Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben çıkıyorum kızlar herkese ii hafta sonları bol sporlu haftasonları hatta :34: öpüldünüüzzz:54:

girergibi oldunmu girdinmi kuşum ve hangi takımdı
bileyim ki ona göre hazırlığım eksiksiz olsun

canım ikinci takımı tam hatırlamıyorum ama sanırım 13.takımdı,şimdi geçmişi bir araştırayım,yanlış yazdıysam gelir geri düzeltirim.niye ne olduki,daha önce başka takıma girip ayrılmış kişiler daha sonra başka bir takıma giremiyormu?bir sorun yok değilmi.kendimi hapise girip çıkmış ama bunu şimdiki işyerinden saklayan birisine benzettim:1:Allah korusun herşey insan başına tabiide şaka bir yana sorun teşkil ediyorsa söyle canım.

Son düzenleme:
girergibi oldunmu girdinmi kuşum ve hangi takımdı
bileyim ki ona göre hazırlığım eksiksiz olsun

[

cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam

akrep33//
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//
genic//
irem&özge//
selennnn//
husnabanu//
seray0307//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//

kızlar ben ekledim yanına şimdi benimkini diğer cuma değerlendirme yaparız artık

haftasonu bol bol spor yapalım listemizi kabartalımmm:66:

bende yazdım canım

Kızlar bakın burda ben 59 kiloyummmm ahhh ahhhh belim bile yok nerdeyse :43:

Eki Görüntüle 364073

şimdi arada kaç kilo fark var bakammışım ama hepsi gider o yağların emin ol,gitmese benim gitmezdi çünkü ben kendimin hiç şişman olduğunu bilmiyordum hep o eski halimleyim sanıyordum taa kii bu yaza kadar, şimdi o eskki eski derken son 2 yıllık diyeyim fotoğraflarıma bakamıyorum bile iğreniyorum kendimden, şimdi çok mutluyum.

heheheh özgeee bu görüntü mazide kaldı cnmmmm :)))

tuuğğbaaaaaa çok havalı olmşusun haaaaaaa, böyle yazı stilleri falan değişmiş, ne bilim bir ezik hissettim kendimi 2008 den beri üyeyim buraya da bir prokartlanamadım:27::27:

durun kızlar ben bir tickerımı da değiştireyim, daha çok motive oluyorum öyle.

selen ve herdemk i özlüyorum gerçekten, keşke dönseler yine.

hazır yazmışkenbir de mönü yazayım:

sabah: az kahvaltı+ form çay

ara: ayran

öğlen: biraz zeytinyağlı kereviz+ bir parça ekmek

ara: yapmadım

akşam: bir porsiyon patlıcan yemeği+ 2 dilim ekmek, ekmek fazla açtı biliyorum, midem o kadar küçülmüş ki hala ağrıyor ağır geldi, ama yemek çok lezzetliydi patlıcan da ekmeksiz yenmiyor ki, o an yeme ihtiyacı duyverdim işte.:14::14:

kızlar bu ticker da bende neden kilomun küsüratı görünmüyor, hoşş görünemse daha iyi dee:9::9::9: am yinede gerçeklerden kaçamayız, bilen varsa bana bir yardımcı olsanız.

09.03.2012 menum

sabah: 2 dilin tam tahilli ekmekle 2 dilim kasarli tost 1 bardak sekersiz cay

ara:1 bardak sekersiz cay

ogle : patatesli tavuk yemegi vardi 1 adet tavuk baget 1 dilim patatesinden 2 yemek kasigi bulgur pilavi 1 dilim ekmek 1 kase yogurt

ara:1 bardak cay,1adet muz

su 4 litre ..

buarada herkese gunaydinnn

herkese günaydııınnn arkadaşlarrr:16: harika bir sabah harika bir gün,, benim bebişim bile, güneş çıkmış mı anneee diyerek uyandı :21: çocuğum bile şaşırıyor artık güneşi görünce :60:

ama bu heves yine kursağımızda kalacakmış, yarın için yağmur haberleri geldi bile:37:

ayyy tickerımda 67 yi görünce çok şımarıyorummmmmm :119: :119:

seray sen 4 litre suyu nasıl içiyorsun yahuu:53: fazla değil mi? fazla su da zararlıymış dikkat et, yaz günü belki içilebilir o miktar ama kış günü ben çok şaşırdım:53:zayılayacağım derken başka bir organına zarar verme aman diyeyim:26:

ben çayı çok içince su içmek pek aklıma gelmiyor yaaa, günde herhalde 1,5 litre anca içiyorumdur.belki de 1 litree:50::50:bir eksiğimde bu işte benim artırmam gerek:51:

ayyy tickerımda 67 yi görünce çok şımarıyorummmmmm :119: :119:

seray sen 4 litre suyu nasıl içiyorsun yahuu:53: fazla değil mi? fazla su da zararlıymış dikkat et, yaz günü belki içilebilir o miktar ama kış günü ben çok şaşırdım:53:zayılayacağım derken başka bir organına zarar verme aman diyeyim:26:

ben çayı çok içince su içmek pek aklıma gelmiyor yaaa, günde herhalde 1,5 litre anca içiyorumdur.belki de 1 litree:50::50:bir eksiğimde bu işte benim artırmam gerek:51:

canım inan bende bilmiom zayıflayacam die zorlamıorum canım istiyo işyerinde oluncada önümde şişem durmadan içiom...bencede fazlası zarar ama napim ağzım kuruyo bide ondan içiom sanırımm bu kadar su..

canım ikinci takımı tam hatırlamıyorum ama sanırım 13.takımdı,şimdi geçmişi bir araştırayım,yanlış yazdıysam gelir geri düzeltirim.niye ne olduki,daha önce başka takıma girip ayrılmış kişiler daha sonra başka bir takıma giremiyormu?bir sorun yok değilmi.kendimi hapise girip çıkmış ama bunu şimdiki işyerinden saklayan birisine benzettim:1:Allah korusun herşey insan başına tabiide şaka bir yana sorun teşkil ediyorsa söyle canım.
tatlım ayrılma durmlarına göre değişiyor takıma alınmalar o yüzden..
şimdi şu durumu tam anlamıyla açıklığa kavuşturalım zira 1 hafta oldu nerdeyse ama hala aynı sorular çevresinde dönüp duruyorum ama hala netliğe kavuşmuş değil senin durum..
ayrılışının adı nedir..kendi isteğinlemi diskalifiyemi geri dönmek üzere ayrıldımı..ve süresi ne kadar geçti üzerinden..
kızlar bu ticker da bende neden kilomun küsüratı görünmüyor, hoşş görünemse daha iyi dee:9::9::9: am yinede gerçeklerden kaçamayız, bilen varsa bana bir yardımcı olsanız.

canım virgül değil nokta koyucaksın

09.03.2012 menum

sabah: 2 dilin tam tahilli ekmekle 2 dilim kasarli tost 1 bardak sekersiz cay

ara:1 bardak sekersiz cay

ogle : patatesli tavuk yemegi vardi 1 adet tavuk baget 1 dilim patatesinden 2 yemek kasigi bulgur pilavi 1 dilim ekmek 1 kase yogurt

ara:1 bardak cay,1adet muz

su 4 litre ..

buarada herkese gunaydinnn

ayy ben akşamı yazmayı unutmusum :9::9::9::9:

akşam : 2 parça kemikli tavuk ızgara 1 küçük dilim pide ve salata

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic:32://
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
genic//
irem&özge//
selennnn//
husnabanu//
seray0307//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//

şimdi şu durumu tam anlamıyla açıklığa kavuşturalım zira 1 hafta oldu nerdeyse ama hala aynı sorular çevresinde dönüp duruyorum ama hala netliğe kavuşmuş değil senin durum..
ayrılışının adı nedir..kendi isteğinlemi diskalifiyemi geri dönmek üzere ayrıldımı..ve süresi ne kadar geçti üzerinden..

yaaaaaaaa benim tıcker ım bile yokkkk tubişim yaptı yolladı ama kabul etmioo niesee:50:

canım yazdım ya diskalifiye olmadım,ikisindende kendi isyeğimle ayrıldım,istiyorsan ve benihatırlıyorlarsa lütfen takım kaptanlarına beni sor,tekrar yazıyorum 1 sene önce 14.takım ve 13.takım,ikisindende isteyerek ayrıldım.ilk takımım 14.takımdı,paylaşım yok denecek kadar azdı,üstüne de ameliyatolmam gerekiyordu kaptanada hakkını helal et diye çıktım,sorun olmadı.sanırım birkaç ay sonrada ameliyatımın etkileri geçince başka takıma girdim hatta girerkende yazdım daha önce 14.takımdaydım diye,bu sefer benim başka sağlık sorunlarım çıktı bu seferde ben paylaşım yapamadım,1 hafta sonra yine isteyerek çıktım,çünkü sağlığım herşeyden önce gelir.hatta bu arada hamile kalırsam mecbur buradanda isteyerek çıkmak zorundayım hoş hamile kalabildiğim de yok ya,takıma girmeden önce yarışmaya girmek isteyenler bölümünede yazmıştım,hamile kalmadan zayıflamak istiyorum diye.ben 2 sene önce 16 haftalık düşük yaptım.arkasından rahim filmiydi,laparoskopi,histereskopi ameliyatı derken hamile kalmadan zayıflamak istedim,sonuç olarak hala hamile değilim gerçi.durum bundan ibaret canım.geri dönmek üzere ayrılmadım,çünkü gidişimin süresi belli değildi.yazdıklarıma inanmıyorsan açtığım konularda 1 sene öncesi falan yazar ameliyatlarım.umarım sorularını netliğe kavuşturmuşumdur fıstık.kendimi biranda suç işlemişim gibi hissettim.

neyse dünkü menüm;

sabah;1 bardak suyla açılışımı yaptım,1,5 çavdar ekmekle yapılmış tost,1 muzlu süt,maydonoz.

ara;sabah kahvaltım beni çok tok tuttu,birşey yemedim.

öğlen,1 çilekli activia

ara;1 elma ve 1 kivi

akşam,4 tane mücver(fırında)salata ve çok az çorba

bu sefer akşam yemekten sonra birşey yememeyi başardım.gün içerisinde bol bol su içmeye çalıştım.

sanırım 2 lt falan içtim bugün,ayrıca yine 15 dk sporumu yaptım,yarım saatte yürüşümü yaptım.

bugün antalya pırıl pırıl güneşli,hava güzel olunca insanında psikolojisi güzel oluyor.seviyorum cumartesi günlerini.hepinize mutlu cumartesiler:54:

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic:32://
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
genic//
irem&özge//
selennnn//
husnabanu//
seray0307//
yamuk prenses//30 dk yürüyüş-15 dk dr ender saraç egsersizi//30 dk yürüyüş-15 dk egsersiz//
ben yaptığım sporu güncelledim arkadaşlar

Son düzenleme:
kizlar selam telefondan baglanti kurma imkani bulunca hemen uğrayayim dedim. Ama yazdiklarinizi okumak telefondan zor oluyor. Hepinizi çok özledim.

durun kızlar ben bir tickerımı da değiştireyim, daha çok motive oluyorum öyle.

selen ve herdemk i özlüyorum gerçekten, keşke dönseler yine.

hazır yazmışkenbir de mönü yazayım:

sabah: az kahvaltı+ form çay

ara: ayran

öğlen: biraz zeytinyağlı kereviz+ bir parça ekmek

ara: yapmadım

akşam: bir porsiyon patlıcan yemeği+ 2 dilim ekmek, ekmek fazla açtı biliyorum, midem o kadar küçülmüş ki hala ağrıyor ağır geldi, ama yemek çok lezzetliydi patlıcan da ekmeksiz yenmiyor ki, o an yeme ihtiyacı duyverdim işte.:14::14:

Ayy kuzum beni özlemiş valla bende özledim. Herdemk neden ugramiyor? Iyi ama değil mi? Sen nasilsin bebişim?

bugün bomboş burası,nerdesiniz kızlar...

ben direk mevzuya gireyim dünkü menüm

sabah;1 bardak sirekli ılık su,1 yumurta,yeşillik ve 1 bardak şekersiz nescafe

ara;su içmeye çalıştım genelde,başka birşey yemedim

öğlen;1 kase meyveli nesfit,1 elma

ara;2 ceviz içi,1 çilekli activia

akşam;4 tane yağsız kızarmış tavuk kanat,salata,2 kaşık ezme,1 kaşık rus salatası(canım çok çekti 1 kaşık aldım sadece)

dün 2 lt su içmeyi başardım ama bu seferde yürüyüş yapamadım fakat çarşıda yürüdüm ama tabii oda yürüyüşten sayılmıyor.biraz dur biraz yürü derken olmuyor.

Back
X