Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyki doğmuş o prensessss o olmasa hayatın tadı tuzu olmazdı eminim bizimde prensesimiz var oradan biliyorum
bugün prensesimin doğum günü kızlar:103:
doğumgünü kutlu olsun nice mutlu yıllara sağlıkla, huzurla inşallah
bahocan hoşgeldin tatlım
akrepcim kızının doğum gününü kutlarım canım.inş.nice mutlu sağlıklı seneler geçirir sizinle birlikte.bu arada kızın başak burcudur heralde.çünkü bende başağım 3 gün sonra da benim doğum günüm.
cuma günü de benimmmmm![]()
çok sağol tatlışımmbahocan hoşgeldin tatlım
akrepcim kızının doğum gününü kutlarım canım.inş.nice mutlu sağlıklı seneler geçirir sizinle birlikte.bu arada kızın başak burcudur heralde.çünkü bende başağım 3 gün sonra da benim doğum günüm.
tatlım çok geçmiş olsunbu arada çok fena grip oldum.burnum sürekli akıyor.gözlerim kapanıyor,başım ağryor,birde moral bozukluğu hepi bir arada ne güzel
cuma günü de benimmmmm![]()
hayırdır kuşuum bakarım tabikikaptanım paylaşımda 594. sayfayı ve 600. sayfadaki etaplarla ilgili olan yerlere bir göz atabilir misin uygun olduğunda.
zor beğenenayy inanmıyorum.benim 13 eylül 1 gün var aramızda.sende benim gibititiz,
düzenli,planlı,herşeyi takan biri misin?
ben ne yaptım canımm sizlere anlatayım çok iyi oldu benim içinnn
Patlicanları fırında közlettim poşetlere 3 yemek kaşığı koydum ,8 poşet hazırladım
sonra ıspanak vardı annem yayladan yollamış bende bir güzel az yağda soğanla kavurdum az salça ile sonra bunu süzdüm kevgirle susuz şekilde 4 yemek kaşığı koydum yine poşetlere
bazılarını sadece haşladım ıspanağın suyunu süzüp poşetlere yine
tavuk kıyamsından köfte yaptım 3 er tane koydumm
bagetlerdende 2 tane koydum
rafınn 1 kısmı bana ait olduu
öğlenleri yemek yapmak zor geldiğinde hemen çıkarıyorumm çözülünce patlicana yoğurt,salçalı ıspanağa 1 yumurta kırıyorum,haşlanmış ıspanağa yoğurt oh mis gibi yemeklerim hazır oluyorr
tadlarında hiç bir değişiklik yokk
yoksa o vakit hazırlamak zor geliyor bazen
kaptanım paylaşımda 594. sayfayı ve 600. sayfadaki etaplarla ilgili olan yerlere bir göz atabilir misin uygun olduğunda.
günaydın kızlarr
burayı çok ihmal ettim biliyorum
elimde olmayan nedenlerdendi
bugünde kızımla ilgili bi sorun çıktı ,hayırlısıyla onuda halledelim ,canım çok sıtkın dua edinde hayırlısıyla bu gün sonlandıralım bu mevzuyuda
off... of... kızınmı var derdin var.....
kayınpederin süreklimi sende kalıyo
bencede en iyisi dışarıya at kendini ,yürüyüş tam sana göre gibi gözüküyo
devamlı bende canım..
dışarıya atmak olurmu hiç
bizde gün gelicek yaşlanıcaz..
hamileyken tetanoz aşısı olmamışmıydın sen?? eğer olmamaışsan bence ihmale tme doktora git, Alah korusun pas diyorsunbanyonun lavabosunu ovarken ,altındaki paslı demir elimi kessti ,suyun altına tutum kanaması durdu ama paslı diye endişelendim sırf pas 20 yıllık lavabo ,bir bu eksikti
eşim birazdan eve gelecek kzızın meselesi için zaten kıyametler kopacak ,kızıma odana gir baban çağırsada gelme ben çağırmadan dedim
kızın bir suçu yok ama ,eşim sakinleşmeden gözüne gözükmese iyi olur
dua edin kızlar ne olurrrr
ayyyy kız ben adam milletinden korkarım :18::18::18: onların delisi ile baş edilmez inş eşin efendi biridir :18::18::18: hissseeeddiyooorummmm kızın büyüdü galiba aşk mesk meselesi ise kızı sık boğaz etmeyin derim ben bizim babamız çok sıkıcı bir adamdı da ne oldu bak bi türlü evlenemiyorum dışarı çıkartmazdı gezmelere karşı arkadaş edinmeye karşı arkadaşlarla dışarı çıkmaya karşı haklı korumaya çalışıyor ama doğru mu yaptı şimdi
yaw tamam gelmeyin üstümeyanlış anlamışım iştee
nasıl yanlış anlamışım onu anlayamıyorum
kusura bakma canım yaa sabah yoğunluğu arasında kaza olmuş işte![]()
bugün prensesimin doğum günü kızlar:103:
olur böyle şeyler kuşum dün yatsıyı kılarken aklıma düştün..dedim bugün okul koşturmacası var başladı aybikin hamur işleri menüleri arayı epey açceez dedimayy kızlar, gün içinde kaç kez igreyim dedim ihatta geçmişi ile okudum bir merhaba diyeyim dedim her defasında bir engel çıktı, okuldan gelim tam girdim siteye nisa yı hastaneye götürmem gerektiği aklıma geldi kreş için tahlil yaptırmam gerekiyordu, hemen koştur koştur hastaneye gittik, tahlillerimizi yaptırdık
derken eve geldik, yemek hazırladım, karnımızı doyurduk, tam girdim siteye, merhabamı bile yazdım, elektirik kesildibağlantım koptu
saat 7 ye kadar elektiriksizdik, derken yemek yaptım yedik, yine girdim siteye, tam yazıcam, eşim tutturdu yürüyşe gidelim, derken gittik yürüyüşe ve ohh niayet girebildim
![]()
mu ha haaaaaaaaaaa![]()
yanlış anlamanın dibine dibine vurmuşsun akreppp, oy oy ooyyyyyyyy
ezil büzül bakeeemmmm
ayyyy nice yeni yaşlara pıtırcııkkkkkk,iyiki doğdun anneciğine yoldaş oldunnn
![]()