Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız o sağlm tempoda yürüyüşlerin sana zararı olmasın..Eğer düşük tehliken varsa yürüme canım..En azından hzlı ve uzun yürüyüşler olmasın en azında bu aralar..
Güzel düşünce ve duaların için çok teşkkürler canım
Her zaman bekleriz![]()
arkadaşlar önceden de söylediğim gibi ben eski bir 14.takım üyesiydim hamilelik için ayrıldım.fakattekrar geri geldiğimde takımımın kapandığını gördüm ve yeni takım arayışına başladım sağolsun akrep kaptanımın da davetiyle 2.takıma geçtim.güzel ve verimli 3 hafta sonunda iyi de kilo verdim muhabbet ettik dert paylaştık.lakin eski takımım tekrar açılıyor ve benim de 14.takıma bir gönül bağım var.o yüzden de eski takımıma geri dönmek istedim,kaptana da danıştım onay aldım.sonuç olarak kilo serüvenime 14.takımda devam edeceğim inş.hepinize güzel muhabbet ve verimli kilo verdiğim içn teşekkür ederim.arada uğrar yine paylaşım yapar laflarız inş.umarım herkes istediği kiloya kavuşur.kendinize yi bakın.görüşmek üzere
arkadaşlar önceden de söylediğim gibi ben eski bir 14.takım üyesiydim hamilelik için ayrıldım.fakattekrar geri geldiğimde takımımın kapandığını gördüm ve yeni takım arayışına başladım sağolsun akrep kaptanımın da davetiyle 2.takıma geçtim.güzel ve verimli 3 hafta sonunda iyi de kilo verdim muhabbet ettik dert paylaştık.lakin eski takımım tekrar açılıyor ve benim de 14.takıma bir gönül bağım var.o yüzden de eski takımıma geri dönmek istedim,kaptana da danıştım onay aldım.sonuç olarak kilo serüvenime 14.takımda devam edeceğim inş.hepinize güzel muhabbet ve verimli kilo verdiğim içn teşekkür ederim.arada uğrar yine paylaşım yapar laflarız inş.umarım herkes istediği kiloya kavuşur.kendinize yi bakın.görüşmek üzere
Sahur : 3 dlm peynir
domates
1,5 dlm ekmek
iftar : 1 yk pilav
1 yk zeytinyağlı fasulye
2 kofte kadar tavuk
1 yk semizotu salatası
2 yk mevsim salata
3 lokma cevizli çörek
şalgam
3 lt su
2 cüz
gün mü yaptınİftar:
Hepsinden azar azar; mantı, lahmacun,mercimekli köfte, salata, nane, maydanoz, süsbiberi, ayran, bol fıstıklı irmik helvası..
Bool su, şekersiz türk kahvesi..
Sahur:
Meyve(dikenli incir, incir, kayısı) az mercimekli köfte, ayran, bol su..
Kitap: Sekinci günah: Şişmanlık, 14. cüz..
biz fırında kızartma bile yapıyoruuuuzzzVaaayy havanı yesinlerr yağsız fırında diosun:))tarif alalım o zaman şeker fırında biber dolması yapıyoruz ama patatesi ilk duydumm
:)))
Rabbim tamamını erdirsin,önündeki günlerin daha da güzelleştirsin inş
haaaahayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin
bu arada gece saat 3e kadar uyumadılar benimkiler
Ben yatağın içinde böyle, onlar da böyleydiler:118:
aminnnnnnnnnn cümlemizin inşallah.
gün mü yaptın
kırmızı biber ....
Tatlım oru olduğun içindir..Vücutta su yok demekki korumaya alıyor olan suyuda..Akşamları bol su iç kuzu..sahur: peynirli ymurta
çay
zeytin
salaalık
iftar: su
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk taze fasulye
salata
2 ye yakın şefali yemişimdir soyulmuş dilimlenmişti
1 dlm pide
ara: 1 baklava
çok acıktım 1 dlm pide
çay içiyorum bol bol sanki yine fazla kaçırıyorum gibi annemlerin evinde diyet hiç yapılmıyor kendi evimde iyi gidiyırdum oysaki
buun öğrencilerimler 30 dk henbol oynadım çok terleyemiyorum neden bilmem??? daha fazla terlemem lazım aslında ama terlemedin ne oluyor bilmem
sahur: peynirli ymurta
çay
zeytin
salaalık
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk taze fasulye
salata
1 dlm pide
çok acıktım 1 dlm pide
çay içiyorum bol bol sanki yine fazla kaçırıyorum gibi annemlerin evinde diyet hiç yapılmıyor kendi evimde iyi gidiyırdum oysaki
buun öğrencilerimler 30 dk henbol oynadım çok terleyemiyorum neden bilmem??? daha fazla terlemem lazım aslında ama terlemedin ne oluyor bilmem
sahur: peynirli ymurta
çay
zeytin
salaalık
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk taze fasulye
salata
1 dlm pide
çok acıktım 1 dlm pide
menüm
sahur
böğrülce salatası boll bolll nar ekşili sarmsaklı
5 yk mercimekli bulgur pilavı
yarım şeftali tarçınlı
iftar
2 yk pirinç pilavı
3 yk kızartmalı ara soğuk yoğurtlu sarımsaklı
3 yk bamya
yarım salkım üzüm
birazdan karpuz yiyeceğim
biberiye çayımı içeceğim
şu anda su içiyorum ...
Yalnız o sağlm tempoda yürüyüşlerin sana zararı olmasın..Eğer düşük tehliken varsa yürüme canım..En azından hzlı ve uzun yürüyüşler olmasın en azında bu aralar..
Güzel düşünce ve duaların için çok teşkkürler canım
Her zaman bekleriz![]()
bizi unutma fatta![]()
Teşekkürler arkadaşlar.inş bende beklerimGuleeeee güle yine bekleriz :)
Eneee bi tarif ver yaaaa çok merak ettim nasıl yapıyonuz biz sadece patates kızartması yapıyoruzbiz fırında kızartma bile yapıyoruuuuzzz
allllahhh sizin evde şenlik var o zaman
Ben de seni semiştim.yine görüşürüz ömden ya da ne zaman istersenhayırlı olsun tatlım
sevmiştim seni hayırlısı olsun güle güle
Teşekkürler arkadaşlar.inş bende beklerim)ev gezmesi gibi oldu:))
Eneee bi tarif ver yaaaa çok merak ettim nasıl yapıyonuz biz sadece patates kızartması yapıyoruz
Ben de seni semiştim.yine görüşürüz ömden ya da ne zaman istersen