Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

arkadaslar ben diet yapmakta cok zorlanıyorum ilk 3-4 gun bilemedin bi hafta sonra devam edemiyorum hep aklımda diyet ne kadar kilo verdim oluyor en sonunda dusunmekten yorulup sanki yıllardır diyetteymisim gibi sıkılıyorum
canım hep tatlı pilav doner vs istiyor
hayattan zevkim bitiyo sanki
ne olur uzun suredir diyet yapanlar bana bi akıl verin yardım edin cok mutsuzum

hayyyydeeee :64::64::64:

neyse daha kesin değil ama olsun ben yinede sevineyim

hadi kızlar haftaya kilitlenelim mekik yürüyüş allah ne verdiyse artık
evet kuşum haftaya sporlarımızla kilitleniyoruz inş.
SİMDİ ben haftaya cuma tartıldıgımda o zamanki kilomu yazacagım sonrada baslamgıc kilosu olarak 72,5 yazacagım dimi yani diete basladıgım kiloyu

aynen öyle canım..
bol paylaşıma devam ederek deneme süreni başarıyla bitirmek de sana kalmış tabi:34:

arkadaslar ben diet yapmakta cok zorlanıyorum ilk 3-4 gun bilemedin bi hafta sonra devam edemiyorum hep aklımda diyet ne kadar kilo verdim oluyor en sonunda dusunmekten yorulup sanki yıllardır diyetteymisim gibi sıkılıyorum
canım hep tatlı pilav doner vs istiyor
hayattan zevkim bitiyo sanki
ne olur uzun suredir diyet yapanlar bana bi akıl verin yardım edin cok mutsuzum

şimdi... öhö öhö ses kontrol:1:

öncelikle bizler burda diyet yapmıyoruz canım..sağlıklı besleniyoruz..
ev yapımı el yapımı gıdalar tüketiyoruz..
öğünlerimizi tam yiyoruz..
aç kalmıyoruz yiyerek spor yaparak yağ yakıyoruz çıtır kızlar oluyoruz..
bizim için tek cıslar
şeker hamur işleri ve hazır gıdalar asitli içecekler..market raflarındaki işlenmiş ürünlerden uzağız..
2. takım bu şekilde zayıflıyor :8:

aynen öyle canım..
bol paylaşıma devam ederek deneme süreni başarıyla bitirmek de sana kalmış tabi:34:[/QUOTE]

sanırım siz uzun zamandır diyettesiniz ve baya kilo vermissiniz diyete alısma sureci nedir ben soyle 1 ayı devirsem hersey yolunda gitcek sanki
siz nasıl atlattınız bu kadar kiloyu nasıl verdiniz

kızlar hala 1. biz görünüyoruz..

hadi bakalım istikrarlı gidişimize devam

akrep33 ( 67,5 / 67,2 / 0,3 / 0,44%)
banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69,3 / / / %)
karamel_guzel( 77,4 / 77,1 /0,3 / 0,38%) yada 0,39 emin değilim akrebim bi kontrol edersen sevinirim
tugbaemrah( 68,3 /67,9 /0,4 / %)
yaren38( 57,7 / / / %)
herdemk( 66,5 / / / %)
evder( 78,8 / 78 / 0,8 / 1,02%)
genic( 61 / 60,8 / 0,2 / %)
irem&özge( 70,3 / 68,9 / 1,4 / 1,99%)
selennnn( 60,5 / / / %)

Kızlar günaydın. 3 gündür giremiyorum ufak bir trafik kazası geçirdim. Ama şükürler olsun ki iyiyim sadece psikolojim bozuldu.
bu hafta sadece 300 gr vermişim aslında daha cok beklıyıordum ama sağlık olsun
en kısa gecmişi okumak için girecem şimdi sınava gıdıyorum öptüm hepinizi
cnmm çok çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine allah beterinden korusun ...
herkese merhaba arkadaşlar, inanın internet problemi yaşıyorum sinirden öldüm, sevincimi bile yaşayamafım yahuuu

kilom 68,6 çıktıııı, çok sevinçliyimmm :27: :27:
tebrikler cnmmm :))
:52::52:kızlar şu anki duruma göre biz birinciyiz..

bu hafta geçen hafta sonu faciası ve bu sabah wc ye çıkamadan tartılmak zorunda olmam kilo vermemi önledi..

haftaya süperolalım kızlar..
çektiğim mekikler sonuc vermeye başladı..karnım şekilleniyor hem de bir kaç günde..mekiğe devam..

bu hafta yürüyüş olmazsa olmazımız arkadaşlar biliyosunuz yarış halindeyiz 7. takımla..:52:

kızlar hala 1. biz görünüyoruz..

hadi bakalım istikrarlı gidişimize devam

ayyyy akrebimmmmm hadeeee güzel haberler ver bizeeee:52::52::52::52:

bu hafta birinciyiz kızlar:32:
sonuçla çıksın, janjanlı bir şekilde getirirm buraya:52:

herkese merhaba kızlar, bugün hiç giremedim internet problemimiz vardı, en öznemli günün bütün ayrıntılarını kaçırdımm .37: şimdi geçmişi okumam gerekeceeekkk

kızlar merhaba ne kadar güzel birinci olmuşuz hadi bakalım haftaya da inşallah böyle olur.

evet dünkü menümüz

sabah; otlu omlet ve şekersiz çay
ara; yok
öğle; şehriye çobası ve bir dilim ekmek
ara: bir portakal
akşam; kuru fasülye ve lahana salatası

50 tane mekik, 3 lt su

bugünkü menümüde yazıyım hemencecik

sabah; kaşarlı yağsız tost ve şekersiz çay

ara: yok

öğle; evet yine kuru fasülye ve yeşil salata

ara; bir tane elma ve bir dilim ekmek

akşama da; karnıbahar salatası var.

hepinizi öpüyorum şekerler ve güzel bir haftasonu diliyorum.

bu arada kitabım henüz bitmedi khaled hosseini; uçurtma avcısı. daha önceki bin muhteşem güneşin erkeklere göre olanı gibi duuryor şimdilik ama sürükleyici.

MÖNÜM<. bu yazı neden tuhaf tuhaf çıkıyor yahuuu benim pc de mi var bir sorun kiiiiii yazılarınz bit gibi görünüor

SABAH: 1 KK PEYNİR+ DOMATES+ SALATALIK+ MAYDANOZ+FORM ÇAY

ARA: 1 ADET ELMA

ÖĞLEN: YARIM DÜRÜM + AYRAN

ARA: DÜRÜM YEDİĞİM İÇİN ARA YAPMADIM:37:

AKŞAM: 3-4 ADET FIRINDA KÖFTE+ SALATAA

MÖNÜM<. bu yazı neden tuhaf tuhaf çıkıyor yahuuu benim pc de mi var bir sorun kiiiiii yazılarınz bit gibi görünüor

SABAH: 1 KK PEYNİR+ DOMATES+ SALATALIK+ MAYDANOZ+FORM ÇAY

ARA: 1 ADET ELMA

ÖĞLEN: YARIM DÜRÜM + AYRAN

ARA: DÜRÜM YEDİĞİM İÇİN ARA YAPMADIM:37:

AKŞAM: 3-4 ADET FIRINDA KÖFTE+ SALATAA

tatlım sayfa yapısından yazı tipinş değiştir..
sorun senin pc de..
menü de güzelmiş:6:

evet dünkü menümüz

sabah; otlu omlet ve şekersiz çay
ara; yok
öğle; şehriye çobası ve bir dilim ekmek
ara: bir portakal
akşam; kuru fasülye ve lahana salatası

50 tane mekik, 3 lt su

bugünkü menümüde yazıyım hemencecik

sabah; kaşarlı yağsız tost ve şekersiz çay

ara: yok

öğle; evet yine kuru fasülye ve yeşil salata

ara; bir tane elma ve bir dilim ekmek

akşama da; karnıbahar salatası var.

hepinizi öpüyorum şekerler ve güzel bir haftasonu diliyorum.

bu arada kitabım henüz bitmedi khaled hosseini; uçurtma avcısı. daha önceki bin muhteşem güneşin erkeklere göre olanı gibi duuryor şimdilik ama sürükleyici.

harika gidiyosun kuşum sen yaa
birde sporun olsa:23:

merhaba kızlarrrr hafta sonu girme şansım oldu dedim bir ses vereyim

hava çok güzel burda yürüdüm yürüdüm vallahi geçen gün işte olup yürüyemediğim için içimde kalmıştı

:66::66::66:

herkese iyi haftasonları ve haftaya yarış var dikkatttttt:1:

İki saatte zor yazdım şu mesajı. Yatakta çok canım sıkılıyor eşim bilgisayarımı yanıma getirdi. Malum 1 kg lık eşyayı dahi taşımam yasak, kaldı ki kendimi kaldıramıyorum. Oturma pozisyonunda olamadığımdan yatarak sanal klavyede yazdım. Pazartesi doktora gideceğiz yine. Dr ısrarlarıma dayanamadı bu hafta karar verebilirmiş ameliyat olayına. Bakalım pazartesiye kadar gelişme olacak mı? Ben hareketsiz halime rağmen kilo veriyorum. Allah kimseyi hareketsiz bırakmasın. İyileşeyim şınav çekmeye bile razıyım. Bir ara aşırı şişkinliğim vardı o doktorun verdiği 3 iğneden kaynaklanıyormuş. Aradım kortizonlu bir iğneymiş. Şiştiğimi ve miğde bulantısına dayanamadığımı, iğneyi bırakmak istediğimi söyledim doktor kabul etti. şimdi çok hafiflemiş hissediyorum kendimi, tartıda bile belli oluyordu hafiflediğim :)

Herdemk geçmiş olsun canım nasıl oldu parmağın? Teşekkürler canım, benim ağrılarım geçmedi ama Allah daha büyük dert vermesin. Bir arkadaşım var o her gün uğruyor. Bir çeşit yemek yapıp, dağınıklığımı toplayıp gidiyor. Diğerleri de ara ara geliyorlar. Allah hepsinden razı olsun.

Eldora geçmiş olsun umarım neşeyle kilolarından kurtulursun.

Genic geçmiş olsun bileğin nasıl oldu?

İrem&Özge elbisen üstünden düşsün terzilere götürürsün inşallah:))

üzüm328 hakkında hayırlısı olsun, bol bol kilo verirsin inşallah

yaren38 yeni müdürün hayırlı olsun, güzel bir iş arkadaşlığı diliyorum.

banusultan Allah kavuştursun canım. Çok da uzakta değilmişsin. Ben ist dayım bir otobüse bin bana gel canım hem hasta arkadaşına kahve yerine çorba yaparsın hem de yalnız kalmamış olursun. Kızları öpüyorum. İki ablana da çok çok geçmiş olsun canım. Nasıl daha iyi mi? Bana yardıma gelecek İstanbullu yok mu aranızda?

evder ciğim Erzincan&#8217;da uzakmış Allah kavuştursun canım. Evet ameliyatı çok zor değil, bir an önce yapsınlar da kurtulayım yataktan yuvarlanarak inmek biyerlere, birilerine tutunmak zorunda kalmak çok zor Allah kimseyi birilerine muhtaç etmesin, geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim canım.

akrep33 kaptanım Fıkraya bayıldım, hasta yatağımda fıkra iyi geldi.
selen nerelerdesin demişsin. Bu arada keyfin neden yok? &#8216;içimden bişii yapmak gelmiyor&#8217; demişsin. Ben bildirimimi yaptım, Perşembe günü 09-02-2012, 13:15 de takıma yazdığım mesajı bile okumamışsın yoksa geçmiş olsun der, dua ederdin, bildirim yapmadığımı zannetmezdin. Halbu ki ben ağrılar içinde çok zor yazdım o mesajı senin zorda kalmanı istemedim, aşk olsun&#61516; Demek ki ciddi ciddi canın sıkılıyor. Yoksa sen en ufak bir şeyde bile bizlerle yazışırdın. Kesin sende bir şey var. Umarım bulutlar gibi çabucak dağılmıştır sıkıntıların. Dinlemeyi çok isterim&#8230;
husnabanu hoş geldin aramıza.
tugbaemrah günlük paylaşımına bayıldım. Danışmanlar bu tarz nice günlükler okuyordur&#61514;

aybuke07 geçmiş olsun canım baban nasıl oldu? Şekerini düşürebildiler mi? Geçmiş olsun dileğin için teşekkürler. Kuzumu okuldan aldım, doktor ameliyat olsam da olmasam da bir süre kendimi zorlayamayacağımı söyledi. Kaldı ki onun söylemesine gerek yok perişan haldeyim. Eşim okula bıraksa kim gidip alacak? Mecbur kaldık anlayacağın. Minik elleriyle bana bakıyor inanılır gibi değil. Yaşından beklenmeyecek şekilde metanet gösterdi &#8216;anne ben okula gitmek istemiyorum dün aklım sende kaldı hep seni düşündüm beni okuldan alın' deyince göz yaşlarımı tutamadım.

karamel_guzel geçmiş olsun canım, bir çocuk sevindir bari.

herkese merhaba arkadaşlar, cuma gününden beri perişanım yoğunluktan, cuma- cumartesi -pazar 3 gün saat 9-5 arası seminerim var, çok yoruluyorum, haliyle 2 gündür diyet miyet hak getire, pazartesi günü de okul çıkışı toplantım var, o da sürer saat 5 ekadar, resmen 4 günde haşatım çıkacak,

selen ben de çok duygulandım, demek ki küçücük te olsa anne kıymetinin ne kadar farkında,,işte biz her veli görüşmesinde bu nedenle aile içi geçimsizliğinizi çocuğun duyacağı göreceği şekilde ortada yapmayın diyoruz, anında sınıfa arkadaşlarına öğretmenine yansıtıyor çocuk.tabi senin durumun çok daha farklı, çok çok üzüldüm, senin bel sıkıntın artık haddini aşmış anlaşılan alternatif tedavileri de kabul etmez, hayırlısı olsun, senin gibi aktif bir hanıma hiç yakıştıramadım yatağı, bir an önce iyileş ve aramıza dönnn, ve yine kurslarına yürüyüşlerine katıl :16:

ohhhh 1. olmuşuz harika ya hepinizi tebrik ediyorum kızlar umarım bu hafta da böyle güzel sonuçlar görürüz

herkese sevdikleriyle beraber mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorumm :))

Back
X