Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

benim banyoda mümkün değil..duvarlar dolu gibi bişii..makinem de banyoda..bir taraf küvet zaten..ben bezle siliyorum..küvetin olduğu bölümü fırçalayıp yıkıyorum..

benim banyo büyük biraz o sebeple rahat takılıyoruz... çocuk odası kıvamında kaptanım ev zati han gibi banyo büyük mutfak küçük kalmış Allah kısmet ederse balkonu mutfağa katıp büyütmeyi düşünüyorum tabi müteahit girmezse...

YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:hadi bakalım kim geçebilir beniii
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar* 1 saat yürüyüş// p.tesi 1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor//ptesi...1,5 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
neslihan: salı 60dk yürüyüş//

meraba kızlar.burası çok yoğunmuş valla 2 gündür.dün uğrayamadım.ilk günün yorgunluğu aybükecim aynen dediğin gibi curcunaydı.bugün daha iyiydi.1.sınıflar benim valla akşama pestilim çıktı.sıranın alt tarafını gösteremeyen çocuklar vardı.bişeyi 10 defa söyletiyorlar.öğretecğiz işte ne yaoalım.

yeni gelenler olmuş.ceylin,neslihan,missdance hoşgeldiniz hepiniz.
kraker allah kolaylık versin canım.
karabiber nerelerde acaba.karabiber bu arada kıskanma seninde olur diyeceğim sadece.bu hızla devam edersen kısa zamanda hedefine ulaşacağına eminim.

slm kızlar gününüz güzel geçmiştir umarım
iş yoğunluğu sebebi ile giremedim
malum haftasonu kpss sınavı var ve biz yönetici kurum olarak sınavı düzenleme telaşı düştü

selam kızlar

ben geldim yine geç kaldım biliyorum ama özür dilerim hepinizden çok yoğundum

dünkü menüm
sabah
1 simit
1 karper
1 açık çay

öğle
3 köfte
1 tabak karısık salata

akşam
4 kaşık yoğurtla yapılmış cacık

2 fincan yeşil çay+ 2,5 lt su+ sınırsız çay

spora gelince
dün sadece yarım saat yürüdüm

kitap
huzur sokağı devam

yadıklarınızı okudum ama internette sorun var sanırım yada benim bilgisayarda hepsi silindi 4/5 sayfa daha okuyamamm malesef vaktim yok ama cevap vermek istediklerime vereyim kısaca
hatırladığım kadarı ile dün akrebin lahmacunun sakıncası olmadığını yazmıştım gerekçesi ile hatta örnek de almayı düşünüyorum da miğdemle uğraştığım için miğdem müsait değil düzelsin evet akşamdan yaptırırım sabah 2 tane yiyebilirim tut ki sabah sucuklu yumurta yedik hatta yiyeceğiniz börekleri sabah öğününe ayırın hatta kavurmaları tabi sağlık sorununuz yoksa ben gibi
öğünlerimi şu prensiple ayırıyorum
1 vitamin genelde salatalarda olur yeşilliği bol limanla yada nar eşkisi ile daha da lezzet ve vitamin yükleyebiliriz
2 protein et peynir süt grubu
3 karbonhidrat ekmek un ve unla yapılan şeyler diyelim kek olur galeta olur makarna bulgur türü kısır falan mesela
tüm öğünlerde bu 3 grubun olmasına dikkat edin kızlar
menülerinizi buna göre ayarlaryın 10 kg vermiş birinin altın sözleri bunlar bu şekilde zayıfladım
5 ay oldu galiba rukgusss kaç ay oldu ikimiz aynı gün başlamıştıkkkk
kızlar ben bugün uzun zamandır giymediğim pantolonumu giyip geldim işe
mutluyummmm
aybiiikkk mine ablanın düğününde 1 kerecik giyebildiğim birdaha da içine olmadığımmm şu etekli gri pantolonum varya onla geldiiimmm kız işe
mutluyum da mutluyummmm :16::16::16:
heryeri oldu azıcık göbek kısmı sıkıyor az ama yavvv ne göbeekk miş ver ver hala da var ha :49::49::49::49:
devammm kızlar direnmeye devammm eriyeceksin diyorum yağlarıma eriyeceksiiiinnnnn :47::47::47:

ben okuduğum kitabı yazmamışım. ben bir tess gerritsen hastasıyım hastane gerilimi , polisiye gerilim bayılırım bunlara. bunları dışında Jean-Christophe Grangé ve maxim chattam'ın tüm kitaplarını okudum.

şuan da da tess gerritsen'ın bıçak sırtı isimli kitabını okuyorum.

2. yeşil çayımı içiyorum...

Son düzenleme:

akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:hadi bakalım kim geçebilir beniii
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar* 1 saat yürüyüş// p.tesi 1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //pazartesi 20*1snavg //
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor//ptesi...1,5 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:

dün çok bitkindim öğleden sonra her ay olduğu gibi bu ayda evsahibimin ısrarı ile çarşıya gitmek zorunda kaldım kira zamanı geldimiydi baya bir arar da kendisi :52::52::52::52:gün şaşırmaz valla :52::52: kadın iyi hoş birtek bu yönü ile canımı sıkıyor evden çıkmayı düşündürdü kaçkere bu hareketleri ile :47::47::47: yine de düşünmüyor değilim ama taşınma telaşından çekiniyorum valla başka bir şey deği :47::47::47:
gitmişken bol bol meyve aldım sebzeleri de cumaya alacam cumaları sebzeler taze gelir
çarşıya gitmek için kızlar taksi tutmak zorundayım baya bir masraflı olduğu için gitmek istemiyorum başka bir sorun olduğu için değil yani
dün akşam
makarna yedim kızlar diyete ihanet ettim ama birşeyler yemeseydim eğer miğdem fena olacaktı
bugün
sabah
simit çay
öğle
bir tabak karpuz iki ince dilim ekmek arası peynir süpppeer oldu
akşam
henüz belirlenmedi

dünyada yankılanan islamiyetin masumiyeti filminin fragmanını izledim googldan yazınca çıkıyor
ağladım hıçkıra hıçkıra ağladım
türkiyede bir zamanlar baş parmaklarını yukarıya kaldırıp birşeyler söyleyenler bugün obamanın tl ricası ile gündem değiştiriyor ki aşırı dindar biri değilim çok gücüme gitti
izlemenizi tavsiye etmem
yarım yamalak bildiğim ingilizce ile bilemediklerimi de gördüklerime yaptığım yorumla izledim
izlemez olsaydım
cinsell ilişkiler mi yok filimde peygamberimi hiç hayal etmediğim şekilde göstermişler olmadığı şekilde
o sadece allahtan korkardı o bilirdi ki sah damarımızdan yakın olan var insanlara da bunu tebliğ için seçildi dünya zevki için yaşamaz tüm malını mülkünü de bu uğurda harcadı lüks içinde yaşamadı fakirlik çekti
kızgınım kızlar
tavsiye etmiyorum izlemeyin sanki onurumla oynanmışcasına
:47::47::47::47::47:
dilimle dinimle ırkımla uğraşmayın :47::47::47::47::47::47:

hoş geldin şekercik:16:
şimdi hemen kendini tanıtıyosun..
düzenli menü ve spor paylaşımı yapıyosun ha birde kitap
ve bol paylaşım
ilk hafta denem süresi
bu süreyi başarılı atlatırsan ikinci hafta takımın daimi üyesisin canikom:34:
Süpersin hemen harekete geçmişsin cok sevindim çok iyi olacak bak görecek akrep hanım bu arada burcumda akreptir.Artık birbirimize vurdukca taş sesi cıkar bu arada verdigini kilolarda gözümden kaçmadı uzun süre ama maşallah hiç pes etmemişsin

o zman hemen kendimi tanıtayım beden eğitimi öğretmeniyim evliyim 15 aydır :) spor olarak jillian michael 30 shred 3. levele başladım aynı zamanda insanity 2. haftadayım. pazar günü isveç diyetini bitirdim 3 kilo verebildim. ama hayatımın sonuna kadar böyle şok diyetler yapamayacağımza karar verip düzenli beslenmeye karar verdim. şimdi yeni bir beslenme programı uyguluyorum.bugun ona başladım.

günlükler bölümünde missdance'ın günlükü ismiyle günlüğüm var. izmirliyim 29 yaşındayım.artık hergün yanıbaşınızdayım :)
hoş gelsin canım sana dünür ben oldum beden hocası dedigin anda aklımı başımdan aldın ben bu gurupda degilim sadece gurupda neslinin baş belasıyım ama kim bilir gaza gelip dayanamaz bir anda girebilirimde.Spor hayatımdı benim dımdı diyorum çünkü artık yürüyemiyorum bile 3 sene step yaptım taybox ve kix box harika şeyler ne stres ne bişey asla zayıflamak için yapmadım ama bunu herkes bilsin ya hayat gibi bişey sitres sinir bişeycik kalmıyor ve zaman sonra farkediyorsunki kendine ayırdıgın tek vakit.tekrardan hoş geldin

tamam canım
siyah seni çok bekledi bugün

eee takımın güzelleri siz nerelerdesiniz bakiiimmmmmmmmmm:47::47::47::47::47::47:
mahsus durdu durdu ben cıktım o geldi o yokmu o

yadıklarınızı okudum ama internette sorun var sanırım yada benim bilgisayarda hepsi silindi 4/5 sayfa daha okuyamamm malesef vaktim yok ama cevap vermek istediklerime vereyim kısaca
hatırladığım kadarı ile dün akrebin lahmacunun sakıncası olmadığını yazmıştım gerekçesi ile hatta örnek de almayı düşünüyorum da miğdemle uğraştığım için miğdem müsait değil düzelsin evet akşamdan yaptırırım sabah 2 tane yiyebilirim tut ki sabah sucuklu yumurta yedik hatta yiyeceğiniz börekleri sabah öğününe ayırın hatta kavurmaları tabi sağlık sorununuz yoksa ben gibi
1 vitamin genelde salatalarda olur yeşilliği bol limanla yada nar eşkisi ile daha da lezzet ve vitamin yükleyebiliriz
3 karbonhidrat ekmek un ve unla yapılan şeyler diyelim kek olur galeta olur makarna bulgur türü kısır falan mesela
menülerinizi buna göre ayarlaryın 10 kg vermiş birinin altın sözleri bunlar bu şekilde zayıfladım
mutluyummmm
aybiiikkk mine ablanın düğününde 1 kerecik giyebildiğim birdaha da içine olmadığımmm şu etekli gri pantolonum varya onla geldiiimmm kız işe
heryeri oldu azıcık göbek kısmı sıkıyor az ama yavvv ne göbeekk miş ver ver hala da var ha :49::49::49::49:
devammm kızlar direnmeye devammm eriyeceksin diyorum yağlarıma eriyeceksiiiinnnnn :47::47::47:
harikasın benimde bir kotum var kilo vermek isteyince o kotu cıkarır gözümün önüne koyarım

ben okuduğum kitabı yazmamışım. ben bir tess gerritsen hastasıyım hastane gerilimi , polisiye gerilim bayılırım bunlara. bunları dışında Jean-Christophe Grangé ve maxim chattam'ın tüm kitaplarını okudum.

şuan da da tess gerritsen'ın bıçak sırtı isimli kitabını okuyorum.

2. yeşil çayımı içiyorum...
kitap okumakmı kutlarım bayılırım ben seni cok sevdim beeee

genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //pazartesi 20*1snavg //
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
sabahtan beri 60 dakkamı yürüdün yuhhhh valla inanmam yemedigine söyleyim ben bunun

güneş miii:44: nerde yaşıyosun canım? İstanbulda şakır şakır yağmur yağıyor.

I live in Antalyaaaaaa:16::16:

herkese merhaba bende geldim takıma artık. peki şimdi ne yapıyoruz?

Hoşgeldin takıma...

o zman hemen kendimi tanıtayım beden eğitimi öğretmeniyim evliyim 15 aydır :) spor olarak jillian michael 30 shred 3. levele başladım aynı zamanda insanity 2. haftadayım. pazar günü isveç diyetini bitirdim 3 kilo verebildim. ama hayatımın sonuna kadar böyle şok diyetler yapamayacağımza karar verip düzenli beslenmeye karar verdim. şimdi yeni bir beslenme programı uyguluyorum.bugun ona başladım.

günlükler bölümünde missdance'ın günlükü ismiyle günlüğüm var. izmirliyim 29 yaşındayım.artık hergün yanıbaşınızdayım :)

spor olarak diye başldığın kısımdan itibaren 2. haftamdayım diye bitirdiğin cümlenin arasında yazdığın kelimelerden hiç bişiiii anlamadım :60: :60:

vallahi ne göbekmiş sendeki de ver ver gitmiyoooorr:27: senin ölçüde o düğünde giydiğin pantolon, ne pantolonmuş beeeeeee, yılllardır içine giremediğin ama atmaya kıyamadığın, ben eskitttim bilem:27:

dünyada yankılanan islamiyetin masumiyeti filminin fragmanını izledim googldan yazınca çıkıyor
ağladım hıçkıra hıçkıra ağladım
türkiyede bir zamanlar baş parmaklarını yukarıya kaldırıp birşeyler söyleyenler bugün obamanın tl ricası ile gündem değiştiriyor ki aşırı dindar biri değilim çok gücüme gitti
izlemenizi tavsiye etmem
yarım yamalak bildiğim ingilizce ile bilemediklerimi de gördüklerime yaptığım yorumla izledim
izlemez olsaydım
cinsell ilişkiler mi yok filimde peygamberimi hiç hayal etmediğim şekilde göstermişler olmadığı şekilde
o sadece allahtan korkardı o bilirdi ki sah damarımızdan yakın olan var insanlara da bunu tebliğ için seçildi dünya zevki için yaşamaz tüm malını mülkünü de bu uğurda harcadı lüks içinde yaşamadı fakirlik çekti
kızgınım kızlar
tavsiye etmiyorum izlemeyin sanki onurumla oynanmışcasına
:47::47::47::47::47:
dilimle dinimle ırkımla uğraşmayın :47::47::47::47::47::47:

izleyipte moralimi bozduğuma, o herife prim kazandırdığıma değmez, film hakkında söylenenler fazla, dinlemesi bile tüylerimi diken diken yapıyor, Biz ne kadar şanslıyız ki müslüman olarak doğmuşuz, Aklı olan bir insan nasıl olur da müslüman olmaz anlam veremiyorum, mucizevi olayları görmüyor mu, ya da yaşamıyor mu?

hosgeldinn hosgeldin sefalar getirdin valla missdance gulum yanliz o dediklerin nedir yenilecek birseymi ben almayayim yeniliyorsaa :52::9:
yeni basladigin diyet turkceyse alalim bizde uygulariz belki kac kilosun bu arada?

meraba kızlar.burası çok yoğunmuş valla 2 gündür.dün uğrayamadım.ilk günün yorgunluğu aybükecim aynen dediğin gibi curcunaydı.bugün daha iyiydi.1.sınıflar benim valla akşama pestilim çıktı.sıranın alt tarafını gösteremeyen çocuklar vardı.bişeyi 10 defa söyletiyorlar.öğretecğiz işte ne yaoalım.

yeni gelenler olmuş.ceylin,neslihan,missdance hoşgeldiniz hepiniz.
kraker allah kolaylık versin canım.
karabiber nerelerde acaba.karabiber bu arada kıskanma seninde olur diyeceğim sadece.bu hızla devam edersen kısa zamanda hedefine ulaşacağına eminim.
hosbulduk hosbulduk sende hosgeldin
mutluyummmm
valla bende direnc hala suruyor ben bile inanamiyorum yani eritecez insallah su yaglarii
Süpersin hemen harekete geçmişsin cok sevindim çok iyi olacak bak görecek akrep hanım bu arada burcumda akreptir.Artık birbirimize vurdukca taş sesi cıkar bu arada verdigini kilolarda gözümden kaçmadı uzun süre ama maşallah hiç pes etmemişsin

hoş gelsin canım sana dünür ben oldum beden hocası dedigin anda aklımı başımdan aldın ben bu gurupda degilim sadece gurupda neslinin baş belasıyım ama kim bilir gaza gelip dayanamaz bir anda girebilirimde.Spor hayatımdı benim dımdı diyorum çünkü artık yürüyemiyorum bile 3 sene step yaptım taybox ve kix box harika şeyler ne stres ne bişey asla zayıflamak için yapmadım ama bunu herkes bilsin ya hayat gibi bişey sitres sinir bişeycik kalmıyor ve zaman sonra farkediyorsunki kendine ayırdıgın tek vakit.tekrardan hoş geldin

mahsus durdu durdu ben cıktım o geldi o yokmu o

harikasın benimde bir kotum var kilo vermek isteyince o kotu cıkarır gözümün önüne koyarım

kitap okumakmı kutlarım bayılırım ben seni cok sevdim beeee

sabahtan beri 60 dakkamı yürüdün yuhhhh valla inanmam yemedigine söyleyim ben bunun
heheee seni bekledim tabi simdi takilmayalim bombaya dedik
bu arada o kotu simdi giyebiliyormusun cok merak ettimde pardon yani sana kilolu demek istemedim yanlis anlamaa

sevgili kaptanim ve takim arkadaslarim
bugunku menu

sabah iki bardak su icine benim fibre powder diye bir sindirimi guclendirii iksirim var onu koydum +cla 500 yardimcilarim yani

oglen salata 2 tane minik sosis
4 tanede patates kizartmasi ama dort tane yani bir catal mi desem

ikindi 2seftali 1 elma

aksam henuz yemedim ama yemegi dusunmuyorum
suanda elimde soda var onu iciyorum

tabi 60 dakika tempolu yuruyus ve gun icinde kosusuturma:)))

baslangic kilo 86.9
hedef kilo :78 (3 aydaki hedef kilom )

en kisa zamandada cizelgem geliyor

yarin yokum simdiden soyleyim toplantim var sabah uzak bir bolgede oyuzden gec geliri diye dusunuyorum ama girebilirsem gelirim

iyi akşamlar canımlar siyah_24 teşekkür ederim :) dediğin gibi spor kendime ayırabildiğim ve tek başıma kalabildiğim tek zaman. akşam yemeğinde barbunya ve bulgur pilavı vardı yanında salata ve yoğurt.

şimdi spor olarak bahsettiğim şeyler öyle koşu gibi birşeyler değil. videodan izleyerek yapılan spor programı şimdi ebru şallı'nın ki gibi dicem yaptığım spora hakaret olcak :) ama teknik olarak o tarzda.

eğer bilmeyenler varsa mutlaka googledan araştırsın evde koşu bandınız yoksa dışarı çıkıp yürüyecek vakitte ayıramıyorsanız ya da spor salonuna gidecek ne vakit ne de para yoksa işte tam size göre spor ihtiyacımız olan tek şey pc ve internet :)

ilk olarak jillian michael 30 day shred bunun youtube ta video örnekleri var

ikinci olarak insanity workout bu biraz daha ileri seviye ama herkes yapabilir. mutlaka araştırıp görmenizi isterim acayip faydalı programlar.

Son düzenleme:
Back
X