Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam canlar bugün de güzel geçti şükür düzene girdim :)

sabah: 1 dilim ekmek, 1 domates, az peynir, yarım çay k çikolata yarım çay k fındık ezmesi 1 kupa yeşilçay
ara: çay, neskafe
öğlen: 1 kase yoğurtlu kızartma
akşam: 1 kase taze fasülye, yarım dilim ekmek
ara: turk kahve soda 5 yaş ceviz
Kızartma olmamalı.
Akşamda erken yediysen sorun değil.
Akşamdan sonra sade kahve dışında bişey yeme.
Söyleyeceklerim bu kadar :KK52::KK70:

kızlar 2 gündür feci yoğunum bugun kursum vardı yine sınav hazırlamaya devam ediyorum anlayış gösterin nolur, yarından itibaren bol paylaşımla buradayım inşallah
selam canlar bugün de güzel geçti şükür düzene girdim :)

sabah: 1 dilim ekmek, 1 domates, az peynir, yarım çay k çikolata yarım çay k fındık ezmesi 1 kupa yeşilçay
ara: çay, neskafe
öğlen: 1 kase yoğurtlu kızartma
akşam: 1 kase taze fasülye, yarım dilim ekmek
ara: turk kahve soda 5 yaş ceviz
afiyet olsum canim güzel menü

Acliktan ölcek gibiyim psikolojik sudan baska bisey icmedim oglen 15 en son yesilcay yemek 12.30 olunca :KK43:
Keşke akşam üzeri bi yoğurt yeseydin.
Şimdide yiyebilirsin canım başka bişeye saldırmaktansa bir kase yoğurt veya bir bardak süt işe yarar.
Meral etme verdiklerin heba olmaz.
Çok kötüysen bu şekilde bastır

Iyi aksamlar haninlar
Walla bana ne oldu bilmiyorum toparlayamadim... ama toparlayacagim diye umut ediyorum...
Sabah
1 su bardagi yogurt
Öğlen
1 yufkadan börek (1 yk zeytinyagi kullandim yogurtla yaptim )
Akşam
1 tabak borülce..
Ara
1 eti puf
2 minik biskuvi
1 armut...
2 su bardagi süt.
Su 2 lt anca olmistur daha da icecegim.
Bugün cok yürüdüm.. sporum anca bu oldu..hafta sonu da isim cok bir 2 saat cikabilsem harika olir aslinda...
afiyet olsun canım biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş menün

Keşke akşam üzeri bi yoğurt yeseydin.
Şimdide yiyebilirsin canım başka bişeye saldırmaktansa bir kase yoğurt veya bir bardak süt işe yarar.
Meral etme verdiklerin heba olmaz.
Çok kötüysen bu şekilde bastır
Bakimla vakit gecirip aklimdan acligi çıkarmaya calisiom canim belki cok dayanamazsam yerim ama suan daha iyiyim az önceye göre

Ayy kızlar açlıkla imtihan günüm.. İlk gün olunca bayaa zor.. Kaç gündür bişiler atıştırıyodum ama bugün yok bişii..

Back
X