- 8 Ağustos 2008
- 36.083
- 46.280
- 1.123
kardeş takımımıza 1. takımdan günaydın... bu saatte günaydın mı olur demeyin bugün tatilim ancak gelebildim pc başına
Eki Görüntüle 626612
Çok teşekkürler efemm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardeş takımımıza 1. takımdan günaydın... bu saatte günaydın mı olur demeyin bugün tatilim ancak gelebildim pc başına
Eki Görüntüle 626612
bıme ne zmn gtsek esım alır, ck guzel bıde dr oetkerın var demırhındı dıe
o kadar gidiyorum bim e,şimdi senden duydum.Yanı serbet bım de satılıyor.dıyorum:)
selam kızlar
sabah aç karna 3 bardak su,1 elma
11'de kahvaltı yaptık çünküm eşim izinli bugün
1 yumurta.beyaz pernir,5 zeytin yarım domates,1 dilim ekmek,3 fincan çay
öğleden sonra domates soslu kızartama(sakıncalı :))1 dilim ekmek 1 porsiyonu eşimle beraber yedik yarım kase yoğurt
şimdi de lahana çorbası yapıyorum kendime
2 litre su 1 litre daha içerim yatana kadar geçer belki de :)
cee deyip gitmişsin,yine uğrarsan son kilo durumlarını da yaz canım.
daha sık uğra,merak ediyoruz.
Ufff fecii çok fecii..
Bi kere kilo vermek istiyorsan bu nescafeyi hayatından çıkarıcaksın canım..
Sabahleyin kahvaltı üstüne yeşil çay iç, şekersiz türk kahvesi iç..Bunlar doğal doping kaynaklarıdır uykunu da açar enerji de verir ve yağlarını da yakar..
Ama yook
Benim yağlarım olsun, ödemim olsun, bol bol selülitlerim olsun diyorsan nescafeye devam ve tabii akrebin fırçalarıda cabası
Karar senin canımm:101:
Ufff fecii çok fecii..
Bi kere kilo vermek istiyorsan bu nescafeyi hayatından çıkarıcaksın canım..
Sabahleyin kahvaltı üstüne yeşil çay iç, şekersiz türk kahvesi iç..Bunlar doğal doping kaynaklarıdır uykunu da açar enerji de verir ve yağlarını da yakar..
Ama yook
Benim yağlarım olsun, ödemim olsun, bol bol selülitlerim olsun diyorsan nescafeye devam ve tabii akrebin fırçalarıda cabası
Karar senin canımm:101:
bende sabah cok kalkar kalkmaz yaparim kahvemi cok fena.. ama soyle burammm burammm kahve kokusuuuuuuuu immmsss.. uykumu kacirmasa gecede icerim ama kacirir risk almayayim!
Yanı serbet bım de satılıyor.dıyorum:)
o kadar gidiyorum bim e,şimdi senden duydum.
kızartma hariç tabii.
yarın sabah kilo bildirimi var kızlar,kaçırmayın.
menüm
sabah 1 bardak su
kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek,peynir,zeytin,
çay,tahin-pekmez karışımı[az]
ara
yok
öğle 1 havuç
ara
yok
akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 pors,patates salatası[yeşilliği bol,patatesi az]
1.5 litre su.
spor olarak ta alışverişe gidiyorum birazdan,liste uzun,bayağı bir gezerim.
hepinize iyi akşamlar şekerler.
Cam sıse mtlka alın:)
Bak buna çok sevindim demek fşkriyii haauğrarım tabi, ne demek, babası az önce bizim cadıyı oyun parkın götürdü, ben de fırsattan istifade hemen dalış yaptımkilo kısmına hiç girmeyelim bence
pööfff, niysee oramdan buramdan fışkiriiiyii gene :18:
dun ...
Sabah : Nestle nestfit kirmizi meyveli
oglen: tavuklu salata, yogurt
aksam sebze corbasi
2.5 lt su
spor: 15 dk bisiklet , 15 dk karin kaslari ve bacaklar icin egzersiz
kitap: Elif safak soufi : Sems in bulundugu dergahta, ruyasinda gorupte her yerde aradigi can yoldasi Mevlana' nin Konya'sindan gelen mektubu alisi bolumu!
Motivasyon: yorucu bir gundu cocuklarim hasta oldular misafirde gelmisti yemekler hazirlandi ancak buna ragmen direndim, internetten bir cift ayakkabii almistim sonunda geldi.. (bizim burda indirimler varda :)
Sen hangisini içiyosunki canm??bende sabah cok kalkar kalkmaz yaparim kahvemi cok fena.. ama soyle burammm burammm kahve kokusuuuuuuuu immmsss.. uykumu kacirmasa gecede icerim ama kacirir risk almayayim!
evet çok haklısın,bi türlüü kilo veremiyorum zaten,son zamanlarda selülit oranımdaki artışı da farkettim :S
bıraktım gitti kahveyi,türk kahvesi içerim artık