- 8 Ağustos 2008
- 36.068
- 46.214
- 1.123
Evet yaa..Oysa sporla alakalı planlarım vardı ama olmuyor maalesef..Aynen oruçken spor yapmamın imkanı yok..iftardan sonrada nefes alacak halim kalmıyor.yemek masasını zor topluyorum..
Oruçla alakalı sanırım canım..Bende de öyle oluyor şişiyor insan çok yemiş gibi..arkadaşlar benim menülerim nasıl? mesela bugünkü menüm? sanki artık herşey çok gibi geliyor ama diyetisyenimin listesinin yarısı bile değil!! doktorum az yeme diye kızıyor, ama sanki çok yiyormuşum gibi geliyor...sizce?
Sahur menünü sevsinler seniniftar:1kase mercimek çorbası,1tabak zeytinyağlı kabak yemeği,salata,2dilim kepek ekmeği,2tane tulumba tatlısı:18:
2ltsu 1tane şeftali 1tanede erik
şimdi form çayı içiyorum yatıcam sahura kalkar su içer yatarım..

Kuzucum o iki börekle tabiki susarsın yanıda çiğ sebze veya hoşaf yap iç..Hem süt olur bebişe..Kahve yanında lokum olmamış canım.. Akşam geç saattedir üstelik..Hafta sonu kaçamağına bırak o keyfi..bence iyi amam dr ne diyorsa uygula kıtlığa sokma
dun ugrayamadım kusura bakmayım arkadaşlar sakın yaa bugunki menumu yazayım size
sahur: 2 dlm borek
çay
bol suuu
iftar: ne çok susamısım ya baya su içtim
1 kase mercimek
salata
2 yk karışık kızartma
yarım dlm borek
1 dlm pide
yarım bardak limonata
ara: türk kahvsi
4-5 tane çifte kavruluş lokum....
market market dolaştık ...sporum olsun bu ama mekikleri unutmuş değilim....
bugun kendime cicler aldım çok beğendim...aylardrı modaolan şeyleri giyemiyordumgene senedir şöyle efil efil pantalon istiyordum aldım bugun sonunda bedeni oldu...
bi tanede cizgili gömlek aldım inşlh resim atarım fikir alırım sizden....
insanın kendini şımartması boyle olsa gerek
Hayırlı olsun güle güle giy cicilerini