günaydın kızlar iki gecedir oğlum sabah karşı 5 gibi uyanıyor bir ağlama bir ağlama gözleri açık değil emmek istemiyor mama yemek istemiyor uyandırmaya çalışıyorum gözlerini açmıyor
çaresiz kaldım resmen
en son kakasını yaptı biraz emdi sonra tekrar uyudu.acaba midesini mi üşüttü allahım çok zor ya derdini anlatamıyor yavrum
bu arada bende uykusuz kaldım gece geç yattım sahura kalktım sonra da oğlum kalktı
bayram gelse de dinlensek biraz izin de aldım dokuz gün inş bol bol dinlenicem
dün akşam
3 küçük pide
domates salatalık zeytin çay
1 dilim sütlü irmik tatlısı(ilk defa yaptım güzeldi )
bir kase kiraz
sahurda
bir dilim karpuz peynir 2 dilim ekmek
azı dişleri çıkarken genelde böyle huysuzlukları tavan yapıyor, olabilir mi? bir de bazen sebepsiz ağlamaları da olabiliyor çocukların tam adını hatırlayamadım ama intravogal mi neydi adı...inşallah sıradan şeylerdir..eh böyle ağlaya zırlaya büyüyorlar..benimki 7 yaşını bitirdi, dün gece boyu rüyasında ağladı, tabi piskopat anne hemen ortaya çıkıp ne oldu paniği yaşadı :/ dün bir de psikolog görüşmesi vardı, travmatik bişey mi konuştular acaba diye işkillendim durdum, ve aslında sorun neymiş biliyomusun, çok sıkışmış ama uyanamıyor derin uykudan :) çok uzun sürünce artık dayanamayıp iyice uyanırdım koşa koşa tuvalete gitti ve gecenin kalanı huzurla bitti :) bazen bizim yazdıklarımızdan çok daha basit olabiliyor herşey...
Kaptancyim menumun azligi dilimin yarasindan dolayi.ben her yarada iki kilo veririm ama yemeye basliyinca hemen geri geliyolar.annelerimiz hep ayni.bizimkide hep zafiyet geciriyoruz gibi davranip yedirmeye calisir.
Uhscim benim ufaklita bir ara oyledi.gece uyaninca dua oku bide yatagina karinca duasi ve ayetel kursu duasini koy canim.ben cok faydasini gordum Allah in izniyle.
Bugun gene kayinvalidemdeyiz misafir var sevdidigim tatliyi yaptim goturmek icin Insaallah cok yemem
ağız yarası bir çok hastalığın semptomu olduğunu bilirsin di mi?? allah korusun sakın ihmal etme ve sebebini bulmadıkça geçici çözümlerle idare etme lütfen!! böyle şom ağızlı gibi olmak istemiyorum ama lütfen lütfen ihmal etme!!
Uhs gecmis olsun.ben hemen dise bagladim ama.dis mi acep.
Seldom annene gec mis olsun.helal olsun misafiri savmissin.benbeceremezdim.
Ben de iyim iste.aglama krizlerim oluyor ya.bi doktora mi gitsem.kafam hic iyidegil.dunyanin tum yuku ben de sanki.hafta da iki uc aglamax krizlerim oluyor.sonraiyiyim.gecen hafta cocuklara cok bagiriyordum.kiz iyice hircinlasi.bu hafta frenliyorum kenfimi.hayirlisi.niye boyleoldu .
allah razı olsun...canım annenlerde olmanın, kendi düzenini bir türlü kuramamamış olmanın sıkıntısı olmalı bu hiç kolay değil sonuçta...allah yardımcın olsun..az kaldı bayrama inşallah..olan da kuzucuklara oluyor böyle durumlarda..nedense ben senin de iki oğlun var gibi hatırlıyordum kız nerden çıktı :) kaç yaşında prenses? onlar da kendi düzenlerini arıyorlardır şimdi...allah kolaylasın inşallah