- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
canım saldırmamak için cuma günü tartı motivasyonunu düşün hepsinden tadımlık ye benceBu sabah tartılmayacaktım ama 800 gr artı geldim
Bide misafirliğe gitcez bugün inş saldırmam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım saldırmamak için cuma günü tartı motivasyonunu düşün hepsinden tadımlık ye benceBu sabah tartılmayacaktım ama 800 gr artı geldim
Aynen öyle yapayım değil mi..canım saldırmamak için cuma günü tartı motivasyonunu düşün hepsinden tadımlık ye bence![]()
WCye çıkamamakdanda olabilir tatlım ama ondandır nasıl olsa çıkınca hepsini vermiş olurum diye düşünürsen çok yiyebilirsin en az 53.6yla bekliyoruz kilo bildirimini kendim içinde geçerli 5li rakamları görmem lazım bu haftaAynen öyle yapayım değil mi..
Wcye çıkamadım ondandır belki bu artılar. Cumaya ekside olmalıyım. En azından dün gördüğüm kilo 53.6 falan gelmeliyim en az
Bu kilolarda zayıflamak çok zor gerçekten ya..
Saldırma huyu hepimizde var dimi yaBu sabah tartılmayacaktım ama 800 gr artı geldim
İtalyan günümüüWCye çıkamamakdanda olabilir tatlım ama ondandır nasıl olsa çıkınca hepsini vermiş olurum diye düşünürsen çok yiyebilirsin en az 53.6yla bekliyoruz kilo bildirimini kendim içinde geçerli 5li rakamları görmem lazım bu hafta
bugün işyerinde yemek italyan günüymüş çeşit çeşit soslu makarnalar ama cısss dicem![]()
malesefSaldırma huyu hepimizde var dimi ya![]()
normalde makarna güzel olmazda italyan gününde burda özel pişirip sos yapıyolar Allahım nasıl güzel kokduİtalyan günümüünası yaa
makarnaya bayılırımm
sizin işyerinde olmak varmış
![]()
Aaa bu daha kolay görünüyor.. Ben bundan yapayım..Elma ve tarçınlı detoks suyu
Zayıflamanıza yardımcı olacak bu su, hiç kalori içermez. Aynı zamanda metabolizmanızı da hızlandırır. 2 litrelik bir sürahinin içine, ince ince doğranmış elma ve tarçın çubuğu atın. Suyu eklemeden önce, sürahiyi yaklaşık yarısına kadar buzla doldurun. Aynı elma ve tarçın çubuğunu kullanarak sürahiyi 3-4 kere tekrar doldurarak kullanabilirsiniz.
Ben de bunu yapayım tamam.. Birlikte başlıyalım yarın. Ben bunun içine elma da ekleyeyim..Yağ yakan detoks suyu tarifi
Göbek, basen, bacak gibi bölgelerdeki yağları yakmaya yardımcı harika bir detoks suyu tarifimiz var. Her gün yeni malzemelerle taze olarak hazırlayacaksınız, istediğiniz kiloya inene kadar içmeye devam edeceksiniz.
Malzemeler,
Hazırlanışı,
- 1 litre oda sıcaklığında su
- 1 adet küçük boy salatalık
- 1 adet küçük boy limon
- 10 adet taze nane yaprağı
Detoks suyundaki malzemeler içinde kalacak şekilde, gün boyunca özellikle öğünlerden önce bir bardak olmak üzere, uyanıp uyuyana kadar olan sürede detoks suyunu içip bitirmelisiniz.
- Limon ve salatalığı iyice yıkayıp kabuklarıyla birlikte dilimleyin.
- Sürahi veya şişeye su, limon, salatalık ve naneyi alıp iyice karıştırın.
- Kapağını kapatıp en az 5 saat veya geceden sabaha kadar bekletin.
sanırım ben bunu yapıcam içinde basen kelimesi varbu akşam taze nanemi alıyorum hemen bu akşam yapıp yarın sabah içmeye başlıcam
![]()
tmm kaptanım yeşil elmamı kırmızı elmamı bende ekliyeyim umarım ona göre sonuç alırızBen de bunu yapayım tamam.. Birlikte başlıyalım yarın. Ben bunun içine elma da ekleyeyim..
Yeşil de var kırmızı da bende.. Farketmez ya..tmm kaptanım yeşil elmamı kırmızı elmamı bende ekliyeyim umarım ona göre sonuç alırız
İnşallah canım:) iş bitimi ne zaman canım?okadar moralim bozulduki herşeyi başa sarmış gibi hissettim ama bugünle beraber telafi olcak cuma günü listeye + yla başlamıcam inşallah
çalışıyorum canım 7 işbaşı mecbur 5:45 en geç uyanmak zorundayım![]()
En basiti bu galiba bunun da tarçını eksik sanırım bendeElma ve tarçınlı detoks suyu
Zayıflamanıza yardımcı olacak bu su, hiç kalori içermez. Aynı zamanda metabolizmanızı da hızlandırır. 2 litrelik bir sürahinin içine, ince ince doğranmış elma ve tarçın çubuğu atın. Suyu eklemeden önce, sürahiyi yaklaşık yarısına kadar buzla doldurun. Aynı elma ve tarçın çubuğunu kullanarak sürahiyi 3-4 kere tekrar doldurarak kullanabilirsiniz.