Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:1::1:kızlar menümü yazayım
dünki menü
sabah
simit +cay
ara
yeşilçay
öğle
çorba
tavuk sote
pilav
ara
çay
akşam
ayranlı çorba
ara
yarım gryfurt
gece 3 bardak salgam suyu :1:

Kuzuuu o denediğin :1: şalgam suyunu gece gece içip hem de 3 bardak :50: ödem tutma iyice..İçiceksen sabah simitle kahvaltınla iç zuzuuuuuuuuuuu..
Sanırsam denemeni buldum :27:

zuzuuummm sabah sabah salgam suyu haaa
:60::60: tam adanalısın akrep
kız sus miğdem ağrıdı bak
gece gece içiyoruz neden miğdeye tokluk hissi veriyor
:60::60:

selam canlarr biraz geç yazıorum kusura bakmayın.

dün akşam söz verdiğim gibi spora gittim

2 km yürüyüş+10 km bisiklet+40 dk kadar da diğer aletler ve mekik çalıştım.

Bu akşam 1 saatlik aerobik dersi var, yine spordayım....

ZELİHA TURSUN: Meraba Bende resmimi sizlerle Paylasmak istedim 2,bucuk ayda 14 Kilo verdim.. azmim ve hirsim sayesinde 74 kilodan 60 kiloya dustum cok mutluyum .. Hirsim ve azmim beni suan 36 beden giymeyi sagladi.:)))

269381_491449280908161_474642096_n.jpg

ZELİHA TURSUN: 60 KG ....Insan hirs edince herseyi basara biliyomus Ben bunu ogrendim.. Cok diyetler yaptim ama hemen bozdum.. Zafima yenilerek.. Ama su son 2bucuk ay zafima asla yenilmedim.. Hergun 2.bucuk km yurudum.. Gunde 3 lt su tuketiyodum.. Ekmek ilk bi ay hic yemedim.. Pilav,makarna,o cesit seyler surmedim agzima .. Bol sebze ,meyve balik tukettim.ve hedefime kavustum Sanirim:)))).suan cok fazla Sarkmam oldu.. Simdide yurume yerine kosmaya basladim... Cok mutluyum darisi tum bayanlarin basina:)))) tskler...

269246_491449270908162_1616145568_n.jpg

Son düzenleme:
ZELİHA TURSUN: Meraba Bende resmimi sizlerle Paylasmak istedim 2,bucuk ayda 14 Kilo verdim.. Hazmim ve hirsim sayesinde 74 kilodan 60 kiloya dustum cok mutluyum .. Hirsim ve azmim beni suan 36 beden giymeyi sagladi.:)))

269246_491449270908162_1616145568_n.jpg

güzel bir motivasyon....

EVETTTTT ARKADAŞLAR SONUÇ BU... sizlerden farkım yok sizleri en iyi ben anlarım yıllardır hep kilolu biri olarak yaşadım hep başkaları için yaşadım kendim için hiç bişey yapmamışım bunu öğrendim hiçbişey kendinzden daha değerli deyil bu hayata bir daha gelmicez toplamda 5 dklık yemek bizleri hayattan kopartıyor önce yemek yemeği yaşamak için olduğunu ve spor yapmayıda kendimiz için bişeyler yapmak... olduğunu anlatmak istedim sizlere... kadını makyaj yapmak yada güzel giymek ile değerdirmeyelim bence bakımlı kadın kendine bakan kadın yediğine içtiğine ve kendi için spor yaptığına inanlardanım... her zaman paylaşıyorum yaa spor yapanları seviyorum diye çünkü kendi için bişeyler yapan kadın bakımlı kadındır... tşkr ederimm hepinize sayfada zaman içinde daha fazla bilgilerimi paylaşcam.... htc

601998_470142143038875_719052202_n.jpg

TÜLİN hanımın tawsiyesi arasında mutlaka günlük yarım saate olsa yürüş yapmaktı ilk zamanlar yarım saat yürüşlerim sonrasında 1 saate çıktı buarada kilo verdikçe vücudum bırakmaya başladı yine dr.um tavsiyesi ile başka birini tanıdım OKTAY GERÇEK spor hocam yürüşle bişeyler oluyor ama sarkmaları kurtarmak için şart olan prfsyönel bir yardım gerekiyordu oktay hocamla bu işi başladık ve bana sporu se...vdiren yardımı ve ilgisi oldu...yaşam koçum diyorum ben kendisine çünkü spora dair ne varsa herşeyi kendisinden öğrendim ve öğreniyorum... ben kilolardan kurtulalı yaklaşık 4 yılı bitirdim ama spora hala dewam ediyorum vücudum artık istesede kilo alamaz hale getirdik kasların çalışmadığı için yağların oluştuğunu kaslar çalıştıkça vücudun sıkılaştığını OKTAY hocamdan yaşayarak öğrendim.... sonsuz tşkr ederim OKTAY HOCAMMM herzaman peşinizdeyimm.... hatice gilaburu...

540155_470138299705926_1043750635_n.jpg

akşamlar yok mu o akşamlar
zaten hep o yüzden kilo alıyoruz
bu hafta birşey deniyorum kendi vücüdümda işe yararsa açıklarım cuma günü
hadi bakalım kızlar bir bardak su içelim yarımsaaat sonra öğlen arasıııı

maalesefki ben de öyleyim ama ilk defa bu akşam misafir vardı pasta yaptım tam kendime bir dilim aldım çatalla bir defa aldım ikincisinde hemen pişman oldum ve biraz zor da olsa tabağı bıraktım bu benim için gerçekten çok büyük bir gelişme aferin bana

iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah:iki dlim ekmek beyaz peynir
Ara:şekersiz çay
öğle:tavuk salata
ara:hurma
akşam:4-5 kaşık nohut 3 kaşık pilav ve salata
2 litre su içtim ve şimdi yürüyüş yapıcam
ilk defa kilo vermek konusunda bu kadar karalıyım inşallah böyle devam eder.

akrebim canım kaptanım ben de tam diyet başarı öykülerinden bi arkadaşımızın başarısını okuyordum üstüne de senin paylaşımını gördüm.

Ben birkaç yıl önce KK sayesinde, burdaki arkadaşlarım, burda kazandıpım motivasyon ve edindiğim bilgiler sayesinde 14 kg ya yakın kilo vermiştim. O zamanlar yaşadığım mutluluğu anlatamam. Burda diyet başarı hikayelerini okudukça hırslanmıştım. Ama öyle ir noktaya gelmiştim ki, korkudan yemek yemiyordum, yiyemiyordum. O kadar yanlıştı ki verdiğim gibi de almıştım zaten. önce 3 kgsu. sonra ki bir yıl içinde 5-6 kg daha, sonra hooopp yeniden 72 lerdeyim hatta bir bakmışım ki bu sene 76 lara kadar çıkmışım.
Kendime soruyorum yaptığım hata ne?

hatam şu ki: 3-4 kilo verince artık zayıfım ve hep öyle kalıcam saıyorum, halbuki bu bir süreç, henüz zayıf değilim, zayıflıyorum. BİTMEDİ.

2. hatam: bu kadarcıktan bişey olmaz, bi tadına bakıyım, zaten çok yorgunum gibi bahaneler... bunun ötesi beresi yok, adı üstünde bahane.

3. hatam.. malesef ki iştahım :)

O zamanlar KK da nasıl vermiştim?
takımımdaki arkadaşlar birbirleriyle yarışyorlardı tabi ama yarışmaktan ziyade o kadar güzel besleniyorlardı o kadar dikkat ediyorlardı ki, börek, pilav gibi kelimelerin adı bile ağzı alınmadı bir süre. Ben de o sürede kilo vermiştim....

Ben aynaya baktıgımda hala mutlu değilim, çok şükür rabbime her zaman, sağlığımızı korusun rabbim ama bu genç yaşta neden istediklerimi giymeyeyim ki, di mi??

Hadi bakalım herkesi motivasyona davet ediyorum:)

Akşam akşam başınızı agrıttım ama içimden geldi işte yazmak :)

iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah:iki dlim ekmek beyaz peynir
Ara:şekersiz çay
öğle:tavuk salata
ara:hurma
akşam:4-5 kaşık nohut 3 kaşık pilav ve salata
2 litre su içtim ve şimdi yürüyüş yapıcam
ilk defa kilo vermek konusunda bu kadar karalıyım inşallah böyle devam eder.

menün çok güzel arkadaşım, yalnız akşam menüsü hariç... bu hatayı ben de yaptım bu akşam 3 kaşık kadar pilav yedim. Akşam pilav yedigimizde midemiz o kadar zor sindiriyormuş ki onu, hele de baklagillerle tüketince... aklında olsun. Ben de dahil bundan sonra pilav yiyorsak öğlen yiyelim.

bugunkü menüm
sabah kepeklı ekmekle tost yeşil çay
ara türk kahvesi
ögle:17: bir minik börek bir kasık kuskus salatası 3sarma,azcık profeterol (yanlışmı yazdım) anlaşıldıgı gibi misafirlige gittim daha pogaca ve turta vardı yemedim turtada gözüm kaldı:53:
ara yok tabi
akşam 3kaşık bulgurpilavı 1parca avcumun içi kadar yani tavuk semizotusalatası
ara türkkahvesi,yeşilçay formçayı 1avuç leblebi
3,5lt su spor egzersi azcıkta göbek attık oglusumla kızımla:21:

Yemek yedikten sonra uykunuz geliyorsa rezene çayı içebilirsiniz. Rezene çayı gaz ve şişkinliği alır. Az sütlü ya da sade kahve de içebilir, siyah çay yerine de yeşil çayı tercih edebilirsiniz.

Yemek sonrası yapılacak yürüyüş de hem sizi zinde tutar, hem de kan şekerinizi ayarlar.

günaydın kızlarr
bugün biraz tembellik yaptım saat 9 da kalktım dün 2 saat yürüdüm :21: hava yagmurluydu bugün yürüyemem herhalde hava güneşli

günaydın kızlarr
bugün biraz tembellik yaptım saat 9 da kalktım dün 2 saat yürüdüm :21: hava yagmurluydu bugün yürüyemem herhalde hava güneşli

Sabah erken kalkarsan yürüyebilirsin canım güneş çıkmadan :34:

Sabah erken kalkarsan yürüyebilirsin canım güneş çıkmadan :34:

aslında öyle yapacaktm oglumla akşam konuşmuştuk onun okulu sahile yakın onunla gidecektim ama uyku agırbastı aslında saat6 da kalkarım birdaha yatmam şimdi namaz saatleride degiştiya namazı kılınca yatmıyordum şimdi dayanamayıp yatıyorum ama düzene sokucam inşallah

yürüyüş yapamicam belli oldu
ama pilates ve ardından leslile yüricem hemen başlıyorum tamamlarsam yazarım yine

Back
X