Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bahocan hoşgeldin tatlım
akrepcim kızının doğum gününü kutlarım canım.inş.nice mutlu sağlıklı seneler geçirir sizinle birlikte.bu arada kızın başak burcudur heralde.çünkü bende başağım 3 gün sonra da benim doğum günüm.

aybüke bu sene yine 1.sınıfım ya yine yorucu bir yıl olacak benim için.evde hç oturamıyorum şimdi okuldada hiç oturamam artık sen düşün halimi.

c.tesi menümü yazmıyorum çünkü çok karıştı 2 tane düğüne gittim misafir vardı.öğünlerim karıştı
pazar menüm
sabah domates,zeytin,peynir,çikolata,reçel,ezme,ekmek,kek azar azar
öğle 2 tane dolma
ara karpuz
akşam buğday salatası
ara 2 kupa çay,5 fındık

bu sabah 1 tereyağlı yumurta,1 dilim ekmek,1 fincan çay

öğle 3 küçük biber dolması,yoğurt,azıcık ekmek
ara 2 fincan ıhlamur

bu arada çok fena grip oldum.burnum sürekli akıyor.gözlerim kapanıyor,başım ağryor,birde moral bozukluğu hepi bir arada ne güzel

bahocan hoşgeldin tatlım
akrepcim kızının doğum gününü kutlarım canım.inş.nice mutlu sağlıklı seneler geçirir sizinle birlikte.bu arada kızın başak burcudur heralde.çünkü bende başağım 3 gün sonra da benim doğum günüm.

cuma günü de benimmmmm :71::70:

kaptanım paylaşımda 594. sayfayı ve 600. sayfadaki etaplarla ilgili olan yerlere bir göz atabilir misin uygun olduğunda.

ben ne yaptım canımm sizlere anlatayım çok iyi oldu benim içinnn
Patlicanları fırında közlettim poşetlere 3 yemek kaşığı koydum ,8 poşet hazırladım
sonra ıspanak vardı annem yayladan yollamış bende bir güzel az yağda soğanla kavurdum az salça ile sonra bunu süzdüm kevgirle susuz şekilde 4 yemek kaşığı koydum yine poşetlere
bazılarını sadece haşladım ıspanağın suyunu süzüp poşetlere yine
tavuk kıyamsından köfte yaptım 3 er tane koydumm
bagetlerdende 2 tane koydum
rafınn 1 kısmı bana ait olduu
öğlenleri yemek yapmak zor geldiğinde hemen çıkarıyorumm çözülünce patlicana yoğurt,salçalı ıspanağa 1 yumurta kırıyorum,haşlanmış ıspanağa yoğurt oh mis gibi yemeklerim hazır oluyorr
tadlarında hiç bir değişiklik yokk
yoksa o vakit hazırlamak zor geliyor bazen

bahocan hoşgeldin tatlım
çok sağol tatlışımm
evet başak canım
bu arada çok fena grip oldum.burnum sürekli akıyor.gözlerim kapanıyor,başım ağryor,birde moral bozukluğu hepi bir arada ne güzel
tatlım çok geçmiş olsun
cuma günü de benimmmmm :71::70:

oooo sen de başak takım başak doldu birdeen:16:

kaptanım paylaşımda 594. sayfayı ve 600. sayfadaki etaplarla ilgili olan yerlere bir göz atabilir misin uygun olduğunda.
hayırdır kuşuum bakarım tabiki
ayy inanmıyorum.benim 13 eylül 1 gün var aramızda.sende benim gibititiz,
düzenli,planlı,herşeyi takan biri misin?
zor beğenen
her zaman ince ayrıntılarda gezinen
daima herşeye her duruma sorularla yaklaşan
kendini oldukça beğenen oldukça da beğenmeyen
yemeklerle arası çok iyi olan
iyi bir sırdaş
bir o kadar candan arkadaş işte:34:
ben ne yaptım canımm sizlere anlatayım çok iyi oldu benim içinnn
Patlicanları fırında közlettim poşetlere 3 yemek kaşığı koydum ,8 poşet hazırladım
sonra ıspanak vardı annem yayladan yollamış bende bir güzel az yağda soğanla kavurdum az salça ile sonra bunu süzdüm kevgirle susuz şekilde 4 yemek kaşığı koydum yine poşetlere
bazılarını sadece haşladım ıspanağın suyunu süzüp poşetlere yine
tavuk kıyamsından köfte yaptım 3 er tane koydumm
bagetlerdende 2 tane koydum
rafınn 1 kısmı bana ait olduu
öğlenleri yemek yapmak zor geldiğinde hemen çıkarıyorumm çözülünce patlicana yoğurt,salçalı ıspanağa 1 yumurta kırıyorum,haşlanmış ıspanağa yoğurt oh mis gibi yemeklerim hazır oluyorr
tadlarında hiç bir değişiklik yokk
yoksa o vakit hazırlamak zor geliyor bazen

harikasın:46:

tamam canım gördüm..
iremözgecik tatlışım genel listemize girmen için 6 ay geçmesi gerekiyomuş o yüzden bundan sonra takım içi listesindesin tamammı şekercik..

ayy kızlar, gün içinde kaç kez igreyim dedim ihatta geçmişi ile okudum bir merhaba diyeyim dedim her defasında bir engel çıktı, okuldan gelim tam girdim siteye nisa yı hastaneye götürmem gerektiği aklıma geldi kreş için tahlil yaptırmam gerekiyordu, hemen koştur koştur hastaneye gittik, tahlillerimizi yaptırdık

derken eve geldik, yemek hazırladım, karnımızı doyurduk, tam girdim siteye, merhabamı bile yazdım, elektirik kesildi:53::53: bağlantım koptu:47: saat 7 ye kadar elektiriksizdik, derken yemek yaptım yedik, yine girdim siteye, tam yazıcam, eşim tutturdu yürüyşe gidelim, derken gittik yürüyüşe ve ohh niayet girebildim:27:

günaydın kızlarr

burayı çok ihmal ettim biliyorum
elimde olmayan nedenlerdendi

bugünde kızımla ilgili bi sorun çıktı ,hayırlısıyla onuda halledelim ,canım çok sıtkın dua edinde hayırlısıyla bu gün sonlandıralım bu mevzuyuda

off... of... kızınmı var derdin var.....

noldu canım hayırdır???:53:

kayınpederin süreklimi sende kalıyo

bencede en iyisi dışarıya at kendini ,yürüyüş tam sana göre gibi gözüküyo

devamlı bende canım..
dışarıya atmak olurmu hiç
bizde gün gelicek yaşlanıcaz..

mu ha haaaaaaaaaaa:60: :60: yanlış anlamanın dibine dibine vurmuşsun akreppp, oy oy ooyyyyyyyy:35:

banyonun lavabosunu ovarken ,altındaki paslı demir elimi kessti ,suyun altına tutum kanaması durdu ama paslı diye endişelendim sırf pas 20 yıllık lavabo ,bir bu eksikti

eşim birazdan eve gelecek kzızın meselesi için zaten kıyametler kopacak ,kızıma odana gir baban çağırsada gelme ben çağırmadan dedim

kızın bir suçu yok ama ,eşim sakinleşmeden gözüne gözükmese iyi olur

dua edin kızlar ne olurrrr
hamileyken tetanoz aşısı olmamışmıydın sen?? eğer olmamaışsan bence ihmale tme doktora git, Alah korusun pas diyorsun:53:
kızınla ilgili olan şeyi iyice merak ettim:44: inşallah sizin için hayırlısı olsun, Allah güç derman sabır versin, evlat yetiştirmek çok zor :(

ayyyy kız ben adam milletinden korkarım :18::18::18: onların delisi ile baş edilmez inş eşin efendi biridir :18::18::18: hissseeeddiyooorummmm kızın büyüdü galiba aşk mesk meselesi ise kızı sık boğaz etmeyin derim ben bizim babamız çok sıkıcı bir adamdı da ne oldu bak bi türlü evlenemiyorum dışarı çıkartmazdı gezmelere karşı arkadaş edinmeye karşı arkadaşlarla dışarı çıkmaya karşı haklı korumaya çalışıyor ama doğru mu yaptı şimdi

merak etme onla da alaklı değil aslında, o bar senin bu bar benim fıldır fıldır gezenler de koca bulamıyor:33:

yaw tamam gelmeyin üstüme:17: yanlış anlamışım iştee:36:nasıl yanlış anlamışım onu anlayamıyorum:37:
kusura bakma canım yaa sabah yoğunluğu arasında kaza olmuş işte:17:

ezil büzül bakeeemmmm:54:

bugün prensesimin doğum günü kızlar:103:

ayyyy nice yeni yaşlara pıtırcııkkkkkk, :16::16: iyiki doğdun anneciğine yoldaş oldunnn:16:

Evveett şimdi benim tombişşş kelebeklerimmmmm, başlasın bakalım sporlarrrr:16:
cuma// cumartesi// pazar// pazartesi// salı// çarşamba// perşembe//

akrep: cuma:20 dk yürüyüş// c.tesi:1 saat yürüyüş//
aybuke:cuma* yok// c.tesi yok// pazr* 1 saat ahreket// p.tesi* 1 saat yürüyüş
genic:cuma*yok // c.tesi*yok // pazar: 30 dk eliptik bisiklet//
rukgus:
bahire:
arzum:
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
bülbül:

552002_10151068396948248_1642399764_n.jpg

ayy kızlar, gün içinde kaç kez igreyim dedim ihatta geçmişi ile okudum bir merhaba diyeyim dedim her defasında bir engel çıktı, okuldan gelim tam girdim siteye nisa yı hastaneye götürmem gerektiği aklıma geldi kreş için tahlil yaptırmam gerekiyordu, hemen koştur koştur hastaneye gittik, tahlillerimizi yaptırdık

derken eve geldik, yemek hazırladım, karnımızı doyurduk, tam girdim siteye, merhabamı bile yazdım, elektirik kesildi:53::53: bağlantım koptu:47: saat 7 ye kadar elektiriksizdik, derken yemek yaptım yedik, yine girdim siteye, tam yazıcam, eşim tutturdu yürüyşe gidelim, derken gittik yürüyüşe ve ohh niayet girebildim:27:
olur böyle şeyler kuşum dün yatsıyı kılarken aklıma düştün..dedim bugün okul koşturmacası var başladı aybikin hamur işleri menüleri arayı epey açceez dedim:27:
mu ha haaaaaaaaaaa:60: :60: yanlış anlamanın dibine dibine vurmuşsun akreppp, oy oy ooyyyyyyyy:35:

ezil büzül bakeeemmmm:54:

ayyyy nice yeni yaşlara pıtırcııkkkkkk, :16::16: iyiki doğdun anneciğine yoldaş oldunnn:16:

ayy çok teşekkürler canikom :16:

ya bişii sorcam nasıl beceriyosun hem çok tatlı olup hem bu kadar gıcıkkkkk olmayıı:63:

Back
X