Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hosbulduk canım
burada resmen fırtına var ev yıkılcak sankı o derece
buarada ben ankarada oturuyorum sızler nerden
bizim akşam biraz rüzgar çıktı ama televizyonlardaki gibi olmadı ankara ve istanbulda durum çok kötüydü
ben adanadan katılıyorum yarışmaya diğer aradaşlarıma başarılar dilerim :9::9:

slm aranıza katılmak güzel ama biraz yardım ve desteğinize ihtiyacım var . nasıl ve nerden başlıycaz :)
ben kendimi tanıtayım
1,65 boyum 70 kilo 3,5 yaşında bi oğlum var doğumdan sonra 12 kilo kaldı veremedim yardıma ihtiyacım var bu arada zaten hamileliğimde 14 kilo almıştım :( belki derdime deva olursunuz yemiycez evet ama motivasyona ihtiyaç var
hoşgeldin canım bol paylaşımlı günler diliyorum sanada

ben mersin:21:
takımızda istanbul var
adana var
antalya var
ama aile ortamı gibidir.mesafe ne olursa olsun:16:

hoşgeldin şekercim
akrebim ne güzel yazmışsın evet ya kesinlikle bir aile ortamı mesafe önemsiz :16:

bugün yie aerobiğimi yaptım, kermesimiz genel anlamda çok güzel geçti, hava yağdım yağacak halindeydi ama çok güzel satış yaptık, menüler çok kaliteydi, ama gel gegelim sabah dangul dungul bir kadın moralimi bozdu, gereksiz hakaretlere uğradım, diğer öğretmen arkadaşlar da arkamda olmayınca moralim bozuldu, standı terkettim, satışa katılmadım, veliler kendi çabaları ile hallettiler sağolsunlar, müdür bey olaya el attı ama iş işten geçmişti, benim moral yerler bir olmuştu, akşama kadar ağladım, eve gidersem böyle eşim olayı büyütür diye korkumdan katıldım spora, çok iyi geldi, bütün moral bozukluğumu aldı, çıkışta eve yürüyerek gidiyordum normalde , ama fena bir yağmur bastırınca eşimi çağırdım o aldı beni. böylece yürüyüş yapamadım,

eve geldim, hemen yatağa uzandım, kızım garibiimm kıyamam yaaaaaaaaaaa, eşim anlamadı, kıızım anladı moral bozukluğumu,:26: anne sen hasta mı oldun dedi, hayır kızım yorgunum dedim. anne çişim var, ama sen gelme, baba yaptırsın, sen dinlen dedi kuşum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16::16:

benimki ise hala anlamadı moral bozukluğumu:27:
canım ya keşke bozmasaydın moralini dikkate bile almasaydın dungul dungul olanı yok sayacaksın ya ama spora gitmene sevindim hem sana iyi gelmiştir hemde aksatmamışsındır
erkekler ahh erkekler:47::27:

hosbulduk canım
burada resmen fırtına var ev yıkılcak sankı o derece
buarada ben ankarada oturuyorum sızler nerden
bizim akşam biraz rüzgar çıktı ama televizyonlardaki gibi olmadı ankara ve istanbulda durum çok kötüydü
ben adanadan katılıyorum yarışmaya diğer aradaşlarıma başarılar dilerim :9::9:

slm aranıza katılmak güzel ama biraz yardım ve desteğinize ihtiyacım var . nasıl ve nerden başlıycaz :)
ben kendimi tanıtayım
1,65 boyum 70 kilo 3,5 yaşında bi oğlum var doğumdan sonra 12 kilo kaldı veremedim yardıma ihtiyacım var bu arada zaten hamileliğimde 14 kilo almıştım :( belki derdime deva olursunuz yemiycez evet ama motivasyona ihtiyaç var
hoşgeldin canım bol paylaşımlı günler diliyorum sanada

ben mersin:21:
takımızda istanbul var
adana var
antalya var
ama aile ortamı gibidir.mesafe ne olursa olsun:16:

hoşgeldin şekercim
akrebim ne güzel yazmışsın evet ya kesinlikle bir aile ortamı mesafe önemsiz :16:

bugün yie aerobiğimi yaptım, kermesimiz genel anlamda çok güzel geçti, hava yağdım yağacak halindeydi ama çok güzel satış yaptık, menüler çok kaliteydi, ama gel gegelim sabah dangul dungul bir kadın moralimi bozdu, gereksiz hakaretlere uğradım, diğer öğretmen arkadaşlar da arkamda olmayınca moralim bozuldu, standı terkettim, satışa katılmadım, veliler kendi çabaları ile hallettiler sağolsunlar, müdür bey olaya el attı ama iş işten geçmişti, benim moral yerler bir olmuştu, akşama kadar ağladım, eve gidersem böyle eşim olayı büyütür diye korkumdan katıldım spora, çok iyi geldi, bütün moral bozukluğumu aldı, çıkışta eve yürüyerek gidiyordum normalde , ama fena bir yağmur bastırınca eşimi çağırdım o aldı beni. böylece yürüyüş yapamadım,

eve geldim, hemen yatağa uzandım, kızım garibiimm kıyamam yaaaaaaaaaaa, eşim anlamadı, kıızım anladı moral bozukluğumu,:26: anne sen hasta mı oldun dedi, hayır kızım yorgunum dedim. anne çişim var, ama sen gelme, baba yaptırsın, sen dinlen dedi kuşum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16::16:

canım ya keşke bozmasaydın moralini dikkate bile almasaydın dungul dungul olanı yok sayacaksın ya ama spora gitmene sevindim hem sana iyi gelmiştir hemde aksatmamışsın
erkekler ahh erkekler:47::27:

Son düzenleme:
cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33// 45 dk yürüyüş //45 dk yürüyüş//
banusultan//
aybüke07//cumartesi..// pazar...// pazartesi 1 saat aerobik//salı 1 saat aerobik+ 15 dakika yürüyüş//çarşamba 1 saat areobik//
evder//cumartesi*45dk yürüyüş//pazar*60dk yürüyüş//pazartesi*20dl eliptik bisiklet//salı* malesef bişi yapamadım //çarşamba*60 dk yürüyüş//
genic// cumartesi*yok // pazar* 30 dk eliptik bisiklet+ 15 dk. twist // pazartesi*yok // salı* 30 dk eliptik bisiklet
selennnn//
seray0307//

herkese günaydın..
amanın kızlar dün ne fırtınaydı o öyle..mecbur çocuklar da okula gidiyor,kızım eve gelene kadar aklım çıktı..

Dünkü menümüde yazayımmm

sabah... çubuk kraker ve çay
ara .... bir avuç fındık fıstık k.üzüm badem
öğlen.....çorba yoğurt salata 2tane köfte
akşam......patates salatası bol yeşillil(nane -maydonoz-yeşil soğan)-ayran

2,5 litre su 1 bardak yeşil çay

ya benim bu çizelge neden böyle anormal görünüyoki bilen varmı

aybüke dış etkilere çok açıksın kuzum ya..canını sıktıklarında uygun bir dille haddini ve yerini bildiriversen de üzülmesen keşke..ilişkilerini bir gözden geçir,seviye ayarlaması yap,baksana çoğu aşıyor hadlerini,hep sen üzülüyorsun.bu arada o kızını yerim ben,annesinin minik arkadaşı canım benim..

herkese günaydın..
amanın kızlar dün ne fırtınaydı o öyle..mecbur çocuklar da okula gidiyor,kızım eve gelene kadar aklım çıktı..

evet akşam haberlerde gördüm çok kötü fırtına olmuş..
bizim burası sakindi dün sadece gece esti biraz.

günaydın güzel takımımın güzel bayanları:16:

günaydın canımmm

şimdi yok değilmi

sizlere de günaydın canlarım..ay çok pozitifim bu sabah,maşallah diyeyim kendi kendimi nazarlamayayım..
yok evder cim,hava günlük güneşlik,ama dün de böyleydi,birden başladı,ne olduğunu anlamadık..bu nisan sert geçiyor...

sabah 2dilim kepek ekmek kibrit kutusu kadar lıght peynir
ara 1 adet meyva 1 çay bardağı lıght süt
öğle avuç içi kadar ızgara et balık tavuk ne olursa salata az yağlı
çorba varsa 1 kepçe yoksa yerine 4 kaşık makarna yada pilav
ara yine bi öncekşyle aynı
akşam 1 kepçe çorba salata 1 kevgir yani delikli kaşık varya onunla sulu yemek ne olursa
ara yine bi öncekiyle aynı
ama harfiyen uyulmalı
3 lt su
şekersiz çay serbest
hmm
tipik diyetisyen listesiymiş şekercim..
ne guzel turkıyemın her yerınden varız
neyse aksam yemegım 3 kasık bulgur pılavı 1 kase yogurt
evet çok güzel..
tatlım o bulgur pilavının yanında yeşillik ve turşu negüzel olurdu dimi..yada bol eşkili nar eşkili salata turşu ayran..
mmm sabah sabah canım istedi..
çiğ sebze mutlaka ekleyin canım menülere..hem canlı zinde ve genç kalırsınız hem de yağlarınız erir..

tatlım azıcık geniş ol..sağlam dur,ufak rüzgarlar dallarını kırmasın.o gözyaşlarını çok daha önemli durumlara yani mutluluklara sakla:29:
o prensesini de yerim ben..annelerinin biricik arkadaşları onlar maaşallah
ne zormuş telefonla girip yazmak,yazacaım alanı bulana kadar sinir krizlerine girdim:ssz::10::37:
tatlım senin evde net yokmu
evet cok zor ınsanın parmakları acıyo valla gozu yerınden cıkıyo...

oyy işte koptuğum an:60::60::60::60:

ufaklığın kahvaltı saati,ben kaçıyorum,birazdan görüşürüz..:10::10::10:

ben de yapmadım o kahvaltıyı..
karşımızda kermes kurulmuş..yufka ekmek koymuşlar vitrine ve ben almakla almamak arası kararsızım..peynir domates salatalıkla ne güzel olur dimi kızlar ya..
ekmekden uzağım ama yufkayı çok severim..arkadaş bir insana bu kadar eziyet yapılırmı ya..kaç gündür gözümün önünde bir boy dizili yufka

günaydın kızlar
bugün daha bi azimliyim şöyle 3 ay tutsam varya inanın 15 kilo kesin gider dün akşam hiç bozmadım böyle devam

günaydın kızlar
bugün daha bi azimliyim şöyle 3 ay tutsam varya inanın 15 kilo kesin gider dün akşam hiç bozmadım böyle devam

günaydın canım
inş. gider o pis kilolar
pekii
ne yedin dün
dünkü menünü alalımmı:23:

herkese günaydın arkadaşlar, yorumlarınıza bayıldım, hepinize çok çok teşekkür ediyorum, ben çok duygusal bir yapıya sahibim, güçsüz olduğum için değil, hazmedemediğim için çok üzülüyorum. moralimi bozan kadının tavrından ve hakaretleri değildi, moralimi bozan öğretmenin öğretmeni korumamasıydı, orada öyle kötü bir konuma düşürüldüm ki bu zoruma gitti. ben ona ağladım, yoksa ben kadına zaten haddini bildirdim.

ya dün bir doktor arkadaşın başına kötü bir olay geldi ve rahmetli oldu, çok üzüldük, keşke olmasaydı ama oldu, hepimizin başına her an bir şeyler gelebilir, ve doktorlar gibi bizim meslek te çok saldırıya açık ve korunmasız bir meslek. ama bakın, dün sadece 1 dokttor öldü diye bakın nassıl sağlık çalışanları arkadaşlarını korudular sahip çıktılar, bugün tüm sağlık çalışanları iş bırakıyor prtotesto ediyor. bu ne kadar güzel bir davranış, oysa bizim mesleğimizdeki insanlar çok bencil, kimsenin kimseyi düşündüğü yok. bakan dahil öğretmen kimsenin umrunda değil. Koca bir adaletsizilik var.

Back
X