Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir bakayım dedim,kimse yokmuş takımda.
allahım sabahtan,hatta dün akşam 8 den beri ufaklığın kabızlık problemiyle uğraşıyoruz.öldük öldük dirildik resmen.ilaca,düzenli beslenmeye,bol suya,bol kayısı,incire rağmen çocuk yine kabız.doktor bile anlamadı artık..bağrış çağrış sabahtan beri bittik beraber.en sonunda babasını arayıp lavman aldırttım,4 gün olmuştu kıyamadım artık ağlamalarına.neyse şimdilik hallettik,hemen uyuyakaldı zaten garibim..allah insanın evladına dert vermesin,kahroluyorsun,hele çaresizlik çok zor.gözümün içine bakarak ağladı hep,ellerimden tutarak,ben de onunla beraber tabii.ne yapabilirim ki başka..ben erken çıkan azı dişlerine bağlıyorum,başka bir sorun görünmüyor çünkü..bir geçip gitse,inşallah deseniz yeter kızlar..kimin duası kabul olur bilinmez..
ayyyy kıyamammmmmmm, canım benim yaaa biz bile dayanamıyoruz o pekliğe küçücük bebiş nasıl dayansınnnn, canım benimmmm((( lavman ne bilmiyorum ama ilaç galibaa, inşallah çözüm olur, benim kızımda kabızlık olmuyorda günde en az 3 kez büyük çişini yapıyor, her yapışında daa söylemesi ayıp keser sapı gibi kalın çıkartıyor yaaaa
çok korkuyorum ilerde basur olacak diyee:26:ben hayatımda bu kadar kalın çiş yapan çocuk tanımadım da duymadım daaa
( doktora götürmeye gerek var mı bunun için bilmiyorum kii??
allahım sabahtan,hatta dün akşam 8 den beri ufaklığın kabızlık problemiyle uğraşıyoruz.öldük öldük dirildik resmen.ilaca,düzenli beslenmeye,bol suya,bol kayısı,incire rağmen çocuk yine kabız.doktor bile anlamadı artık..bağrış çağrış sabahtan beri bittik beraber.en sonunda babasını arayıp lavman aldırttım,4 gün olmuştu kıyamadım artık ağlamalarına.neyse şimdilik hallettik,hemen uyuyakaldı zaten garibim..allah insanın evladına dert vermesin,kahroluyorsun,hele çaresizlik çok zor.gözümün içine bakarak ağladı hep,ellerimden tutarak,ben de onunla beraber tabii.ne yapabilirim ki başka..ben erken çıkan azı dişlerine bağlıyorum,başka bir sorun görünmüyor çünkü..bir geçip gitse,inşallah deseniz yeter kızlar..kimin duası kabul olur bilinmez..
bu kitabı mutlaka okumalısın,ne yap et,bul buluştur..çok seveceksin eminim...
şu an okuyorum..
sonsuzluk yolculuğu
dr muhammed bozdağ..
294 sayfa..
banuya rağmen 3/1 ini bitirdim.ilk sayfalardan yakalıyor insanı,kendini sorgulamaya başlıyorsun..
bu kk mesaj sayılarımı yanlış sayıp duruyor hakkımı yiyorr yaaaffff o kadar çene yapıyorum , son attığım 2 mesajda da sayım değişmiyorrrrrrrrrrrrr![]()
gerçek olanından bahsediyorum canımteşekkür ederim canım benim, ne biliimm yazıverdim işte, başağrılarına dikkat derken geçek başağrısını mı kasteetin, mecazi mi??
nerdesiniz kızlar yahuuu bizim ekippp sesiniz çıkmıyorrrrr .. Umarım yarın da böyle olmazsınız, bugün herkes dikkat etsin, özellikle akşam çok hafif geçiştirin yemeğinizi ki sabah hafif uuyanınHadi kızlar coşalım, yağlardan kurtulalım
herkes sporaaa kaldırınnn kendinizi koltuklarınızdannnnnn dans dans dans...
gerçek olanından bahsediyorum canım
ben akşam eve geçince hiç durmamayı düşünüyorum yatana kadar evimi güzelce temizlerim..
ayy perşembe akşamları temizlik yapayım beenn ne güzel buldumm sabah kalkınca iki defa mutlu olurum
hem ev temiz hem kilocuklar gitmiş
yalnııız 2. grup için geçerli değil bu yazdıklarım hehehe siz akşam yayılabilirsiniz efemm![]()
uğramışken dün alıp,bitirdiğim kitabımı yazayım..
tavsiye eden elini kaldırsın lütfen..
yüreğim seni çok sevdi
canan tan
474 sayfa..
ailesinin kaprisi yüzünden sevdiğine kavuşamayan muratın o büyük aşkı çok etkiledi beni..yalnız yazarın gezme sevdası var herhalde,konu nerdeyse dağılıyor,habire gidilen görülen yerler betimlenince seyahat broşürü okur gibi oldum arada ama güzeldi..
bızde zaten yatmayı dusunuyoduk :)
son gun akrebım ılala bızımde yapacaklarımız var...
canınız ne istiyorsa yiyip yatın olarmıı![]()