geçen gün aklımdan gecmistin neden artık gelmiyor diye :) bekleriz bayramdan sonra... yeniden motivasyona hepimizin ihtiyacı olacak gibi...
Benim saat ogun ve yemek kavramim kayboldu :) evde her dk en az 20 kişi var ve sofra kurulmadan sürekli ayakta atıştırma durumundayız...doğal olarak ipin ucu kayıp :) kendimce abartmamaya calismaktan öte birşey yapamıyorum...bir de küçük yerin adetleri; sürekli bir yeme halinde herkes...her gelene bildigin 7-8 çeşitli gün tabağı hazırlanıyor çayla...ardından tatlı ve en son meyve...bayram ziyareti minumum bir saat...o yüzden evde her dk tüketim hali var
Ayni ben ya ne yapcaz bu bayramda suan oyle bi kahvalti yapmisimki akillars zarar buarada dun kizim ckk hasta oldu kahvaltiyi yapip evddn bi ciktim hastaneden donus 11di o saatte yedik falan kilo aldim sanki bugun ishali devam ediyor simdi uyuttum onu
Oldu olacak kahvaltimi yazayim
2 dlm borek
2dlm ekmek
Yunurtadix menemn
Peynisalatslik domatss
Cay.....
Tarti ekliyormuyuz 2 hafta izinli olablirmiuimki acabs ben akrepcim cunku bu hafta tartilanilecrgimi zannetmuyorum bi donsen bana sans bagli bidr regli haftsm diskinlik diz bouu