selam kızlar...
aybikim çookkk geçmişler olsun... banucum başın sağolsun tekrar hoşgeldin canım... yeni gelen başka arkadaşlarda olmuş onlarda sefa getirmişler...
eveeeettttt kızlar enerji enerji enerji..... tükenmesin enerjiler...
dünkü menüm...
sabah.. 4 incir-bir kupa çay
ara...... 4 krikırak
öğlen... ekşili köfte çorbası patatesli yağsız
ara...... 3 top dondurma
akşam.. 4 hamsi- 3 kaşık soğanlı salata yağsız- 1 dlm k.ekmek
ara...... soda
spor.....1,5 saat yürüyüş
kitap..... safiye sultan 2
dün ne yaptım....
- iş çıkışı asistanla 30 yürüdük
- ev yolunda 3 durak önce indim 3 market 2 mağza gezdim eve kadar yürüdüm 60 dk dan fazla sürdü
- balık bulaşıkları vardı yıkadım... ocakları cifledim... mutfağı ç.suyu ile temizledim koku gitsin diye...
- 1 sepet ütüyü bitirdim
- anneme masaj yaptım (merdivenlerden düşmüş bileği incindi biraz)
- babama anneme çamaşırlar çoraplar almıştım onları sudan geçirip astım
- 2 saat kendime vakit ayırdım...( saç telimden-parmak uçlerıma kadar ne zamandır bakmıyorum ayol kendime)
.manikür-pedikür(papatya suyu ile) - vücut temizliği-ballı yüz maskem -aspirinli bacak maskem- uzuuuun bir banyo kabak lifi ve lavanta sabunuyla oooh.. sonra nemlendirici yüz kremi..yasemin yağıyla üst beden boyun kollar...buğday yağıyla bacaklara masaj... oooohhh mis mis saçlar düzleştirildi.. rahatlandı uyundu...
benim çalıştığım firma tektil ağarlıklı reklam ve promosyon şirketi.. atölyelerimiz var ve aklınıza gelebilecek her türlü tekstil ürününün üretimini yapabiliyoruz.. aldığım tüm tekstil ürününün nasıl dikildiğini bildiğimden yıkamadan ütülemeden hiç bir şeyi üstüme giymem ve giydirmem... dikkatinizi çekiyorum arkadaşlar sakın sizde giymeyin giydirmeyin...
aybikim çookkk geçmişler olsun... banucum başın sağolsun tekrar hoşgeldin canım... yeni gelen başka arkadaşlarda olmuş onlarda sefa getirmişler...
eveeeettttt kızlar enerji enerji enerji..... tükenmesin enerjiler...
dünkü menüm...
sabah.. 4 incir-bir kupa çay
ara...... 4 krikırak
öğlen... ekşili köfte çorbası patatesli yağsız
ara...... 3 top dondurma
akşam.. 4 hamsi- 3 kaşık soğanlı salata yağsız- 1 dlm k.ekmek
ara...... soda
spor.....1,5 saat yürüyüş
kitap..... safiye sultan 2
dün ne yaptım....
- iş çıkışı asistanla 30 yürüdük
- ev yolunda 3 durak önce indim 3 market 2 mağza gezdim eve kadar yürüdüm 60 dk dan fazla sürdü
- balık bulaşıkları vardı yıkadım... ocakları cifledim... mutfağı ç.suyu ile temizledim koku gitsin diye...
- 1 sepet ütüyü bitirdim
- anneme masaj yaptım (merdivenlerden düşmüş bileği incindi biraz)
- babama anneme çamaşırlar çoraplar almıştım onları sudan geçirip astım
- 2 saat kendime vakit ayırdım...( saç telimden-parmak uçlerıma kadar ne zamandır bakmıyorum ayol kendime)
.manikür-pedikür(papatya suyu ile) - vücut temizliği-ballı yüz maskem -aspirinli bacak maskem- uzuuuun bir banyo kabak lifi ve lavanta sabunuyla oooh.. sonra nemlendirici yüz kremi..yasemin yağıyla üst beden boyun kollar...buğday yağıyla bacaklara masaj... oooohhh mis mis saçlar düzleştirildi.. rahatlandı uyundu...
benim çalıştığım firma tektil ağarlıklı reklam ve promosyon şirketi.. atölyelerimiz var ve aklınıza gelebilecek her türlü tekstil ürününün üretimini yapabiliyoruz.. aldığım tüm tekstil ürününün nasıl dikildiğini bildiğimden yıkamadan ütülemeden hiç bir şeyi üstüme giymem ve giydirmem... dikkatinizi çekiyorum arkadaşlar sakın sizde giymeyin giydirmeyin...