Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canlar gelelim benim dünkü spor macerama....

gittiğimde beni yabancı bi hoca karşıladı adı silvia,çok şeker pek tabi ki de zayıf bi hatun.

hassas tartılarında tartıp vucut analizimi yaptılar. Kas oranım gayet iyi- yağ oranım fazla- su oranım düşük çıktı.

omuz, kol, bacak, göbek çevremi mezurayla ölçtü. kiloma göre vücudum sıkıymış amma velakin bu kiloyu vermemiz lazım dedi. oranın tartısında 72,8 çıktım :53: buranın tartısı çok hassas dediyse de yüzüm düştü tabi.

sonra vucud yaşımı ölçmeleri gerekiyomuş. vucut yaşım 40 çıktı :53: dedim hocam ben gidiyorum, zaten 3 günlük ömrüm kalmış spor mpor uğraşmıyım yazıktır, temiz havaya, gönlümü hoş edeceğim yerlere gideyim :)

durum bu bayanlar, vahimin de vahimiyim kısacası.

ipin ucunu bırakmaya niyetim yok.

ben inatçıyım yaparım:47:

yazmayı unutmuşum ölçümlerden sonra spora geçtik, 3 gün adaptasyon eğitimi yapılıyormuş, 3 günden sonra kalp tempoma göre kardiyoda hangi aletleri kullanacağım belirlenecekmiş. bu kısım benim için çok önemli çünkü bildiğiniz gibi kalp ameliyatı geçirdim ben küçükken. ritim biraz yükseldiginde başım dönmeye başlayabiliyor.

20 dk yürüyüş: 10 dk yavaş tempoda+10 dk orta tempoda

20 dk bisiklet: orta tempoda

10 dk kadar da esneme hareketleri

bunlar birinci adaptasyon günü içinmiş.

bugün de çağırdılar, bu akşam tüm bunlara ek olarak minderde bel boşluguma bakılıp, mekik vs çalışacakmışız düşük dozda.

kaptancım gelişmeler şimdilik böyle.

su oranı muhabbeti için sabah beri 2 kupa su+ 1 bardak çay içtim.

Ayyy Allah seniii:1: dedim bu ne :1:

Ama süper fikirmiş haa, güzel bir alışkanlık ve ben de aldım hemen bu güzel alışkanlığı :1:
Bende köyde bir arkadaşım var ondan gördüm inan ocak 3 te diyete başladı ve çok sıkı hiç bozmadan kaçamak yapmadan 95 ten 82 ye indi ,evlerinde gördüm böyle yapmışş mutlaka sabah kahvaltısına tabağına koyu veriyor
faceboktanda takip ediyorum,yediği herşeyin resmini çekip paylaşıyor ,çok fena gaza getirdi beni akrebim
gerçekten yap mesela bugün aldım hemen nane yanıma mis gibide kokusu ve tadı var
Evet canım kebap dediğin yanında bol yeşillik salatası olur zaten..Ben de Ankara'da yemiştim yanında yeşillik ve salata namına hiçbişii yoktu, pilav gelmişşti ve kebapda köfteye benziyordu :37:o zaman anladımki kebabı memleketimde yiceksin, Mersin'de de güzel kebap yapan yerler var..

Oooo kolay gelsin canım sana..Burda acaip gri ve yağmurlu bir hava var ve de soğuk, dikkat et üşütme gerçi hareket halinde olunca üşümez insan.
evet evet kebap hiç pilavla yenirmi yaa,birgün yersem resimliyeyimde lokantada gönlümüz şenlensinn

Günaydın herkeseeeee:nazar:

şimdi okumadığım sayfaları okuyup hemen dünkü spor maceramı anlatıyorum.
bekliyorummm

gittiğimde beni yabancı bi hoca karşıladı adı silvia,çok şeker pek tabi ki de zayıf bi hatun.

hassas tartılarında tartıp vucut analizimi yaptılar. Kas oranım gayet iyi- yağ oranım fazla- su oranım düşük çıktı.

omuz, kol, bacak, göbek çevremi mezurayla ölçtü. kiloma göre vücudum sıkıymış amma velakin bu kiloyu vermemiz lazım dedi. oranın tartısında 72,8 çıktım :53: buranın tartısı çok hassas dediyse de yüzüm düştü tabi.

sonra vucud yaşımı ölçmeleri gerekiyomuş. vucut yaşım 40 çıktı :53: dedim hocam ben gidiyorum, zaten 3 günlük ömrüm kalmış spor mpor uğraşmıyım yazıktır, temiz havaya, gönlümü hoş edeceğim yerlere gideyim :)

40 yaşındamı çıktın bu kötü olmuşş ama sen başarırsınn o yaşı 20 ye çekersinnn
yazmayı unutmuşum ölçümlerden sonra spora geçtik, 3 gün adaptasyon eğitimi yapılıyormuş, 3 günden sonra kalp tempoma göre kardiyoda hangi aletleri kullanacağım belirlenecekmiş. bu kısım benim için çok önemli çünkü bildiğiniz gibi kalp ameliyatı geçirdim ben küçükken. ritim biraz yükseldiginde başım dönmeye başlayabiliyor.

bugün de çağırdılar, bu akşam tüm bunlara ek olarak minderde bel boşluguma bakılıp, mekik vs çalışacakmışız düşük dozda.

hadi kolay gelsinn güzel kilolar veresinn

Merhaba,

Beni takımına alıcak birilerini arıyorum size de not bırakıyım istedim

hepinize kolay gelsin

selamlar

bi hevesin varmış o da içinde kalmış üzülme canım yarın denersin şansını :)

teşekürler canım emziriyorum ama kolay veremiyorum herkes aynı şeyi söylüyo ama sanırım bende bi sorun var
sorun yoktur canım yaa verirsin merak etme ben 3 çocugumada 70 kilo ile hamile kaldım 1. 90 oldum 2.de 95 3 100 inan abartmıyorum ilk ikisinde 2 ayda 70 kiloya düştüm hiç diyet yapmadan 3. dede 6 ayda eski kiloma kavuşmuştum sende verirsin kısa zamanda

tamamm canımm bekliyorum senin 76 olmanıı

bekle hemen geliyorumm cumayı dört gözle bekliyorum:53:

Günaydın arkadaşlar
Ben sabah kahvaltımı yaptım 7 gibi,eşimede birşeyler hazırladım onuda gönderince uykum kaçtı
aslında kaçmadıda zorla kaçırttım:1::1:
giriştim mutfak dolaplarını silmeye,beyaz olduğu için heryer el lekesi afakanlar bastı beni yinee
öğlene kadar ne yaparsam mutfakta ondan sonra bırakırımm
günde bir oda temizliği yapmayı düşünüyorumm yine
ah canııııı benimde mutfak dolaplarım beyaz mermeride siyah çok fena akşama kadar mutfaktayım desem yalan olmaz herhafta mutlaka siliyorum

slm arkadaşlar bugün kız kardeşimin doğum günü o sebeple annemlerde olucam gece de kalırım muhtemelen orda net yok artık yarın döndüğümde geçmişi okur yazarım size neşeli günler hepinize..

günaydın şekerler.
bir sürüişim var,hafta sonu muhtemalen yatılı misafirim olacak,ufaktan herşeyi bitirmem lazım cumaya kadar.
siz neler yapmışsınız bir bakayım geçmişe.

o kadar alıntı yaptım,elektirik kesintisi hepsini sildi.:47:
aklımda kaldığı kadarıyla;
bahom o hayırsızdan sonra hiç mi gönlüne yakın gelen biri olmadı canım.
ceylin nişanda kuğu gibi olacaksın,azıcık daha çaba göster,sonra pişman olma güzelim.
rükgüş hoşgeldin.hayırdır ne sıkıntın var.
akrep seninle görüşemiyoruz bu ara,özledim.motivem azaldı benim yine.şu yaz bir gelse.:31:
oysa kışı ne çok severim ama bu kış zorluyor beni.
valla karabiberimin de maşallahı var,kız iyi ki dürtmüşüm seni.:9::27:
cemre kardeşine mutlu seneler dilerim.
zulaley ben de 3 gebelikte toplam 60 kilo almışım.ama 3 ünde de hep yattım,riskliydi.
genic seni göremiyorum bu ara.benim gibi kayıplardasın galiba.
benim de kendimi dürtesim var da zemin çok sağlam değil.

Son düzenleme:

Senin adına çok sevindim canım güzel başlangıç olmuş :46:
Merhaba,

Beni takımına alıcak birilerini arıyorum size de not bırakıyım istedim

hepinize kolay gelsin

selamlar
Hoşgeldin canım..Seni tanıyalımmı??
günaydın şekerler.
bir sürüişim var,hafta sonu muhtemalen yatılı misafirim olacak,ufaktan herşeyi bitirmem lazım cumaya kadar.

Dikkat et canım biliyorsun yeni düzeldin..

ceylin nişanda kuğu gibi olacaksın,azıcık daha çaba göster,sonra pişman olma güzelim.
akrep seninle görüşemiyoruz bu ara,özledim.motivem azaldı benim yine.şu yaz bir gelse.:31:
zulaley ben de 3 gebelikte toplam 60 kilo almışım.ama 3 ünde de hep yattım,riskliydi.

Görünmüyorsun da ondan görüşemiyoruz güzelim..

slm arkadaşlar bugün kız kardeşimin doğum günü o sebeple annemlerde olucam gece de kalırım muhtemelen orda net yok artık yarın döndüğümde geçmişi okur yazarım size neşeli günler hepinize..
nice senelere doğum günü kutlu olsun kardeşinin
günaydın şekerler.
kolay gelsin,yatılı misafir zor oluyor,şu aralar benim misafir yok gibii
iyiykide dürtmüşsün banuu,ben diyetten kopdukça sayfalardanda kopuyordum ee gelip ne yazacaktımkii değilmii ama şimdii sizlerinn sayesinde toparlandımm
Selam Akrep33,

3. Takımda yerimi aldım, ilgin için teşekkürler

hepinize kolay gelsin
sevgiler

güzel kilolar verirsin inşallah

Senin adına çok sevindim canım güzel başlangıç olmuş :46:

Hoşgeldin canım..Seni tanıyalımmı??

Dikkat et canım biliyorsun yeni düzeldin..

:16::54:
Görünmüyorsun da ondan görüşemiyoruz güzelim..
haklısın,doğru söze ne denir.
nice senelere doğum günü kutlu olsun kardeşinin

kolay gelsin,yatılı misafir zor oluyor,şu aralar benim misafir yok gibii

iyiykide dürtmüşsün banuu,ben diyetten kopdukça sayfalardanda kopuyordum ee gelip ne yazacaktımkii değilmii ama şimdii sizlerinn sayesinde toparlandımm

güzel kilolar verirsin inşallah

:nazar::nazar:hep böyle devam et canım.

benim yeniliğe,taze bir başlangıca ihtiyacım var.bakalım nelere gebe bu hislerim.
ev mi değiştiririm,yer mi,şehir mi,ama muhakkak yenilik istiyorum.
nasip tabii,allah hakkımızda hayırlısını versin.
şu ufaklık büyüyüp okula başlasa ben yapacaklarımı biliyorum da..:31:

o hayırsızdan intikamımı aldım önce :60: pişman olup kapımda it ettim kovdum aşşağıladım attım tekmeyi
daha sonrası da elektirik alamadım kimseden :60: kısmet bu işler kızlar birgün ben bir çarpılacaaaam oh olacak bana :9::9::9::9:

kızlar bu amirlerde bir memur aşkıdır sürüyor bizle oturup kalkar oldular :60: hayırlısı fazla girmiyorum akşama telefi ederim evden artık
dünki menüm
sabah
ezogelin çorba
ara
1/2 adet tutku bisküvi
öğle
tavuk ızgara bol salata ayran birazcık pilav
ara
1/2
tutku bisküvi
akşam
1 porsiyon barbunya pilaki turşu süs biber turşu süzme yoğurt

sorun yoktur canım yaa verirsin merak etme ben 3 çocugumada 70 kilo ile hamile kaldım 1. 90 oldum 2.de 95 3 100 inan abartmıyorum ilk ikisinde 2 ayda 70 kiloya düştüm hiç diyet yapmadan 3. dede 6 ayda eski kiloma kavuşmuştum sende verirsin kısa zamanda

bekle hemen geliyorumm cumayı dört gözle bekliyorum:53:

ah canııııı benimde mutfak dolaplarım beyaz mermeride siyah çok fena akşama kadar mutfaktayım desem yalan olmaz herhafta mutlaka siliyorum

çok iyi fikirr

yaaa ben evde hiç spor yapamıyorum yaaaa hiç canım istemiyor kendime sinir oluyorum:47::47:

anaaaa kız sen kaçyaşındasınki 40 çıktı ben gitsem herhal 50 çıkarım :5::5::5:
ama güzel ilgilenmişler bencede pesetme koş koş koş:8::8::8::8:

canım ben 25 yaşındayım :(:( malesef ki vucut yaşım 40 mışşşş!

benim yeniliğe,taze bir başlangıca ihtiyacım var.bakalım nelere gebe bu hislerim.
ev mi değiştiririm,yer mi,şehir mi,ama muhakkak yenilik istiyorum.
nasip tabii,allah hakkımızda hayırlısını versin.
şu ufaklık büyüyüp okula başlasa ben yapacaklarımı biliyorum da..:31:

banucum noldu ki canını sıkan birşey mi oldu acaba:(

o hayırsızdan intikamımı aldım önce :60: pişman olup kapımda it ettim kovdum aşşağıladım attım tekmeyi
daha sonrası da elektirik alamadım kimseden :60: kısmet bu işler kızlar birgün ben bir çarpılacaaaam oh olacak bana :9::9::9::9:

işte bir kadın intikamı:1: bi yerlerde nasibin vardır bahocan hele bekle bakalım.

kızlar bu amirlerde bir memur aşkıdır sürüyor bizle oturup kalkar oldular :60: hayırlısı fazla girmiyorum akşama telefi ederim evden artık
dünki menüm
sabah
ezogelin çorba
ara
1/2 adet tutku bisküvi
öğle
tavuk ızgara bol salata ayran birazcık pilav
ara
1/2
tutku bisküvi
akşam
1 porsiyon barbunya pilaki turşu süs biber turşu süzme yoğurt