kızlar bu pazar zilhicce ayının 1. günü...yani hani şu oruç tutulması gereken 10 gün başlıyor. Bayrama kadar oruç tutmak çok sevap. Umarım önümüzdeki 10 günde borç oruçlarımızı tutar bu günleri ibadetle geçirebiliriz. Kadir gecesi gibi hayırlı 10 gün, 1e 700 verilecek günler. bu günerde bol bol iyilik yapmak dua etmek, tevbe istiğfarda bulunmak lazım. Birbirimiz için de dua edelim inşallah.
benim için dua ederken lütfen sağlıklı bir şekilde 52 kiloya düşmek, sağlık, huzur mutluluk ve ailem için de aynı şeyler ve günahlardan uzak kalmayı isterseniz makbule geçer. gıyabında edilen dua kabul olur, lütfen bu günlerde birbirimiz için de dua edelim

.....................
bu günde menü yazalım değel mi
Sabah: 1tk çörek otu yağı
melemen, 2 dilim eski kaşar
öğlen:10yk lahana yemeği, 1 kase mantar çorba
ara: 3 yk ay çekirdeği kabak çekirdeği
spor: 1200 adım, 100 zıp zıp

akşam yemeğinden sonra da zıplayacam inşallah.
ayrıyetten 3 gündür balık balık diyip duruyordum nihayet bu öğlen mezgit alıp temizledim akşama onu pişriyorum

..........
haftasonu benim koca geçen hafta gittikleri yere bi arakadaşlarını götürecekmişmişmiş

...geçen hafta cumartesi nöbetçi pazar da piknikçiydi

stres atsın diye izin verdim. bu hafta pazar nöbetçi cumartesiye piknik ayarlamışlar

innnnnnşşşşşallah yağmur şiddetini arttırarak yağmaya devam eder

tamam eşim evdeyken de çocuklar rahat durmuyor, bayramda bol bol evde olacak ama iki hafta üst üste cts-pazar böyle olmuyo

...yağdır mevlam suuuu

adam evde olmuyo, şehir dışına ülke dışına çıkıyo ben günlerce 3 çocuğu idare edebiliyorum, ben evden hatta çocuğun tekini de yanıma alarak markete gidiyorum bakıyorum ki ikizleri don paça kucağına almış markete peşimden gelmişler

..............hayat bütün şiddetiyle yaşanmaya devam ediyor. Allah başka dert vermesin....Böyleyiz işte.haftasonu yazamayacağım mesajların acısını cuma akşamüstünde çıkarayım dedim