Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzuuuuu hem içtim diyosun hem bıraktım diyosun..
Ben seni bıraktım dediğin gün itibari ile içmiyor sayarken hayallerimi yıktın ne hakkın vardı de bakiiiiiiiim
Hadi bakalım ben de buldum saracak adamı sendeikimize de hayırlı uğurlu olsuunnn
Bak takibindeyim içtim dediğin an biterim yanında adres belli zatiii![]()
kuzu kuzu zu zu geldiii...
dünkü menüm...
sabah... bir salkım üzüm... bitki çayı
ara....... yeşil çay
öğlen..... bol domatesli kıymalı biberli yağsız menemen-2 dilim t.buğday ekmek-çay
ara....... 1 avuç fındık
akşam... fırınlanmış sade mantar ve salata
2 lt den fazla su
1 saat yürüyüş
DÜn benim asisto babacığını ikna edemedi dayısında bir büfe varmış onu almak için ah kıyamadım dur yavru dedim ben sana onu taşırm.. neyse gittik dayısının evine 15dk yürüme mesafesi var eve... zaten bizim şirketin yanında oturuyorlar asistolarda ... neyse dayısı depoya indirmiş hemen indim baktım taşırım dedim üzülme sen kimseye yalvarma... bağladım alttan üsten sırtladım çıkardım depodan sonra el arabasına bağladım aldım getirdim kızın dayısı şok yengesi şok cep herkülünüz gene iş başındaydı babası biz şaka yapıyoruz onu çağıracağız diye beklerken dolabı kapıda görünce zavallı ne diyeceğini şaşırdı ayol... nefti mini bir elbise topuklu ayakkabı vardı ama her zamanki gibi ay gülmekten kırıldık atatürk caddesi erenköy trafiği sayemde altüst geldi ha ha herkes durum bakıyor alkışlayanmı istersiniz tezahurat yapanmı ha ha ha kırıldım yahu yok böyle bir akşam neyse işimiz bitti üstümü temizledim durakta beklerken arkadaşım kız arkadaşıyla geçerken beni görmüş sağolsun eve kadar bıraktı vallahi kalbime göre verdi Allah yorulmuştum.. eee ne demişler iyilik yap denize at...
eve geldim bulaşıklar yıkandı tarhana koydum ocağa annem artık ellerinde çelik bileklikle dolaşıyor 1 tabak bile kaldırması yasak... babam dün hastalanmış söylemediler adam oturduğu yerden çayını sehpadan alıp içemiyor boşlukları ağrıyor hep yatırdım sıcak su torbalarıyla taş düşürüyor sanırım tansiyonu hep tavan... kardeşim ve nişanlısına kahve yaptım puzzle başındaydılar sehpalerde çay bardakları tabklar vardı topadım onlarıda yıkadım... çorbam pişti bu arada hemen kıyma çektim karnıyarık yaptım... kırmızı biber haşladım sarımsaklı soydum yağladım attım dolaba... pilavımıda yaptım salatalıkları yıkadım akşam cacık yapıcam yanına oooh mis ... odamı sildim tozunu aldım çamaşır attım makinaya kışlıklardan.... ütüm vardı bir sepet bitti.. annemin bileğini ovdum. babama bitki kaynattım ayaklarını yatırdım sıcak sulara...
işte öyle kuşlar koşturmaca evde iki hastam var birde gelingiller ve kardeşgiller bakalım bu atom karınca nasıl yetişecek bu hızla...
Allah tüm anne babalara sizin gibi evlatlar nasip eyleisn ins..kuzu kuzu zu zu geldiii...
dünkü menüm...
ara....... yeşil çay
öğlen..... bol domatesli kıymalı biberli yağsız menemen-2 dilim t.buğday ekmek-çay
ara....... 1 avuç fındık
2 lt den fazla su
1 saat yürüyüş
DÜn benim asisto babacığını ikna edemedi dayısında bir büfe varmış onu almak için ah kıyamadım dur yavru dedim ben sana onu taşırm.. neyse gittik dayısının evine 15dk yürüme mesafesi var eve... zaten bizim şirketin yanında oturuyorlar asistolarda ... neyse dayısı depoya indirmiş hemen indim baktım taşırım dedim üzülme sen kimseye yalvarma... bağladım alttan üsten sırtladım çıkardım depodan sonra el arabasına bağladım aldım getirdim kızın dayısı şok yengesi şok cep herkülünüz gene iş başındaydı babası biz şaka yapıyoruz onu çağıracağız diye beklerken dolabı kapıda görünce zavallı ne diyeceğini şaşırdı ayol... nefti mini bir elbise topuklu ayakkabı vardı ama her zamanki gibi ay gülmekten kırıldık atatürk caddesi erenköy trafiği sayemde altüst geldi ha ha herkes durum bakıyor alkışlayanmı istersiniz tezahurat yapanmı ha ha ha kırıldım yahu yok böyle bir akşam neyse işimiz bitti üstümü temizledim durakta beklerken arkadaşım kız arkadaşıyla geçerken beni görmüş sağolsun eve kadar bıraktı vallahi kalbime göre verdi Allah yorulmuştum.. eee ne demişler iyilik yap denize at...
eve geldim bulaşıklar yıkandı tarhana koydum ocağa annem artık ellerinde çelik bileklikle dolaşıyor 1 tabak bile kaldırması yasak... babam dün hastalanmış söylemediler adam oturduğu yerden çayını sehpadan alıp içemiyor boşlukları ağrıyor hep yatırdım sıcak su torbalarıyla taş düşürüyor sanırım tansiyonu hep tavan... kardeşim ve nişanlısına kahve yaptım puzzle başındaydılar sehpalerde çay bardakları tabklar vardı topadım onlarıda yıkadım... çorbam pişti bu arada hemen kıyma çektim karnıyarık yaptım... kırmızı biber haşladım sarımsaklı soydum yağladım attım dolaba... pilavımıda yaptım salatalıkları yıkadım akşam cacık yapıcam yanına oooh mis ... odamı sildim tozunu aldım çamaşır attım makinaya kışlıklardan.... ütüm vardı bir sepet bitti.. annemin bileğini ovdum. babama bitki kaynattım ayaklarını yatırdım sıcak sulara...
işte öyle kuşlar koşturmaca evde iki hastam var birde gelingiller ve kardeşgiller bakalım bu atom karınca nasıl yetişecek bu hızla...
Kırkbirkere maşaAllahkuzu kuzu zu zu geldiii...
dünkü menüm...
ara....... yeşil çay
ara....... 1 avuç fındık
2 lt den fazla su
1 saat yürüyüş
gel gel![]()
kız bir yöntem deniyorum an itibari ile hala içmedim
ufak bir kriz atlattım ama içmedim
bu arada 11 yıldır 2002 den beri aktıf günde 1 paket zehir soluyan gönüllü salaklardanım üstüne birde para veren ahmaklardan sağlığını çöpe atan ahmaklardanım 2012 yani 10 sene bir fiiilll kullanıcıyım demek oluyor her yemekten sonra birertane dersek 10 yıl sonra ilk defa yemekten sonra sigara içmedim alışkanlıktan kurtulmak lazım bakın 10 yıldır hergün yaptığım bir şeyi ilk defa bugün yapmadıııımmmmm
işete bir yöntem var onu deniyorummmmm
işe yarıyor mu neeee
kız gerçekten işe yararsa
bak kesinlikle profosyonell sigara bıraktırıcısı olurum belki o adam gibi klinik açarım hastalarım olur
para daha çok para kazanırııımm
offf offf
halimden memnunurm da bir bırakabilirsem şu illeti
aylık baya bir külfetten kurtulacam kızalr bırakınca açıklarım aylık maliyetini olarrr canımmm
kız şişko arzuuu bana bak sen hep böyle idi isen o kilolar nereden geldi kız atom karıncasın valla nzara karşı yavurm yaseni okurken yaptığımı düşündüm yoruldum valllaaa ohhh bahocan'ın üstüne gelme bak sigarayı bırakıyor
gel kız beraber bırakalım
bak şimdi akrepkalakaldı kakalak gibi denin kullandığını da yeni öğrenecek sanırım
yanlış hatırlamıyorum değil mi sende kullanıyorudun
yaa ne guluyonuz be ne dedimki yudum yani aciklayim yuttum demek :)) iste onun gibi birseyyudum olayına çok güldüm
kız neslinin lafı o
dün gördüm de karmaşaya denk geldi laf dokunduramadım nesliye
Ayy ilahii bahire
sabah sabah Where is the yudum
Nesli fransızca konuşmaktan Türkçeyi unutmuş iştee
![]()
kiz canin cok pasta yemek istiyorsa ben gondereyim sana koca bir pastaŞu pastanı da çok merak ettim..Eminim çok güzel olmuştur..Şimdi yanında olmak vardı![]()
kiz dur sinir yapma benide cok rahatsiz etti ama konusup buyutmektense konuyu kapatmak en olguncasi olacak.günaydın arkadaşlar..
geçmiş ve paylaşımı okudum,pek yorumlanacak bir şey yok,ama beni rahatsız eden, aile gibi olduğumuz bu güzel ortamdan soğutacak şekilde tüm mesajların didiklenmesi oldu.üstüne vazife ya da değil,özel mesajla sorarak bilgi alabilirlerdi kaptanımızdan,oradan oraya taşınması bana çocukça ve art niyetli geliyor.umarım bu mesajımı alıntılayıp,beni sinir etmez hiç kimse,keza fena gribim,sinirlerim tavan yapmış vaziyette,kırarım..herkes kendi takımına baksın,bizi de kendi halimize bıraksın,anlaşıldı mı sayın ziyaretçiler..
hih bende aynisini dusunuyorum canim oncelik buranin olsun cok aciliyet durumunda baska yollara basvurulsunvee bu tarz söylemlere maruz kalmamak adına,çok önemli olaylar dışında herkes saat 12 ye kadar buraya yazacak kilosunu,unuttum lafı bir daha bu takımda geçmeyecek,face,tel. en son çare olacak,kaptanmız zan altında bırakılmayacak.ben bunlara uyamam diyenler de takımdan ayrılacak ve haksız yer işgal etmeyecek..hepimiz yetişkiniz,herkes sorumluluklarını bilecek..böyle biline..ferman gibi oldu ama kurallar hepimiz için..kaptanımı açıklama yapmak zorunda bırakmasın kimse..
ayy igrenc dusunmek bile beni bozuyor hic sevmem valla hella sizeNane de kat canım iyi gelir..Propolis kullanmadım ama sarımsak yutmanı tavsiye ederim..Kahvaltını yaptın mesela şu an yut bitane..İnana gözün açılacak hastaneye gidene kadar..
Ben de hemen bir diş soyup yutuyorum
Yakın olsam yardım ederdim ama yakın değilmi kuşum..Mevlam acil şifalar nasip etsin.
banucum bunları senin için kullandıgımız programdan buldum :
Eki Görüntüle 552196 Eki Görüntüle 552197 Eki Görüntüle 552198
kiz anacim sakin ol cok zor donemden geciyorsun ama atlatilmayacak bir donem degil bu allah sabrini korusunbu arada kimseyi kırmak istemiyorum ama kızlar gerekçeyi biliyorsunuz yardımcı olmanızı rica ediyorum
iş yerinde sinirimi gösteremiyorum
yafff bu nikotein canavarı var ya delirtiyor insanı
3 hafta boyunca idare edin siz beni
kimseye çatmadan vucuttan bir çıksın gitsin lanet olası gerisi kolay
kitapta şu yazıyor
nikotein sigarayı söndürmeyle beraber azalmaya başlıyor
üst üste sigara bu yüzden içiyormuşuz hani birini söndürmeden diğerini yakma nedenimiz nikotein seviyesini aynı tutmak içinmiş
nikotein seviyesi düştükçe ki o na canavar diyor tek sigara yeter diyor vucuda girmesi için diyor
o tek sigara ile vucuda giren canavarı beslemek gerekiyor diyor yaktığın her sigara ile canavarı besliyorsun büyütüyorsun diyor
buyüzden diyor günde 10 tane ile başlarsın yani 2 günde bir paket zamanla artar günde bir paket zaman içinde 1,5 öyle bir olursun ki diyoer adam günde 3 paket sigara içiyormuş ben gibi diyor olursun
tek yolu canavarı beslenme kaynağını kesersen aç kalır ufalır ufalır ve ölür
ok
ben canavarı besledim
akşam 1 tane
sabah 1 tane
az önce 1 tane yaktımmmmmmm
kahretsiiiinnnnn
o canavarı yoook ediceeemmmm
kuzu kuzu zu zu geldiii...
dünkü menüm...
ara....... yeşil çay
ara....... 1 avuç fındık
2 lt den fazla su
1 saat yürüyüş
zu zu zuzu hosgeldin zuzukız şişko arzuuu bana bak sen hep böyle idi isen o kilolar nereden geldi kız atom karıncasın valla nzara karşı yavurm yaseni okurken yaptığımı düşündüm yoruldum valllaaa ohhh bahocan'ın üstüne gelme bak sigarayı bırakıyor
bak şimdi akrepkalakaldı kakalak gibi denin kullandığını da yeni öğrenecek sanırım
kız şişko arzuuu bana bak sen hep böyle idi isen o kilolar nereden geldi kız atom karıncasın valla nzara karşı yavurm yaseni okurken yaptığımı düşündüm yoruldum valllaaa ohhh bahocan'ın üstüne gelme bak sigarayı bırakıyor
heheee klik acmayi sen bence kesin kafaya koydun musteri ariyorsun .
sahi su kakalak benim yudumdanda komik olmus kiz one kakalak
anam sahi bu kakalak kelimesi iyi birseymi![]()
ay cok guldum yaaaKırkbirkere maşaAllah![]()
Ama varya o hali görmek isterdim kıyafet süper uyumluymuş çünküüüüüü
Sen o gelingillere sööle kaldırsınlar popogilleride acıcık iş görsünler ne kız bu ohh ekmek elden su kelebekcedenbak sen diyemiyosan ben gelcem artık okudukça dayanamıyorum burdaa
Sen içmediğin sigaraların parasını at kumbaraya biriktir ikimiz birlikte açarız bir klinik oldumu canımm
Hem hissedersem senden gelen cıss kokusunu gece bilem ararım ona göre fena takibindeyimm:99:
Kız önce kakalak ne onu söyleçok komik bir kelime
iyi bişimi kötümü ona göre cevaplicam
Ve arzu sende içmiyosun demiiiiiiii![]()
Gerçekten çok komik kelime kakalakHemşeri olmamıza rağmen bilmiyorum tabi memlekete ait kelime ise
Kuşumm bana pasta gönderme kendin gel ben seni bekliyorumm![]()
himm bahiredemi mersinli kiz
bak benim hemserim gelsim o yudum kelimesini bilirr
gelecem az kaldi ne yapacan bana
ay cok guldum yaaa
ikimizde merak etmisiz bak kakalak kelimesini
anam hele kiz kendi cabasiyla sigarayi birakacak ne zorluklarla ondan sonra sende hoopp acilan kumbaranin ustune konacam valla iyimis benide gor bahireeeee
hatta soyle olsun klinigin icerigi
bahire sigarayi biraktirmakla ugrassin
bizde ikimiz sismanlari zayiflatmakla ugrasalim
valla paraya para demeyiz de is once bu hayali kendimiz yapabilmemiz![]()
Börekler açıcam sana
Kız napıcam annen yedirir zaten bol kabap içli köftelerini sana, ben de üstüne pasta kurabiye tatlı dondurma ikram edicem![]()
bahire sigara, sen kilo verdirme, ben de para alma kısmına bakarım canımay cok guldum yaaa
ikimizde merak etmisiz bak kakalak kelimesini
anam hele kiz kendi cabasiyla sigarayi birakacak ne zorluklarla ondan sonra sende hoopp acilan kumbaranin ustune konacam valla iyimis benide gor bahireeeee
hatta soyle olsun klinigin icerigi
bahire sigarayi biraktirmakla ugrassin
bizde ikimiz sismanlari zayiflatmakla ugrasalim
valla paraya para demeyiz de is once bu hayali kendimiz yapabilmemiz![]()
yeni hayat kliniği nasıl ismi
ben sigaracı
siz yeme içme departmanı
insanlara hem sigarayı bıraktırıp hem de zayıflatalım uzmanlığımız ise çektiğimiz acılar yaşantılarımızla biriktirdiklerimiz olsun gelen danışanlara kafa bulur gibi heyyy dostum canın tost istiyor değilmi şimdi diyeyim ben ellerin titriyor gibi sanki kanın çekiliyor gibi sanki biri boğazından yapışmış gibi sanki konsantire olamıyorsun gibi
bırak bunu adamım diyeyim güçlüsün sen heeeyy yapma diyeyim
o küçük canavara yenilecek misin yoksa
hayır sen güçlüsün
kendinin öz güvenini ondan aldığını sanıyorsun yapma
bu gerçek değil
sen onun esiri olmuş olamazsın
bir kaç gün sancı çekeceksin
biliyorum
ama fiziki acı değil ki bu
beynin sana oyun oynayacak
bahaneler bulacak
sanırım zamanı değil