Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam ben geldim :27: bakalım morallaer nassssı dedim sabah benden kötümsü bana göre süper haberi duyanların morarmış kızarnmış bozarmış halleri devam ediyor mu yoksam kendilerine geldiler mi bir yoklama yapiim dedim klo vermek iyi bir şey ama işte klo veremez diyenlere inat kilo vermek çok daha iyi bişreyyyyyyyyy:60:

Vallaha iyi yaptin guzel yaptin o akrepin surati yere dustuya bana gulmeye vakti kalmadi sizin verdiginiz kilolardan hahaytt
helal olsun kim tutar seni yola devam

ay bende arabasizim acaba banada yararmi ?

AYY KIZ SAHI NERDEN CIKTI O BIBER DOLMASI BENDE ANLAMADIM YEMESEMIYDIM ANAM DUR ACIKMISTIM SU 100 GR MI SABAH VERIMDE KILO ALMIS OLMAYAYIM DIYE SIMDI BIRAZDAN YIYECEM SONRA YEMIYECEM AKSAMI YASAKLADIM BUGUN KENDIME
((((( Alıntı genic kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
allahım ya 2 biber dolması diyor kız neslihan yeme yeme yeme yeme yemeeeeeeee yeme de ver ve spor yap hadi illaki birşey yiyeceksin bir bardak ayran iç güzelim biber dolması nerden çıktı.))))
aysss karnım agrıdı gülmekden harikasın genic.Kız ben buna senelerdir diyorum ama nerede anlamıyor hatun .Sen hele sor o 2 biber dolmasından başka neler yemiş.Ye yavrum ye afiyet bal şeker olsun bu hafta cumaya kadar elimde çok koz var ama sonraki haftayada şimdiden hazırlık olsun.:33::33::33::33::33:Bak akrep sattı seni hemen benim safa geçmek istiyor Yemezlerrrrrrrrrrrrrrrrr:33::33::33::33::33:

aklıma takıldı 2 haftada siyah ki özensiz davranarak 5 kg nasıl verdi çözemedim beni ilgilendirmez kişisel tercih ama arkadaşım şayet diğer arkadaşlar bilir tanıdığım genç bir kız hap kullandı 2 haftada 6 kg verdi hapın ismini hiç sormayın söylemem çünkü karşıyım öyle şeylere acaba sendemi öyle yaptın diye aklıma takılmıyor değil bu arada o kız 3. hafta hastahanelik oldu dr kızmışlar intihar bu demişler kalp kanı normalden 2,5 kat daha fazla pompalıyormuş diğer organlar daha çok çalışıyormuş genç olduğu için önemli bir problem yaşamadı ama orta yaşlarda kalp krizi felç ani ölüm gibi durumlar ortaya çıkabiliyormuş bunun için karşıyım ilaca tavsiye etmem bende verdim 4 ayda verdim ama sağlıkla verdim en büyük servetim o benim hiç kimseye ya da hiç bir şeye değişmem :16::16:

yok kiz o hap kullanmaz bir l canitili vardi onun onuda spor yaparken alirdi ama simdi sagolsun onun meto felaket birsey yemeyi kesmesiyel kilolari hooop atiyor yani bana kafayi yediriyor bu kiz anliyacaginn

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, okulun klavyesi bozuk yaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :84: :84:virgül atıp duruyor kendi kendine :60: :60:

yazımın arasına virgüller girerse istmesiz oluyor kızlar klavye hatası :111:

teknik imkansızlıklar nedeniyle kendini savunamıyor bile garibim :60:
ben güveniyorum ona haftaya da versin bir 700 gr da siz de görüüüünnnnn :33::33::33::33:
çatla akreppp çatllllaaaaa :55::35::34::33::32:

((((( Alıntı genic kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
allahım ya 2 biber dolması diyor kız neslihan yeme yeme yeme yeme yemeeeeeeee yeme de ver ve spor yap hadi illaki birşey yiyeceksin bir bardak ayran iç güzelim biber dolması nerden çıktı.))))
aysss karnım agrıdı gülmekden harikasın genic.Kız ben buna senelerdir diyorum ama nerede anlamıyor hatun .Sen hele sor o 2 biber dolmasından başka neler yemiş.Ye yavrum ye afiyet bal şeker olsun bu hafta cumaya kadar elimde çok koz var ama sonraki haftayada şimdiden hazırlık olsun.:33::33::33::33::33:Bak akrep sattı seni hemen benim safa geçmek istiyor Yemezlerrrrrrrrrrrrrrrrr:33::33::33::33::33:

oglum bak gittt sana asabim bozuk zaten cekil gozumun onunden verdigin kilo geliyor aklima
iki bardakta kola ictim soguk ustune :52:

ay bende arabasizim acaba banada yararmi ?

AYY KIZ SAHI NERDEN CIKTI O BIBER DOLMASI BENDE ANLAMADIM YEMESEMIYDIM ANAM DUR ACIKMISTIM SU 100 GR MI SABAH VERIMDE KILO ALMIS OLMAYAYIM DIYE SIMDI BIRAZDAN YIYECEM SONRA YEMIYECEM AKSAMI YASAKLADIM BUGUN KENDIME

böööönnn sabah olmaz sana nesli 3. günde miğdem yeni alıştı bu duruma su iç boooll boooll su içççç yeme sakın yeeeemmmeeeeeee

oglum bak gittt sana asabim bozuk zaten cekil gozumun onunden verdigin kilo geliyor aklima
iki bardakta kola ictim soguk ustune :52:

yuhhhhhh kolamııı:53::53::53::53: sen ciddi degilsin degilmi .Aysss öldürecek bu kadın beni nen hadi digerlerini aclıga dayanamadım yedin kolayı ne halta içtin onun dayanamayacak neyi var aysssssssssssssssss tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:47::47::47::47::47:

ne çatlicam beyaaa:3:

ahahahaha:60: sorma sen o kaa kilo ver eksi de kal :60:

ben de spor yaparken alıyorum l-carnitine ama işte düzenli spor yapabilsem..ancak benimkinin akşam vardiyalarında boş olabilirsem yapıyorum sporu..
neyse canım sen sakin ol hem senle ben niye karşı karşıyayızki biz yanyanaydık demi:27 nesliye karşıydık gel canım gel biz nesliyi korkutalım her zamanki gibi:29:

bana bakin gacilar gelmeyeyim oraya beraber olacaklarmis alayiniz gelsin ulan gorursunuz sizzz :32:

heheheeee gercek bu hafta sen o kadar kilo verdi eksiyle girdi cok komikk coook
sabahta bayagi uzulmustum neyse liste ortaya cikinca hosuma gitti :9:

ahanda sataşma var .33: haticeye değil neticeye bakalım efem:33: zatii ben zor kilo veriyorum geçen haftada vermişim demekki ki 700 gr gitmiş işteeeeeee
,

ayyy akrebim uğruyorum ben uğruyorum da sen görmüyorsun bebeeeeeeeemm haftay,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, okulun klavyesi bozuk yaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :84: :84:virgül atıp duruyor kendi kendine :60: :60:

yazımın arasına virgüller girerse istmesiz oluyor kızlar klavye hatası :111:
bende diyorum bu kız kötü bişiimi yazıyor ne demek bu kaa virgül:60:
Nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız sakın faceden yazma diyet yaptıgımı valla duyarlarsa öldürürler beni duydunmu kıskanç şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:20::20::20::20:
face adresini alayım efem özeldennn:21:
teknik imkansızlıklar nedeniyle kendini savunamıyor bile garibim :60:
ben güveniyorum ona haftaya da versin bir 700 gr da siz de görüüüünnnnn :33::33::33::33:
çatla akreppp çatllllaaaaa :55::35::34::33::32:
:60: ayyy güleyimde boşa gitmesin..aybikk haftaya 100 g bile veremez bikeremm:60:
ben ona bir göz attım sonuclar harika ama dedigim gibi bir şeye baglı kalamam ben tabiyatıma aykırı ama baya iyi gözüküyor araştımadım degil :9::9::9::9:

l -carnitini ben ya stepde alırdım ya box da nun harici kulanmam cünkü çok efor harcıyacaksınki onun faydası olsun yoksa yürüyüş felan hak getire kullanmam
Bu arada tüm gurup yanımda bir nesli ile seni karşıma aldım öle yanımda ayaklarına yatma boşuna 2 gün önce öyle düşünmüyordun hadi anam hadi başka kapıya neslide sende bittiniz :41::41::41::41::41:

bende cardio çalışıyorum öyle böyle değil yani acaip efor 15. dkda su gibi oluyorum

ahahahhahahahaha nesli yi bilmem ama beni bitiremezsin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:33::33::33:
hadi bakalım haftaya kim birinci olucak bu haftanın sondan ikincisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:60::60::33:

Son düzenleme:
böööönnn sabah olmaz sana nesli 3. günde miğdem yeni alıştı bu duruma su iç boooll boooll su içççç yeme sakın yeeeemmmeeeeeee
boon vallaha bende boon oldum ya hic deme iki dolma yedim ele gune rezil olduumm yemiyecem kiz essah bak su gacilar beni iyice delirttiii
çok hoşsunuz yaa bayılıyorum atışmalarınıza

sen dur daha atisma gormedin bakma ben kilo vermedim diye altta kaliyom hele vermeye baslayim bu bana laf soyleyenleri birda goremessin bile :1:

yuhhhhhh kolamııı:53::53::53::53: sen ciddi degilsin degilmi .Aysss öldürecek bu kadın beni nen hadi digerlerini aclıga dayanamadım yedin kolayı ne halta içtin onun dayanamayacak neyi var aysssssssssssssssss tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:47::47::47::47::47:
ne var be istim iste hemde sana faceden mesaj atarken bir elimdede kola vardii hahaaaa tutmayin siyahi kizlarrrrrr

:60: ayyy güleyimde boşa gitmesin..aybikk haftaya 100 g bile veremez bikeremm:60:

bende cardio çalışıyorum öyle böyle değil yani acaip efor 15. dkda su gibi oluyorum

ahahahhahahahaha nesli yi bilmem ama beni bitiremezsin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:33::33::33:
hadi bakalım haftaya kim birinci olucak bu haftanın sondan ikincisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:60::60::33:
kiz seni onerdim ben siyaha onuda sana onerdim gormedinmi

kim kimi bitiremiyormus ya allahim duy sesimi yaa su gacilarin dilene dusurme beni metom bir alismaya baslasin ben gorurum kim kimi bitiryor

Didim oğlum anan acından ölüyor kap gel 2 lahmacun(söylemesi ayıptır sabah kahvaltıyla duruyordum :33::33::33: yarım yumurta biraz çökelek 2 dilim ince ekmek .ekmeginize yag sürülmesin onuda bu satte kadar yaya yedim))Kapmış gelmiş anasının aslanı yidimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yidim tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama dedim anacık (Çaktırmamam gerekli)Ben bişeyler atıştırdım sen gelene kadar al birini sen ye birini ben yiyim :21::21::21::21: ohhhhhh valla misdi ne zamandır böyle güzel bir lahmacun yememiştim missssssssssss missssssssss o kola içenlere duyrulur 2 tane lahmacun yemişler haberleri yok :1::1::1::1:

aybik eger bu kadar lafa sen haftaya kilo vermem bak ben nedcem seni :47::47::47:

boon vallaha bende boon oldum ya hic deme iki dolma yedim ele gune rezil olduumm yemiyecem kiz essah bak su gacilar beni iyice delirttiii

sen dur daha atisma gormedin bakma ben kilo vermedim diye altta kaliyom hele vermeye baslayim bu bana laf soyleyenleri birda goremessin bile :1:
evet haklısın artık guruba gelmeye yüzün olamayacagı için göremeyecegiz bu kesin :33::33::33::33:

ne var be istim iste hemde sana faceden mesaj atarken bir elimdede kola vardii hahaaaa tutmayin siyahi kizlarrrrrr

kim kimi bitiremiyormus ya allahim duy sesimi yaa su gacilarin dilene dusurme beni metom bir alismaya baslasin ben gorurum kim kimi bitiryor
Allah canını almasın o kadarda yazdım kalkmış diyor elimde kola vardı olm o yazdıklarımıdamı okumadın bırakasın o kayı yuhhhhhhhhhh yaneee sana :47::47::47:

kizz genic sus kizz suna gaz verme aaaaa ne birincisi n ezirvesi
bak basbayagi ekside istee :33:

kıskanç kacılar sizi :30::30::30: yüzünüzde kızarmıyor laf ediyorsunuz hala.Bence ikinizde o kelimelerinizi güzel secin haftayada irezil etmiyim sizi :33::33::33::33:

kız ben sana ne diyorum sen napıyosun. canım kola içeceğine yeşilçay, ayran, süt, soda illahi bir şey içeceksen su iç su bir sürü alternatifin varken gidip ne diye kola içiyosun bak kendi kendini ele veriyosun. bırak o zararlı şeyleri hadi bakalım..

Son düzenleme:
kız ne gazı eğriye eğri doğruya doğru kızın hakkı birincilik onda bu hafta takım içi.

söle canım söyle onların gıcıklıkdan dile getiremediklerini sen söyle hasetlerinden çatladılar :12::12::12: sen dur ben haftaya 70 görüm iyice turp gibi kırmızı yapacam :26::26::26::26: onları inşallah allahımmmmmmmmmmmm :1::1::1::1:

siyah tebrik ediyorum seni valla menülerine göre güzel vermişsin.sende aynı benim gibisin.bende hiçbir listeye bağlı kalamam.can çekiyorsa yerim ama dikkat ederim sadece.kısıtlayamam kendimi.
bende bu hafta aynıyım malesef 54.8 çakıldım bu kiloya artık mezun olmak istiyorum ben ama artıkçok yavaş gidiyor.

Back
X