hoşheldin canım süper vermişsin valla dietinin detaylarını yazarmısın bizde senle gaza gelelimben 27 yasında 1 evlat sahıbıyıim 83 kiloyla baslayan ben 76 kiloyken spora basladım spordada 3 ayda 60 kiloya inerek bıraktım.toplamda 25 kilo verdim .ve suan 58 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.protein diyetiyle bunu basardım ve hala yapıyorum.fakat eskisi gb olmasada arada kaçamaklarım oluyor artık.bunada burda sizlerle son vermek istiyorum biraz gaza gelmek istiyorum
canım seraya katılıyorum çok güzel olacak herşeybugün mönüm yok kızlar, Allah ne verdiyse yedim bugün saçmaladım resmen, babamda aklım sürekli, bugün anjiyo olmuş çok şükür, doktorlar eve göndermemiz büyük rizk 10 gün gözetim altında tutacağız, şekerini düşürüp ameliyata alacağız demişleer, Allah 'ım bu 10 gün ve sonrası nasıl geçecek benim içinnn![]()
afiyet olsun canım dün vallahi yazdan birgün vardı21.03.2012 menum
sabah: 2 dilim ekmek 2 parca sucuk 1 kucuk domates,2 lokma yag bal..accik peynir,2 kupa sekersiz cay
ogle: yok
ara:2 fincan sekersiz turk kahvesi
aksam:2dilim firinda makarna (peynirli) ve 1 kasik salata
4 litreyi gecmistir ictigim su bugun bayag ictim adana isinio artik disarisi sicakti walla...yarin giremeyebilirim simdiden yazayim dedim..sporumu yazdim zaten...opuldunuzz
evet canım duaların gücüne yürekten inanırım.ama ilginç olan sürekli engellerin ortaya çıkması,birini bitiriyoruz alışıyoruz diğeri çıkıyor,Allah beterinden saklasın.Rabbime çok ianıyorum demekki şimdi sırası değil ki vermiyor,hayırlısıysa olsun.canım sen yaz ben öyle tripli biri değilim,seve seve okurum ben,insan paylaştıkça yalnızlığı gider ve güçlenir.
sabah yenen simitten birşey olmaz canım,gün içerisinde yakarsın,ekmek yemek bana sigara alışkanlığı gibi geliyor.yedikçe yersin,bırakırsan insanın aklına bile gelmiyor.ben bir ara dehşet ekmek yemeye başlamıştım ama şimdi aklıma bile gelmiyor.
çok geçmiş olsun canım,bende 16 haftalık düşük yapmıştım ama sebebi araştırılmamıştı,taki 2 senedir hamile kalamayınca geçen ay kromozom testlerinde bende kan pıhtılaşması ve eşimde morfoloji çıkıncaya kadar.üstelik pazartesi rahim filmimde tüplerimde tıkanıklık çıktı.bunları yazmamın sebebi,düşük sebebini biliyormusun canım,bilmiyorsan lütfen araştır ve 2 gebeliğinde olabilecek tehlikeleri şimdiden engelle.dilerim ikimizde ve isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır.
kızlar size ve isteyen herkese Allahım nur topu gibi bebekler versincok gecmis olsun cnmm..benim hala otopsi sonucum cikmadi 23 agustosta dusuk yaptim ve hala sonuc yok pes ettim almicam sonuc falan diorum ama bi yanimda nedenini ogrenmek istiyo ariorum hazirandan sonra arayin diolar bidaha aradim gun vermiolar 2 senede surebilir diolar anlamadim inan...dusukten sonra birsuru tahlil yapildi genetik vs vs hersey normal hicbir tedavi baslanmadi normal yolla kalabilirsin dedi...sadece kan oranim dusuktu onuda normal seviyeye cikarttim cok sukur beklioz hala...ama bi gidicem hastaneye konusucam merak ediom..cok saol cnmm arastiricam artik...Allahim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
bence hiç öyle değil valla çıtır bir kız edası ile gezen biri var ordaevet canımm![]()
kötü mü görünüyorrr ?? bir inanamazmış gibi geldin :26::26: ama bugün görseniz hamile sanırdınız beni ben bile inanamadım bu göbek şişkinliğine, regl öncesi dönemdeyim
(( ama yine de paylaşmak istedim
![]()
günaydın cancazımgünaydın günaydın şeker kızlar günaydıınn![]()
kolay gelsin banucumgünaydın şekerler..bu iki gün hastane işlerim olacak,çok uğrayamazsam kusura bakmayın..
aybüke çok iyi görünüyorsun canımcım..gençlik te var tabii...maşallah sana..
günaydın akrepçim..![]()