Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
girergibi oldunmu girdinmi kuşum ve hangi takımdı
bileyim ki ona göre hazırlığım eksiksiz olsun
girergibi oldunmu girdinmi kuşum ve hangi takımdı
bileyim ki ona göre hazırlığım eksiksiz olsun
[
cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam
akrep33//
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//
genic//
irem&özge//
selennnn//
husnabanu//
seray0307//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//
kızlar ben ekledim yanına şimdi benimkini diğer cuma değerlendirme yaparız artık
haftasonu bol bol spor yapalım listemizi kabartalımmm![]()
heheheh özgeee bu görüntü mazide kaldı cnmmmm :)))
ayyy tickerımda 67 yi görünce çok şımarıyorummmmmm :119: :119:
seray sen 4 litre suyu nasıl içiyorsun yahuufazla değil mi? fazla su da zararlıymış dikkat et, yaz günü belki içilebilir o miktar ama kış günü ben çok şaşırdım
zayılayacağım derken başka bir organına zarar verme aman diyeyim:26:
ben çayı çok içince su içmek pek aklıma gelmiyor yaaa, günde herhalde 1,5 litre anca içiyorumdur.belki de 1 litreebir eksiğimde bu işte benim artırmam gerek
![]()
tatlım ayrılma durmlarına göre değişiyor takıma alınmalar o yüzden..canım ikinci takımı tam hatırlamıyorum ama sanırım 13.takımdı,şimdi geçmişi bir araştırayım,yanlış yazdıysam gelir geri düzeltirim.niye ne olduki,daha önce başka takıma girip ayrılmış kişiler daha sonra başka bir takıma giremiyormu?bir sorun yok değilmi.kendimi hapise girip çıkmış ama bunu şimdiki işyerinden saklayan birisine benzettimAllah korusun herşey insan başına tabiide şaka bir yana sorun teşkil ediyorsa söyle canım.
kızlar bu ticker da bende neden kilomun küsüratı görünmüyor, hoşş görünemse daha iyi deeam yinede gerçeklerden kaçamayız, bilen varsa bana bir yardımcı olsanız.
09.03.2012 menum
sabah: 2 dilin tam tahilli ekmekle 2 dilim kasarli tost 1 bardak sekersiz cay
ara:1 bardak sekersiz cay
ogle : patatesli tavuk yemegi vardi 1 adet tavuk baget 1 dilim patatesinden 2 yemek kasigi bulgur pilavi 1 dilim ekmek 1 kase yogurt
ara:1 bardak cay,1adet muz
su 4 litre ..
buarada herkese gunaydinnn
tatlım ayrılma durmlarına göre değişiyor takıma alınmalar o yüzden..
şimdi şu durumu tam anlamıyla açıklığa kavuşturalım zira 1 hafta oldu nerdeyse ama hala aynı sorular çevresinde dönüp duruyorum ama hala netliğe kavuşmuş değil senin durum..
ayrılışının adı nedir..kendi isteğinlemi diskalifiyemi geri dönmek üzere ayrıldımı..ve süresi ne kadar geçti üzerinden..
canım virgül değil nokta koyucaksın
tatlım ayrılma durmlarına göre değişiyor takıma alınmalar o yüzden..
şimdi şu durumu tam anlamıyla açıklığa kavuşturalım zira 1 hafta oldu nerdeyse ama hala aynı sorular çevresinde dönüp duruyorum ama hala netliğe kavuşmuş değil senin durum..
ayrılışının adı nedir..kendi isteğinlemi diskalifiyemi geri dönmek üzere ayrıldımı..ve süresi ne kadar geçti üzerinden..
canım virgül değil nokta koyucaksın
ben yaptığım sporu güncelledim arkadaşlarcuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam
akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//
genic//
irem&özge//
selennnn//
husnabanu//
seray0307//
yamuk prenses//30 dk yürüyüş-15 dk dr ender saraç egsersizi//30 dk yürüyüş-15 dk egsersiz//
durun kızlar ben bir tickerımı da değiştireyim, daha çok motive oluyorum öyle.
selen ve herdemk i özlüyorum gerçekten, keşke dönseler yine.
hazır yazmışkenbir de mönü yazayım:
sabah: az kahvaltı+ form çay
ara: ayran
öğlen: biraz zeytinyağlı kereviz+ bir parça ekmek
ara: yapmadım
akşam: bir porsiyon patlıcan yemeği+ 2 dilim ekmek, ekmek fazla açtı biliyorum, midem o kadar küçülmüş ki hala ağrıyor ağır geldi, ama yemek çok lezzetliydi patlıcan da ekmeksiz yenmiyor ki, o an yeme ihtiyacı duyverdim işte.![]()