Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aynen oruçken spor yapmamın imkanı yok..iftardan sonrada nefes alacak halim kalmıyor.yemek masasını zor topluyorum..
Evet yaa..Oysa sporla alakalı planlarım vardı ama olmuyor maalesef..
arkadaşlar benim menülerim nasıl? mesela bugünkü menüm? sanki artık herşey çok gibi geliyor ama diyetisyenimin listesinin yarısı bile değil!! doktorum az yeme diye kızıyor, ama sanki çok yiyormuşum gibi geliyor...sizce?
Oruçla alakalı sanırım canım..Bende de öyle oluyor şişiyor insan çok yemiş gibi..
iftar:1kase mercimek çorbası,1tabak zeytinyağlı kabak yemeği,salata,2dilim kepek ekmeği,2tane tulumba tatlısı:18:
2ltsu 1tane şeftali 1tanede erik
şimdi form çayı içiyorum yatıcam sahura kalkar su içer yatarım..
Sahur menünü sevsinler senin :1:
bence iyi amam dr ne diyorsa uygula kıtlığa sokma

dun ugrayamadım kusura bakmayım arkadaşlar sakın yaa bugunki menumu yazayım size

sahur: 2 dlm borek
çay
bol suuu

iftar: ne çok susamısım ya baya su içtim
1 kase mercimek
salata
2 yk karışık kızartma
yarım dlm borek
1 dlm pide
yarım bardak limonata

ara: türk kahvsi
4-5 tane çifte kavruluş lokum....

market market dolaştık ...sporum olsun bu ama mekikleri unutmuş değilim....
Kuzucum o iki börekle tabiki susarsın yanıda çiğ sebze veya hoşaf yap iç..Hem süt olur bebişe..Kahve yanında lokum olmamış canım.. Akşam geç saattedir üstelik..Hafta sonu kaçamağına bırak o keyfi..
bugun kendime cicler aldım çok beğendim...aylardrı modaolan şeyleri giyemiyordumgene senedir şöyle efil efil pantalon istiyordum aldım bugun sonunda bedeni oldu...

bi tanede cizgili gömlek aldım inşlh resim atarım fikir alırım sizden....

insanın kendini şımartması boyle olsa gerek

Hayırlı olsun güle güle giy cicilerini:16:

Evet yaa..Oysa sporla alakalı planlarım vardı ama olmuyor maalesef..

Oruçla alakalı sanırım canım..Bende de öyle oluyor şişiyor insan çok yemiş gibi..

Sahur menünü sevsinler senin :1:

Kuzucum o iki börekle tabiki susarsın yanıda çiğ sebze veya hoşaf yap iç..Hem süt olur bebişe..Kahve yanında lokum olmamış canım.. Akşam geç saattedir üstelik..Hafta sonu kaçamağına bırak o keyfi..

Hayırlı olsun güle güle giy cicilerini:16:

sağol akrepcim....bu hafta kilolar gidecek lokum yok artık....

sağol akrepcim....bu hafta kilolar gidecek lokum yok artık....

Gitsin tabi şekerim... Bağırsaklarını tıkama..Menülerine salata ayran yeşillik yeşil biber ekle..Bayramı daha ince karşıla, karşılayalımm..

Bahocan hala yok......

arkadaşlar benim menülerim nasıl? mesela bugünkü menüm? sanki artık herşey çok gibi geliyor ama diyetisyenimin listesinin yarısı bile değil!! doktorum az yeme diye kızıyor, ama sanki çok yiyormuşum gibi geliyor...sizce?

bence doyuyor olman hayra işaret ama listeye birebir uyarsan daha iyi olur diye düşünüyorum

ben bir disiplinle zayıflarım diye takıma giriyorum ama iradem sıfır.
Dün sabah iyiydi akşam ise ne buldumsa yedim:26:Ne buldun diye soracak olursanız: dolapta pirinç pilavı vardı ilkin tabağıma almadım, et sote az olup yetmeyince mecburen pilavdan da aldım. sonra baktım çocuklar pilavla karnını doyuramadılar bi de gittim şehriye pilavı yaptım biii güzel ondan da yedim.Dahası da var, ama bu kadarını yazayım ki berbatım.

Bu akşam gene et sote gibi bişi yapıcam, tabi çocuklar yesin diye gene pilav gibi bişeyt daha yapmaz zorundayım.
Hmmmmm ne yapabilirim. semizotu aldım. semizotu ile yoğurtlu sebze çorbası yapıp sınızsız bundan yiyebilirim:28:
umarım beni affedersiniz.

Kilomu yazarım demiştim kilom 68,5
Boy 1,57
yaş 32

İftar:
1 hurma, 2 zeytin, yoğurt çorbası,az pirinç pilavı ve et sote( komşu menüsü) bamya(komşu m.) az kızartma( diğer komşu m.) az menemen, az ekmek, süs biberi, bool su.

Sahur:
2 yayla eriği, 1 şeftali, 1 hurma, pişi, otlu peynir, karpuz, bool su..

İftar:
1 hurma, menemen, az pirinç pilavı, pide, süsbiberi, bol su.

Sahur:
2 yayla eriği, 1 şeftali, 1 hurma, pişi, otlu peynir, karpuz, bool su..

Dün sabah iyiydi akşam ise ne buldumsa yedim:26:Ne buldun diye soracak olursanız: dolapta pirinç pilavı vardı ilkin tabağıma almadım, et sote az olup yetmeyince mecburen pilavdan da aldım. sonra baktım çocuklar pilavla karnını doyuramadılar bi de gittim şehriye pilavı yaptım biii güzel ondan da yedim.Dahası da var, ama bu kadarını yazayım ki berbatım.

Bu akşam gene et sote gibi bişi yapıcam, tabi çocuklar yesin diye gene pilav gibi bişeyt daha yapmaz zorundayım.
Hmmmmm ne yapabilirim. semizotu aldım. semizotu ile yoğurtlu sebze çorbası yapıp sınızsız bundan yiyebilirim:28:

Boy 1,57
yaş 32

Kuzu doyma problemin varsa beyninde bitirmemişsin bu işi..Önce beynini şartlandır..Menülerinde salata yeşillik ayran bulundur..Sağlıklı beslenirsen çabuk acıkmazsın zaten..Yemek sonrası ağzına naneli sakız at ve acıktıkça su iç çok faydası oluyor..Özellikle akşam yememen saatleri yemeden geçirmenin huzuru paha biçilemez oluyor bu sayede..

Kuzu doyma problemin varsa beyninde bitirmemişsin bu işi..Önce beynini şartlandır..Menülerinde salata yeşillik ayran bulundur..Sağlıklı beslenirsen çabuk acıkmazsın zaten..Yemek sonrası ağzına naneli sakız at ve acıktıkça su iç çok faydası oluyor..Özellikle akşam yememen saatleri yemeden geçirmenin huzuru paha biçilemez oluyor bu sayede..

:((( sicilim o kadar kara ki benim. fizyolojik değil duygusal açım onu çok iyi biliyorum. elim sürekli bişilere gidyor ne yediğimi anlıyorum ne de yediğimden tat alıyorum yiyorum i,şte:( tek şişman beyniniz isimli kitabı da okudum ama yemeye devam ediyorum.bu akşam inşallaqh dikkat edeceğim...

slm kızlar yıllık izindeyimi memlekette neti taşıttırdım memlekete net sorunum yok şimdilik bu ka kendinize iyi bakın gelecem ben ..

Boy 1,57
yaş 32

Biz anneler menülerimizi daha çok çocuklarımız yada eşlerimize göre hazırlıyoruz..diyete başladıktan sonra artık kendim için zeytinyağlı yemekler yapmaya başladım sadece ben yiyorum ama buzdolabını açtığım zaman öğünü hafif geçirebileceğim yemekler dolabımda mutlaka oluyor...

slm kızlar yıllık izindeyimi memlekette neti taşıttırdım memlekete net sorunum yok şimdilik bu ka kendinize iyi bakın gelecem ben ..

kızım sen ne gıcıksın ya insan bir haber verir çılgın. hadi hayırlısı diyorum bu izin bahsettiğin 1 aylık izin mi ?

Biz anneler menülerimizi daha çok çocuklarımız yada eşlerimize göre hazırlıyoruz..diyete başladıktan sonra artık kendim için zeytinyağlı yemekler yapmaya başladım sadece ben yiyorum ama buzdolabını açtığım zaman öğünü hafif geçirebileceğim yemekler dolabımda mutlaka oluyor...

valla al benden de o kadar. şimdi hem kendim içinde yapıyorum sebze yemeklerimi evdekilere et, tavuk, balık yapıyorum ama mutlaka dediğin gibi dolabı açınca kendim içinde birşeyler görmek çok zevkli.

sadece sunu söyleyim arzuyu özledim birden kelebek arzuyuu çok alınganız çoook nerede bizim eski 2. takım ...

valla al benden de o kadar. şimdi hem kendim içinde yapıyorum sebze yemeklerimi evdekilere et, tavuk, balık yapıyorum ama mutlaka dediğin gibi dolabı açınca kendim içinde birşeyler görmek çok zevkli.

Ya sormayın!!! Benim de babam insülin kullanıyor, kızımın reflu ve gastriti var...yemekler hep onlara göre ben idare ediyorum...bir yandan da iyi oluyor..habire salata yiyorum böylece :)

hayır canım bu kimseye daha önce bahsetmediğim ramazan izni :1::1::1::1::1:

sadece sunu söyleyim arzuyu özledim birden kelebek arzuyuu çok alınganız çoook nerede bizim eski 2. takım ...

Allah'ım ya çatlattın meraktan. neyse hadi güzelce dinlen ne kadar orada kalacaksın sen onu söyle ?

şimdi arzu nereden çıktı ben anlayamadım :44::44::44:

Ya sormayın!!! Benim de babam insülin kullanıyor, kızımın reflu ve gastriti var...yemekler hep onlara göre ben idare ediyorum...bir yandan da iyi oluyor..habire salata yiyorum böylece :)

bende bir ara öyle yapıyordum ama sonra kendime de bir kıyak geçmeye karar verdim ve bazende onları kendime uyduruyorum.

hep salata hep salata nereye kadar ama ?

canım benim babam da ben babama uyuyorum rabbim verdi derdi ona göre beslenmek zorunda bizde onu yalnız bırakmıyoruz ailece babam gibi yiyoruz yani kişiye göre diyet yapmyoruz insanların diyet yemekleri bizim 3 öğünümüz ..bencede iyi oluyor tabi herşeyde bir hayr vardır ya ..

Back
X