Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Şimdi sıra menümde

Kalan 59 gün

Sabah 10:00
Pastırmalı tereyağlı yumurta
Ekmek
Zeytin
Siirt peyniri 3 dilm
Beyaz peynir 1 dilm
3 közlenmiş biber
Maydanoz soğan

Öğle 14:00
1 kepçe etli sulu patates
3 kaşık bulgur pilavı
Süsbiberi kuru soğan

Ara 15:30
1 haşlanmış mısır
3 mürdüm
1 salkım üzüm

Su
4 litre

Spor
1000

Ev işi:
Balkonlar yıkandı
Mutfak temizlendi
Oturma odası camı silindi. Perdesi yıkandı tekrar takıldı.

Bir de misafir ağırlandı
Ay tüm bunları benmi yaptımmm kilo vermek uğruna tembelliğimden taviz veriyorum yahu

Way be birsürü is yapmissin sporuda ihmal etmemissin yani menüde buna göre iyi olmus
Bide cok erken kesiyorsun yemegi acikmiyormusun nasil dayaniyorsun

bu nasıl bir spor yapmaktır tebrik ederim.fakat sabah ve akşam yer değiştirmiş sanki afiyet olsun

Bu da benden

Sabah
Zeytin, peynir, çok az patates kızartması ( 5tane falan), salata, çay
Öğle
İki kaşık çorba
Akşam
İki kaşık bulgur pilavı, iki kaşık k.fasulye, üç çatal patlıcan yemeği, salata, bir dilim ekmek
Ara: Türk kahvesi

Spor: 3 saat aralıksız ev temizliği, yarım saat egzersiz
Su: 2,5 lt

Maşallah kaptan baya hızlısın ama çok erken bitiriyorsun yemek yemeyi yatmadan acikmiyor musun? Ben olsam mutfağın kapısında gezerim kedi gibi

kitap

Maşallah kaptan baya hızlısın ama çok erken bitiriyorsun yemek yemeyi yatmadan acikmiyor musun? Ben olsam mutfağın kapısında gezerim kedi gibi
Hedefime ulaşabilmek için aç yatmalıyımmm
Ya ben diyet özürlüyüm. Öyle liste felan uyamıyorum. Gün içinde istediğimi yiyerek kilo vermenin güzelliğini ancak bu şekilde başarıyorum napiim

Hedefime ulaşabilmek için aç yatmalıyımmm
Ya ben diyet özürlüyüm. Öyle liste felan uyamıyorum. Gün içinde istediğimi yiyerek kilo vermenin güzelliğini ancak bu şekilde başarıyorum napiim

Sen de benim kafadasın kaptan, listeler olunca bana kısa sürede bıkkınlık geliyor bırakıyorum diyeti. Onun yerine az yemeye , çok su içmeye ve hareket etmeye çalışıyorum. Ama akşamları çok aç oluyorum

İşin sırrı akşam zaten.
Ben gün içinde yemedim çünkü. Akşam yediğim onca şey yüzüne aldım kiloları. Şimdi de tam tersi bi durumla kilo veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…