Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar...

aybikim çookkk geçmişler olsun... banucum başın sağolsun tekrar hoşgeldin canım... yeni gelen başka arkadaşlarda olmuş onlarda sefa getirmişler...

eveeeettttt kızlar enerji enerji enerji..... tükenmesin enerjiler...

dünkü menüm...

sabah.. 4 incir-bir kupa çay
ara...... 4 krikırak
öğlen... ekşili köfte çorbası patatesli yağsız
ara...... 3 top dondurma
akşam.. 4 hamsi- 3 kaşık soğanlı salata yağsız- 1 dlm k.ekmek
ara...... soda

spor.....1,5 saat yürüyüş
kitap..... safiye sultan 2

dün ne yaptım....
- iş çıkışı asistanla 30 yürüdük
- ev yolunda 3 durak önce indim 3 market 2 mağza gezdim eve kadar yürüdüm 60 dk dan fazla sürdü
- balık bulaşıkları vardı yıkadım... ocakları cifledim... mutfağı ç.suyu ile temizledim koku gitsin diye...
- 1 sepet ütüyü bitirdim
- anneme masaj yaptım (merdivenlerden düşmüş bileği incindi biraz)
- babama anneme çamaşırlar çoraplar almıştım onları sudan geçirip astım
- 2 saat kendime vakit ayırdım...( saç telimden-parmak uçlerıma kadar ne zamandır bakmıyorum ayol kendime)
.manikür-pedikür(papatya suyu ile) - vücut temizliği-ballı yüz maskem -aspirinli bacak maskem- uzuuuun bir banyo kabak lifi ve lavanta sabunuyla oooh.. sonra nemlendirici yüz kremi..yasemin yağıyla üst beden boyun kollar...buğday yağıyla bacaklara masaj... oooohhh mis mis saçlar düzleştirildi.. rahatlandı uyundu...

benim çalıştığım firma tektil ağarlıklı reklam ve promosyon şirketi.. atölyelerimiz var ve aklınıza gelebilecek her türlü tekstil ürününün üretimini yapabiliyoruz.. aldığım tüm tekstil ürününün nasıl dikildiğini bildiğimden yıkamadan ütülemeden hiç bir şeyi üstüme giymem ve giydirmem... dikkatinizi çekiyorum arkadaşlar sakın sizde giymeyin giydirmeyin...

çok sağolun arkadaşlar.
bir insan bu kadar mı güzel motive edilir,yüzümde güller açtırdınız,allah razı olsun.
insanın istediği iki güzel kelam,gerisi teferruat.
bu gün sabaha 3 bardak su ve ihmal ettiğim meyveli müslim ile başladım..spor konusunda da evde mi yapsam salona mı devam etsem ikilemindeyim.
evde ufaklık çok ayak bağı oluyor sağolsun.bir çocuk iki dakika oturmaz mı diye söylenerek iş yaptım bugün.sanırım evde spor bir hayal..
banucum kaç kilosun..kızlar benim rakibenin birisi de banuydu..öyle gıcıktıki her hafta azar azar vererekten yanımdan geçiiip gitti:47:
ticker yapacağım,yarın sabahı bekliyorum,tartıyla küsüz bu ara,hiç görüşesimiz yoooookkk..:37::37:
merakla bekliyorum canımm:39:
ahh kizlar cok yorgunum dunden beri hisim cikti buraya da gelemedim kusura bakmayin ogleden sonra tek tek gecmsiis okuyup donecegim size
beniùm yemek yememi isteyen bayanlar
da gelmiyorum diye sevinmesin yiyorum sanmasin cunku gayet iyi gidiyorum arada azda olsa kacamak olsada :))

ahahahahahaaha:52: kaçamak kısmısı çok güzeldi..bereketli olsun bacımmm:60:

selam kızlar...

aybikim çookkk geçmişler olsun... banucum başın sağolsun tekrar hoşgeldin canım... yeni gelen başka arkadaşlarda olmuş onlarda sefa getirmişler...

dünkü menüm...

ara...... 4 krikırak
ara...... 3 top dondurma
ara...... soda

dün ne yaptım....
- ev yolunda 3 durak önce indim 3 market 2 mağza gezdim eve kadar yürüdüm 60 dk dan fazla sürdü
- balık bulaşıkları vardı yıkadım... ocakları cifledim... mutfağı ç.suyu ile temizledim koku gitsin diye...
- 1 sepet ütüyü bitirdim
- 2 saat kendime vakit ayırdım...( saç telimden-parmak uçlerıma kadar ne zamandır bakmıyorum ayol kendime)
.manikür-pedikür(papatya suyu ile) - vücut temizliği-ballı yüz maskem -aspirinli bacak maskem- uzuuuun bir banyo kabak lifi ve lavanta sabunuyla oooh.. sonra nemlendirici yüz kremi..yasemin yağıyla üst beden boyun kollar...buğday yağıyla bacaklara masaj... oooohhh mis mis saçlar düzleştirildi.. rahatlandı uyundu...

benim çalıştığım firma tektil ağarlıklı reklam ve promosyon şirketi.. atölyelerimiz var ve aklınıza gelebilecek her türlü tekstil ürününün üretimini yapabiliyoruz.. aldığım tüm tekstil ürününün nasıl dikildiğini bildiğimden yıkamadan ütülemeden hiç bir şeyi üstüme giymem ve giydirmem... dikkatinizi çekiyorum arkadaşlar sakın sizde giymeyin giydirmeyin...

aaa kesinlikle yıkanacak bundan sonra şekercim...
ve yine süpersin:nazar:

dün ne yedim

kahvaltı
1 simit,zeytin,örgü peyniri,çay

öğle
canım hiç bişey istemedi:50: 1 sade soda,küçük salkım siyah antep üzümü

su:3,5 litre
spor:sadece 50 dk yürüyüş

dün hem yoğundum hem ishal ve midemde fena bulanıyodu..sabah sonrası bişey yiyemedim..akşam evde yemek yerlerken bizimkiler acıcık ekmek kopardım canım onu çekti sadece..karnımın ağrısına çözüm olur belki dedim..sadece bir parçacık ekmek..
kızımda rahatsızlandı dün boğazım anne dedi..akşam yatırırken vicks sürdüm heryerine boğazına..üstünü örttüm yanınada ben uzandım bende bitmiştim resmen çok halsizdim çok yoda yorgun..öyle sızmışım..sabah kendi yatağımda kalktım:53: nasıl geçtim hatırlayamıyorum..sanırım benimki kaldırdı ama nasıl kötüysem hiç hatırlayamıyorum yaa..sabah namaz alarmı ile uyandım kalktım namaz kıldım böyle bitkinlik vardı hala tekrar yattım sabah 7:30 da zor kalktım..hazırlan çık kızım yine boğazım deyince dr. a götürdüm işe geçmeden..ilaçlarını aldım eczaneden sonra işe yoğunluğun içine girdim yine hamdolsun:31:

geçmiş olsun prensese bir başladı mı zaten gerisi geliyor aman dikkat et ekrebim havalarda biraz değişyor ondan cancağızım.

selam kızlar...

dünkü menüm...

ara...... 4 krikırak
ara...... 3 top dondurma
ara...... soda

dün ne yaptım....
- 1 sepet ütüyü bitirdim

ellerine sağlık tatlım ve asla asla ne giyerim ne de giydiririm. bu da bana annemden kalma alışkanlık. :))) senin hatırlattığında iyi oldu.

dün ne yedim

kahvaltı
1 simit,zeytin,örgü peyniri,çay

öğle
canım hiç bişey istemedi:50: 1 sade soda,küçük salkım siyah antep üzümü

su:3,5 litre
spor:sadece 50 dk yürüyüş

dün hem yoğundum hem ishal ve midemde fena bulanıyodu..sabah sonrası bişey yiyemedim..akşam evde yemek yerlerken bizimkiler acıcık ekmek kopardım canım onu çekti sadece..karnımın ağrısına çözüm olur belki dedim..sadece bir parçacık ekmek..
kızımda rahatsızlandı dün boğazım anne dedi..akşam yatırırken vicks sürdüm heryerine boğazına..üstünü örttüm yanınada ben uzandım bende bitmiştim resmen çok halsizdim çok yoda yorgun..öyle sızmışım..sabah kendi yatağımda kalktım:53: nasıl geçtim hatırlayamıyorum..sanırım benimki kaldırdı ama nasıl kötüysem hiç hatırlayamıyorum yaa..sabah namaz alarmı ile uyandım kalktım namaz kıldım böyle bitkinlik vardı hala tekrar yattım sabah 7:30 da zor kalktım..hazırlan çık kızım yine boğazım deyince dr. a götürdüm işe geçmeden..ilaçlarını aldım eczaneden sonra işe yoğunluğun içine girdim yine hamdolsun:31:

of ki ne of,artık okullar açıldı,hastalıklar eksik olmaz kuzulardan..geçmiş olsun ikinize de güzeller..

geçmiş olsun akrebim kaptanım...şeker kızınada sanada.... ayol nazaramı geldin sen gene yoksam.... :nazar: :nazar:

ayy bilmiyorumki şekercik..bugünde bir başağrısı var..az önce küçük parça güllaç yedim sanki hafifledi ama tuhafım yaa garip ve tuhaf üstümde acaip ağırlık var yavaş çekimde hareket edesim var o kadar yani..

merhaba kızlar
sayfalar akmış gitmiş :nazar:
ben sözde bugün dinlenecektim oglum koltuga çayı deviriverdi hadi onu yıkayım derken bütün koltuk takımını yıkadım halıları çırp derken daha yeni bitti dinlenmek hayal oldu:37:
ama bugün yediklerime çok dikkat ettim inşallah hep böyle devam ederr

selam kızlar...

dünkü menüm...

ara...... 4 krikırak
ara...... 3 top dondurma
ara...... soda

dün ne yaptım....
- 1 sepet ütüyü bitirdim

sağol arzucum..
annene geçmiş olsun..
bakımına da bayıldım,arada 10.000 km bakımı yaptırmak gerek..:27::27:
tam da bu sabah büyük kızıma battaniye almayı düşünüyordum[ev battaniye kaynıyor ama çizgi film karakterlisi lazımmış:37:] bir de temizlemeye vermesi var diyordum.ben de alınan herşeyi yıkarım,ayakkabı bile alsam içlerini silerim biri denemiştir falan diye..

dortledim canim kizim oldu 3 kiz 1 oglum var simdi:16:bebegimin ismi nihal 6 aylik:emir_bebek: tombalak birsey cok tatli yeni yeni surunmeye basladi buyukler okula gidiyor 2 kucukle kaliyorum.senin kizlar nasil...
maşallah,yerim ben onu yerim.özledim bile bebek kokusunu,üstelik kızım hala bebek kokuyorken..
benim de büyük 4. sınıfa başladı,küçük 2 yaşını bitirdi haziranda.onlar oyalıyor beni..
merhaba kızlar
sayfalar akmış gitmiş :nazar:
ben sözde bugün dinlenecektim oglum koltuga çayı deviriverdi hadi onu yıkayım derken bütün koltuk takımını yıkadım halıları çırp derken daha yeni bitti dinlenmek hayal oldu:37:
ama bugün yediklerime çok dikkat ettim inşallah hep böyle devam ederr

aman bacılar yine buluştuk,boğazını tutamayanlar olaraktan.bak turab uğruyor mu hiç..
bu arada selam söyleyin benden,çalışıyor galiba...

banucum kaç kilosun..kızlar benim rakibenin birisi de banuydu..öyle gıcıktıki her hafta azar azar vererekten yanımdan geçiiip gitti:47:

merakla bekliyorum canımm:39:

ahahahahahaaha:52: kaçamak kısmısı çok güzeldi..bereketli olsun bacımmm:60:

gıcık haaaa.intikam intikam...:4::4::4:
bu arada ablası banu ya gıcık demeyi öğretmiş,dün yat bakalım artık diyorum,bana gıcık anne diyor cadı..:53::53::53:

Son düzenleme:
arkadaşlar genellikle yakın kiloloları guruplandırdım boylarıda dengelemek çok zor. gurplardaki üyelerinde kiloları arasında genellikle 1 kg fark var eğer sizin farklı bir öneriniz veya rakip olarak seçmek istediğiniz farklı bir kişi olursa ona göre düzenlene bilir.benimki sadece öneri.siznde fikirlerinizi bekliyorum...

gurup1

esea..............163cm-60.0kg
merilcan.........168cm-60.8kg
tarikim...........155cm-61.0kg

gurup2
ayshe85.........162cm-63kg
martı..............172cm-64.0kg

gurup3
bugdaysarısı...168cm-66.0kg
SİNEJAN.........177cm-67.0 kg

gurup4
ececix.............173cm-69.0kg
Kocaeli ...........178cm-70.0kg

gurup5
ogretmen3891..175cm-71.5kg
husel.............168cm-72.0kg

gurup6

SunLight..........162cm-74.0kg
aydasu...........167cm-76.0kg

gurup7
yagmurtasi.....162cm-78.5kg
singing kettle..163cm-79.0 kg
silviya............160cm -80.0kg

ogretmen83 156cm-59.5kg

çok kötü bir gündü benim için, sabah küçük boyutlu ama maddi hasarı fazlaca olan bir kaza yaptım:55::55::55: sabah çok moralim bozuktu, arabanın eğri yerlerini düzeltiverdim ama bu ilk kazam olunca resmen elim ayağım boşaldı, tabi benim tek derdim eşime ne diyeceğim korkusuydu, araba umrumda bile değildi. bugün okula gittim gitmesine amaaaaaaaa gel gelelim bugün akşam olmasın,eşimle karşılaşmayalım diye diye bitirdim günü:37: nihayetinde kazayı eşim üstlenmiş, polis çağrılmış, hastaneye gidilmiş, alkol muayenesi yapılmış, karakola gidilip ifade verilmiş vs. vs. derken eşim o kadar yorgundu ki, bana kızmaya vakit bulamadı adamcağız , kızmaya bir üşendi bir üşendi kocacım:9::9::9: bütün günü kendime zehir etmekle kaldım, eşim bensiz asla çıkma bir daha dedi o kadar:ssz::ssz:
Allah a çok şükür ki, kızım da arabadaydı, ona ve bana birşey olmadı ya, Allah daha başkasını göstermesin inşallah...
çok geçmiş oolsun canımm :16::16:
rabbim birdaha yaşatmasın
ama korkupta vaz geçme sakın benim gibi sonra birdaha süremiyorsun

günaydın herkesee, zabahın köründe yine işteyiz :16:

kitap 1: Kuranı kerim Türkçe meali-2 cüz okudum dün.
kitap 2: mümin sekman-herşey seninle başlar

ooooo :nazar::nazar::nazar: her eve lazım senden 1 tane valla böyle kızım olsun sırtım yere gelmez benim kız daha küçük ama çok dagınık :4::4::4:
canım kuranın mealinimi okuyorsun

artık aktif olarak takımda olmayı çok istiyorum.
kilolar aldı başını gidiyor,motivasyonum çok düşük,ama bir yerden başlamam lazım.
hayat yenildiğin yerden tekrar başlamak demek.zaman sürekli akıyor,yetişemezsek gerisinde kalıyoruz..
bu hafta ilk adımlarımı attım hayata.yeni kitaplar aldım,bir kaç kurs için incelemelerim devam ediyor,çocuklarıma daha fazla yoğunlaştım,kendime acımakla bir yere varamayacağım gerçeğiyle yüzleştim.ya nasip...
sen çok güçlübir kadınsın toparlanırsın canım hele bu takımla dahada çabuk
kızlarını öp benim için :16::16:

günaaayyydııınnnnn:16::16

dün giremememin nedeni anlaşılmıştır umarım sinir aybiiikkk :47: üstelik kızımda arabadayken olmuş :47: çok şükür ikisindede birşey yok olur öyle şeyler diyorum insanın başına herşey gelebilir verilmiş sadakamız varmış. yolda doğru düzgün giderken sarhoş sorumsuz birisi gelir yandan sürtürür basar gider değilmi en iyi şöför olsan da sonuçta olabilir
araba sürmeyi öğrenmişken bırakmıyacaksın değil mi aybikkk devammmm değilmiiii
çok haklısın benim hocamda derdi kendinden korkma diger şöförlerden kork

akrepçim takıma yeni arkadaşlar almışsın ,hayırlı olsun

hepsine toptan HOŞGELDİNİZZZ....diyorum :3::3:

müsait olduğum bir zaman geçmişi okuyup sizi tanımak istiyorum:16:
teşekkürler canım

birde bişey sormak istiyorum

çocuklarınız için ,onlar dışarıya çıkarken,okula giderken onlar için bildiğiniz , okuduğunuz dualar varsa paylaşırmısınız

ben felek-nas ve ayetel-kürsiyi okuyorum

benim ablamın komşusunun şiir gibi okuduğu bi dua vardı
önünde araknda melekler olsun
ayetel kürsiler seni korusun gibi bişey ,daha uzundu ,yıllar önce söyemişti bana kızım ilkokula yeni başladığında daha unuttum ama

sizler neler yapıyosunuz okuyosunuz
canım ben sabah kalkarım agzımda ayetel kürsi alışkanlık olmuş yatana kadar okurum rabbim cümlemizi kaza belalardan korusun

dortledim canim kizim oldu 3 kiz 1 oglum var simdi:16:bebegimin ismi nihal 6 aylik:emir_bebek: tombalak birsey cok tatli yeni yeni surunmeye basladi buyukler okula gidiyor 2 kucukle kaliyorum.senin kizlar nasil...
kız ne tatlısı bal bal ben böylebir bebek görmedim hayatımda anlatırken bile burnum sızlıyo gözlerim doluyooo teyzesinin kuzusu yegen çok tatlı oluyorrrmuş benimkiler büyüyünce anladımm

gıcık haaaa.intikam intikam...:4::4::4:
bu arada ablası banu ya gıcık demeyi öğretmiş,dün yat bakalım artık diyorum,bana gıcık anne diyor cadı..:53::53::53:
:60: yer onu teyzesi..teyzesinin yerine dermişteee:60:
ben de katilmak istyrm- 1.56 kilo 59.5
ogretmen83 156cm-59.5kg

tatlım ilk sayfalardan alıntı yapmışsın sanırım şaşırdım bir an görünce..
takımda paylaşım yapabilirsin tabi tatlım..tanıt kendini ve bizi takip et

akrepcim çook çok geçmiş olsun C vitamini al istersen supradyn iyi gelebilir sana.

banu arkadaşımızın bir yakını ölmüş galiba, yazılanlardan anladıgım kadarıyla başınız saolsun, takdiri ilahi işte, hepimiz bir gün toprağa dönecegiz....

arkadaşlar bir sorunum var ve hepimiz bu konuda birer uzman olduğumuz için en iyisi burda size sormaya karar verdim :21:

dijital tartımız bozuldu ( evde babam gibi heybetli bir adam ve benim gibi bir şişiko varken 2-3 sene çok bile dayandı garibim) hele de babam hergün hergün az işkenceler etmedi kendisine:)

lafın kısası memnun kaldığınız, önerebileceğiniz dijital tartınız varsa marka ve model söyleyebilir misiniz?

Son düzenleme:
maşallah,yerim ben onu yerim.özledim bile bebek kokusunu,üstelik kızım hala bebek kokuyorken..
benim de büyük 4. sınıfa başladı,küçük 2 yaşını bitirdi haziranda.onlar oyalıyor beni..

aman bacılar yine buluştuk,boğazını tutamayanlar olaraktan.bak turab uğruyor mu hiç..
bu arada selam söyleyin benden,çalışıyor galiba...

evett buluşmayı hep isterdimde kilo almış olarak degil ama maalesef bende bu bogaz varken zor :37:

tugrabada söyledim takımda oldugumuzu evini taşıdı net daha yeni baglandı ugrar mutlaka bu sene çalışmıyor sınavlara hazırlanıyor

dur ben unu bir arayımda takıma gelsin :4:

arkadaşlar bir sorunum var ve hepimiz bu konuda birer uzman olduğumuz için en iyisi burda size sormaya karar verdim :21:

dijital tartımız bozuldu ( evde babam gibi heybetli bir adam ve benim gibi bir şişiko varken 2-3 sene çok bile dayandı garibim) hele de babam hergün hergün az işkenceler etmedi kendisine:)

lafın kısası memnun kaldığınız, önerebileceğiniz dijital tartınız varsa marka ve model söyleyebilir misiniz?

benimki bluhavs 3 senedir kullanıyorum 2 kere pilini degiştirdim memnunum ama yinede tefali tavsiye ederim

ayy bilmiyorumki şekercik..bugünde bir başağrısı var..az önce küçük parça güllaç yedim sanki hafifledi ama tuhafım yaa garip ve tuhaf üstümde acaip ağırlık var yavaş çekimde hareket edesim var o kadar yani..[/QUO

güllaç hafifletti diyosan belki şeker direncindendir kuşum.. tatlısız kaldığım zaman bende bir kaç hafta olması lazım şeker direncim düşüyor tatlı ihtiyacımı anlamıyorum bazen ağırlık oluyor üstümde baş enseden başlıyor ağrımaya ama tansiyon yüksekse de aynı belirtiler oluyor... dikkatli ol tatlım...

Back
X