Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçen gün aklımdan gecmistin neden artık gelmiyor diye :) bekleriz bayramdan sonra... yeniden motivasyona hepimizin ihtiyacı olacak gibi...

Benim saat ogun ve yemek kavramim kayboldu :) evde her dk en az 20 kişi var ve sofra kurulmadan sürekli ayakta atıştırma durumundayız...doğal olarak ipin ucu kayıp :) kendimce abartmamaya calismaktan öte birşey yapamıyorum...bir de küçük yerin adetleri; sürekli bir yeme halinde herkes...her gelene bildigin 7-8 çeşitli gün tabağı hazırlanıyor çayla...ardından tatlı ve en son meyve...bayram ziyareti minumum bir saat...o yüzden evde her dk tüketim hali var

Ayni ben ya ne yapcaz bu bayramda suan oyle bi kahvalti yapmisimki akillars zarar buarada dun kizim ckk hasta oldu kahvaltiyi yapip evddn bi ciktim hastaneden donus 11di o saatte yedik falan kilo aldim sanki bugun ishali devam ediyor simdi uyuttum onu

Oldu olacak kahvaltimi yazayim
2 dlm borek
2dlm ekmek
Yunurtadix menemn
Peynisalatslik domatss
Cay.....

Tarti ekliyormuyuz 2 hafta izinli olablirmiuimki acabs ben akrepcim cunku bu hafta tartilanilecrgimi zannetmuyorum bi donsen bana sans bagli bidr regli haftsm diskinlik diz bouu

Ayni ben ya ne yapcaz bu bayramda suan oyle bi kahvalti yapmisimki akillars zarar buarada dun kizim ckk hasta oldu kahvaltiyi yapip evddn bi ciktim hastaneden donus 11di o saatte yedik falan kilo aldim sanki bugun ishali devam ediyor simdi uyuttum onu

Oldu olacak kahvaltimi yazayim
2 dlm borek
2dlm ekmek
Yunurtadix menemn
Peynisalatslik domatss
Cay.....

Tarti ekliyormuyuz 2 hafta izinli olablirmiuimki acabs ben akrepcim cunku bu hafta tartilanilecrgimi zannetmuyorum bi donsen bana sans bagli bidr regli haftsm diskinlik diz bouu
Her ne kadar son cümleyi çok anlamasamda anlayabildiüim kadarı ile cevap vereyim..Bu hafta kilo bildirimi yok canım..Diğer cuma kilo bildiriyoruz ve lütfen en azından akşamları hafif geçirin menülerde vee koşturma sporunuz bol olsun bu sözüm herkese :45:

kızlar slm nisa geldi oyun oynamaktan elinden zor aldım bilgisayarı geçmişi okuyup geliyorum

Her ne kadar son cümleyi çok anlamasamda anlayabildiüim kadarı ile cevap vereyim..Bu hafta kilo bildirimi yok canım..Diğer cuma kilo bildiriyoruz ve lütfen en azından akşamları hafif geçirin menülerde vee koşturma sporunuz bol olsun bu sözüm herkese :45:

cuma bildirim yok muuu :53:

Ksptanim telden giriyorum imla hatalarin var farkindayim cbp benim icicn yeterli tesekkurler

Sevgili takim arkadaslarim hayirli bayramalar

Kaptanim cvp yetrli tesekkur ederim

Takim arkadaslarim hayirlibayramlar

Canlar Bayramınız Mübarek olsun...iki gündür annemdeyim bayramda annemi yalnız bırakmak istemedim ama çok yoruldum....
Bugün tatile çıkıyoruuuuum. bekle beni olimpossss...
çok giremeyebilirim ama cumaya bildirimde bulunurum mutlaka.... öpüyorum hepinizi beni özleyin anacımmm...:52::52::52:

cuma bildirim yok muuu :53:
Kızım sen lafı nerenden anlıyosun..Cuma derken bayram cumasından bahsediyorum yahu:51:
Canlar Bayramınız Mübarek olsun...iki gündür annemdeyim bayramda annemi yalnız bırakmak istemedim ama çok yoruldum....
Bugün tatile çıkıyoruuuuum. bekle beni olimpossss...
çok giremeyebilirim ama cumaya bildirimde bulunurum mutlaka.... öpüyorum hepinizi beni özleyin anacımmm...:52::52::52:

İyi tatiller canım..Cuma unutma bildirimi aman..

kızlar tatil bitti yarın ilçeye dönüyorum ev değiştirme ihtimalim var bu yüzden neti taşıttırmada acele etmeyecm sadece iş yerinden girmeye çalışacam pazar gelmem buralara pazartesi görüşürüz ...

sabah
yumurta söğüş salatalık çay

akşam
pişi deriz aşırıya kaçtım valla hemde 2 tane yedim
yağda pişirilmiş bazlama ...

Kızlar benim için de yer varmı ranızda
24 yasındayım
74 kiloyum boyum 172
Gel canım tanıt kendini menü ve bol paylaşımla deneme süresini geçersen aramızda olursun :34:
kızlar tatil bitti yarın ilçeye dönüyorum ev değiştirme ihtimalim var bu yüzden neti taşıttırmada acele etmeyecm sadece iş yerinden girmeye çalışacam pazar gelmem buralara pazartesi görüşürüz ...
Hayırlısı olsun canım..İnş. istediğin düzene biran önce geçersin..
sabah
yumurta söğüş salatalık çay

akşam
pişi deriz aşırıya kaçtım valla hemde 2 tane yedim
yağda pişirilmiş bazlama ...

:32:Bahocan iyi etmişiin yemişindeee:35: senle yarıştayım nasılsa demiii:33:

Herkese merhaba, bende yeni katılıyorum aranıza. 1.64 boyundayım, hayatım boyunca kilolu biriydim, yaklaşık iki ay kadar önce canıma tak dedi ve diyete,spora başladım. Başlangıç kilom 82'ydi, şu anki kilom 73.6. İnsülin direncimde oldugu için biraz zor kilo veriyorum :( 60'ları görmek ilk hedefim şu an, o ana kadar bırakmak istemiyorum.

Yediklerimi paylaşayım öncelikle kendime göre bir diyet yapıyorum herhangi bir liste uygulamıyorum.
Kalkar kalkmaz: bir bardak limonlu su içtim
Sabah
biraz peynir, 3 zeytin, bir dilim kepek ekmeği
Sonra 2'si bir arada paket kahvelerinden içtim (kahve içmek ne kadar dogru bilmiyorum, sabahları beni hem zinde hem de tok tuttuğu için seviyorum :)
Öğlen: nestlenin sade mısır gevreklerinden yedim
bunun dışında 2 litre kadar su içtim. sabah 1 saat yürüdüm ve yarım saat egzersiz bisikletine bindim. Şimdilik bu kadar :)

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :) bayram nedeniyle kapaliyiz :P bu hafta kilo bildirimi yok, bir nevi tatildeyiz...biriki güne kürkçü dükkanına döner herkes :) ve sonra bayram kiloları verilene kadar debelenip dururuz beraber :)

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :) bayram nedeniyle kapaliyiz :P bu hafta kilo bildirimi yok, bir nevi tatildeyiz...biriki güne kürkçü dükkanına döner herkes :) ve sonra bayram kiloları verilene kadar debelenip dururuz beraber :)

Bende tam gaza gelmiştim, diyet gruplarından birine katılayım diye :) neyse kısmet artık bikaç gün beklicez. :)

Back
X