa sarmış gibi hissettim ama bugünle beraber telafi olcak cuma günü listeye + yla başlamıcam inşallah :dua:
çalışıyorum canım 7 işbaşı mecbur 5:45 en geç uyanmak zorundayım:KK43:

okadar moralim bozulduki herşeyi başa sarmış gibi hissettim ama bugünle beraber telafi olcak cuma günü listeye + yla başlamıcam inşallah :dua:
çalışıyorum canım 7 işbaşı mecbur 5:45 en geç uyanmak zorundayım:KK43:
Artı ile gelirsen listeye giremezsin zaten canım

Menüm
kahvaltı 08.10
1 yeşil elma

öğle 12.00
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek

ara 1.30
1 parça çilekli şekersiz pestil

akşam 19.30
domates
salatalık
peynir
2 dilim ekmek

1.5 lt su
2 saat yürüyüş
Menü super ama sabah peynir veya yumurta ekleseymissin harikadan da ote olurmuş

Ay canım benim hoşgeldin ya:KK200:
Zereno Zereno yok sen yoksun bide bi eksik geliyo :KK43:
Evet bazen kendinden geçercesine yemek deşarj ediyo :KK70:
Hadi yeniden başla ya valla artık seni ekside görelim. Yaza başka biri ol :21:
Aceb havalardan mi ....
Ben gece komurde sandvic diye inledim esim orali olmadi(cunku soyleyince de ertesi gun çemkiriyorum adama) sonra oturdum...cikolata yedim...3 buyuk kare (avuc icinden biraz az ) .....somra leblebi kemirdim bunun oncesi tarcinli yogurt yemistim...
Sabah sıkı kahvalti yaptim oglen ve aksam tarcinli yulafli az yulafli yogurt takilicam...hadi hayirlisi...

Aceb havalardan mi ....
Ben gece komurde sandvic diye inledim esim orali olmadi(cunku soyleyince de ertesi gun çemkiriyorum adama) sonra oturdum...cikolata yedim...3 buyuk kare (avuc icinden biraz az ) .....somra leblebi kemirdim bunun oncesi tarcinli yogurt yemistim...
Sabah sıkı kahvalti yaptim oglen ve aksam tarcinli yulafli az yulafli yogurt takilicam...hadi hayirlisi...
Ben de akşam bi avuç kadar fındık yedim.. Şükürki bu kadar.

Back
X