Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba kızlar ben geldim. hep aynı şeyi söylüyorum ama yoğunluktan fırsat bulamıyorum.
haftasonu annemın günleri vardı zok pasta börek yedim :(
bugün bismillah dedim başladım yenıden rejıme.
haftasonu kuzenımın düğününe gidicem o o yüzden çarısya cıktım kıyafet almak ıcın tabi hiçbirşey alamadım çünkü içlerine sığmadım ağlaya ağlaya eve geldim cok zoruma gıttı :(
yaza şurda ne kaldı ben yerımde sayıyorum hala:(
gecmişi okumaya gayret edıcem umarım herkes ıyıdır.

merhaba canım canım fırsat ayırmaya çalış kendi motivasyonun içinnnn

bak nasıl gidiyor ozaman kilocuklar

bu arada kolay gelsin canım

bu arada 3 günlük bi beslenme planına başladım bugün protein diyeti adında 3 gün denicem bugün tartıldım kaçım belli cuma sabahı nolcek merak ediyorumm :))

Uyanınca:
Türk Kahvesi + Su
08:30
3-4 dilim peynir,
2 adet yumurtanın beyazı,
10 adet zeytin,
Salam, sosis, sucuk,
Domates, salatalık, mevsim yeşillikleri
10:30
15 adet fındık veya 4 adet ceviz veya 12 adet badem
13:00
* Döner et kısmı + Salata
* ½ göğüs haşlanmış ızgara + Salata
* Şinitzel + Salata
* 80 gram light ton balığı + Salata
* 3 baget ( ızgara veya haşlama) + Salata
--- Salatalarda havuç ve mısır kullanılmayacak!!!! ---

16:00
2 dilim peynir veya 15 adet badem + Yeşil çay
18:00
6 adet fındık
19:30
* 1 çupra ızgara + salata
* 5-6 yemek kaşığı tavuk sote + Salata
* Kanat ızgara + Salata
--- Akşam yemeklerinde öğlen için yazdıklarından da bakılabilir.---

21:00
15 Adet Fındık

Günde 8 çay bardağı yeşilçay içilecek!!

Bu diyet sadece 3 gün üst üste yapılacak!!

Öğlen yemeklerinde sadece zero içilebilir!!

Yasaklı yiyecekler;
Meyve, meyve suyu, Cola, Yoğurt, Cacık, ayran, Çorba, Pilav, Kuru baklagil, Bisküvi, Çikolata, Şeker, Galeta, Grissini vb.

tuğba dukan mı bu, çok şükür dukan ın bir mönüsünü buldum :)) da çok değil mii bunlar yahuu günde 8 çay bardağı yeşilçay diyor, günde 2 fincandan fazla içmeyin diyor uzmanlar, ne bilim iişte 15 fındık badem diyor bunkar yağ küpü değil mi?

GÜNAYDIN KIZLARRR

Canım dikkat et üşütmüşsün heralde
ewt yürüyüş olarak bencede geçer

canım 1 nisan hedeflerini hatırlatmak için tekrar haftanın başında ekledim o zamanki kilo yu baz aldım 2 mart cuma olan

bir tane daha liste var oda spor listesi haftalık sporlarımızı ekliyoruz yaptıklarını sende ekle ozaman ne kadar yapıp yapmadığımızı değerlendireceğiz motive amaçlı

tamam canım yazayım olmayan sporumu daaa:27::27:

cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam [/COLOR]

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet //
genic//
irem&özge//
selennnn//
husnabanu//
seray0307// // //40 dk yürüyüş//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz

yağmurlu bir mersin sabahından günaydıınnn:52:

günaydın kızlarrr...

12.03.2012 menüm

sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek ve 2 dilim kaşarlı tost,1 bardak şekersiz çay

ara:1 bardak şekersiz çay

öğle:1 kepçe nohut yemeği,2 yemek kaşığı pirinç pilavı,2 dilim tam tahıllı ekmek,1 kase yoğurt

akşam:2 adet et köfte,1,5 dilim tam tahıllı ekmek,salata bi kaç tane patates kızartması..(çok özlemişim kızartmayı tadımlık aldım )

ara:1 kupa bardak şekersiz çay

3,5 litre su.spor yapamadım..haftaya başlayacam inşallah...

tamam canım yazayım olmayan sporumu daaa:27::27:

canım yürüyüş vaktin olmazsa benimde hafta içi olmuyor mekik çek10 tanede olsa çek ben dün sınavdan geldim kızım malum 9da gelmişim bırakmıyor 5 dk olsa eliptik bisiklete çıktım ya biliyorum 5 dk işe yaramaz ama ne bilim olmamasından iyidir deyip yaptım valla

günaydın kızlarrr...

12.03.2012 menüm

öğle:1 kepçe nohut yemeği,2 yemek kaşığı pirinç pilavı,2 dilim tam tahıllı ekmek,1 kase yoğurt

akşam:2 adet et köfte,1,5 dilim tam tahıllı ekmek,salata bi kaç tane patates kızartması..(çok özlemişim kızartmayı tadımlık aldım )

günaydın kızlarrrr

hemen menümü paylaşayımmm

kahvaltı
beyz peynirli domatesli tostçay
öğle
ezogelin çorba -yoğurt-4 kaşık sebze yemeği
ara
portakal
akşam
tavuklu pilav(tavuğu daha yoğun )-salata

2 bardak yeşilçay-bir bardak şekersiz türk kahvesi-ve yatarken elma sirkeli su -2 litre su

Günaydın bende menümü ekliyim hemen.
Sabah dukan krebi arasında light kaşar, light salam
Öğlen Et döner, azıcık salata, biber ve salatalık turşusu
Ara 1 light ayran 1 zero
Akşam Köfteli çorba ve sarma, yoğurt ve salata, biber turşusu

Spor yarım saat koşu ve yürüyüş. Bir yarım saat daha yapacaktım ama kızımın uyku saati geldi. Kucuk kucuğa uyumuşuz ikimizde. :emir_bebek:
Mekik eklicem sporuma artık. 10 tane ile başlamayı düşünüyorum.
Birde twister yapıcam onuda 50 yapıcam ilk etapta sonra arttırıcam.

merhaba kızlar ben geldim. hep aynı şeyi söylüyorum ama yoğunluktan fırsat bulamıyorum.
haftasonu annemın günleri vardı zok pasta börek yedim :(
bugün bismillah dedim başladım yenıden rejıme.
haftasonu kuzenımın düğününe gidicem o o yüzden çarısya cıktım kıyafet almak ıcın tabi hiçbirşey alamadım çünkü içlerine sığmadım ağlaya ağlaya eve geldim cok zoruma gıttı :(
yaza şurda ne kaldı ben yerımde sayıyorum hala:(
gecmişi okumaya gayret edıcem umarım herkes ıyıdır.

Canım ağlamak işe yaramıyor maalesef. Yani pasta börekleri götürürken düşünmek lazım.
Zaman zaman hepimiz yapıyoruz aynı hatayı ama lütfen artık yapma sende.

bak şimdi bugün akşam yemeğinden sonra seni düşündüm, şimdi riem yürüme bandına geçmiştir dedim, iyice bir sinir oldum, :37:bugün yağışlıydı burası yürüyüş yapamadım yaaaa!! sinir oldum kendime:20: pasta masta cezbetmiyor artık beni, ben çok motiveyim yahuu:27:

hahahahha evet çıktım 30 dakika koşu ve yürüyüş yaptım. Hatta bir 30 dakika daha yapıcaktım ama kızımın uyku saati gelmişti yapamadım.

ve mönüm:

sabah: midem bulanıyordu birşey yiyemedim, tutar belki diye 1 avuç sarı leblebi yedim

ara: midem yavaş yavaş düzelmeye başladı, simit arası tost+ çay

öğlen: tost öyle bir tutmuş ki birşey yemedim

ara: yapmadım

akşam: 1 kase çorba+ 4 adet kanat ızgara+ bol bol bol salata

spor yok:41::41: ama okulda nöbetçiysim koridorda çok yürüdüm, hiç durmadım belki hora geçer:27::27:

Afiyet olsun canım.

kızlarrr günaydınnn dün çok yoğundum gelemedimm :((( özledimmm sizi :))

Ben seni hiç özlemedim :33:

bugünki sabah menümüde yazim hemen boşken öğle ve akşamıda yedikçe eklicem :))
sabah: 1 fincan tek kesme şekerli kahve , 1 brd su
kahvaltı:1 dilim peynir , 8 siyah zeytin , 1 domates , az maydanoz , 2 yumurta beyazı

akrebimm sen ne diyosun bu diete mantıklımı bi denicem merak ediyorum :))

8 zeytin çok cnm yaaaa :53:

tuğba dukan mı bu, çok şükür dukan ın bir mönüsünü buldum :)) da çok değil mii bunlar yahuu günde 8 çay bardağı yeşilçay diyor, günde 2 fincandan fazla içmeyin diyor uzmanlar, ne bilim iişte 15 fındık badem diyor bunkar yağ küpü değil mi?

Cnm bu dukan değil sadece protein ağırlıklı bir diyet.
Bence de çok baden fındık ceviz.

:38:

günaydın kızlarrr...

12.03.2012 menüm

Afiyet olsun canım.

kahvaltı
öğle
ara
portakal
akşam

2 bardak yeşilçay-bir bardak şekersiz türk kahvesi-ve yatarken elma sirkeli su -2 litre su

Afiyet olsun cnm.

yok cnm protein dieti zaten ben yeşil çay içmicem bebek düşündüğüm için :)) yani bencede fazla ama ekmek falan yok yaa belkide o tok tutmak içindir valla ben deniyom bu sabah tartıldım cuma sabahı kaç çıkıcam bakıcaz :))
günaydınnnn
günaydın kızlarrr...

12.03.2012 menüm

günaydınn cnmmm cnm öğlen hem ekmek hem pilav olmamış :)) onun dışında güzel görünüyorr :))

kahvaltı
öğle
ara
portakal
akşam

günaydınn cnmm :)) afiyet olsun :)))
Ara 1 light ayran 1 zero

Spor yarım saat koşu ve yürüyüş. Bir yarım saat daha yapacaktım ama kızımın uyku saati geldi. Kucuk kucuğa uyumuşuz ikimizde. :emir_bebek:

Canım ağlamak işe yaramıyor maalesef. Yani pasta börekleri götürürken düşünmek lazım.

hahahahha evet çıktım 30 dakika koşu ve yürüyüş yaptım. Hatta bir 30 dakika daha yapıcaktım ama kızımın uyku saati gelmişti yapamadım.

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun cnm.

sarmaa heeeee ohhh afiyet olsunnn cnmmm :))) offf bende seni özlemedimmmm zataennn :33::33::33:
valla ben yazılana uyuyom hatta 10 zeytindi ben 8 yedim :))

canım yürüyüş vaktin olmazsa benimde hafta içi olmuyor mekik çek10 tanede olsa çek ben dün sınavdan geldim kızım malum 9da gelmişim bırakmıyor 5 dk olsa eliptik bisiklete çıktım ya biliyorum 5 dk işe yaramaz ama ne bilim olmamasından iyidir deyip yaptım valla

CANIM ben bilinçsiz yapıyorum sanırsam o mekiği ya da diğer sportif egzersşzleri, arkasına sıkı bir bel ağrısı çekiyorum, o nedenle ben evde tek başıma bu tip egzersiz yapmaya korkuyorum yapmıyorum, benim için en ideali yürüyüş ve dans:6:

cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet //
genic//
irem&özge//
selennnn//
husnabanu//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz

biz 12 kişiyiz ama tablo 4 kişiyle devam ediyor..
neden??????

Son düzenleme:
CANIM ben bilinçsiz yapıyorum sanırsam o mekiği ya da diğer sportif egzersşzleri, arkasına sıkı bir bel ağrısı çekiyorum, o nedenle ben evde tek başıma bu tip egzersiz yapmaya korkuyorum yapmıyorum, benim için en ideali yürüyüş ve dans:6:

o zaman aç müziği dans et canım..
cumadan bu yana kaç gün boş geçmiş...

sarmaa heeeee ohhh afiyet olsunnn cnmmm :))) offf bende seni özlemedimmmm zataennn :33::33::33:

Uyuzsun çünkü :27:

cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
genic//
irem&özge//30 dakika koşu ve yürüyüş//Durduğum yerde 1000 adım//
selennnn//
husnabanu//

biz 12 kişiyiz ama tablo 4 kişiyle devam ediyor..
neden??????

Abla bende ekledim dün ki sporumu ve az sonra yapacağım durduğum yerde 1000 adımı.
Bunuda yeni keşfettim hiç yoktan oturmaktan iyidir diyorum.
Sizce az da olsa etki eder mi yerinde adım atmak.

Uyuzsun çünkü :27:

Abla bende ekledim dün ki sporumu ve az sonra yapacağım durduğum yerde 1000 adımı.
Bunuda yeni keşfettim hiç yoktan oturmaktan iyidir diyorum.
Sizce az da olsa etki eder mi yerinde adım atmak.

durduğun yerde adım atmaktansa lavaboya geçip 100 defa yerinde hoplamak daha iyi canım..

Ara 1 light ayran 1 zero

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun cnm.

çok saol cnm sanada afiyet olsunnn ...

yok cnm protein dieti zaten ben yeşil çay içmicem bebek düşündüğüm için :)) yani bencede fazla ama ekmek falan yok yaa belkide o tok tutmak içindir valla ben deniyom bu sabah tartıldım cuma sabahı kaç çıkıcam bakıcaz :))

günaydınnnn

günaydınn cnmmm cnm öğlen hem ekmek hem pilav olmamış :)) onun dışında güzel görünüyorr :))

günaydınn cnmm :)) afiyet olsun :)))

haklısın olmadı ama azcıkdı yani yemek kaşığıyla 2 yemek kaşığı ...ekmek dilimlerimde minikdi zaten...:34:

Back
X