Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rengine bayıldım,hiç te şişman durmuyorsum bir kere,süpersin..bende biri istese de yüklesem diye bekliyordum ahanda ekliyorum.
Koşu bandımı aldım cnm haftaya gelecek işallah.
Leslie yi de indiricem ama yine de saol.
Eki Görüntüle 347845
Eki Görüntüle 347846
Sensin oooooooooo![]()
bilinçli olarak böyle yaptım akrep,kaytaranları daha net göreceğiz,hafta sonunda da toplamı yazacağım dakika olarak..kuşum bu ne şimdi
banane ben yazmıştım dünümü ve bugünümü yazdıklarımdan listele şekercim artık
hatta sana zahmet diğer yazan arkideşleri de
süpersin kuşum![]()
Saol ablam ama daha çok kilo vermem lazım.
Hala şişkoyummmmmmmm
Ben size yarın bir önce sonra yapayım fark daha çok belli oluyor öle :)
kızlarrrr günaydınnn ben hamileyimmmmmmmmmm :)))
bende biri istese de yüklesem diye bekliyordum ahanda ekliyorum.
canım seninki de kutlu olsun..
nasıl oldun bizleri senle ilgili haberlerden mahrum etme..
sağlıkla dön bir an önce![]()
ne güzel sevgililer günü mesajı seninde kutlu olsun canım
umarım biraz daha iyisindir
ayyyy süper haber Allahım tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah. inan çok sevindim Tuğba :))) öpüyorum seni. güzel anne.
gözlerim doldu desem inanır mısın :)) çok mutlu oldum iyi insanların çocukları olmalı iyilik çoğalmalı :)
ALLAH YARDIMCIN OLSUN SELENCİĞİM..o yavrucuklarımız var ya,kendileri küçücük yürekleri kocaman.. biz onları bebecik sanırken,desteğimiz olmayı bile başarıyorlar sıkıntılı anlarımızda.
ah canım öyle iyi anlıyorum ki seni,ben de yattım 1 ay o illetten,hala da tam kurtulmuş değilim,arada hortluyor,yakın olsak çorba az kalır,günlük menü hazırlarım sana.bir de elimden gelir ki hamur işleri,mantılar,açma börekler,verdiğinin hepsini 1 haftada geri aldırırım sana..banu sen bir git dersin sonunda..![]()
rengine bayıldım,hiç te şişman durmuyorsum bir kere,süpersin..n
bilinçli olarak böyle yaptım akrep,kaytaranları daha net göreceğiz,hafta sonunda da toplamı yazacağım dakika olarak..
çok iyi fikir,keşke ben de 80 kiloyken çekseydim kendimi,ama tahammül edemiyordum öyle görünmeye..![]()
2. takımda ne güzel bayanlar varmış. Çok hoş görünüyorsun maşallah.
İçimi açtınız güzel haber ve resimler ile.
Faysalım akrepim, canımmm kaptanım. Önceki mesajını okudum ama yazamadım.
Sen söylemesende duaların benimle biliyorum. Sana da geçmiş olsun.
Kızlarrr iyi haber de benden gelsin. Pazartesi günü randevum vardı önceki doktorumla. Hemen ameliyathaneyi hazırlayın deyince eşim panik oldu. Ameliyat fikrimden beni caydırdı. Ameliyattan vazgeçtik.
Eskiden çok ünlü olan bir doktorum vardı. İlk bel fıtığı geçirdiğimde beni ayaklandırmıştı. Onu bulduk. Dün de ona gittik. Çok genç olduğumu ameliyat olsam da tekrar nüksedeceğini ve boşu boşuna bıçak altına yatacağımı düşündüğünü söyledi. Verdiği ilaçlar çok uyutsa da, vücudumu uyuştursa da bugün uyandığımda kendimi yardıma muhtaç bir yatalak gibi hissetmedim. Masaj önerdi. Bugün hemşire olan kız arkadaşım geldi masaj yaptı. Eğer işi olmaz ise her gün gelip masaj yapacak inşallah:)) Dr gelecek hafta evimdeki spor aletim ile yavaş tempoda 5 er dakika aralıklar ile spor yapabileceğimi bile söyledi. Kaslarımı güçlendirmem şart. Yakında yine eski sağlığıma kavuşabileceğim inşallah.
Faydasını görmeden gelişmeleri yazmak istemedim. İlaçlarımdan memnunum hala oturamıyorum belki ama Allah bu günlerimi aratmasın, sanki daha iyi gibiyim... Hepinizi öpüyorum.
Allahım ne güzel haberler bunlar böyle..Faysalım akrepim, canımmm kaptanım. Önceki mesajını okudum ama yazamadım.
Kızlarrr iyi haber de benden gelsin. Pazartesi günü randevum vardı önceki doktorumla. Hemen ameliyathaneyi hazırlayın deyince eşim panik oldu. Ameliyat fikrimden beni caydırdı. Ameliyattan vazgeçtik.
Eskiden çok ünlü olan bir doktorum vardı. İlk bel fıtığı geçirdiğimde beni ayaklandırmıştı. Onu bulduk. Dün de ona gittik. Çok genç olduğumu ameliyat olsam da tekrar nüksedeceğini ve boşu boşuna bıçak altına yatacağımı düşündüğünü söyledi. Verdiği ilaçlar çok uyutsa da, vücudumu uyuştursa da bugün uyandığımda kendimi yardıma muhtaç bir yatalak gibi hissetmedim. Masaj önerdi. Bugün hemşire olan kız arkadaşım geldi masaj yaptı. Eğer işi olmaz ise her gün gelip masaj yapacak inşallah:)) Dr gelecek hafta evimdeki spor aletim ile yavaş tempoda 5 er dakika aralıklar ile spor yapabileceğimi bile söyledi. Kaslarımı güçlendirmem şart. Yakında yine eski sağlığıma kavuşabileceğim inşallah.
Faydasını görmeden gelişmeleri yazmak istemedim. İlaçlarımdan memnunum hala oturamıyorum belki ama Allah bu günlerimi aratmasın, sanki daha iyi gibiyim... Hepinizi öpüyorum.
Heeee heee iyi arkadaş dediğin böyle olur :)
100 kg ile geri gelirim takıma, hatta stardaki yeni bir hayat programına katılırım kilo vermek için ve bol bol seni anarım kuzum:)))
aman maşallah,allah koşturacağın günleri yakınlaştırsın arkadaşım..Faysalım akrepim, canımmm kaptanım. Önceki mesajını okudum ama yazamadım.
yok canım,o kadar da değil..Heeee heee iyi arkadaş dediğin böyle olur :)
100 kg ile geri gelirim takıma, hatta stardaki yeni bir hayat programına katılırım kilo vermek için ve bol bol seni anarım kuzum:)))
ayy günaydın herkese
güzel haberleri okuyunca unutuverdim afedersiniz![]()
sana da tatlım..günaydın herkeslereeee
![]()
günaydın herkese.
Canım saolasın ama hala var fazlam. Henüz kendimi pek beğeniyorum diyemem.
En büyük şansım benim kilom orantılıdır her zaman.
Canım saolasın.
Çok sevindim canım senin adına. İşallah kısa sürede sağ salim ayağa kalkacaksın.
bende biri istese de yüklesem diye bekliyordum ahanda ekliyorum.
Eki Görüntüle 347845
Eki Görüntüle 347846
Sensin oooooooooo![]()
Saol ablam ama daha çok kilo vermem lazım.
Hala şişkoyummmmmmmm
Ben size yarın bir önce sonra yapayım fark daha çok belli oluyor öle :)
Faysalım akrepim, canımmm kaptanım. Önceki mesajını okudum ama yazamadım.
Akrepçim sana katılıyorumAllahım ne güzel haberler bunlar böyle..
önce tuğba sonra sen
inanın kızlar burda yazıyorum okuyorum sonra sayfayı kapayınca bitiyor unutuyorum olmuyor maalessef diğer dakikalarımda da sizler aklımda oluyosunuz hep..
seleni her giyinişimde hareket halinde iken düşünüp üzülüyorum mesela..her aklıma geldiğinde dua dökülüyor dilimden
sevinçleri ve üzüntüleri ortak yaşadığımız sanal ama aslında gerçek bir ortam burası
hepinizi çok seviyorum
neyse yeter bu kadar duygusallık dimii
eee kızlar hadi dökülsün bakalım sporlar menüler
yarın cumaa ve sonuç çok önemli
hadi şekercikler göreyim hepinizi![]()
Allahım ne güzel haberler bunlar böyle..
önce tuğba sonra sen
inanın kızlar burda yazıyorum okuyorum sonra sayfayı kapayınca bitiyor unutuyorum olmuyor maalessef diğer dakikalarımda da sizler aklımda oluyosunuz hep..
seleni her giyinişimde hareket halinde iken düşünüp üzülüyorum mesela..her aklıma geldiğinde dua dökülüyor dilimden
sevinçleri ve üzüntüleri ortak yaşadığımız sanal ama aslında gerçek bir ortam burası
hepinizi çok seviyorum
neyse yeter bu kadar duygusallık dimii
eee kızlar hadi dökülsün bakalım sporlar menüler
yarın cumaa ve sonuç çok önemli
hadi şekercikler göreyim hepinizi![]()
sana da tatlım..
evet kilo orantılı dağıldımı göze batmıyor,allahtan ben de öyleyim de fazla sırıtan bir yerim yok..
iremcim çok güzel olmuşsun ya
bence hiçte değilsin ve çok güzel görünüyorsun
iyiki varsınız![]()
hadi bugünde güzel haberlere devam edelim inşallah
buranın mucizevi etkisi var
(kızlar bende bir karar aşamasındayım kaç gündür dua ediyorum en hayırlı şekilde karar vereyim diye ne olur sizde dua edin en doğru kararı vermiş olayım )